2011-01-01 | 19:30:19

En vanlig lördag.

Så har vi ett nytt år.
Fast jag ser ingen skillnad, gör ni ??

Jag hade tur, mamma och pappas värd för kvällen hade otur. Han blev nämligen magsjuk lagom till nyårsmiddagen, så mor och far var hemma och jag våldgästade dem.
Skulle jag nog inte ha gjort.....hehe. Först så tappade mamma ner en tung glasflaska i Diesels huvud så det small rejält.
Sedan så skulle jag pröva på att använda min nya baksten för att göra lite pizza (som blev sjukt god btw.), mamma råkade backa i stenen när jag höll den, så att den flög upp i ansiktet på mig.
Gjorde som......bara den !!
Min första tanke var att tänderna hade lossnat. När jag sedan får höra att jag spräckt läppen så började jag bara skratta.
Ja det var väl lämpligt att detta pissiga år kulle sluta på akuten, tänkte jag. Nu hade jag tur, såret blev inte så djup. Jag fick bara lite "filling" på ena sidan och lite svårt att prata en stund.

Lugn nyårsafton, lite god mat, grymt spännande hockeymatch på TVn och sedan skålade vi in de nya året och tittade på lite raketer. Inga rädda hundar i år heller, tack och lov.

Idag har jag jobbat, och när jag kom hem blev det soffan och en bok. Lite sömn på det oxå. Känner mig inte alls kry i kroppen, näpp i täsan, ont i halsen och svullen.
Ikväll blir det att se lite film och ta det lugnt.


Vill bara ge ett litet tips. Säker många som lagom till nyår ger en massa löften att man ska förändra saker. Gå nte ut för hårt, ta en sak i taget. Då är det lättare att du klarar av det du lovat dig själv. Om man försöker ändra en tre-fyra saker på en gång kan det bli jobbigt, och misslyckas man med ett löfte är det lätt att man ger upp de andra oxå.
Så gå ut lugnt är mitt tips till er alla
!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback