2008-04-01 | 23:37:08

Slutpledering.

Så var denna dagen snart slut.
Den har varit lång, men gode så trevlig.
Började med jobb, alldeles för tidigt. Dock förflöt arbetsdagen ganska så smärtfritt, och snart var de dax att bege sig hemåt. Det beror verkligen på vem man jobbar med, idag avr de Erica och Martin, och som sagt när man har trevligt så går dagen fort.
Hem för att klickerträna Disse lite. Har bara börjat med grunderna. Lite ovant men vilken glädje som känns i kroppen när man klickar precis i rätt ögonblick, och sen när man ser att hunden fattar !!
Ut till mor och far, där blev det middag, myspys och en biltur. Robban och pappa fick hjälpa till att LYFTA en bil ur diket. Mm Mm trevligt med starka pojkar ;0)
Hemåt igen för att avsluta dagen med lite tv, te och en lååååångt givande (självklart) samtal med Bääääää.
Hoppas du hittar en snygg väst till dina skor. :0P
 I morgon är både jag och Rob lediga. Då ska vi köpa hundmat (jasi jasi.) , hämta hans tele och sen ska jag titta lite på kläder, bara liiiite. Finns så mkt snyggt nu när jag försöker spara till Stockholm.
Jag skulle verkligen behöva en bra "hundtränar-vind-vår-höst-lagom varm-jacka". Se så vill jag ha en massa som jag inte behöver oxå. Hittade en Balenciaga väska på rean på Asos.....hm rea och rea....

Balenciaga Large Weekend Bag
Bara 15 000 typ.

Åh nä nu blir jag bara shopping sugen.....ska hoppa i säng nu och mysa med mina boys.
Just ja fick prata med "skåningen" Vickan idag oxå. Allt var bra med henne och Lukas. Och hon verkade då glad över sakerna vi hade köpt !! Kul kul.

Ser ev. ut att bli party i helgen.....fast undrar om vi inte skulle dra ihop en tjejdrickarkväll istället. Vi får väl se hur de blir. Efter högskoleprovet så vill ja kanske bara gräva ner mig och gömma mig en vecka eller två.

Nu sängen.

Just ja vi ska köpa en valp till, han kommer om 4 veckor !!!!!!!!!!!!!!

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback