2011-04-02 | 13:32:45

I´m falling.

Igår ramlade jag tre gånger under samma promenad. Sista gången flög jag så att jag blev liggande en stund. Ni vet som när man vrickar foten, först gör det så ont att man inte vet vart man ska ta vägen, sen går det över rätt snabbt. Så jag låg där i snön en stund, såg lite stjärnor och hade två galna goldens som undrade vad matte sysslade med.
Ett lite mosat knä och några blåmärken blev utdelningen. Med andra ord så kommer jag att överleva.
Började denna dagen med att sparka foten i sängkanten, precis vid fotknölen. Min gångstil påminner lite om Ringaren i Notre Dame just nu, men jag överlever det också ;).

Haft lite hemma-SPA på morgonen, fixat naglarna, håret och ögonbryna. Ett inte alltför trevligt slaskväder gör att jag drar mig för att gå ut med pojkarna. Allt fastnar i pälsen, men fick dock tipset om att pälsglans kan hjälpa så jag ska prova det.

Blev ni nå lurade igår då ??
Pappa fick mig, som han i princip får varje år. Jag fattar inte hur han lyckas, men han luras med s små saker att de är helt rimliga.
Men jag fick också lurars lite igår, så det känns bra. Läste någgerst att vi har lurat varandra på första april sedan 1600-talet. Alltså en tradition vi bör hålla fast vid. :).

Hoppas ni får en bra lördag !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback