2011-01-16 | 18:16:09

Effektiv söndag.

Phu idag har jag ändå varit hyfsat effektiv.
Typ klar med massagetentan, ska bara kolla med klasskompisar och så.
Sätdat lite i kontoret.
Plockat fram papper och förberett för kursen som börjar i morgon.
Klippt ut, klistrat in och sorterat en massa recept. Nöjd med mig själv att jag kom på idén att klippa ut de intressanta recepten ur vissa tidningar, istället för att behålla tindingar som tar plats och egentligne är det jobbigare att leta igenom. Nu har jag kategorier och allt blir mycket mera överskådligt och lättare att hitta !!
Roligt att klippa och klistra var åsså. :).

Julen är försvunnen, förutom gardiner i vissa fönster. Hm ser nu också att jag inte bytt ut kuddfodralen i soffan. Men förutom det så.
Tänk vad man kan känna sig nöjd med sig själv ibland, haha.
Vill röja ur bokhyllan också, bort med böcker som jag inte läser just nu. Inte kasta, utan de ska fint läggas ner i kartonger. Samma gäller för mitt vitrinskåp, det vill jag ska väck !!
Hallen ska göras om och sovrummet bör få sig ett ryck också. Sen har jag en liten dröm om att göra om datarummet (som nu innehåller två datorer som inte fungerar.) till ett massagerum.
Får se hur mycket jag orkar med, brukar ha hög energi till att börja med och sen hm tyvärr brukar jag har lite svårt att genomför allt arbete. Men jag har en ny strategi, jag gör saker när jag verkligen har lust, när energin brinner !! Och sedan när jag känner att allt börjar gå lite trögt, så innan jag blir helt less, så plockar jag ihop allt och gör något annat. På så sätt känner jag mig fortfarande nöjd över att jag har åtsakommit något och jag behöver inte ha "ångest" över att saker och ting ligger framme och allt ser lika stökigt ut som innan jag börjar.

Så nu sitter jag har och känner mig gode så nöjd över mig själv.
:).


Ringde min mormor idag för att höraom det var någonting som hon behövde. Tänkte att hon skulle slippa bege sig ut i detta väder. Hon var inte hemma med ringde upp senare. När vi pratat en stund kom vi till vädret, som man alltid i princip gör. Vi konstaterade att igår var det svinkallt och idag blött och snöigt.
Då säger kära mormor- att ja inte är det konstigt att folk blir sjuka och dör, sånt väder som vi har.
Haha, det kallar jag positivt tänkade.

Kommentarer
Ella & Puma skrev:

Japp, men är lite dålig på att uppdaera bara ;)



Jo han är mitt lilla hjärta fröken Puma, söt som få oxå ;)



Kul med fler man känner som bloggar :) Vad har du för vovve?



Jobbar du nåt fackligt nu eller är det bara skola som gäller?

2011-01-16 | 19:31:18
URL: http://ellapuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback