2011-03-14 | 15:43:32

Husdrömmar.

Håhåjaja.
Har gjort en framsida till rapporten, samt skrivit nästan tre sidor. Men det är lite stök i hjärnan känner jag. Vet ungefär vad jag vill skriva och hur, men sen gäller det ju att veta vart jag har fått det ifrån. Livet vore så mycket enklare om man slapp referenser.

Har surrat med mamma lite på telefonen. Jag drömde ju för någon natt sedan att jag satt och tittade på Hemnet och såg att mamma och pappas hus fanns ute. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag är ganska så sugen på att ta över det huset någon gång i framtiden.
Jag ringde (i drömmen alltså.) till mamma och frågade vad det var frågan om. Hon svarade att de tyckte det skulle vara roligt att se hur många som ville ha huset och vad de var villiga att betala för det. Hon sa at tjag fick ju självklart vara med och bjuda som alla andra !!
När jag pratade med mäklaren och sa att jag ville bjuda på huset, sa han att jag var tvungen att komma på första visningen som alla andra innan jag fick lägga ett bud. Jag var så arg p allt och alla att jag skrek och grät som en tok, men ingen brydde sig det minsta !!

När jag vaknade den morgonen var jag tvungen att gå ut på Hemnet och kolla. Men "mitt" hus fanns inte där.
Tur. ;).






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback