2012-03-29 | 09:29:30

Bad=bad.

En dålig natt leder till ett dåligt morgonhumör.
Hade tänkt ta mig en löprunda idag, men halsen och näsan känns fortfarande inte ok. Och jag har kommit upp i den åldern där jag vet att det inte alls är bra att träna hårt med ont i halsen. Blir nog en rask promenad och lite styrka istället.

Snart är det påsk, affärerna är fyllda med påskpynt och godis. Vi på Coop laddar upp för en "hemsk" vecka till veckan.
Jag bara undrar hur brukar ni fira påsk ??
Firar ni den stort, ungefär som julen, men pynt och påskäggsjakt.
Eller firar ni den kanske inte alls, ägg till frukosten och that´s it.
Skriv en liten rad och berätta, pretty please.


Kommentarer
Veronica skrev:

Hej! Snygga, snygga skor! :)



I min familj firar vi påsk ganska stort med pyntade hus och traditionellt isfiske på långfredagen. Men det viktigaste av allt är att vi (nästan) varje år samlas, eftersom vi i vanliga fall är spridda runtom i landet. Moste med familj från Borlänge, morbror med familj från Borås, jag från Piteå och brorsan med sambo från Umeå. Mormor styr upp påskäggsjakt till alla - i pappas ägg kan det finnas en snusdosa och en liten snapsflaska, i mammas gula strumpbyxor och i "barnens" (17-26 år i år...)massor av godis.



I fjol anslöt resten av släkten till vårt firande och vi fick ihop två brännbollslag inklusive hejaklack! Det var den finaste aprilhelgen någonsin. :)



Jag hittade för övrigt din blogg via Facebook, och jag gillar den!

2012-03-29 | 12:03:43
Malla skrev:

alltså vi brukar inte fira påsk egentligen men i år blir det faktiskt så. på fredag åker vi upp till mamma där säkert några av mina syskon också är. sen lördag åker vi till min pappa och påskmiddagar oss där, sen hem igen :) resten av helgen ska nog maken jobba och jag ska hänga med ungarna, kanske hälsa på en eller annan.

2012-03-30 | 16:02:42
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback