2009-01-19 | 10:52:21

Det man inte vet !!

Så nu ska jag snart åka iväg och leka student. Outfiten blev liiiiite annorlunda då det snöar som en tok här, då är det lite kallt med shorts. Magtröjan sitter dock där den sitter.....hm *host*

Har börjat läsa en gammal klasskompis blogg. Hon är super duktig när det gäller inredning och dylikt. Så nu ha rjag betsämt mig, köket skall tapetseras om !! Funderar på en burnaktig fondvägg åsså, men de ska jag ta hit expertpanelen till. Nu är det så at tjag kan inte tapetsera, så jag hade tänkt att T och M ska fixa det åt mig. Jag kommer självklart stå och hejja på !! De vet inte om det ännu, men jag ska försöka locka med något bra. ;0) Är som sugen på vardagsrummet också, men det får vi se.

Nä nu ska jag bege mig. Måste dock bara berätta att det omöjliga har inträffat !! Jag är less på mackor !! Som den stora mackoman jag har varit kommer detta som en liten chock. Det var när jag skulle äta frukost i morse som jag insåg att vi hade bara "mackfrukost" hemma, och inte ville jag ha mackor inte !! Vojvoj undrens tider är inte förbi.

Ha en bra dag alla !!

Kommentarer
T skrev:

Säg bara när så kommer jag och fixar!!!

2009-01-19 | 13:00:12
URL: http://theressorvag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback