2007-11-08 | 10:34:27

Tebax.

Snön har äntligen återvänt !!
Sitter här i pyjamas ännu. Ska snart kl på mig och ta en snöprommis med Disse. Vi var ut på en familjeprommis igår, ner till hamnen och förbi Hund o Katt. Gå bra i koppel verkar lillen ha förträngt, men inkallningarna däremot sitter jättte bra :0) Ingen hälta ännu idag, så vi håller tummarna varje dag. Ser ut som de blir att ställa i Boden på Norrbottens vackraste. Börjat träna lite igen, han springer bättre nu (ligger inte upp o ner med gaddarna i vädret) Han lugger i sin korg, som alltid numera och bara väntar på att matte ska göra sig klar. Snart Diesel, snart.
I morgon blir det nog att åka och träfa broder D, ar ett tag sen de fick busa ordentligt. Om det går ska vi även lägga ett spår, men kanske för mkt snö nu. Aja de får busa iallafall. Kanske kan vi träna lite tillsamman oxå.

Kollade lite på utveckligscentrum igår, ska dit i morgon och prata lite om kurser och dylikt. Ska även mejla till Skara och höra hur det står till med allt. Hoopas jag bara håller hela vägen nu.

Var till mor och far igår (igen ;0) ) Helt plötsligt kommer Disse bärandes på ngt vitt, mkt stolt var han kan ja berätta. Ister visade det sig att det var han bar på. Vart han hade hittat det är fortfarande ett mysterium, nån stackars fågel som blivit utan. *skratt*

Jag vill ha en talande bäver, en sån som finns i Narnia. Gärna en bäver som läspar lite.
Hahhahaha nu har hon nog nått botten eller vad tror ni ??!!
En promenad gör nog susen.

När de öppnar yogacentrum så ska jag börja gå, ser fram emot det !!

Adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback