2012-01-23 | 22:11:51

Furunäset-mitt andra hem.

Jag har sett "Det Okända" ikväll. Det var från Pite, närmare bestämt Furunäset där både min mor och far har jobbat i många år.
Först hade jag inte tänkt se programmet eftersom jag är ganska så lättskrämd, men nyfikenheten tog över. Jag har spenderat många timmar tillsammans med pappa där. Jag brukar säga att mamam o pappa hittade mig en trapp där och tog hem mig, det skulle förklara mitt sinne. ;).
Kulverterna som fanns med, ja där har jag både sprungit runt en hel del, samt kört den orangefärgade trucken som var med. Och jag har lite svårt att komma på vart de skulle ha stängt in människor där.
Jag tyckte inte att det var så läskigt. Han fick kontakt med tre personer, som är de mest omskrivna personerna från Furu, typ.
Den sista, "vaktmästaren" han har både min moster och mamma upplevt. Högmodig, han har nog även gett namn till en gata där, Modigsgränd.
Att han kände elstötar, hm tja det är ju ingen hemlighet att de pågick elchocksbehandlig där.

Jag ska inte säga att det inte finns spöken där, är det något ställe det ska spöka på så är det väl där. Så många människoöden som dessa väggar sett.
Men hm tja, vad ska man säga. Det kändes lite väl "påläst" om man får säga så.


Furunäset Hotell & Spa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback