2011-11-07 | 07:44:05

I min egen lilla bubbla.

Jag vaknade upp med rejäla julkänslor i morse ??!! Nänä kroppen får lugna sig lite, jag vill ju inte hinna bli less innan allt ens har börjat. Kan bero på kvällspromenade jag tog med pojkarna, skyltfönsterna börjar fyllas med advent.

Jag träffade en gammal klasskompis igår, eller hon är varken gammal och det var ju bara drygt ett halvår sen vi gick skola ihop. Hur som haver hon har alltid varit ett energi-knippe. Och igår var hon så full av liv, full av visioner, drömmar. Och hon tar verklige tag i allt och ser till att saker och ting händer, även om hon kanske måste offra lite saker. Jag blev så glad att träffa henne, hon är en sådan som ger energi och jag flyttades tillbaka till den Jenny jag var när jag gick skolan, även jag fylld av energi och framtidstro. Ut ur min bubbla fick hon mig, jag kunde lixom andas igen. Men sen damp jag ner till verkligenheten igen, jag har fastnat, jag vet inte ritkigt vart jag vill gå, hur jag ska ta mig frammåt. Jag är tillbaka på Coop, tillbaka på ruta ett. Jag började faktiskt må illa, jag kände mig så misslyckad. Och det värsta är att jag inte vet vad jag vill, därför kan jag inte riktigt ta tag i det hela.
Men jag kom hem från handlingen med en ny ljusstake iallafall, så nu var det lättare att bestämma sig för vilka som skulle fram.

Nä dags att fortsätta leva i bubblan, låssas som ingenting och fortsätta jobba.


Inte helt fel att vakna upp till en ljus oc rosa himmel !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback