2011-01-23 | 08:02:07

Sikta lite längre.

Nääää filmen igår var ingen höjdare. Den var lite för förutsägbar, och sliskig tom för Jennys smak. Och då brukar det vara illa. :).
Men "mitt" lag vann iallafall i hockeyn, ska bli roligt att höra vad Lulefansen ahr för förklaring denna gången, för de brukar alltid ha en massa bortförklarningar.

Coopan idag med. Förmiddagen brukar gå i en rasande fart, det är kassa, jour och beställningar som ska göras, allt innnan klockan ett. Då brukar de sista 45 min. vara betydligt segare. Men jag har ju lärt mig i veckan att ska man springa 100 m så ska man sikta på 110 m-sträcket, man ska alltid blicka lite längre fram än det egentliga målet. För vi människor har en tendes att slå av på takten när vi ser ett hinder/mål i sikte. Vem har inte märkt detta en fredag tex. Man tar gärna helg en timma eller två innan man slutar.
Så jag tänker lura mig själv idag att jag slutar klockan sex, då kanske jag orkar ta mig hela vägen in i mål.

Vet ni hur härligt det är att titta ut genom fönstret och det är inte alldeles mörkt ute. Jag ser hustak, en ljusgul himmel och små fluffiga moln. Det verkar minsan som att vi går mot ljusare tider !!

Njut av en skön söndag !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback