2012-05-31 | 21:54:39

Ett litet il.

Väl hemma efter jobbet så hade jag fortfarande gott om energi som jag behövde få utlopp för. Var sugen på en cykeltur med hundarna, men min cykel är på vårrep hos pappa.
Kom på att jag kunde ju baka lite fredagsfika åt kollegorna. Kollade runt i mina skåpar och fann att det fanns allt för att göra en sommarkaka. Jag valde dock att göra den i en rund form istället för i långpanna och lade till lite choklad och vaniljsocker i "toppingen". Så nu hoppas jag bara att den går hem hos kollegorna i morgon, fast de äter ju flera år gammal choklad så den ska nog gå ner :).


2012-05-31 | 21:28:01

Lindahls dricker.

Fått erbjudandet från Smartson att bli testpilot på Lindahls nya drickyoghurt. Låter mycket intressant måste jag säga.
Intresserad du med ?? Klicka in på http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/#.T8fFuDdhic0 och fyll i !!


2012-05-31 | 17:58:00

Kajsa Varg-limpa.

Igår kastade jag ju ihop ett matbröd. Det blev ett lite man-tager-vad-man-haver bröd. Grunden var dock den fantastiskt lätta fimjölkslimpan.

4 1/2 dl filmjölk.
1 dl sirap.
1 dl dinkelflingor.
Circus 1 dl krossade linfrön.
Typ lite mer än 1 dl havrekli.
Lite olika mjölsorter som rågsikt, dinkelmjöl, grahamns, ungefär 5 dl tillsammans.
1 1/2 tsk bikarbonat, samma mängd bakpulver.
Nalta salt.

Jag tror det var allt, man får känna efter hur mkt mjöl man behöver. Degen blir ju rätt så kladdig, och det ska den ju vara. In i ugnen i ungefär 35-40 min, på 200 grader.
Enkelt och gott !!


2012-05-31 | 13:50:00

Komsi, komsi.

Mina planer gick i stöpet. Hade ju tänkt ila hem för att sova en stund till efter mötet. Men solen sken så fint och värmde så bra, så jag hamnade i solstolen istället. Tyvärr är det fortfarande så att så fort solen går i moln, så är det inte alls någon värme ute.
Jag har även hunnit med att rasta och avhåra mina hundar. Dock finns det hur mycket päls som helst kvar på dem båda, så jag är långt ifrån klar.

Som ni förstår är jag inte alls upplagd för att snart gå och jobba. Det är det som är nackdelen med att jobba eftermiddagar, man hinner bli "hemmavan" och sen är det besvärligt att göra något annat. I sommar ska jag dock jobba heltid hela första perioden, och i princip bara morgonpass, och då kommer jag säkert gnälla på det, haha.

I övrigt var jag inne hos Leila igår och jag tror jag dog en smula. VILL HA !! Ja i princip allting skulle gärna få flytta in hos mig. Tänk att få baka, laga mat och använda alla dessa ljuvliga hjälpmedel.




2012-05-31 | 10:21:45

För mig.




För mig är det rejäl sommarkänsla när hägg och syrén blommar.
Hemma i Munkis har båda två funnits så länge jag kan minnas, häggen blev dock nekapad efter det att den hade fått larver och pappa fick hurves.
De blommar alltid lagom till examen och det fanns alltid en bukett på bordet till examensfikat.
Doften får mig alltid att le.
För mig är detta sommar.

2012-05-31 | 06:37:12

Early.

Idag börjar jag inte förrän klockan två. Vad jag gör vaken den här tiden kan man verkligen undra. Vi har frukostmöte på jobbet, och även om det är frivilligt så är det bra att vara där. Så jag är på väg, lagom lurvig och med fyra timmars sömn i kroppen. Blir nog en succé.


2012-05-30 | 22:30:11

Underbar.

Han må vara lite otrimmad och lurvig, men han är mannen i mitt liv.


2012-05-30 | 20:08:47

Såsigt.

Påbörjade ju mitt projekt att fixa till mina utemöbler. Jag vill ha vita, och ja mina som jag har nu är ju inte det minsta vita. Men istället för att köpa nya, så tänkte jag försöka måla de jag redan har. Spara lite peningar ni vet. Först måste man ju tydligen slipa dem lite, så säger då pappa och pappa brukar alltid ha rätt, så det var det jag började med idag. Hade varit iväg och köpt märgben åt hundarna, så de underhöll sig själv så fick matte jobba på. Fy vad jobbigt det var, och hur ont fick man inte i fingrarna ?? Nästan klar, sen är nästa steg att köpa rätt färg och sen kommer ju det roliga, att måla. I like !!

Har ju varit ledig idag, men vädret har verkligen inte varit det bästa. Kallt och blåsigt. Har passat på att göra lite saker inomhus förutom att slipa utemöblerna. I ugnen har jag nu en limpa, provade att kasta i lite av det som fanns hemma, linfrön, dinkelflingor och havrekli. Luktar då gott iallafall, alltid nåt, haha. Gjorde även en lasange idag, dår jag gjorde bechamelsåsen från grunden. Jag är stolt som en tupp !! Nu kanske alla där ute göra det själv varje gång och tänker att så svårt är det ju faktiskt inte. Och näh, det är inte svårt alls, men har man aldrig gjort det så. Tycker att såser och sånt är lite läskigt faktiskt, men nu har jag bestämmt mig för att prova på lite mer. Kanske blir det tillslut en beasås och majonäs. Vem vet !!

Nu ska jag sätta mig i soffan och se lite fotboll. Skriva en liten önskelista kanske.

image description
Jag vill ha tillbaka solen och värmen tack !!

2012-05-30 | 13:45:14

Start.

Operation måla om utemöblerna börjar nu.


2012-05-30 | 10:39:01

Spoiled.

Man inser att man är helt galet bortskämd, när man tar fram julens önskelista för att ev återanvända den till den stundande födelsedagen, men man inser att man har fått i princip allt som stos på den. :).


Spoiled, o yes I am !!



2012-05-29 | 17:30:33

Nässelsoppa med sjunkande vanliga ägg.

Att göra nässelsoppa, ja det är att riskera livet lite. För de bränns inte bara de små *pip* det ska också vara lök i soppan. Mina ögon och lök går verkligen inte ihop. Så ett pandafejs senare blev det en hulkensoppa. Personen som skulle smaka hade tidigare fått soppan serverad tillsammans med pocherade vaktelägg, det bjöds det dock inte på oppa Aronsgatan. Ekologiska, kokta ägg fick det bli, och nej de ska inte sjunka ner i soppan, de gjorde de iallafall inte på någon av bilderna i receptet, men mina beslutade sig för att göra det ändå.

Prova gärna, soppan är inte svår att göra och nässlor är fyllda med nyttigheter.


2012-05-29 | 16:27:07

Hemskheter.

Jag har en hemsk ovana, jag måste rätta mina kunder när de säger fel.
Hemskt, jag vet.
Men kommer en kund och frågar efter Näskaffe så måste jag upprepa och säga Nescafe. Samma sak när de frågar efter Becerel, Becel upprepar jag. Vill min kund stoppa in chipset när de ska betala med kort så säger jag att ja, du ska stoppa in chipet.
Jag har hur många exempel som helst, och jag kan verkligen inte sluta med det.


 eller .

2012-05-29 | 05:35:23

Morgon.

Söjna känn ja mig idag.


Bild lånad från google.

2012-05-28 | 21:23:48

In och ut.

Att stämpla ut klockan sex och inse att man ska stämpla in om exakt tolv timmar igen, hm tja det känns väl inte alltför muntert :).
Allt är gjort här hemma iallafall så nu får jag sätta mig på arslet och kolla igenom lite mattidningar. Jag har kommit på en enligt mig ganska så smart ide om hur jag ska organisera upp det lite.

Ha en skön kväll !!


2012-05-28 | 07:59:35

Inte mkt.

Idag är jag så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Men vägen bär mot jobbet iallafall.
Helt tom i huvudet, så jag kommer inte på nåt alls att skriva här.
Måndag, ny vecka igen. Ungefär 3 veckor kvar till midsommar, vilket betyder att det är lika många veckor kvar till min födelsedag. Måste börja planera känner jag, vad som ska bakas, vart vi ska vara, allt sånt.
Men inte just nu, för nu ska jag dricka lite te och försöka vakna till.


Tack M för tipset angående mina receptproblem, ska köra på det tror jag !!


Go morron !!

2012-05-27 | 22:18:03

Helgen is all gone.

Så var denna helg över. Tiden går fort, men samtidigt långsamt på något konstigt sätt.
En ny "veckosallad" har det blivit och sen har jag plöjt igenom lite papper här hemma. Nu blåser det helt sjukt mycket utan för min dörr, men jag ska inte ut något mera ikväll så jag känner mig safe.
Inte så mkt mera skräp kvar att skriva så tack och god natt !!


2012-05-27 | 17:11:39

Rabarbersmarmelad.

Jag har ett problem, inget världen går under om jag inte löser det-problem. Men besvärligt är det ändå.
Jag läser gärna bloggar, många bloggar. Och jag gillar att läsa mat-och bakbloggar. Tycker det är roligt att se hur folk använder sin fantasi, folk med viljan att prova nya saker, spännande saker. Ofta hittar jag något roligt som jag vill prova, och nu kommer problemet. Jag bakar/lagar rätten som jag har hittat på bloggen. Sen går det ofta några månader, och så vill jag göra den igen. Men på vilken blogg hittade jag just det receptet nu igen ??
Såklart jag googlar och letar, men i värsta fall har människan valt att gå vidare i livet och lagt ner sin blogg, och annars så kan jag hitta många liknande recpet, men inte veta exakt vilket det var som jag använde.
Som i julas tex. så gjorde jag en riktigt smarrig röbetssallad med fetaost, ja den var hur god som helst. Men hey vart finns den nu ??

Ja, jag vet problemet kan lösas genom att jag skriver ut, eller skriver ner receptet som jag använder. Men tyvärr är jag inte så smart alla gånger.
Måste kommer på en fiffig lösning på det dära problemet.

Hur som haver, när jag var ut till mor och far tidigare idag, så stal jag med mig lite nässlor och rabarber hem. Nässlorna ska jag försöka göra en soppa på, men det får bli i morgon. Rabarberna hade jag först tänkt baka på, men det blev nästan för få bararbrar för att kunna göra något vettigt. Så jag svängde ihop en marmelad med vanilj istället. Hittade både syltsocker och en vanligstång i mitt fantastiska skafferi. Det är ett av mina favoritrecepet (och ja, jag fick leta länge innan jag hittade det igen) passar perfekt till scones eller rostade bagels med en god ost till. Så nu kan jag njuta hela sommaren !!

Receptet kommer då ifrån Linneas Skafferi och jag har gjort det ett flertal gånger.

0,5 kg rabarber.
0,5 dl vatten.
250 g syltsocker.
1/2 vaniljstång.

Skölj rabarbern och skär den i cm tjocka bitar. Koka upp tillsammans med vattnet. Blanda sockret och fröna från vaniljstången och blanda ner i kastrullen, låt även vaniljstången koka med. Koka i ungefär fem minuter, plocka bort vaniljstången och häll upp marmeladen i en väl rengjord burk. Förslut och förvara mörkt och svalt.

Prova, ni kommer inte bli besvikna !!



2012-05-27 | 10:39:01

Repris.

Nämen så trevligt, det verkar bli en lika härlig dag idag. Solen värmer redan rejält och det är knappt ett moln på himlen.
Vi tar igen oss lite efter morgonens promenad, innan vi tar och startar dagen på riktigt.

Go morron !!


2012-05-26 | 22:05:09

Utedag hela dagen.

Som sagt, idag har värmen verkligen kommit till Pite. Det har verkligen varit sommarkänsla över hela dagen.
Förutom att ha myst på en uteservering så har jag suttit i hamnen, på innergården, samt på den bakre balkongen.
Ja, jag har försökt vara ute i värmen så mycket som möjligt. Fixade till den bakre ballisen så nu är jag redo att spendera en massa tid sittandes i kvällsolen !!



2012-05-26 | 15:24:31

Premiär.

Har hunnit med att köra upp till Lule, köpa lite presenter och nu premiärsitter jag på en uteservering här i stan.
Hoppas på många fler sittningar.


2012-05-26 | 09:07:03

Sunny day.

Ser ut att kunna bli en riktigt härlig dag idag med. Vi har redan varit ute på en morgonrunda, och det märks på pojkarna att det har blivit varmare i luften.
Funderar på en snabb visit i grannstaden, men först ska jag slappa och njuta lite på min balkong.


2012-05-25 | 22:19:58

Improvisation.

En helt vanlig fredagskväll och Jenny städar sitt "burkskåp". Det blir sällan som man tänkt sig, en kräkräka satte stopp för mitt Vårrus tyvärr. Men, men det är som det är och jag har numera grym koll på mina burkar och brickor !!


2012-05-25 | 07:46:05

Kommenterbart ??

Hallå i stugorna denna fredag. Hoppas allt är bra. Själv ska jag snart gå och jobba, jobbar till fyra och sen är det full fart hem för att svida om och bege sig mot Lule för att springa/lubba/strosa Vårruset. Vädret ser ut att vara på vår sida också, så jag tror det blir en myschet bra dag.
Fick dock till mig att det kan vara svårt att kommentera på bloggen, att man måste skriva in bokstäver och dylikt som inte alltid fungerar. Nu kan jag ju inte be er kommentera om ni också har problem med det, men jag ska kolla upp det sen när jag kommer hem.

Ha en skön fredag, och njut av vädret om ett halvår är det nästan första december igen.


2012-05-24 | 21:48:04

Du ska inte tro det blir sommar.

Jag trodde inte riktig på det när jag klev ut från jobbet ikväll, men luften var ljummen för första gången i år !! Vilken underbar känsla, sakta gå hemåt fortfarande ljust och varmt ute. Folk som satt på Nodos uteservering och mös, surr och glada miner. Jag satte mig på innergården med hundarna och fyllde mina lungor med den härliga luften.
Nu vågar tom jag tro på att det kanske blir sommar även i år.



2012-05-24 | 18:54:17

Ge mig.

Kommentera, jag vill ha något roligt att läsa när jag slutar !!


2012-05-24 | 12:30:37

Work.

Så var det dags att jobba lite. Även om solen inte är jättestark idag så hade jag inte haft något emot att sitta kvar på balkongen och slöa ett tag till.
Ledig i helgen så då hoppas jag på bra väder.


2012-05-24 | 09:47:50

Konst.

Vi är ute och får en morgonpromenad i benen. Längst vägen finns en del konstverk utplacerade.
Jag är ju ingen expert på konst, så tja.


2012-05-23 | 20:24:45

Presenter.

Jag brukar ju hylla mina kollegor med jämna mellanrum. Säga att de är de bästa, och att det är deras fel att jag aldrig tar mig från Coop, eftersom vi har så sjukt roligt ihop.

Hm, tja alltså. Ida åkte till London och kom hem med en liten present till mig, hon hade min stundande födelsedag i tanken.


Tack, tack snälla du. ;).


2012-05-23 | 16:18:20

Små monster.

De är så söta, och ändå så kommer de bli så väldigt mycket sötare
ju längre tiden går !!

www.stenlyans.se


2012-05-23 | 07:55:05

Pigg(are).

Piggare idag, lite mera snorig med mindre ont i halsen. Att sova en åtta-nio timmar på dagen var visst ett vinnande koncept.
Den lediga dagen blev dock en dag på kollo.
Så var det visst onsdag !!


2012-05-22 | 17:39:33

Vår.

Jag kan riktigt höra hur våren sjuder utanför fönstret. Försöker ignorera det och tänka på att det kommer fler härliga varma dagar. Men visst känns det surt och ganska onödigt av mig att bara ligga i soffan en dag som denna. Har sovit i över fem timmar och skulle utan problem kunna sova några till.
Fick iallafall se den lilla prinsessan bli döpt, alltid något att roa sig med en tisdag som denna.


2012-05-22 | 12:17:43

Under.

Ute skiner solen men de må då så vara. Jag har varit ut med pojkarna en sväng och har precis bäddat ner mig i soffan. Dagens tidning och en kopp te tänker jag roa mig med, inte så mycket energi kvar i kroppen efter jobbet. Jag känner mig så katastrofalt rolig just nu, tur att hundarna accepterar en tråkig matte ibland.

God natt.


2012-05-22 | 05:36:04

Men ååååå.

Feber och ont i halsen, vilken trevlig start på tisdagen.
Bara sådär pang, bom så började jag att känna av halsen igår. Inte haft några känningar i kroppen innan, utan varit pigg och fräsch. I natt har jag dock svettats som en tok, och det hör till ovanligheterna att fröken Pettersson svettas när hon sover, inte ens vanligt när det är som varmast på sommaren. Därför kollade jag tempen nu på morgonen och yes I´m hot !!
Kort dag på jobbet så jag åker dit och gör det jag ska, är ledig i morgon så jag får sova hur mycket jag vill sen.

Peace out, eller nåt !!

2012-05-21 | 18:25:47

Sun.

Vi är ute och går.
Vad gör ni ??


2012-05-21 | 13:06:11

Vad ska vi äta ??

Jag tror, jag vet inte, men jag tror att problemet "vad ska vi äta ikväll" finns hos fler än mig. Jag försöker ju att storhandla en gång i veckan och så handla hem så jag har det mesta jag behöver till veckans alla middagar. Men problemet är ju alltid att vad ska de vara för middag.
Mitt tips är att när man sitter och ska skriva sin inköpslista, att man då samtidigt kollar igenom alla reklamblad som butikerna runt omkring skickar ut. För mig så kommer de flesta idag, måndag, perfekt början av veckan och allt. Man kanske inte hittar hela maträtter men man kan kanske få inspiration, en vara som är på extrapris blir med lite tillbehör en bra middag på onsdag då du inte hade något planerat och har man tur handla för en liten billigare penning. Och det gillar Jenny !!



Dock blir det varken fläskfilé, tvättmedel eller karré hos mig.


2012-05-21 | 05:57:51

Walking.


2012-05-21 | 05:30:11

Time to wake up.

Jag var lite off igår kväll. Tror helt klart att de hängde ihop med att jag klev upp alldeles för tidigt igår morse. Men att ta en liten nap vid sjusnåret kändes som dumheter, eftersom jag skulle upp redan fem i morse. Så jag härdade ut till runt halv elva och trodde att jag skulle få sova tungt, och djupt. Jag hade fel, hela natten har jag försovit mig i mina drömmar, så när klockan ringde vågade jag inte snooza.

Ser iallafall ut att bli en riktigt fin dag här i Pite, solen börjar krypa över taken och det ser inte ut att blåsa alltför farligt. Hade tänkt att dra ut på en 5km joggingrunda idag om kroppen inte känns alltför tung senare i eftermiddag. Men när jag kommer hem ska jag nog sova en stund, eller jag SKA sova en stund. Inte mkt mera att rapportera inte, så vi kladdar väl på lite smink då.

Måndag morgon my friends !!

2012-05-20 | 16:07:57

Dum, dummare.

Hemma från en trevlig stund på Skeppet. Man blir trött bara av att se barnen fara runt och leka. Vi "vuxna" hann surra och skratta en hel del innan det var dags att åka hem.

Men det var inte alls det jag skulle skriva om. Jag är riktigt arg faktiskt. Det finns en badstrand här i Pite som kallas Gläntan. Där brukar jag åka och låta hundarna bada, såklart när det är tomt på folk. Det är en perfekt strand, och hundarna kan busa i havet bäst de vill. Självklart plockar jag alltid upp efter mig om det skulle vara så att de beslutar sig för att göra nummer två. Tyvärr är det inte alla som gör det, och jag förstår irritationen hos folk. Inte så kul att kliva i en stor hög när man är där för att bada.
MEN nu är det någon smart idiot som tydligen lagt ut råttgift där för att man blivit less. Men go morron yxskaft !! Livsfarligt, inte bara för hundarna, de vilda djuren som vistas där, utan även för barn som kanske äter sanden.
Hur korkad får man vara ?? Och ska alla drabbas för att några inte tar ansvar ??
Tänk om jag skulle börja spruta pepparspray på alla mina kunder, för att några är tröga ??

Snälla människor, börja använda huvudet till mer än att ha mössan på.

*spott och fräs*.

2012-05-20 | 11:25:28

Chillin'.

Vi kom in från promenaden precis när regndropparna började falla. En lugn stund i soffan med en god kopp te, en tidning och lite Nyhetsmorgon så har jag fortsatt min söndag.
Snart ska jag faktiskt bege mig mot Pite Havsbad, inte för att bada, det gör jag inte ens mitt i sommaren. Men jag ska möta upp Maria med familj samt kusin på Skeppet, ett lekland där barnen ska få rastas lite. Kanske vågar jag mig på att spela lite minigolf.

Först ska jag mysa lite mera i soffan, men försöka att inte somna. Vaknade nämligen klockan sex i morse och var helt övertygad om att jag hade tagit mig en rejäl sovmorgon. Såklart kunde jag inte somna om när jag upptäckte mitt misstag, men men jag är ju ledig så jag kan ta en nap när jag vill.


2012-05-20 | 08:31:13

New.

Ny, gråare dag. Samma fantastiska hundar.
Inget jobb, inga måsten.


2012-05-19 | 19:54:18

Lördagsmys.

Film, filt och bästa sällskapet. En mycket trevlig lördagskväll med andra ord.


2012-05-19 | 18:04:27

More news.

Ytterligare en god(??) nyhet.


2012-05-19 | 16:26:31

Valpar.

Så härligt att komma hem och mötas av goda nyheter.
Diesel har blivit pappa till 8 stycken, tydligen rejäla valpar !!


Själv tar han det med ro kan man väl säga.


2012-05-19 | 09:22:11

Lördag.

Dagen började alltså med en hundpromenad. Och även om det var lite för blåsigt för min smak, så var det riktigt härligt.
Börjar jobba klockan elva, så nu sitter jag här och läser ikapp lite bloggar och försöker sminka mig samtidigt, jag vet inte ännu om det var en sån lyckad idé.

Ingen kan väl ha missat att jag äntligen har fått igång min nya telefon. Det är så roligt att direkt kunna dela med sig av saker och ting, och inte göra det sen åsså blir det aldrig av. Instagram är ju en finfin sak, jag gillar att göra foton lite mer personliga men har aldrig haft tålamodet att sätta mig in i tex. photoshop, så detta är ju ett enklare och mer bekvämt sätt.

Ikväll ska jag till Maria, lite tjejsurr och lite film. Ska bli mysche trevligt, precis vad jag behöver.
Någon som kan gissa vilken film vi ska se ??!!

2012-05-19 | 08:00:26

Morgonpromenad.

Solen skiner men inte är det någon värme i luften inte.


2012-05-18 | 22:15:07

Vecka-år.

Det blev att jobba en timma längre pga sjukdom idag. Det funkar det med men nog sneglar man lite längtande mot klockan när man egentligen skulle ha gått hem.
Ikväll har jag bestämt mig för de rosa skorna, fixat ihop en veckosallad som jag tror kommer räcka i ett år. Diesel var väldigt förtjust i vitkålen konstigt nog. Inte så många andra planer för ikväll, jobbar i morgon med så det blir att ta det lugnt.
Vad gör ni ??


2012-05-18 | 13:11:35

Dilemma.

Jag köpte ju ett par Easy Tones för ett tag sedan, men eftersom CSN ville ha tillbaka pengar av mig så lämnade jag igen dem. Surfade in på Sportamore och hittade dem där till superpris och i klockren storlek. Men jag kan inte välja färg, känner ni igen det dilemmat eller ??
De rosa är ju hur roliga som helst och tuffa nanting. Samtidigt känns de svarta riktigt snygga och inte lika självlysande pm ni förstår vad jag menar.
Help !!


2012-05-18 | 12:34:09

Yeay !!

http://open.spotify.com/track/0oiwxyNHwHSwnQLtU0TnXM


2012-05-18 | 12:04:00

Äntligen.

And we are live from Aronsgatan !!
Fast Diesel tycker mest matte är tråkig som leker med sin mobil.


2012-05-17 | 10:58:44

Nope.

Nej inget microkort ännu, och idag är det ju torsdagfastensöndag så jag hoppas verkligen att det dimper ner innan helgen. Känns lagom kul att ha en ny leksak men inte få använda den.

Ska snart iväg på 8-års kalas, tänk vad tiden går. Sen blir det att jobba för mig hela dagen.

Hoppas ni får en bra helgdag trots att Piteå är blött och grått !!

2012-05-15 | 21:46:40

She's here.

Nu är hon här, ska bara få ladda upp sig och jag ska få mitt nya SIM-kort så är vi redo att rocka !!


2012-05-14 | 11:13:26

Montag.

Min helg har faktiskt gått fort. Fredagskvällen spenderades hos kusin med familj, och innan jag visste ordet av så var klockan efter elva, hem och sova var ordet. Lördag så jobbade jag till fyra och sen var det full rulle hela eftermiddagen, damp inte ner i soffan förrän runt tio, och då var det dags att sova igen. Igår jobb till sex och sen annat ståhej och vips så sov Jenny i soffan.

Ledig idag, regning och grått. En perfekt dag för att antingen städa eller åka till Lule. Jag är inte så upplagd för att städa, mer för att leta snygga skor, haha.
Sen sitter jag som på nålar, väntar på att telefonen ska plinga till och säga att min nya telefon finns att hämta ut.

Vad gör ni denna måndag då, tell me !!

2012-05-13 | 08:07:11

Söndag.

Så var det redan söndag, hoppas för er som varit lediga att helgen inte gått riktigt lika fort som det min har gjort. Har iof en ganska lång och stressig dag innan jag får avsluta min jobbarhelg, men jag ser ändå målet.
Vädret har verkligen inte varit det bästa här i Pite sista tiden, våren verkar ha glömt bort att den ska komma med värme och sol. Visst har snön smält bort, men det har inte varit så många plusgrader och regnat och blåst i princip varje dag. Idag ser det dock ut som om det skulle kunna bli en bra dag.


Så njut av ledigheten alla ni som är ledig och kämpa på alla ni som jobbar !!

2012-05-11 | 18:07:39

Energi uppfyllnad.

Även om dagen började lite segt så har jag hunnit med en del. Jag har tränat, köpt hundmat och två färska märgben åt mina monster, besökt alla Piteås möbelaffärer i jakt på en byrå till hallen samt en hylla till köket. Jag har duschat, hämtat paket och stökat till.
Försöker fylla på med energi inför jobbarhelgen, och kvällen kommer jag avsluta med lite hockey hos kusin. För vad ger bättre energi än att spendera tid med världens bästa "snart 8-ring" ??!!

Men först ska jag öppna mina paker och bjuda mina jyckar på lite gotta.

Trevlig fredag på er !!



2012-05-11 | 12:44:18

Maj 11, 2012.

En av sakerna som nog gör att jag tycker det är lite tråkigt att blogga just nu, är att jag inte har så många bilder att lägga upp.
Visst har jag hittat sladden till min kamera, men den har man ju inte alltid med sig. Och min mobil, tja den är ju inte som den ska.
Men tackvare bästa Maria så har jag förhoppningsvis en Ajphööön i min hand i början av nästa vecka !!



Det var inte igår !!


2012-05-10 | 14:30:15

Who will.


2012-05-10 | 10:56:42

En världsmästare.

Världens coolaste och starkaste tjej.
Jepp för världsmästare är hon alla gånger, och hur cool som helst sa jag det.
Och förutom att hon är stark och cool, så är hon en himla trevlig tjej, jag menar hade jag varit världsmästare så hade jag varit helt sjuk dryg.




Så gå in på Angelica Brages hemsida och låt dig inspireras av denna unga dam.
Och glöm inte att trycka på "gilla-knappen".




2012-05-09 | 15:39:49

For me ??

Gissa vad som kom idag !!



Jag ÄLSKAR att få paket. Skulle nästan kunna beställa hem en massa varor och sen skicka tillbaka dem igen, bara för att få paket. Fast det är jag själv som beställt dem så är det nästan känslan av nämen ett paket, till mig ??!!

2012-05-09 | 10:15:55

We´re up to a good start.

Har fått en riktigt bra och härlig start på dagen. Vaknade först vid halv sju, men då sov båda monstrena gott så matte somnade också om. Vid halv nio hade jag en glad Diesel på magen, hur gött är det inte att få vakna med ett leende på läpparna lixom. Vi drog oss dock till nio, sen begav vi oss ut på morgonprommis. Vi gick till Badhusparken och matte hamnade tillslut på en bänk där hon hae god uppsikt över snusmumrikarna som sprang runt. Soligt och inte så blåsigt, härliga stund !!

Får se vad denna dag erbjuder, börjar inte jobba förrän klockan fyra så jag har en del timmar på mig att göra något vettigt.



2012-05-08 | 15:56:09

Hard.

Morgonpasset på jobbet, alltid lika segt att kliva upp när klockan ringer, var ändå i säng redan tio.
Det var ju bästa tjejerna som jobbade, så tiden gick hyfsat snabbt ändå. Drog direkt till SI24 efter jobbet, för jag visste att om jag gick hem först så skulle det inte bli av. Efter det tog jag ut hundarna på en solig promenad, för solen skiner över Pite idag. Dock blåser det lite, men ingenting man inte kan klä sig emot.

Nu sitter jag här och funderar om jag ska unna mig en lite nap, eller om jag tvinga mig själv att vara vaken hela kvällen och se om det ger en bättre natt.
Väntar även på att två paket ska dimpa ner, och ni som läst bloggen tidigare vet att jag inte direkt är världsmästare på att vänta på saker. Ett borde dock komma senast i morgon, fast helst idag.

Hittade denna på en blogg och jag tyckte den var så bra. Var inte rädd för att misslyckas, du lärde dig säker något som kan hjälpa dig mot ditt mål !!




2012-05-07 | 21:56:52

Time to sleep.

Nog är det som härligt att det fortfarande är ljust ute och klockan är tio.


2012-05-07 | 18:23:17

Run Forrest, run.

Tog mig ut på en löprunda nu på eftermiddagen, var först inte alls laddad men jag tänkte att orkar jag inte springa så kan jag ju alltid få mig en promenad i solen.
Sket helt i mitt schemat och lyssnade på kroppen, och den ville springa längre än någonsin. Visst tempot var lååååg intensivt, men jag tog mig läääängre än ever. Såhär länge har jag aldrig sprungit i ett, man kan ju inte räkna fotbollsmatcher.
Och det var riktigt härligt !!
Helt klart fanns det stunder då det var tungt, då jag hade kunnat bli passerad av en människa med rullator, men jag bet i och tog mig framåt.
Nöjd.

Det här med hur fort man springer har jag alltid tyckt varit lite jobbigt, att folk som går/åker förbi mig ska titta och tycka att hon rör sig ju knappt framåt. Och ibland har detta fått mig att springa alldeles för fort, dumt, mkt dumt. Man ska inte bry sig om vad andra tycker jag vet, men ändå. Nu tänkter jag så att de vet ju faktiskt inte hur länge jag har varit ute, jag kan ju har sprungit i två timmar redan och är i slutet av passet. Det funkar ju för alla som inte ser när jag börjar springa, men då kanske jag värmer upp !! Sen får man faktiskt tänka att man är iallafall duktig som överhuvudtaget är ute och rör sig, och tillsist man springer ju för sin egen skull, skit i vilket tempo man håller då !!



2012-05-07 | 15:58:01

The girl behind the mask.

Ja, jag var väl inte bort så speciellt länge. Suget att blogga lite har dock kommit tillbaka, jag kanske inte kommer göra flera inlägg per dag, men nån gång då jag känner att jag har något vettigt att dela med mig av.
Saker och ting känns lite bättre, vissa saker har ordnat sig till det så mycket bättre, andra saker ligger fortfarande och gnager. Men jag är ändå fylld med positiv enerig, jag har omgett mig med härliga människor hela helgen och gjort saker som har gjort att humöret har stigit.
Visst surade jag ihop rejält i lördags då jag insåg att jag hade missat att anmäla mig till kursen med Memea Mohlin, min idol inom hundvärlden typ, men jag tog ut det på en löptur då jag sprang så svetten rann. Och all snö som föll i lördags var väl onödig.

Annars har jag våldgästat roliga, varma människor, spontan besökt bion, varit med mamma på vårmässa och fått träffa Mat-Tina, gått emot min blyghet och ensam besökt en kollega som förutom att hon sprider en sådan positiv energi, även är grym på hår så mitt stackars tagel fick sig en omgång, jag har varit ute i skogen med två glada, och badsugna monster. Som sagt jag har gjort saker som givit mig energi istället för att dra den ur mig.


När det snöar blask så myser vi inne istället.


I had some things fixed.


2012-05-03 | 14:09:41

You.


2012-05-03 | 13:01:58

Not in the mood.

Just nu är jag faktiskt inte på något super-duper bloggarhumör.
Det är för mycket annat som händer och sker runtomkring mig.
Men vi synes snart hoppas jag !!

2012-05-02 | 16:41:37

Fiskolja.

Det var roligt att vara på en "ny" avdelning, lite nya saker att göra och ett litet annat sätt att arbeta på.
Mamma kom förbi när jag hade slutat och vi gick på Omega-3 jakt. Överallt står det ju om hur bra det är att äta det, speciellt om man inte äter fisk så ofta. Mamma tyckte att jag skulle prova det för min onda kropp, och varför inte liksom. Problemet är ju att alla kapslar innehåller ju gelatin, vilket jag inte äter. Vi hittade dock en flytande sak som skulle smaka lite citron. Och nja citron smakade det väl inte direkt, de smakade inte så mkt alls. Dock var det ju som att dricka olja, hurvas vad läskigt det var.

Några timmar senare: Jag började må illa och hamnade i soffan. Sov några timmar och nu känns de lite bättre, men mår fortfarande kräka.
Vi sojnes.

2012-05-02 | 07:43:04

Kladdigt.

Jag var i säng i god tid igår, ändå är jag trött idag. Försökte precis använda tandkrämen som deo, ingen bra ide.
Nu blir det iallafall att gå till jobbet och vara lilla Lo's biatch.


2012-05-01 | 19:01:43

Ska bara.

Först hade jag tänkt lägga ut lite bilder från gårdagen, då den vägrade publicera dem igår.
Sen hade jag tänkt skriva hur fucking upprörd jag blir över att vuxna människor skriver och behandlar varandra som skit på bloggar. Men sen blev jag så less över det, så jag somnade. Sen var jag till Munkis, och nu har jag varit ute och sprungit. Men jag ska gnälla mer sen.


RSS 2.0