2010-09-08 | 11:11:22

Grådassig onsdag.

Bra natt i natt, sovit gott.
Sambon jobbade till tio igår och jag var helt knäckt när han kom, kan inte räkna gångerna jag hann somna i soffan innan vi beslutade oss att krypa i säng. Det var en ganska behaglig trötthet iallafall, ni vet både kropp och själ var lika trötta.

Förkylningen går åt rätt håll, just nu är det hostan som är värst och att orken inte riktigt finns där. Länge sedan jag var såhära krasslig, men nu har jag förhoppningsvis gjort mitt för de närmsta tre åren eller något.

Började min morgon med en kopp av Citronmarängpaj-T, kändes bra en grådassig onsdagsmorgon. Har ringt och pratat med mor och far, kollat läget lite.
Som jag tidigare skrivit så pratar jag med dem minst en gång per dag, det blir oftast mer. Det är liksom inte som det ska om jag inte pratat med dem.
Ha mejlat lite viktiga mejl och läst lite bloggar, tagit det ganska så lugnt faktiskt.
Sambon är på jobbet och tjänar lite pengar.
Så det är bara jag och voffs hemma just nu. Funderar på att höststäda lite, plugga lite muskler och fästen samt kanske gå ner en sväng på stan och kolla efter bra massageoljor. Jag vill att de ska vara så naturliga som möjligt och självklart doftfria, och det är lättare sagt än gjort ska ni veta.

Nu ska jag dock göra en kroppskänning i mindfulness kursen.
Jag vet att det kan låta flummigt om man inte är riktigt insatt i vad det är det handlar om. Men känslan efteråt är riktigt härlig, svår att beskriva men jag känner mig "upplyft" och ganska så lätt i sinnet. Vi kommer om vi jobbar bra i denna kursen, dvs får VG att bli program-coacher för mindfullness, så efter jag har jobbat med mig själv dessa veckor så kanske jag kan berätta lite mera ingående för er.

Trevlig onsdag på er alla !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback