2012-02-04 | 10:40:18

Soligt.

Efter en t u f f natt med mardrömmar, skuld och tårar, så vaknar man upp till -34 grader. Jag undrar vad mitt personliga köldrekord är, alltså hur kallt denna arma kropp egentligen upplevt.

På hundarna går det ingen nöd, eller ja de skulle väl gärna vilja vara ute lite mera. Men tror mig det finns dåliga väder. Detta är ett sådant, för hur mycket man än pulsar på sig så går det inte vara ute idag och träna tex. Det är direkt farligt att dra ner all den kyliga luften i lungorna. Och även om man tar på sig alla kläder man har i garderoben (liten den känslan hade jag igår när jag gick hem från jobbet) så finns det en stor risk att förfrysa de delarna som "hänger ut", som näsan.

Solen skiner dock, och från insidan är det riktigt vackert ute. Längtar tills det är läge för långa skidturer på isen med pojkarna, en galen Diesel som ju mer matte skriker, desto fortare springer han, haha jag lovar att vi båda hörs och syns när vi är ute.

En vagel har dock flyttat in i mitt högra öga. Det blockerar halva ögonvrån. Jag som ska på middag och förhoppningsvis hinna förbi på lite galej ikväll. Men hur snyggt är det när man ser ut som om man gått tio ronder i boxning.
Så nu vill jag ha tips på hur man kan åtgärda det lilla äcklet !!
Berätta era bästa tips, era innersta hemligheter för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback