2012-09-17 | 07:40:22

Kickar igång.

Idag vaknade jag FÖRE väckaren. Undrar när det hände sist.
Ganska skönt ändå, då hinner jag läsa tidningen, surfa och må lite gott innan jag hoppar i blåstället. Kommer säkert bli så att jag måste stressa järnet för att hinna i tid bara för det.
 
Pustade och fejjade lite i min lya igår. Fick äntligen in den vita mattan som bara stått och väntat på att få pryda mitt rumsgolv. Haft vitt där förr, men det slutade inte så bra. Hoppas på bättre lycka och mindre drinkar på denna.
Har dock inte bytt till höstigare färger ännu, men känner att det är dags. Jag tror att jag, tackvare de soliga fina höstdagarna som vi har haft, är redo att släppa sommaren och välkomna hösten.
 
Fullt ös hela veckan. Jobb hela dagen idag, jobb i morgon och sen är det filminspelning med Lilleman.
Hm kom på att jag kanske inte berättat om det här i bloggen ännu ?!?!
Diesel ska iallafall vara med i den film som de börjar spela in här i stan idag. Minns inte vad den heter, men till mina mostrars stora förtjusning så är Micke Persbrandt med. Diesel kommer nog synas i bild kanske fem sekunder. Men jag tycker att de ska bli roligt att få vara med och se hur det går till !!
 
På onsdag så måste jag göra ett besök i Lule, se om jag hittar de sista till bröllopet. Typ som en klänning kanske.
Torsdag ska jag fixa naglarna och återigen jobba, kväll, fredag lika.
På lördag så smäller det, bröllop för Ingela och Hans !!
Och på söndag har jag faktiskt tänkt att göra precis vad jag vill, slappa, träna, sova, läsa, dansa, ja inga måste utan bara göra det som jag känner för.
Sen kommer Åhléns att återigen öppna här i schtaaaan, helt grejt om ni frågar mig. Gallerian fyller år med en massa erbjudanden.
 
Jag tror det kommer bli en bra vecka, saker att göra, ingen tid för rastlöshet eller tråkighet.
Go måndag på er !!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback