2012-09-20 | 12:46:29

Oh what a day !!

Shit vilken bra shopping dag !!
Åhléns var fint och fräscht, precis som en ny butik ska vara. Hade mer än vad jag trodde att de skulle ha, Hem och Smink var nog störst, eller så upplevde jag det så bara för att det är mina favorit avdelningar.
Jag handlade lite, en ny mössa, samma som jag redan har, men den är en stor favorit som blivit så sliten. Doftljus, ett armband, världens bästa torrschampoo, åsså rååååååkade en ny mugg följa med i påsen. Ops !!
Kutade vidare är jag likaså var på stan, H&M bjöd på en ny clutch, och den blev rejält mkt billigare eftersom larmet var satt lite knasigt, och när de tog bort det så blev den liiiiiite glapp. Ingenting man ser, men hey jag tackar inte nej till rabatt. Och ni ska veta att jag är sjukt petig när jag köper saker, minsta skavank och jag skippar.
 
Vidare genom staden, hittade armband till på lördag, skoinlägg, hårsnoddar, och klämmor.
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår dock. Hade jag tänkt till lite så hade jag kunant beställa lite löshår som man enkelt sätter in, men det är det försent för nu. Jag är verkligen kass när det gäller frisyrer och sånt. Funderar om de är nån frissa i stan som kanske kan locka det åt mig eller så. Men vet inte om det är något de gör.
Nån som vet ??!!
 
Eftersom jag inte kan blogga från telen så blir det inga bilder på mina fynd. Finns dock på instagram om någon är nyfiken.
 
 
Typ en liknande fejk-bob hade jag gärna kunnat tänka mig till på lördag.
 
 

Kommentarer
Malla skrev:

Men åh, jag vill också dit! Och en clutch vill jag ha! :D
Men idag hinner jag inte, ska pch hämta 2 paket efter jobbet, får se vad som är där i först vettja :P

2012-09-20 | 14:11:52
URL: http://www.monstermalla.se
Kristine skrev:

Vad är en clutch?!

Svar: En clutch är typ en aftonväska, fast den är liten och klumpig. =).
Jenny.

2012-09-20 | 19:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback