2013-01-27 | 17:52:49

Trött.

Mer tråkigheter och dödsfall gör att lusten till att blogga är lika med noll.
Jag återkommer när jag fått tillbaka min energi igen.


2013-01-25 | 11:20:31

Löning.

Då var set visst fredag igen. Veckorna bara rusar iväg. Löning för vanligt folk, vilket betyder mkt att göra på jobbet. Hä blir no bra !!
Har några timmar kvar innan jag behöver infinna mig i kaoset så jag tror vi tar oss en kylig, lurvig promenad.

Er planer för dagen ??


2013-01-24 | 18:37:36

Moments.

My toe is still all fucked up, och jag kan inte komma på att jag har sparkat in i något eller något liknande. Jag kan då inte ställa ner foten utan att det skjuter småspik ut i tån.
Men jag har en massa rena kläder, handdukar. Två påsar med skräp. En hund med fräsch rumpa. Nytvättat hår.
 
Tänkte bara tipsa om en sida för er som har Facebook. Awkward Gym Moments. Där finns det några videor som gör lite ont, andra som får en att gapskratta och några som är sjukt imponernade.
https://www.facebook.com/home.php#!/AwkwardGymMoments 
Enjoy !!

2013-01-24 | 13:38:00

Välja väg.

 
Vaknade på fel sida i morse. En fot som inte går att gå på, ett fall som skapade en tumme som inte fungerar.
Andra saker som gör dagen till en inte alltför rolig dag.
Men jag tittade ut, såg solen skina, ljuset som dansade in genom skitiga fönster. Och jag tänkte på några av mina vänner, de går igenom betydligt värre saker än en skruttig tå och en galen tumme.
Så jag valde den positiva vägen idag.
Man kan göra mycket med en fungerande fot och en helt fungerande hand.
Dammsuga, tvätta, plocka allmänt stök, klippa en ovillig hund, prata med mamma (som fick lyssna på lite gnäll.), lyssna på musik, vädra, "vika" kläder, dricka te.
Ja möjligheterna är oändliga bara man öppnar ögonen för dem !!
 
Sunshine x 2.

2013-01-22 | 22:27:32

Frisk luft är musik för mina lungor.

Så trött på jobbet idag, men det var det fler som var. Snacka om att man kan skratta åt allt, bara man är tillräckligt trött.
En promenad senare och lite annat la jag mig för att vila lite. Vaknade strax före sex och var helt övertygad om att det var sex på morgonen, men siffrorna gick inte ihop.
Åkte ut till Munkis en stund för att vara trevlig med far min. Det blev ytterligare en promenad där ute, frisk luft måste ju ändå vara den bästa drogen.
Nu är vi hemma och inlåsa. Mätta och trötta hundar vid mina fötter. Själv sitter jag med en kopp te och letar musik som passar mig just nu.

Det var den tisdagen det.


2013-01-22 | 05:40:30

Ice-time.

Gah så trött jag är. Att kliva upp denna tiden måste väl räknas som någon form av tortyr, right ?!?!
Igår så upptäckte vi att isbanan vid Fårön var skottad och redo att användas. Så vi tog oss en härlig runda där. Vädret var inte klockrent, vilket gjorde att vi var i princip ensamen där ute. Glada pojkar som fick springa hej vilt.

Planerna för idag är att jobba fm, kanske vila lite em och sen bege oss ut på isen igen.
Go morron !!


2013-01-21 | 10:04:43

Up.

Well I'm up. Eller inte riktigt. Ligger i soffan, men tror jag ska sova ytterligare. Konstigt nog så sover jag bättre under dagarna än vad jag gör på nätterna.
Well lite Våra bästa år på detta så !!


2013-01-21 | 03:22:36

Up all night.

Klockan är 03.18 *pip*.
Onödigt att sova, när man kan sitta uppe och göra ingenting vettigt. Egentligen dumt då det är nu som tankarna kan flyga fritt och alla hjärnspöken kan krypa fram ur sina gömställen.

Men jag är ledig i morgon, så jag kan ju sova hela dagen om jag så vill.
Kanske ska jag läsa en bok ??


Hoppas iallafall att du där ute får sova. Jag oroar mig för dig och önskar jag kunde hjälpa till.


2013-01-20 | 20:54:36

Weekend.

Jobbarhelgen är över och det ses lite Bones i soffan. Har insett att jag är inte någon TV-människa. Jag blir sjukt rastlös och brukar hitta på en massa annat, så jag missar ändå halva filmen/programmet. Men, men jag är ju lite galen i serier, hur de nu passar ihop, så Bones är bra att varva ner till.

What har ni gjort i helgen, berätta alla snaskiga detaljer plz. Så har jag något roligt att läsa sen !!

Hugz!!


2013-01-19 | 21:48:32

EQ.

Istället för att sitta hemma och ruttna så gick jag iväg för att vara lite sällskaplig.
Det spelades Alfapet och dracks te. En gemytlig lördagskväll.


2013-01-19 | 16:15:08

Lördag.

Idag är det lördag. Jag har varit på språng sedan klockan sex i morse. Jobb är det som gäller för fröken Pettersson i helgen. Tack och lov så har man så galet bra arbetskollegor att tiden faktiskt näääästan flugit fram.
Någon timma kvar och sedan får jag bege mig hemåt.
Inser att jag har ett te-inlägg som jag skrev i tisdags, som jag hade tänkt publicera i tisdags. Som jag hade tänkt publicera i onsdags, som jag hade tänkt publicera i torsdag och som jag hade tänkt publicera igår.
Vem vet, plötsligt så händer det !!


2013-01-18 | 20:02:16

Well, well.

Well, well it´s Friday och jag har faktiskt varit ledig. Vilket då betyder att jag jobbar helg.
Seg start, jag är som Sandras sötunge Vigner, ingen utav oss sover särskilt bra på natten just nu. Vigner är ju dock sju resor sötare än mig !!
Så morgonen började segt, sen kom pappa förbi med mina vinterjacka. Dragkedjan har varit trasig, tyvärr tog det ju nästan hela vintern innan jag fick tillbaka den.
Nåja, sen ringde mamma och skulle in till stan. Jag gjorde henne sällskap, och det var ju visst rea på stan. Fick med mig ett par jeans, en uggla, örhängen gånger tre och tulpaner.
Sen blev jag slö igen, men ryckte upp mig och röjde bort det sista av julen här hemma. Borde dammsuga, men jag är alldeles för trött för det. Och dammsugaren måste ha ätit något olämpligt, för det låter för hemskt.
 
Hade faktiskt tänkt att se två serier, och sen gå i säng.
Mer spännande än så blir det inte på Aronsgatan denna fredagen.
 

2013-01-17 | 22:38:19

Movments.

Man blir lätt rastlös kyliga dagar som denna. Personligen kommer jag bara på saker som jag vill göra utomhus.
Jag drog iväg och tränade en sväng för att bli av med lite energi.
Diesel jobbade på han också, likt sin matte vill han gärna ha saker att göra. Och kan man inte vara ute och ha roligt, ja då kan man hämta allt man hittar i lägenheten för att visa hur duktig man är !!


2013-01-17 | 12:33:57

Cold.

Idag var tanken att vi skulle bege oss ut i skogen och träna lite jakt. Men termometern står på -25 grader, så det känns inte särskilt lockande.

Vi hittar nog på ngt annat istället. Som att mysa lite.


2013-01-16 | 19:24:45

At work.

Två och en halv timma kvar att jobba. Måste erkänna att kroppen och huvudet är sega idag. Tur man har bästa arbetskamraterna som gör att man inte säckar ihop helt :).

Sitter och funderar över mål för 2013.
Har ni några ??


2013-01-16 | 15:27:21

Magi.

Att få roliga saker i brevlådan, samt att träna glada, galna hundar, är bra uppåt-tjack !!


2013-01-16 | 13:12:43

Massor.

Onsdag, kvällsjobb, massor att göra innan.
Not feeling it.

2013-01-15 | 21:08:06

Tulpanens dag.

Jag är ju en person som älskar att planera. Vill gärna veta vad som hände och när.
Jag har också lärt mig att det sällan blir som man tänkt sig. Men jag tycker ändå att det är skönt att ha en grundplan.
 
Idag är det inte bara löningsdag, det är även tulpanens dag, samt en dag då allt inte gick som det var tänkt. Jag köpte mig två buketter tulpaner för att jag tyckte att det var jag värd, och sen accepterade jag det som inte gick som det skulle.
Vissa dagar är det lättare än andra.
 
 
Dock är jag lite fundersam över detta med träning och att det ska ge en massor med endorfiner och energi. Senaste gångerna har jag varit helt "död" efteråt.
Vad gick fel lixom ??
 
 

2013-01-15 | 11:03:23

All my exes.

I natt har alla mina ex uppenbarat sig i mina drömmar. Från det första puckot till de andra betydligt trevligare pojkarna. Vad drömmen i övrigt handlade om, minns jag inte tyvärr, men känslan säger att det var något lite otrevligare.
För någon natt sedan så var jag gravid i drömmarnas land. 9 månaden, men eftersom jag inte varit på ngt ultraljud eller ens på ett enda doktorsbesök så tordes jag inte åka till Sunderbyn för att föda. De kunde ju vara arga på mig för att jag inte skött mig, så det fick bli en lada istället. Vaknade innan den tilltänka bebisen kom, och tur var väl det, vem vet om det hade varit en bebis som kommit ut.
 
Jepp jag är inne i en period igen där jag drömmer konstiga saker. Funderar på att lägga en skrivbok vid sängen för att kunna skriva ner dem direkt när jag vaknar upp.
 
Bjuder på en film från 4-klövern. De testar på IW, Indoor Walking. Tyckte själv att det såg riktigt roligt ut, och passar nog bättre för mig än spinning. För jag verkligen hatar spinning =).
Klicka HÄR och kolla in.
 
Då var det tisdag då !!

2013-01-14 | 14:34:21

Vill inte.

Tänk att något som är så roligt att plocka fram, kan vara så fruktansvärt aptråkigt att plocka bort.
Ja, jag pratar om julen.
Nåja snart är jag klar. Problemet är dock att lampan till köksfönstret råkade ut för en liten olycka precis innan jul, så där har jag ingenting just nu. Lite väl mörkt utan ljuskälla i köket. Sen så började min dammsugare att låta väldigt märkligt precis efter det att jag sugit upp 15 kg hundhår.
 
Nu är det dock dags att kleta på sig lite smink och göra sig klar för jobbet.

2013-01-14 | 10:46:16

Måndag.

En riktigt trivsam söndag slutade i ett känslomässigt kaos. Mer sjukdom och tråkigheter har drabbat mina nära.
Rädsla, frustration, uppgivenhet, ja känslorna flödar.
 
Måndag idag, ny vecka. Börjar sent idag, så jag ska packa bort julen. Tvärtemot så många andra så behåller jag gärna julen liiiiite längre. Tomtar och dylikt kan få hoppa i kartongen direkt efter julafton, men alla ljus, stakar, stjärnor behåller jag gärna. Jag älskar ljuset de sprider och tycker att de lämnar ett mörkt tomrum efter sig när man tagit ner allt.
Men man kan ju inte behålla allt för länge, då får man väl ett rykte om sig att vara galen. Först dock en kopp te och lite tid att samla sig.
 
God måndag !!
 

2013-01-13 | 16:03:12

Gött mos.

Efter att ha slöat en stund i soffa så åkte jag ut till Munkis. Drog med mig pappa ut på en lång hundpromenad. Lite kyligt men ack så härligt.
Efter lite bus i snön så mår vi gott i soffan framför lite skidskytte.
En bra söndag med andra ord.


2013-01-13 | 10:23:09

Hurting.

Som Malin sa, jepp nu är jag frisk. Men jag verkar dock ha glömt bort att jag har en blogg.
Vad som har hänt sen sist är att jag jobbat, sovit, tränat och så har jag hunnit upp till Lule en sväng. Det känns dock i kroppen att det tar lite på kroppen att vara sjuk, många sömntimmar de senaste dagarna.

Nu sitter jag i soffan med en rejäl träningsvärk och ser Nyhetsmorgon. Vi får se om jag tar mig upp alls idag !!


Hittade the love of my life igår.


2013-01-09 | 19:57:33

Sjukstuga.

Ofrivillig frånvaro här pga magsjuka.
I'll be right back !!


2013-01-06 | 13:52:45

Energigivande helg.

Had a great afternoon yesterday. Hann med att både umgås med några trevliga flickor över en kopp te på Nodo, samt spela lite sällskapsspel med ett glatt gäng.

Morgonen har börjat lugnt. Promenad, lite sport och mera te.
Sweet.


2013-01-05 | 16:10:47

Final och pie.

Jag gjorde både och. Låg och drog mig en stund och sen gick jag till gymmet. Där fick benen och ryggen sig en omgång.
JVM-final just nu, och det ser inte helt bra ut för svensk del.

Blev ombedd att göra en efterrätt idag, och jag valde att göra en Key Lime Pie. Den känns fräsch och är väldigt enkel. Om den blir godkänd får jag väl se.

Och där förlorade Sverige. :(.


2013-01-05 | 08:44:08

Dra sig.

Ledig helg, alltså ledig två dagar på raken. Skönt, obeskrivligt skönt.
Ligger och funderar på om jag ska orka gå iväg och träna lite, eller om jag ska ligga och dra mig lite till.


2013-01-01 | 23:19:28

Sällskap.


2013-01-01 | 22:34:23

Ledighet.

Efter att ha jobbat en hel del de senaste veckorna, så har jag en ledig dag i morgon. Och det ska bli helt galet skönt.
Jag har en massa serier att se ikapp, en soffan att ligga i, några böcker att läsa och en hel hög med teer att dricka.
Can't wait !!


2013-01-01 | 00:27:29

2013.

Så var ett nytt år här.
2013.


RSS 2.0