2011-01-12 | 19:28:32

Första dagen avklarad.

När jag kom hem var det lite drygt tolv timmar sedan jag klev upp. Och ungefär tolv timmar tills jag ska kliva upp igen.
Det märks att hjärnan inte är van att "tänka", den är van att gå på autopilot, och kroppen är inte van att sitta stilla så länge. Även och jag tror Charlotte hade det lite jobbigare än vad jag hade det.

Men vad kul det var att träffa alla igen !!
Tycker det är ett sådant härligt gäng, och vi har så roligt tillsammans.
Kul att träffa Jessica- my "idol", Marielle- allas våran söta lakrits-duracell kanin, Charlotte- den söta lilla blonda hamstern, Ylva- genom henne får jag min hästdos, Kristin- "kusin", Emma- den söta , Anneli- den kloka och visa,  och alla andra, ja det var tom roligt att träffa Tomas och Jocke, hehe.

Retorik stod bland annat på schemat, shit så intressant och lärorikt. Små, små saker som kan göra så mycket. Eftersom jag är lite intresserad av att kanske hålla i föreläsningar i framtiden, så försökte jag suga åt mig av dagens lektion som en svamp. Vi har en riktigt bra lärare också, och det gör verkligen sitt !!
Jag blev även taggat att jobba extra hårt denna terminen, lära mig att stå upp för mig själv, visa framfötterna (efter ett lite mindre meltdown.) vi får väl se hur länge den känslan håller i sig, haha !!

Känner att jag har en massa annat vettigt att dela med mig från dagen, men hjärnan är så trött. Det är jag med. Känner att kroppen har fått alldeles för lite T i sig också, bara två kopppar idag. Huvvaligen !!
Ska sätta mig och läsa på lite till morgondagens lektion, samt skicka ett mejl vars utgång jag hoppas mycket på !!

Kram !!




Jag och mamma i Kensington Park.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback