2012-04-05 | 09:32:30

Crazy day.

Shit vilken eftermiddag vi hade på Coop igår. En server kraschade någonstans i Sverige och hips vips gick det inte alls att betala med kort. Då får man ju skicka kunderna till bankomaten, nämen nähä då funkade den helt plötsligt inte heller. Detta på en av årets största handlingsdagar, nice. Bankomaten kom dock snabbt igång men kortproblemen fortsatte då tills jag gick hem vid sju. Allt tar ju dubbel så lång tid och det är ju som sagt var inte lite varor varje kund har handlat.
När jag kom hem var jag riktigt trött, tempot som är dessa dagar är inte att leka med. Så jag startade inte ens upp datorn, utan gjorde mig en stor kopp te och la mig i soffan en stund, men jag tror jag var i säng före tio faktiskt.

Idag skiner solen och det ser härligt ut ute. Jag börjar inte förrän halv tre idag, så jag tänkte passa på att ta en ritkigt lång och skön promenad med hundarna. Tanka lite ny energi innan ikväll. Först ska jag dock njuta en en morgonstund i lugn och ro.


Kommentarer
Jennie och Norah skrev:

Men thaaank U! =)

Jag älskar också vårat kök, men det hade inte gjort något om det var liiiite större..;)



Snart är påskhelgen över och jag hoppas att du får lite ledighet och lugn mitt bland alla galna människor i handeln! =) Kram

2012-04-05 | 11:02:35
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback