2011-01-21 | 06:35:01

Ser man på, det blev fredag ändå.

Så var det fredag minsan. Sista dagen på en lång skolvecka. Vi pratade igår om vi någonsin gått en hel vecka förr, haha. Jobbar i helgen, men där behöver jag inte använda hjärnan lika mycket, såden får vila lite i helgen.

Charlotte kör idag (underbart.) det betyder lite extra sovmorgon och lite mindre busstress. Jag älskar iof att åka buss, jag och Jessica har någon gång funderar på att åka med bussen en bit till, till typ Ume eller kanske Sundsvall. :).

Heldag av Motiverande Samtal även idag. Läste igenom allt från gårdagen (trots kladdiga anteckningar, som jag lyckades spilla på en gång till.) och gick snabbt igenom vad de kommer ta upp idag. Känns som om man aldrig kommer kunna alla små knep. Men det är bara att träna och åter träna.
Så om någon vill ha hjälp med en beteendeförändring, samt sitta med mig i MI så är det bara att höra av sig.

Ikväll blir det gode så lugnt. Lite Let´s Dance och mys i soffan. Diesel har signalerat ganska så rejält de två senaste dagarna att han tycker matte har varit borta för mycket. Så vi mös lite i soffan igår till handbollen. Han följer mig vart jag än gå, jag har ett huvud i knäet hela tiden jag sitter vi köksbordet och när han ser att jag drar på mig täckbyxorna så lägger han sig mot dörre och tar fram goldenögonen. Klart det tär på samvetet att de är lite understimulerade. Så igår fick de har lite skattjakt här hemma. Alltid lika uppskattat !!

Nu ska jag gör i ordning min lilla T-termos och försöka sluta frysa. Minus tjugotvå igår, men det kändes betydligt kallare, har det något att göra med luftfuktigheten montro ??

Ha en underbar fredag !!



Kommentarer
Åskrås skrev:

Men snygging där. Kanske det här är vårens mode? Syns på jobbet i helgen då. Kram Åskrås

2011-01-21 | 10:13:00
Louise (fotoblogg) skrev:

Haha, vad söt.

2011-01-21 | 20:54:29
URL: http://wizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback