2011-11-16 | 13:29:41

Ett varv avklarat.

Första varvet avklarat, alltså målandet av köket. Lite tricky i början, jag och rollern kom inte riktigt överens, men det löste sig. Pappa var just förbi och han var mycket nöjd med vad han såg. Han fick även hjälpa till att måla längst upp i taket, då mina ben och armar var för korta.
Så hade jag haft längden inne så hade jag kunnat göra allt själv.
Pappa har alltid haft den inställningen att jag ska få lära mig allt, vara med på allt och prova på allt. Bland det bästa han har gjort. Jag kan det mesta som de av de manliga könet kan. Inte stå och kissa, fast jag har ju iof aldrig provat.
Jag var inte gammal så jag sa "kan själv" och det är något jag fortsatt med genom hela livet. Jag vill inte behöva vara beroende av andra för att ta mig framåt i livet. Visst kan man ju få ringa och fråga om tips och råd, men ändå kan själv.
Och hur roligt är det inte efteråt när man lyckats med något och man vet att man har sig själv att klappa på axeln.

Fördelar med att måla under ett milt november- Hundarna kan ligga ut på balkongen hela tiden. De slipper bli höga på ångerna och jag slipper lurviga väggar.
Nackdelar med att måla under ett milt november- Det spelar ingen roll vad tempen är, det blir ändå mörkt tio minuter efter det att man satt igång.

Jag gillar att se före och efter bilder när folk gör om. Tanken var att jag skulle kunna bjuda på sådana sen. Men alltså jag glömde lixom bort det i min iver att få börja. Men jag har tagit kort på den vägg som fortfarande är slemgrön och lite bilder på första varvet målad vägg. Så lite kan ni väl få se lite senare.
Nu ska jag starta en tvätt, renbädda sängen och sen tror jag att jag ska se ett avsnitt av någon bra serie.


Kommentarer
Sofia skrev:

Sv: Åh, den här bloggen känner jag igen! Här har jag varit förut.



Du hittar lite information under min kategori "Livet som volontär" och där kommer det dyka upp mer info framöver men om du vill få all den information du behöver som volontär så rekommenderar jag Carrick Dog Shelters facebooksida som du hittar här: http://www.facebook.com/#!/pages/Carrick-Dog-Shelter/148748661824891. Vill du maila Helen, ägaren av sheltret, så når du henne på [email protected]. Carrick Dog Shelter samarbetar med det svenska företaget Hundar utan hem och deras facebooksida har du här: http://www.facebook.com/#!/hundarutanhem.



Har du mer frågor så är det bara att hojta till! Jag kan lugnt säga att det är bland det bästa jag någonsin gjort.

2011-11-16 | 14:13:57
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
petra skrev:

Ja visst är dem!! Din pappa verkar toppen också som hjälper att måla :) Lägg upp bilder!! :) ha en fin onsdag! kram

2011-11-16 | 16:48:01
URL: http://frokenpe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback