2012-08-24 | 10:19:11

Fredag.

De senaste nätterna har jag verkligen drömt tydliga och såklart konstiga drömmar. Vart finns en drömtydare när man behöver en ??
 
Börjar inte förrän kvart över tre idag, så jag har ganska mycket tid att slå ihjäl idag. Problemet är ju att man vet att man ska iväg och jobba, och det känns som om man bara går och väntar på det. Jag har lite svårt att göra något konkret dagar som denna. Men jag tror det blir en tur och hälsa på mor och far.
I helgen hoppas jag att det blir en sväng till IKEA, och på söndag blir det nog att se Pites damlag i fotboll möta Tyresö.
 
Vad har ni för helgplaner ??

Kommentarer
Bjarne skrev:

Jag är en bra drömtydare.. drömmar betyd åssit enligt mig ;)

Helgplaner!??! Bli kry så man kan träna på söndag :)

Svar: Haha det låter bra, då behöver jag inte grubbla över dem nå mer. =).Du har visst blivit en liten träningstok du, du bara måste hänga med till LF nån dag.
Ha en trevlig helg o ta hand om frugan !!
Jenny.

2012-08-24 | 11:02:28
Bjarne skrev:

Hehe.. drömmar är ingen ide att grubbla över.. :)

ao.. träningstok vettefan.. tre dagar i veckan så är det Kettleball pass med Fredde B ("seven minutes of hell" X3) motionsträning 2-3 dagar i veckan.. å nu börjar ju MMAn igen efter uppehåll.. hehe... Fredde ha puschat på några av oss killar att gå ner i fettvikt, muskla på oss och få bättre flås... så nu jävlar är de på riktigt.. :) Ida-mari ha fått ta "före" bilder så om 4 månader är de nya bilder som gäller.. hehe

2012-08-25 | 13:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback