2008-07-31 | 22:44:08

Snusk.

Trött, skitig och sliten.
Sovit över i munkis från igår. mysigt att ligga på loftet och se solen stiga upp.
Ikväll gick vi ett spår med Disse, la tom en vinkel med bloduppehåll som han klarade utan att blinka. När vi sedan drog över en väg och satte fast klöven i ett träd precis brevid blev det lite svårare och han bakspårade en del. Men tillsist så fixade han det och vi kunde åka hem nöjda, men blöta.

Nu ska jag fräscha till mig och sen lägga mig framför soffan och se American Idol.

Adjö !!

2008-07-29 | 22:41:20

Mödrarna våra.

Idag blev det luleä med våra mödrar. Vi hade först bara tänkt åka om det avr dålig väder, men alla var så peppade så vi åkte iväg ändå.
En mkt trevlig dag med lite shopping och god mat blev det, och jag känner mig riktigt trött just nu.
Hittade dock de sötaste Paul Smith skorna, som jag blev såååå kär i, och de var tom på halv priset !!!!!!!!! Och i en enda storlek kvar, nämligen 35....det vara ju bara att köpa dem, ngt annat gick ju inte. Att de är sköna som bomull gör ju inte saken sämre.
Hoppas de blir riktigt varmt nu så ja kan bära dem till någon söt kjol eller klänning !!!!!!



Mamma och pappa har ju varit iväg till bla Åland en sväng. Ooh både jag och Robban fick fina presenter. Här kommer mina.....först en ursöt väska som är precis vad jag letat efter !!

Sedan har vi en liten kossa, som jag tydligen skulle anv. nästa gång ja skulle vattna åt dem....NOT !!

Och sist men inte minst.....THE` som jag minsann ska gå och ta mig en kopp av nu, lägga mig i soffan och se SUTUCD.


Tusen tack underbara föräldrar !! Och papap tack för hundvakten idag. Disse fick minsann åsså en present, men den är så slemmig nu så vi tar ett kort på den senare.
Ha en trevlig kväll alla !!


2008-07-28 | 22:15:05

I´m broad, i´m broad....:0)

Följde med Robban idag när han skulle fixa träningskort oppa Kropen. De får träna helt gratis genom Swedbank.....*harkel* tänk på de ni Coopan. Det lustiga var att när vi stod där nere så fylldes jag med energi och kände mig helt plötsligt inte alls så otränad. Så jag ska minsann följa med ner i lokalen fler gånger....vem vet tillslut kanske jag har fått tillbaka mitt sexpack och starka ben, bara genom att andas äckel träningslokaldoft. Det vore verkligen ngt !!!!

I övrigt har det varit en gode så sweet dag. Vi har tävlat i vem som kan flest reklamjingar, druckit the´ och letat en röd (jag får inte köpa en rosa för min karl.)datta åt mig. Iof var vi iväg en sväng på rullisarna, med en galen hund som höll på att ge matte mkt ajaj, tagit en mysfika tillsammans och köpte genomskinligt nagellack. Tränat vovven lite åsså, går inte så super just nu men matte har ingen störra inspiration.

Jag får alltid den känslan av att sommaren är slut när PDOL varit. Även om värmen är kvar och jag har två veckor kvar på semestern. Lustigt men sant. Snart får jag vet om skolan åsså, får veta om jag slipper Coopan till hösten och måste nöta min stackars rumpa på en skolbänk istället. Det ligger förändring i luften och jag vet inte hur jag ska ställa mig till det.
Nä nu kallnar snart mitt the´ och vi ska tydligen se lite serier. Måste ringa och höra om mor och far har hunnit hem åsså.
Oppa återseende !!

2008-07-28 | 12:58:53

Hugin i bilder.

Nu kommer det lite bilder från finbesöket igår !!

Vänta matte jag kommer !! Ser ni hur liten han är !!





Varför kan vi inte leka då ??!!


Såhära jobbigt är det att vara valp i stan.


Och såhära jobbigt är det att vara en golden retriver som inte får busa.


Det gäller att ha förebilder och mål här i livet !!


Lycka till Ingela. Tänk att säga nej till de dära ögonen.


Det var allt för denna gången.
Pöss.

2008-07-28 | 12:44:45

PDOL dag 2 plus mera.

Idag hade varit en perfekt dag för en söt liten laptop att vila i mitt soliga knä ute på balkongen. Jag måste verkligen ta tag i hejna och fixa mig en.
PDOL är slut för denna gången, en både och känsla infinner sig. SKönt att inte behöva flänge runt på stan hela tiden, men tråkigt eftersom det nu dröjer tills man får träffa alla underbara människor igen.
Lördagen var helt klart höjdpunkten i år. Marias kväll började inte bra, men bättre än fredagen. Med mat i magen och det mesta sminket där det skulle så öppnade vi oss en vinflaska. Vi kom till så mkt insikt under kvällen att det var skrämmande. Alla kloka och visa ord borde vi ha spelat in, nu när minnet sviker oss lite. Jag älskar dessa gånger då vi bara kan prata, prata och prata. Man får ventilera och analysera och framförallt skratta magen av sig. Att man kan spilla så mkt, med så lite i glaset är riktigt imponerande !!
När vi väl tog oss ut så gick vi till Kittel, dansade lite, träffade trevliga människor och så. Men partystämingen där var inte på topp så vi gick till Kärlekslandet. Där träffade jag halva Coop !! Roligt att träffa alla efter arbtestid med någon cider under tröjan. ;0) Hips vips var Maria borta, då hade något kastat upp henne som vanligt !! Vi gik en sväng, dansade lite till och jag minns att jag hann tänka att det var längesedan jag hade så hära roligt ute på PDOL.
Nöden har ingen lag och vi hamnade hos Bella, för att äta ostbollar och dricka vatten. Där kom åsså Robban för att möta oss. Jonas hade tagit de säkra före det osäkra och gjort en tidig kväll.  Sedan gick vi för att köpa mat, tacos till Maria, en langos till mig (som jag inte åt upp själv.....jag fick mkt hjälp.) och thaiwook till Robban. I matkön träffade jag en söt Dallan som oxå var på jakt efter mat. Sedan var det hemgång och jag tog av mig skorna, andades ut, nu var det över för i år och jag hade haft så himla mkt roligare än vad jag någonsin kunde tänka mig !!!!!

Söndag fick vi besök av herr Hugin. Hur söt helst, och lugn. Jag tror minsann matte har överdrivit om hur han är. ;0P Disse älskade honom men hade lite svårt att förstå att han inte kunde leka ännu. Vi gick ut en sväng, Hugin blev nog rädd och skrek, då fick Disse damp och dampade över en liten stackars valp. Det gick bra, men jag hann få hjärtat i halsgropen och skämndes så mkt !! Tillslut blev nog Disse lite avis för han hade ett ben och Hugi skulle bara komma och kolla läget....då gruffade (inte morrade:) Disse till.....*morr* Hopaps bara inte att Ingela är avskräckt att ta hit honom igen !!
Fick några bilder på honom som ja ska lägga in lite senare.

Efter en tupplur så åkte vi till Munkis för att vattna, inte lika jobbigt som sist men ändå.....
Jag sa till robban när vi åkte, att ska vi inte åka förbi o se om Marklunds är hemma.. Sagt och gjort, och de avr de. Så där satt vi någon timma, fikade bullar och pratade. Självklart hade Lukas en central roll i det hela. ;0) Vi pratade lite löst om att ev träffas för att grilla och det skulle jag verkligen vilja att de blev av.
Väl hemma köpte vi godis, kröp ner i soffan och njöt av att ha en underbar dag i ryggen.

Idag skiner solen och vi har inga planer alls.
Jag älskar att ha semester !!!!!!


2008-07-26 | 12:44:39

Pdol dag 1.

Igår började ju dagen som sagt med en försovning. Men det blev bättre tack och lov.
Fick mina naglar gjorda av Erica på WEJM, kan verkligen rekommendera det. Bra service och en bra jobb, allt på samma gång. Ska snart beställa tid för mina bleka vildvuxna ögonbryn åsså.
Sen gick vi ner på området, jag köpte en smoothie och Robban en langos....som jag smakade liiiite av. ;0)
Det var olidligt varmt hela dagen och Dissemannen låg mest och flåsade stackarn.
Ut till munkis för att vattna blommor, jag säger bara ALDRIG mer.
Just ja, där emellan så han RObban tafsa på Stanley Cup bucklan lite.
Nr vi kom hem somnade vi en bra stund och sen var det dax att göra sig klar. Jag bytte kläder, utan att krydda en sisådär 15 gånger.  Marias kväll började allt annat än bra, och tack vare en liten rymmare så slutade den väl inte så bra heller. Men jag hoppas hon hade trevlig i mitten iallafall. Vi hamnade på en förfest med en och annan Arvidsjaur....Arjeplog bo.....sorry men jag kommer aldrig ihåg vad som är vad !! Bråkade lite om musiken och dansade. ;0)
Väl på området hamnade jag på Sabaton (??) , vad gör man inte för sin sambo. :0) Sedan gick vi till Takida.....försökte spela in Curly Sue så INgela skulle få höra den, men det gick skit. Sedan vandrade vi hemåt i natten och sprang på en sovande Lukas med mor och far. :0)

Idag sov vi alldeles för länge. Robban har ätit hamburgare till frukost, jag har inte börjat med min ännu. Ingelas första natt med sin nya man hade gått super och i morgon ska vi få träffa honom !!!!!!!!!!

Nä nu måste jag äta ngt känner jag.

Puss.

2008-07-25 | 11:08:29

ARG !!!!!!!!!!!!!!!

Just nu är jag lagom sur på mig själv. Theres ringde igår och frågade om jag ville komma till stallet nu på morgonen. Självklart ville jag ju det, lukta på hästar är väl en av de bästa sakerna man kan göra här i livet.
Så sagt och gjort, jag ställde klockan på nio så jag skulle hinna dit innan naglarna och så. Klockan ringer, jag vaknar och tänker "men varför har jag ställt klockan, jag har ju semester ??" STÄNGER AV klockan och somnar om. Vaknar nu lagom till elva......F*TTA !! JAG är ett första klassens klant arsle.....förlåt Theres hoppas du inte är alltför arg på en galen blondin. :0)
*suck* nu måste jag kasta i mig frukosten så jag hinner fixa naglarna iallafall.

Ajdö.

2008-07-24 | 19:58:00

Min gyllene vän.


2008-07-24 | 19:53:35

Träningsdagbok.

Lite träningsdagbok blire nu.
Varmt är det, kanske lite för vamt men vi körde ändå ett litet pass. Började med lite fritt följ, han kan det,de syns men orkar som itne sattsa på det eller hur ja ska förklara det. Fick några underbara sträckor dock så !!
Fortsatte med att få ett snabbt läggande, går både bra och dåligt, ibland glömmer han bort att de ska gå fort !!
Körde endast lite ställande, för nu hade matte börjat bli trött.
Provade på rutan, gick faktiskt över förväntan.....men vi gick ltie för fort fram, blev väl kaxiga och minskade targeten för fort. Dock får man vara nöjd, han hade superfart in mot rutan och hamnade alltid i mitten (så länge targenten var där iallfall.) Jobb jobb och åter jobb !!
Sedan så körd ejag en minnesmarkering, jösses vad laddan han blev när han såg att jag lämnade av en dummy. Man såg hur han riktigt fick koncentrera sig för att inte springa iväg och hämta den direkt. När han väl fick hämtad den, efter lite ställande så var en som skjuten ur en kanon, både in och ut !! :0) Kom tom en oväntad störning iform av en man som skulle grilla.....men de sket Diesel i för han hämtade ju en dummy !! Äntligen hade han den dära riktiga glöjden som jag vill se oss honom, jag blev nästan men bara nästan rörd. ;0)
Eftersom han tyckte de var så kul så körde vi en enkel markering åsså, samma sak där. Så nu var vi nöjda. Han är super trött (värmen.) och drack och gick direkt och la sig.

Själv ska jag hoppa i badet, jag och Robban ska ju som sagt in och äta nå gott ikväll.  På tal om gott, fixade hem nya kövrar idag, så nu ska  det spåras !!!!!!

Ha en fin, varm kväll alla !!



SPRIIIIIIIIIIIIIIIIING Maria !!!! Haha.

2008-07-24 | 09:28:30

Krupp.

Äsch förra inläggget blev ju helt kruppat, men jag orkar inte ändra nu.
Adjö.

2008-07-24 | 09:25:29

HM shopping.

Maria hörde av sig häromkvällen och skulle beställa från HM, självklart så kunde jag inte hålla mig, utan var ju tvungen att klicka hem några saker ja med !!

   
Jag älskar koftor, jag äslkar att krypa in i dem när det kyler på. Och jag tror att denna kan bli en fint kompliment till min "samling". Jag kan tom tänka  mig bara polon under för lite extra värme. Till just polon har jag sett en snygg kofta på VIla som jag är grymt sugen på, men jag har bestämt mig för att försöka spara så mkt av lönerna som kommer för att ha lite extra om det blir skola till hösten. Just till skolan hade jag tänkt använda väskan, om den passar.....storleken och passformen får avgöra. Allt kommer som sagt från HM som faktiskt hade en hel den fina höstplagg....

Till den första skulle jag bära en lite längre skjorta som sticker ut bäde här och där. ;0) Men till plagg ett och två måste man ha Marias kropp om det ska bli snyggt, så jag fick inse min begränsning. Sista tröjan har jag faktiskt en i mörk lila, så det kanske kommer beställas hem i ett senare skede om ekonomin tillåter.

Nä nu blev jag hungrig åsså.
Pöss.


2008-07-24 | 09:13:32

Mr. H.

     

Här har ni Plingans snygga pojke som kommer i morgon !!

2008-07-24 | 09:07:16

Morgonstund suger.

En ofrivllig uppstigning. Min nacke hurts så jag bara vill gråta. Men som den stora kickan jag är kliver jag upp och sätter mig här och läser bloggar istället.
Natten har varit förvirrande, drömt om andras barn, bränder på Coop och att jag blev stoppad av polisen, som sedan visade sig vara en reklamsnutt för en ny svensk film....hm.

Nu kom just min söta sambo upp, han undrade vart jag hade tagit vägen. Jag skickade honom rakt i säng igen. Jag kommer om min nacke ger mig lite ro.

Idag ska vi mest mysa på, ladda inför helgens festligheter. Gå in på området ikväll för att äta lite god mat och kanske se nån liten artist eller så.

Huvva nu håller jag på att frysa ihjäl, ska krypa ner i soffan o se om de är nå dåliga serier på burken....på återseende !!

2008-07-23 | 23:05:14

Onsdag full av liv.

Idag har varit en dag full av liv och rörelse. Hm förutom de där två timmarna som jag somnade i husvagnen. ;0)
I munkis sken solen och det var varmt. Jag prövade Disse lite på fritt följ och nu börjar de likna ngt igen. Ställandet vill ja ska li snabbare men jag flyttar bara frambena två små steg nu så kanske nån dag. ;0)
Ikväll har jag, mamma, pappa och Robban gått på PDOL och kikat lite. Dock är det synd att det är så himla kvällkallt här, jag höll på att frysa till is. Vi åt även lite festivalmat och spelade på ngt hjul. Fick träffa Vickan och hennes ursöta lille Lukas, ska se till att få träffa dem igen innan de åker.
Mamma och pappa kom och drack lite kaffe på våran balkong, de åker ju till Åland i morgon så jag ska vattna alla blommor, jag undrar verkligen om det är en bra ide´ men men.....;0)

Vart lite träningssugen så vi gick ner på innergården. Körde fritt följ, mkt bättre, men det finns att små slipa på. Robban fick agera tävlingsledare och vi tränade på att utföra längre moment innan godis. De funkade nästan bättre, än så länge, han blev lixom mera peppad.....sen fick Disse gå lite på dansar och ler, alltså inte in på området men vi gick upp på gågatan för att han skulle få titta på allt folk, mer obrydd hund får du nog leta efter. :0) Hemma satte vi oss på balkongen igen och jag började se min DVD om lydnad. Självklart blev jag sugen på att prova några av tipsen och hm tja vi kanske kan få ett snabbare läggande. Jag vill köpa ett apportblock men jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska köpa. Har kollat runt och det står inte hur bestämmelserna är där....hm.
Nåja ut o stolen och se lite mera DVD, dricka lite te och må gott. Kan knappt vänta tills jag får anmäla mig till en lydnadsklass kurs.....vi behöver störningar och lite stress. ;0)

Puss på er !!

P.S. Om bara två dagar så dimper han ner här och vänder upp och ner på världen.....lille H.....SPÄNNANDE !! Och framförallt kul med en träningskompis. D.S.

P.S 2 Tjejparty jenna på lördag, välcome, välcome !! D.S.2.

2008-07-23 | 12:57:00

God morgon ??!! Öh.

Ett lite bryskt uppvaknande, men dock ett trevligt sådant. Roberts kusiner, Hannah med sin Lalla och Henrik kom förbi för att se hur vi bor och så. Finns det någon vackrare kvinna än Hannah ??!! Jag tvivlar.

Disse verkar vara ok nu iallafall. Så vi har prövat lite fritt följ, känns som den gamla goda tiden. Fick mina två lydnadsträningsböcker idag, så nu ska jag bege mig till munkis och solen för att läsa.....fick äve en röd liten klicker på köpet....tack tack Canis !!

Ha en underbar dag allihopa !!

2008-07-22 | 22:14:10

Upprepning.

Ojoj nu var det länge sedan. Bäst att jag börjar bakifrån.
Fredags fm och delar av em spenderades i Munkis, jag brände mig lite och målade lite. En skön dag helt enkelt. När sen grababrna for på bio, så åkte jag ut till MAria för att träna voffs lite. Maria drog ut mig till en riktigt myggparadis, och även om jag inte blir biten, så är det SÅ irriterande att ha dem runt öronen !!
Jaktträning stod på schemat och vi la ut ett lite sök, lite svårare än de andra gångerna faktiskt. Först hade vi tänkt skicka Rex, lixom för att se.....men hm tja de gick itne så bra, det gick inte alls. Den söta vovven förstod inte alls vad vi villa. ;0) Disse var super duktigt, de enda som jag kan klaga på är ingångarna som han mestadels tog i trav. MEn vi har kommit en lång väg från att inte alls brytt sig om dymmisar, till att hämta dem med fart och gläjde, bära dem in till matte och sätta sig och vänta på att matte ska ta den !! Han har blivit så duktig min lilla kille, och jag behövde inte ens använda pipan utan han vände och kom till mig !! Som sagt mkt duktigt bland alla irriterande mygg.
Sen satt jag och Maria i en massa....hm nu minns jag plötsligt att jag redan har skrivit allt detta en gång.....äsch de får stå kvar. Sorry !! Maria och jag kom då på att vi båda egentligen är djupt deprimerade men att vi är för djupt udner att vi inte ens vet om att vi är deppade. ;0)

Lördag skötte vi Rex för Maria och Jonas var ju oppa bröllop. Gick bra, mkt lättsam hund det dära. Munkis på fm sen åkte vi alla ut för att äta på Berkön. Mumsigt värre och mkt trevligt, där blev vi till sena kvällen. Hann faktiskt med att träna två minnes markeringar med Diesel, nöjd.

Söndag var det munkis som gällde efter en lång sovmorgon. Slö, slapp och likgiltig kan man väl beskriva oss som. ;0) Sen bjöd Rosviksborna oss på tacokväll och det tackar man INTE nej till. Så runt halv sex snåret bar det ut dit. Henke var oxå där, såklart fick han åsså smaka trots protester från mig....hehe. Super gott och sen tog Maria och jag en prommis med hundarna, de fick alla gå "sida" vilket kan vara mkt jobbigt i sig, men de skötte sig bra iallafall. För mig och Maria var det mest en meditiativ prommis. Vi stannade där tills klockan blev sängdax för lilla Malaria. Underbart slut på en underbar helg kan man väl summera det som !!

Måndagen regnade det hela långa dagen. Men jag tyckte faktiskt att de avr ganska så skönt. Då fick vi vara inne och bara mysa en stund. Jag var även lite huslig och gjorde en lasange (ätbar.) och städade lite. Klippt både Disse och husse har jag även hunnit göra. Samt sortera alla mina hundpapper i en pärm, så nu finns alla samlade. En lagomt slö dag igår alltså, men visst hann jag få lite kryp i kroppen, men vi kämpade oss över det.

Idag så har jag varit med Plingen. Vi började dagen med att samtal lite, asgarva över roliga människor. Jag vet man ska inte skratta åt andra, men ibland så måste man bara få, speciellt när det skämme rut sig, och beter sig som riktiga losers.  Staden sen, lunch på Kvarters, Djurmagasinet. Tillbaka till läggan, sen skulle Jenny gå och klippa sig.....och vi vet ju alla hur det brukar sluta.....KATASTROF.....men jag fick mig ett gott skratt iallafall när Ingela mötte upp mig efteråt. OMG jag fick tom kramp i magen. Söt och trevlig tjej dock som klippte mig så jag törs inte gå tillbaka och säga att jag inte är nöjd.
Tusen tack Ingela för en trevlig dag, med många vettiga samtal och mindre vettiga.....och framförallt för alla hjärtliga skratt !!

Kom just hem från Munkis. Sett lite friidrott och myst på altan. Nu sitter jag här med en the´ kopp, ska försöka ta mig i säng i tid ikväll.....försöka går ju.

Disse har varit dålig i magen, endast kräks, nummer två har varit normal.....sorry men jag måste bara får skriva det. Så han har tagit det lugnt, kunde dock inte låta bli, för han har ju varit super pigg ändå.....så när vi kom till munkis tog jag en av hans leksaker och försökte mig på lite fritt följ....just jag det har jag inte berättat. Vi har haft en riktigt down period. Han har gått klockrent med mamma, pappa, Christina och Robert. Bra kontakt och position samt fart.....med mig har han tittat rakt fram, gått bakom och varit helt ointresserad !!!!!!!!!!! Jag har nästan fått spunk, helt allvarligt, jag har varit helt galen på honom. Prövat allt, godis, leksaker, tjoat tjimmat och allt jag kunnat komma på. Vi gick tillbaka till riktiga början, kontakt "klick", ett steg fram med kontakt "klick" osv.....men som sagt jag har slitit mitt hår. Men ikväll så var han som vanligt igen med fat och super kontakt.....men då kunde jag ju inte fortsätta med honom eftersom han har varit krasslig....så vi får väl hur det går de kommande dagarna.....håll alla era tummar !!

Nä nu har jag ordbajsat nog för ikväll, eller för stunden iallafall.
Puss på er alla !!

Disse och Rex.


Lördagkvällen på stugan.

2008-07-20 | 23:54:17

Dexter the one million dollar dog !!

Det har varit en helg fylld med aktiviteter, mys, familjen och en massa annat roligt. Men jag orkar helt enkelt inte berätta allt nu, det får bli i morgon.

Denna bilden på Dexter får avsluta helgen!!

I´m a SUPERSTAR, leave me alone plz..... !!

Åh dessa jobbiga stalkers !! *stroppigt suckande.*

PÖSS !! :0)

2008-07-19 | 11:58:51

Blött ute, blött inne....hm blött i sinne ??!!

Ich habe meine shoulders geburnt *asg*
Japp röd som en kräfta är man minsann oppa axlarna, men he gör inte så ont ännu iallafall.
Nyvaken, de kanske inte riktigt var tanken, vaknade där vid åtta och tänkte "bara en liten stund till" och en liten stund blev fyra timmar till. NÅja om man tillar ut på vädret så är det då ingen förlust.
Idag ska vi som sagt vara hundvakt, sen är det middag hos svärpäronen för oss och mina päron. Hade tänkt försöka klämma in ett lydnadspass idag också, för jag känner att den har blivit lite lidande nu för alla viltspår och all jakträning. Men men de kan nog vara bra med en liten vilodag för alla......tanken var att lägga ett spår åsså, men jag her mig inte ut i hejna regnet.

Nu ska jag vara så internationell att jag ska äta Brunch och sen kanske mysa med en bok.

Puss !!

2008-07-19 | 01:10:01

Vilken vovve. *nöjd*

Kan man få ett mygbett i ögat ?? För jag tror minsann att jag har lyckats få det....iallafall så kliar det grymt.
Har just kommit hem från Rosvik där jag ahr varit och luftat både mig själv och vovven. Vi körde lite jaktträning, och Maria ledde oss till den mörkaste (liiiite överdrivet kanske) och myggtätaste (sant) skogen. Men Maria hade varit smart och smort in både människa och djur-DIsse har minsann en rand på huvudet ännu.-med myggmedel. Och även fast de inte äter på mig så är det irriterande att ha dem runt örona och se hur de biter på hundstackarn.
VI la ut ett sök, främst för att se hur REx den gamle fixade det. Han var måttligt intresserad. ;0) Men söt iallafall.
Skickade Disse på några, han var super duktigt !! Tappade INTE EN ENDA dummy !! Farten in var det väl lite si och så med (trav.) men han vände och kom in utan att jag behövde använda pipan !! Så himla bra har han aldrig gått någonsin, och detta trots att han var ganska så trött efter solen idag. Körde även en enkel markering, nemas problemas....matte är gode nöjd nu kan jag medge, så himla roligt när det grå framåt. Tog några risker och använde pipan när bröderna D höll på som mest.....de kom båda två som skjutna ur en kanon.....mkt bra sätt att slå två flugor i en smäll !!
Dexter den lilla fräcka rackaren vägrade ta de dummysar som jag hade lagt ut, bara mattes som duger minsann. ;0)

Sen satt jag och Maria och pratade bort några timmar, typ tre och en halv....haha.....underbart !!
Tack vännen.

Nu ska jag hoppa i säng, vi ska vara hundvakt i morgon och man vill ju vara pigg och allert så man kan ta hand om krabaten på bästa möjliga sätt !!

Soven gott nu alla söta och osöta. :0P

2008-07-18 | 09:34:55

Solsken.

Ny morgon, solen skiner och jag har avrit ute på balkongen i en sisådär 30 sek. VARMT !! Vattnat mina fina sommarblommor och tomater oxå, så nu har jag varit huslig nog så det räcker !!
Inge direkta planer för dagen. Ska träffa Maria för lite lydnadsträning ikväll då boysen är oppa bion. I övrigt hade jag tänkt att lilleman skulle få softa lite idag. Stackarna har ju inte fått någon semester alls. ;0) Glömnde berätta att vi badade lite alla tre igår, ja matte hon dopapde sig såklart inte för det var KALLT !! Disse han däremot doppade sig, han dyk ner under vattnet hela och och lallade på där under rätt så länge, Robban han börja skrika och gasta åt honom för han var rädd de hade hänt ngt. Men hips vips dök han upp igen, skakade lite på sig och såg mkt nöjd ut. :0)

Drömmar om skolan förföljer mig, så osäker på vad jag vill, vad det är som styr mina beslut osv. Ska försöka lägga allt på en hylla tills ja vet vart jag kommer in och så......försöka.

Har beställt tid för naglar, inte ska MAria vara den enda som är schnygg i sommar inte.....upp till kamp *asg*
PDOL närmar sig med stormsteg, vem ska dit ??!!
Och snart får Plingela sin lilla vovve, då ska jag pussa på bebismagen minsann !!
Äsch nu har jag förhalat hejna länge nog, ut o solen flicka lilla !!
Pöss !!

OCh Theres det vore underbart om ni hade ett vitt fluffigt lik över, jag betalar gärna några kronor för det. Och förresten ska du inte starta en blogg åsså ??!! Det tycker jag vore en ide´ !!
Kjam.

2008-07-17 | 23:15:49

Lik efterlyses !!

Skit oxå. Jag har frågat den enda jägare jag känner, men han visste inte heller vart man kan få tag i fåglar och annat pälsvilt......hm vars f-n kan man hitta nån som säljer sånt ??!!
Om någon vet någon som har lite för mkt fåglar och tex kaniner hemma, så hojta gärna till. Kan inte vänta tills jag får fylla min frys med små söta lik !! ;0)
Jag betalar bra. :0)

2008-07-17 | 23:11:16

Rastlösheten.

Jag önskar att jag kunde känna lusten att påta i ett land, eller brodera.....men jag klarar inte av att sitta stilla så länge. Har en rastlöshet som ibland kan driva mig till vansinne. Jag borde träna, få utlopp för allt det dära. Men det är inte så lätt att bara börja träna helt appropå, inte för att motivationen inte finns, men det är så mkt annat som skulle vändas upp och ner......


Spårat med Liten idag oxå, han är duktig, men blir så ivrig att han slarvar. Ska låta nästa spår ligga LÄNGE.
Åkte och hämtade mamma, sen körde vi runt och tittade på hus. Hittade äntligen vart Lena och Robin bor, plus att vi kollade in Theres nya boning. Tycker det är så himla mysigt att bara åka runt och se sig omkring. Nu blir det dock sängen.

Puss !!

2008-07-16 | 23:20:32

Barbie.

Ännu en solig dag har passerat. Idag har vi mest myst på, målat och polymasat. Byggde faktiskt ett hinder till Disse så vi kan träna det momentet till lydnaden. Det gick faktiskt super, och roligt tyckte han att det var.
Åkte förbi Lillmoran ikväll, vilken ridplan !! Den som ändå hade 3,5 mille att lägga ut bara sådär....aja vad är en dag på slottet.

Är så himla sugen på en bärbar datta att jag snart blir galen, men då ska man ju ha ett trådlöst internet till åsså. Och den ska vara röd eller rosa, helst glittrig, men det är inget måste.....snälla tomten !!
Sen så vill jag ha lockigt hår, fina naglar och en hy och kropp att dö för.....precis som Barbie !! :0)

Äsch nu blir det en the´ kopp för Jenny, Barbies elaka och hemska tvilling. ;0)

Pöss.

2008-07-16 | 13:14:40

Tredje.

Solen skiner för fullt, tänk om man bara hade orken att ligga och pressa. Jag blir rastlös som få och orkar inte mer än ett par minuter.
Ska åka ut och lägga oss på gräsmattan kanske jag råkar somna där, och på så sätt får lite färg. ;0)
Vi har kommit på en ny lek till Disse, matte råkar tappa en eller två dummysar och sen sitter vi alla tre på balkongen, harn brukar göra någon lov då och då in för att kolla läget, har han då med sig en dummy ut så är det jackpott !! Han kom egentligen på den leken själv, då han helt otippat kom bärandes på en dummy......glädjetjut !!

Har förövrigt svarat ja till två utbildningar så då får vi väl se vad som är menat för mig.....*suck* Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att bli stor ??!!

Äsch nu ska jag ut i solen och njuta av sommarn, om ett halvår är vi inne på 2009 redan coh snön ligger förhoppningsvis tung och vit.

Ajdö !!

2008-07-15 | 21:39:38

Andra.

Håhåjaja just hemkomna från Munkis där vi har spenderat mest hela dagen, eller hela och hela. Vi vaknade väl sisidär runt halv tolv. ;0)
Idag sken solen igen, men det blåste på rätt bra där mitt på dagen. Vi bestämde oss för att åka rollerblades ut till munkis. Gick fin fint, vi stannade några gånger för att matte skulle få vila sig och så.....Disse han var inte alls brydd.....men vi "tvingade" i honom lite vatten och resten fick han över huvudet. Väl i munkis åkte jag och Robban för att lägga ett spår. Var lite osäker på hur han skulle klara det då marken var snustorr och det blåste på ordentligt i skogen. Men han fixade det galant, man märkte att det hade drivit lite åt vänster men han fixade det ändå. Visst ibland blir han fortfarande lite för het men då sa jag bara åt honom att ta det lite lugnt, och då hittade han rytmen igen. Så nöjd över honom idag !!
Annars har vi grillat och myst på mest hela dagen. Robban har hjälpt mamma gräva om några buskar och jag har slöat i en stol. :0) Nyss då det började ösregna så satt vi inne på altanen och såg Allsång på Skansen, och jag drack en kopp varmt underbart the´.
Jag har även hunnit med att följa med Maria till Vildmarksshopen i Bersika, där köpte hon ett par URSNYGGA Pinewood byxor ;0) Så nu kan vi hävda oss i skog och mark, och göra det med stil. *asg* Dock är det en riktigt jobbig butik för mig, för JA jag är rädd för uppstoppade djur, så är det bara !! Maria hon fnissade mest och charmade killen som hjälpte henne. Vi åkte även ut till Gunillas HUndshop där vi köpte varsin behållare till kortisontabletterna. Vi överbevisade Gunilla och jag tror de sved lite grann. Bra att hon finns, ska dit och köpa foder någon dag.

NU ska jag och Robban räkna ut vem som vann årets Tio-kamp.
Ska försöka svara på kommentaren jag hade fått i mitt förra inlägg lite senare, måste bara finna ord till hur jag ska formulera mig.

Puss !!

2008-07-14 | 23:54:37

Första.

Första semesterdag.....hujja börjar redan få ont i magen för att den snart är slut.
En liten tripp till IKEA blev det idag, komme på det igår minsann.
Disse fick vara hos farmor på Berkön och mysa på.
Inhandlade inte så himlans mkt, en hylla till badrummet, en ram och några ljus typ. Hann ju självklart in på Djurmagasinet och där köpte vi Disse en frisbee (??). Sen så har de jätte söta bakelser till djur där oxå, och de luktar himmelskt !! Visseligen gode så dyra men......förra gången jag avr dit inhandlad ejag en, och idag betalade moffa en. Har tagit kort på dem som ja kanske kan sätta in sen.
Det blev en lång dag, men mysig var den. Att umgås är väl bland det bästa man kan göra. När vi hämtade liten så bjöd Sjödinarna på mat och fika så vi blev där en stund. Nu har vi skjutsat hem mor och far, jag har suttit här en stund medans Robban har skruvat ihop hyllan.
Måste bara berätta ngt roligt, Robert hade ställt klockan på åtta i morse (WHY ???????) och jag vaknade till och försökte fokusera på vad klockan var. Tillslut så såg jag att den var 8.02 och då försökte jag komma på vilken tid jag började, har lixom ingen arbetstid som stämmer med at tjag kliver upp den tiden. Jag hann bli lite kall för jag trodde att jag hade försovit mig......då insåg jag jhu !! Vände mig mot Robert och sa lite sömning- vi har ju semester. Ja det har vi gumman svarade han, men då sova jag redan igen. ;0)

Nu ska jag gå och mysa lite innan de blir sängen.

Puss.

2008-07-13 | 21:28:40

SEMESTER !!

Semester, semester.....SEMESTER !!
Åh vad underbart.
Nu ska vi njuta på balkongen med lite tända ljus, gotti gotta, Cider och klickerbibeln.

Pöss !!

2008-07-12 | 23:20:34

8,25.

8,25 timmar kvar att jobba innan semstern. Ska bli så skönt, har jag nämnt det tidigare eller ??!! ;0)
Dagen flöt på helt ok, den var rätt uppdelad så på em hann jag knappt vara på frukten. Imorgon är det mejan som gäller.
Franke berättade att hans tjej hade fått veta om skolan redan, och mkt riktigt väl hemma hade jag ett mejl från studera. För att föra smärtan kortvarig gick jag in direkt. Till min förvåning är jag behörig till mitt förstahands val (låååång historia.) Där ligger jag nu på reservplats hm vad var de nu igen....typ tillräckligt nära för att man ska känna vittringen av den, men tillräcklig långt bort för att ingenting ska vara säkert.....bara vänta. Sen på hälsovägledare ligger jag som första reserv. Jag tror att de är de två alternativen som jag väljer mellan nu. Socionom känns inte helt rätt, kommit in på det dock. Vet avd jag skulle vilja jobba med om jag utbildade mig till det, men jag vet inte om jag skulle orka med det i längden. Sen Etologi och djurskydd, låter ju skit intressant......MEN frågan är om jag vill jobba med det, eller mest läsa det för min egen skulle för att jag älskar ämnet. Men vill jag som sagt jobba med det, eller läsa mer på sidan om och använda mig av det själv. Många frågor som snurrar i huvudet just nu, men jag har till den 28 att svara så......*tänk tänk*.

Disse fick idag följa med husse på en löptur och hade visst skött sig bra. Senare på em så gick vi ett viltspår som husse hade lagt ut på fm. Hunden var laddad och började ganska snabbt att slarva. Till hans försvar så var början av spåret lagt på en ganska öppen och torr treäng, vilket försvårade det hela. Men som sagt, han var alldeles för uppe i gasen och tog nog det inte på allvar. Helt plöstligt verkade det dock som om poletten föll ner, för då stoppade han nosen i backen och lyften den inte därifrån förrän han hade hittat klöven.Det avr en fröjd att se hur noggrann han var och hur väl han tog vinklarn- som avrit hans svagaste sida. Inga problem alls !! Sådan spårnoggranhet vill jag alltid ha på honom, för nu kände jag att jag verkligen litade på honom. Så vi ska försöka lägga många spår nu när vi har semester, för att se hur det utvecklas. Idag är jag dock nöjd att han verkligen visade oss att han kan om han bara vill. Kanske är lite mkt hormoner i honom just nu oxå, men men. Efter slarvet så var det verkligen ett perfekt spårande av herr In Flames !!

Kört lite ställande oxå ikväll, nu förstår han (oftast) men ibland flyter han iväg lite. Vi kämpar dock vidare, och ikväll backade vi några steg och klarade några ståenden med nästan "slidestop."

Igår när vi var och rekade för spåret, så körde vi lite jakt oxå. Han fick köra två enkel markeringar-super fart, höll hela vägen in och bra avlämning, DOCK måste jag ganska ofta vissla på honom för att påminna att han ska komma med dem, han blir lätt ståendes tittande på mig som att han tänker "vad var det nu jag skulle göra igen ??!!" Tror ni det är ngt övergående tills han har lärt sig vad allt går ut på eller gör jag ngt fel ??!! Tips är välkommna.
Sen körde vi ett fältsök, redan där började jag märka av lite slarv, som blev tydligare på linjetagen. Trött, mkt i huvudet och lite noncalant upplevde jag honom. Körde ett litet närsök med köttisar, det gick super, med pipa och allt !!
Han har ju en sådan enorm fart ut och genom hela söket, men sen är det som att han tappar all ork efter en eller två dummysar.....ointresserad eller blir de mkt att tänka på. För kondisen den har han. Matte försöker utvärdera i huvudet sitt.

Igår hann jag även med att träffa Plingan en sväng. VI gick på stan, fyndade en myskofta för 49 kr, men i övrigt fanns de inte mkt roligt att se på. Vi tog en fika på Kvarters innan vi gick till våran enormt stökiga lägga. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord innan hon var tvungen att fara för att göra sig schnygg till kvällens festligeheter. Tänk att hon får sin vovve om TVÅ veckor !! Spännande !!
Maria kom strax efter för att hämt aen klöv och äta sin MAX-mat....fast jag tror det mesta av vegburgaren hamnade på tröjan och de flesta stripsen hamnade i min mage. ;0) Hon åkte up till Iggejaur för att bli bitan av blindigar och mygg.Hoppas verkligen vårat "träningsläger" blir av.....haha.

Nu måste jag i säng, helt slut som vanligt. Hoppas jag ska bli piggare av semestern, kanske borde köpa järntabletter oxå. Nåja.

Just ja, Veronica (om du läser det här.) vi träffas gärna och lägger några spår och lite sånt. Jag tror vi alla kan lära av varandra !! ;0) Skulle vara så kul att träffa alla igen !!

Sov gott nu alla !!

2008-07-11 | 11:09:58

Väderleksrapport.

Idag skiner solen, men jag ser nog molnen som närmar sig.
What to wear, what to wear ??!!

Ska snart träffa Pingela på stan för att leta en kvällsoutfit åt henne. Har precis varit ut med lilleman, träna lite. Hann med fritt följ, men nu har han nästan börjat gå bakom istället för framför. Kanske har med att göra att det är rätt så varmt, vad vet jag. Efter några belöningar framåt så gick det bättre. Ställandet funkar, hör och häpna bättre ute än inne. MEn de måste verkligen jobbas med och finslipas. Jag märker att han gärna faller in i passgång efter ett tag, beror det på att han är trött eller har ont någonstanns ??!!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och grubbla, måste ju göra mig färdisch.

Ha en trevlig dag !!

2008-07-10 | 18:57:26

Skalman.

Jag har starka vänner. Och med starka så menar jag att de orkar dra fram mig ur mitt skal, när jag bara vill försvinna.
Jag minns den dära kvällen, när Maria stod baki dörren och vägrade gå innan hon hade fått prata med mig. Tänk att hon visste så mkt. Och det ändrade så mkt för mig.
Jag minns när Ingela tvingade Robban att ge telefonen när jag vägrade prata med henne. Men när jag väl fick den så lyssnade hon på min gråt och hon kom med ord, precis de orden som jag ville höra just då.
För att ni når fram till mig är jag evigt tacksam.
För att jag drar mig undan, är jag evigt besviken på mig själv.
Tack.


2008-07-10 | 12:22:22

Att bli vuxen.

Jag sov alldeles för länge idag. Men det är som om jag inte får ordentligt med sömn på natten. Länge sedan jag vaknade utvilad och kände mig pigg. Anat är det om jag lägger mig för att ta en tupplur, då sover jag en helt underbar sömn och vaknar med energi. Hur kan detta komma sig egentligen ??!!

Dåligt väder idag oxå, men de känns ganska så skönt. Då kan jag med gott samvete vara inne och läsa nyaste Hundsport som just kommit. Träna ställandet lite mera, vi kanske ändå går ut och kör några markeringar. The´the´ och åter the´ska jag minsann dricka idag.

Jag vet inte vilken av skolorna jag ska välja, om jag ens kommer in på någon......åh denna ständiga ångest !! Jag skulle ha gjort klart allt detta för länge sedan istället för att slösa min ungdom på Coopan. Men vad ger det att vara efterklok ??

Nu ska jag inta dagens outfit och sen börja dagen.

Ajdö !!

2008-07-09 | 23:09:52

15 timmar.

Slut för idag. Så skönt. Bara 15 timmar kvar att arbeta sen är det semester !! Ledig nu i två dagar och då ska jag bara må gott. Är alldeles slut i kropp och själ.
Har hittat ett hus som jag ska köpa tillsammans med Maria och Theres, i Lillmoran. Helt perfekt, min plan är helt vattentät minsann !! Hehe.

Jag är lite, eller inte så lite orolig för en människa i min närvaro. Men jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, vet inte vad jag ska säga. Vet inte ens om jag har "rätt" att bry mig och oroa mig. Vet bara att denna människan förtjänar så mkt bättre......

Nu ska jag göra mig en kopp mumma och sen ska jag träna lite vovve.

Puss.

2008-07-08 | 22:26:01

Blondinbella.

Började läsa hennes blogg för ett par månader sedan. Läser den dagligen.
Visst vi kanske inte har samma åsikter och synsätt på vissa saker och ting. Men so what ??!!
Läste just att hennes kompis blivit brutalt misshandlad för att han kände henne, så skrämmande, helt sjukt.
Den svenska avundsjukan är läskigt farlig.
Jag beundrar henne, hon är 17 år (tror jag.) och har åstakommit mer med sitt liv än jag gjort på mina 26. Robban brukar säga att hon har ju helt andra förutsättningar osv. Visst har hon det, men hur många "rika" (låter fel men.) gör ngt med sitt liv. Hon kunde lika gärna bara suttit på sin söta rumpa och gjort nada. Det är det som imponerar mig, hur driven hon är och att hon faktiskt tror på sig själv. Det är det fler tjejer som borde göra tycker jag. Hon är smart som använder de kontakter som hon faktiskt har, jag skulle tycka hon var dum ifall hon inte gjorde det. Hon fångar tillfällena som kommer, hur många av oss kan säga att vi gör det ?? Vid 17 (??) är hon mer säker på sitt liv och sig själv än jag någonsin varit, det är jag avis på henne för.
Så jag förstår inte att man inte bara kan läsa, ta till sig det man håller med om, och det som inte funkar för en själv, jamen lämna det för fasen då.
Jag och mina bästa vänner har inte alltid samma åsikter, inte betyder det att jag måste klå upp någon i deras närhet eller kalla dem fula saker. Vart skulle världen vara idag om alla tyckte samma sak ??!!
Nä sluta vara avis på varandra och försök se det positiva. Kanske kan man bli sporrad tillatt göra ngt man alltid drömt om eller så kan bara helt enkelt inse att det finns människor som inte tycker som en själv. Och de har lika stor rättighet att tycka det, som jag har rätt till mina åsikter.

Så gå in på www.blondinbella.se och läs, bli inspirerad,  irriterad, avis eller vad ni vill, så länge ni uppför er. *ler*

That´s all for now. Nu ska jag läsa min bok till tända ljus.

2008-07-08 | 22:05:35

Nails not snails.

Nybadad och luktar som en ros.....eller faktiskt mer som en jordgubbe. ;0)

Maria har beställt tid till oss för att göra naglar på fredag, jag hoppas verkligen att hon hinner med oss båda. Jag älskade verkligen att de dära naglarna, jag kände mig automatiskt så mkt finare, tror tom att jag fick en bättre hållning. *fniss*
Och de skulle vara perfekt att få ha dem under semestern, inget Coop som ka förstöra dem. Och nu kanske jag kan underhålla dem när hon är där och man behöver inte tjorva till det för att få en tid. Hoppas hoppas.....insåg just att de är ju redan på nästa fredag, jihoooo. Bästa är att jag får lön på tisdag, jag hoppas den blir hyfsad iallafall, har ju legat på 30 timmar och uppåt de senaste fyra veckorna så. Men de ska räcka till mkt oxå.
Kom just att tänkta på att runt den 15 får man oxå veta om skolorna.....*gulp*
Skjuter på det några dagar till tror ja. ;0)

Gavin DeGraws nya är lagom trallvänlig såhära på kvällsvisten, funderar på en till kopp thé , lite tända ljus och en bok tills Robban kommer hem. Kanske klämmer in lite hundträning i form av ställande oxå. Just nu sover han. Lite smålustigt, i jan-mars så hade jag jätte svårt att hitta motivationen till att träna ngt vettigt förutom typ tja ingenting egentligen. Nu har jag svårt att hålla mig ifrån att träna honom. Vi har ju så mkt nytt att jobba med, jaktträningen, viltspår (som tyvärr blivit lite lidande.) lydnad åsså nu när vi fått börja cykla med honom. Jag tror lixom Maria på vila då och då.....men jag kan lixom inte alltid hålla mig....bara liiiiiiite. Men de är skönt att läsa träningsdagboken, för jag ser ju att vi kommer lite framåt iallafall. Hur som helst är det ruggit kul. Hoppas Maria o ja ska hinna med att åka till Iggejaur för en träningshelg. Sen kommer ju Ingelas lilla och honom ska vi lära alla hyss vi kan. ;0)

Nu plingade théet så jag ska krypa ner i soffan.....hm först måste jag nog blåsa håret.

Ajdöss !!

Ser ni dem, ser ni dem ??!! *asg*


Hm jag som trodde jag hade tagit en bild på dem, men ikket. Nåja ni får nöja er med denna. Moahhahahahahaaaaaa.

2008-07-08 | 20:29:19

"Jenny let me love you.....O oo."

Så var snart även denna dagen slut. Jobbade tidigt iddag, men plocklaget var så klockrent att dagen flöt på mkt bra. Dock har jag "Jenny let me love you" på hjärnan tackvare Jinda och O oo. ;0)
Jag somnade när jag kom hem fast jag inte hade tänkt göra det. Nåja nåja så kan det gå.
Vi hade tänkt spåra med lilleman idag men då fanns det inte nå blod, varken på Coop eller ICA. Så det blir nog till helgen. Känner att det verkligen är dags för ett spår igen, speciellet som vi satsar på att starta i ett anlagsprov till våren. Sofia med underhunden Chaplin ska gå ett i slutet av månaden, tror jag ska åka iväg och kolla så man vet lite mera hur de går till och så.
Eftersom de inte blev ngt spår så tog jag och Diesel en powerwalk ut till munkis. Försöker få in ett eller två konditionspass i veckan åt honom. Vi körde lite lydnad under vägen, linförhet mm. mm. Även några "svårare" inkallningar med pipan.....gick hur bra som helst....för matte hon hade ju köttbullar !!!!!
Blev ju inte så lite inspirerad av att se lydnads VM, så vi provade lite sidoförflyttningar igår. Hur bra som helst gick det, visst var det svårare till vänster men änåd. Jag tror de var för att jag inte tänkte utan körde bara på. Nu kanske det inte vara några tiopoängs flyttningar men han hängde ju med iallafall.
Jobabr just nu med stående under gång, känner att jag själv har varit lite otydlig i mina försök. Så nu tor jag att jag har kommit på ett bättre sätt för oss....vi får väl se.
Sötast var då Golden som tvävlade i lydnad.....från Norge tror jag.....hehe han hade lärt honom att ligg de betyder ner med huvudet. Så på inkallning med ställande och läggande så kastade han sig i baken med frambena rakt och sidan och huvudet först. !!!! :0) Han blev verjligen en publikfavorit.

Nä nu ska jag ta mig en kopp thé och se lite Fashion....ngt hade tänkt se Life men de var ett avsnitt osm jag redan hade sett så.

Ha en trevlig kväll alla !!

2008-07-07 | 21:13:10

Trött som få.

Helgen var underbar. Men gick alldeles för fort.
Idag är jag riktigt sliten, sov några timmar då jag kom hem från Coopan. Ska snart krypa ner igen. Har fått världens huvudvärk av nacken som är hemsk. Måste nog riknga Peter i morgon.
Som sagt helgen var skit mysig och nu är det bara 4 dagar kvar till semestern !!!! Åh vad lovlely !!!!!

Nu är jag dock lite sur. Kellog´s Frosties med MINRDE socker ??!! Hallå köper man dem så gör man väl det för att de är sockrade. Annars kan man ju lika gärna köpa vanliga Kellogs.....för för mig ska sockrade flingor ha, just det SOCKER !!!!!! Som att lansera en appelsinjuice.....nu med mindre apelsin.....IDIOTI !! Visst är det väl bra att folk äter mindre socker, men då kan man ju faktiskt köpa osockrade flingor. Jag köpte dem ihopp om att få en liten sockerkick, men nu smakar de mest papper......och sockra dem, hm vet inte känns inte som samma sak.
Mer socker åt folket !!!!!

Nu ska jag hur som helst krypa ner i soffan, se CSI och äta mina osockrade sockrade flingor !!

Ajdö.

2008-07-04 | 23:06:37

4 juli, Grattis älskade far.

En fin dag idag.
Min älskade pappa, världens bästa pappa fyller år idag. Så vi har varit på Thai Graden och sen åkte vi och köpte glass. Nyss hemkomna från Munkis där vi suttit och läst vid en brasa. Mys ala MAX !!
Vi har även hunnit med en vänd apå stan. fika på Krokodil. Sen åkte vi ut till Berkön där jag låg på bryggan och läste, medans Disse och husse badade. Disse var så himla lycklig när husse var med honom i vattnet. Så fort Robban gick upp satte han sig i vattnet och väntade på honom. Han hoppade oxå tre gånger från bryggan minsann. Så glad och lycklig var han.
Sen följde vi med Maria och Jonas på husvisning. Var väl inte vad de hade tänkt sig, men de var kul att hinna träffa dem en sväng iallafall. Sen hem läsa en stund på balkongen och sen middag.
Kändes nästa som om vi hade fått semester.....men bara en vecka till så.......;0)

Igår satt vi ute på balkongen till säkert halv två, läste, drack thé (jag iallafall.) och mös till tända ljus. Underbart.
Det orkar vi nog inte med ikväll, jag är riktigt slut och vi har mkt att göra i morgon. Sen kl. åtta så tar vi bussen ner till Stockholm, för jajemänsan JAG FÅR ÅKA TILL WDS !! Åh vad jag ska shoppa hundsaker (sparat länge.) och njuta av alla fina golden och andra små vovvar.

Sov gott alla glada.....för det tänker då jag minsann göra !!

2008-07-03 | 23:24:44

Med dig.

Ja.

*Lycklig*




2008-07-03 | 13:20:48

Kärlek.



Jan Ulf Robert Sjödin.....du gör mig lycklig !!

Älsk dä !!

2008-07-02 | 21:07:25

SATC.

Jag har just kommit hem från bion. Vi, jag, Elin, Maria och Anna-Karin har sett Sex And The City.
Så till alla som tänkt se den, sluta läsa nu.

Åh jag tykcte den var underbar, kom ut ur biosalongen med en underba känsla inombords. Och ska jag vara ärlig, så hade det inte gjort mig något om Carrie och Big inte blivit ihop igen. Jag hade kunnat leva med det.
Åh vad man önskar man hade en massa pengar att slösa på egentligen onödiga, men ack så vackra saker. Tänk om man kunde gå i högklackat som bara Carrie kan. Jag vill ut och festa med mina vänner, som på den gamla goda tiden, jag vill omfamna världen......haha nu låter jag nästan lite hög.
Jag minns att jag hade samma känsla som hon har, när vi tittade på den hära lägenheten.Här kan jag bo, här kan jag bli lycklig. Och jag känner mig så fri här, älskar verkligen att bo här, här uppe bland molnen. Inte riktigt en PT men det är mitt !! Det enda jag undrar, behöll de lägenheten......vad hände med garderoben ??!! :0)

Blev erbjuden att häng amed på Nodo för lite mys, men jag behövde hem till hunden och nu när jag sitter här så känner jag att jag vill ta vara på lugnet. Ska sätta mig i soffan, äta lite mango och dricka lite thé. Bara vara lycklig.

Tusen tack tjejer för ikväll, mkt trevligt.
Ska läsa några andra som skrivit vad de tyckt och tänkt om filmen. Har inte velat läsa det innan jag sett den själv. Den var över all förväntat för mig......hur Sam kunde släppa Smith är dock en fråga. ;0)

2008-07-01 | 23:16:05

Halv nio gav nada.

Inte hjälpte det att jag gick och la mig halv nio (!!) igår. Jag var lika trött och slut idag iallafall. NÅja jag överlevde jobbdagen, hem somnade och sen var det middag hos MArtin, även kallad Slash. God mat och trevligt sällskap !! Jag var dock tvungen agera taxi och begav mig ganska snart därifrån.
Nu är det sängen för att se lite serier innan man ska sleepa.

Jag är fortfarande bitter för att jag missar WDS.....ingen som vill jobba måndag kanske ??!!
Nåja nu kallar sängen och Big Shots....för alla andra bra serier jag börjar gillar....är nerlagd. Hur kan kanal 5 ens ta in en sådan serie som bara har har en säsong ?? Dumt mkt dumt.

Sov gott alla !!

RSS 2.0