2011-11-21 | 15:17:46

Energi.

På kvällen när man ska sova har min kropp fullt med energi, att försöka lägga sig är helt omöjligt.
Så igår satt jag uppe och såg The Holiday, en riktigt mysig film perfekt att ha framför ögonen en söndagskväll. Samtidigt satt jag och läste i lite jultidningarn, alltså inte sånna som små barn går runt och säljer ifrån, för att lista upp julbaket lite. Leilas saffransskorpor är ju givna, Elin kakor likaså, men sen skulle jag även vilja prova på att göra egen pepparkaksdeg, cookies med lite julkänsla och en massa goda bakverk med saffran i.

På morgonen är jag dock helt död, och ibland känns det som om jag inte ska orka göra någonting alls. Jag degade i soffan en stund på morgonen, sen tränade jag och nu har jag precis varit ute med pojkarna på en långprommis. Ganska så kyligt ute, och min älskade vinterjacka är inte tvättad ännu så den kan jag inte trä på mig ännu. Så jag fick bylta på mig en massa kläder, men det funkade det med. Härligt med lite frost på backen också. Men saknar fortfarande snö. Det snöade lite igår och när jag sprang ut med pojkarna för att "uppleva" den så blev jag blöt ??!! Jepp då hade det börjat att regna.
Blä.

Nu hade jag tänkt inventera mitt kök för att se vad som finns, och vad som behövs köpas in till bakandet. Jag är lite sugen på att prova om mitt "nya" kök häller för lite bakning redan ikväll.
Först ska jag läsa igenom lite bloggar och annat, eftersom jag har haft en datafri dag fram tills nu.

Höres !!



Snart kommer ni se mig på Pites gator, iklädd min favoritutstyrsel under vintern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback