2011-11-17 | 14:03:26

Girlpower.

Vet ni, jag målade det sista varvet idag. Så nu är jag klar, och mina väggar är vita. Så jag måste säga att jag är nöjd över mig själv. Nu ska bara tapeten upp, bästa pappan ska komma och hjälpa och visa. Näsa gång kanske jag klarar allt själv.

Hunnit med en hundpromenad också, många löptikar i området så det ska luktas en kvart överallt. Men matte är fortfarande starkare och envisare, tack och lov.
Nu sitter jag här redo för jobbet, och det är en halvtimma innan jag börjar. För lite tid att börja med en serie dock. Jag har inte hunnit se mina serier den senaste veckan, en bra sak eftersom det är bevis på att jag har haft andra saker för mig än att sitta och uggla vid datorn. De är alltid bra att spara dem till dagar då humöret och själen känns tunga.
Hur som helst, den närmsta tiden kommer jag ha en del att se fram emot. IKEA på lördag, jaaaa man kan se fram emot IKEA. Biodejt med Maria till veckan, nästa söndag är det tro det eller ej, men då är det skyltsöndag. Tionde har vi personalfest, och som mina kollegor laddar så kan det inte bli annat än bra. Vips så är julen här, och jag är ju ledig den 22-26 december. SOM JAG SKA NJUTA AV JULEN !! Nyår och direkt efter det så ska första vännen som fyller 30 firas. Alla grejer sträcker ju sig över flertalet veckor, men som den senaste tiden har rusat iväg så kommer allt snart vara över.



Numera har jag vita väggar, allt tackvare mig själv !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback