2011-09-09 | 13:41:16

Träning.

Blev en rejäl prommis med pojkarna. Då behöver jag inte ha dåligt samvete att jag ikväll efter jobbet bara går en snabbrunda. 5 km slingan på Grisberget blev det. Några rejält tunga backar finns det på den slingan, trötta ben nu vill jag lova. Diesel vände sig flera gånger om i den sista backen, som för att kolla att den tokflåsande matten inte höll på att kolavippa eller nåt. =).



Vi passade även på att hälsa på hästarna lite. Mkt spännande vill jag lova.

Tänkte på era förslag som jag fick när jag efterlysta sporter att börja med, fick en hel del roliga saker att fundera på. Här kommer några.

Ridning- Absolut !! Men det var ett tag sedan, osäker om jag ens vet vad som är fram och bak på en häst längre. Sen var det ju den detaljen.....hästen kan vara bra att ha. Kolla upp vad ridskolan tar för lektioner och det är lite dyrt för mig just nu.
Boxning- Låter hur kul som helst !! Gillar boxpassen som Korpen kört. Men att börja i en boxningsklubb känns lite väl läskigt. Ärligt talat tycker jag inte om att vara sämst, vill gärna kunna saker och ting innan jag börjar. Ohållbart, jag vet men ändå. Kanske sen. Kan verkligen se mig själv svettas och hoppa runt.
Instruktör- Nja jag är nog för feg för att stå längst fram och hålla låda. Kanske sen nån gång i framtiden då jag är fit som få och stöddig nanting !! Just nu trivs jag bäst längst ner i ett hörn.
Löpning för att springa lopp- Kan jag verkligen tänka  mig. Och det är väl ngt som jag redan idag strävar mot lite smått, när kroppen tillåter. Men problemet här är att jag behhöver lite draghjälp och de flesta som springer tycker bäst om att springa själv. Jag tappar ibland motivationen när jag är ute i spåret och då är det bra att ha med sig nån som fortsätter. För envis och dålig förlorare är jag. =).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback