2011-11-20 | 18:10:05

Köket is done.

Full rulle nästan hela dagen. Fick ju börja med lite söndagsmys i soffan framför Nyhetsmorgon.
Sen dök pappa upp och dagen har rusat förbi.
Vi tapetserade, pappa var huvudman men jag hjälpte till med både det ena och det andra. Lite orolig var jag, det var ju trots allt 64 cm mönsterpass på tapeten. Men hugaligen så bra det gick, skarvarna syns inte alls.

 


Före: Med lite spackel och en vit vägg.

 
A work in progress, som ska inspekteras.






Efter: Nöjd så nöjd. Nu ska jag bara måla om bordet och kanske sätta upp nån hylla.
Och såklart gardiner, men eftersom det är första advent nästa helg så blir det julisar direkt.


Efter att tapetseringen var klar och jag hade matat målaren så åkte jag och mamma ut till Öjebyn för att gå på Gammeldags Julmarknad och loppis. Men jag blev ganska så besviken, köpte ingenting och loppisen var riktigt usel. Hadet det legat snö på marken hade kanske stämningen varit bättre. Vi åkte vidare till Mio där jag hittade en riktigt fin julkula. Så jag är ändå nöjd, fick ju spendera lite tid med mamma och få lite frisk luft iallafall.

Sen jag kom hem har jag gnuggat köket rent från damm och smuts, plockat undan lite. Det blir verkligen stökigt när man gör om, allt flyttas om och ingenting är där det borde vara. Nu är det mesta som det ska och jag kan för första gången idag bara slöa lite framför datorn.

One project done, two to go !!

Kommentarer
Petra skrev:

ooo så fint det blev! :)

2011-11-20 | 22:32:01
URL: http://frokenpe.blogg.se/
Vendela skrev:

Hejsan,

härligt med nyrenoverat- fint resultat! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!

/Vendela

2011-11-22 | 10:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback