2008-08-31 | 13:00:59

Grymt skoj, noll koll.

Som ni kanske ser i inlägget nedan, så var gårdagen super !! haha.
Jag hade riktigt roligt, även om mina fötter gjorde ONT så ONT !!
Tog några få bilder, så ja ska lägga upp dem senare. men nu ska jag äta frukost. Vi var väl hemma runt en halv fyra så jag sov till ungefär tolv och sen har jag bara vaknat upp om man så säger. Ingen bakfylla denna gången heller. Även om de höll på att gå lite dåligt igår.
Som sagt en mkt underhållande kväll !!
Tack gumms!!

Nu frukost och sen munkis. Sen får vi se om det blir tuppeware party idag.....kör en tvådagars. ;0)

Här kommer lite bilder som inte alls har ngt med bloggandet att göra ;0)

Maria i en stol på Ikea.


Jag i samma stol, men jag tog det hela steget längre.


Hörrni nu är de slutsvammlat !! Ha en bra dag !!


2008-08-30 | 22:53:05

Party.

Så var de party. Underbart !1 Eöd vin is the shit !! Hahahahah. Ska försöka ta lite ilcder som ja kna lägga upp senare.
Puss världen !!


2008-08-29 | 23:16:03

Ingen inspiration.

Hunden sprang som en galning när han fick vara lös. Hittade diken fulla med lervatten som han kutande fram och tillbaka i. Så nu är han lagom grå och fin tills vi ska till uppfödaren. ;0) Vi hade då mysigt hela familjen.
Men jag är helt slut i kroppen, men kan inte sova. Så jag sitter här och surfar runt lite. Dock är Robbans dator helknäppt. Ja kan vara inne på min mejl i ca 2 sek, 5 om jag har tur sen stänger den ner allt. Den gör så på flera andra sidor åsså och jag håller på att bli galen.
Lyssnar på lite David.

Visst kan man bli besviken på folk o fä ibland. Men nu känns de som om besvikelsen mest har gått över i en känsla att jag visste det skulle komma. Bara rycka på axlarna.

Disse sover som en stock och matte *gäsp* ska nog joina honom.
Adjöss.

2008-08-29 | 21:02:47

Lite.

Efter lite mat och CSI känner jag mig liiite piggare. Tänkte ta hunden på en cykeltur, lite dåligt samvete att han har varit ensamen i 4 timmar idag.

Funderar fortfarande på vad ja ska ha på mig i morgon.....hm måste nog kolla graderoberna när jag kommer hem.

Synes !!

2008-08-29 | 19:12:29

Zombie.

Just nu är jag så trött att jag känner mig radiostyrd.
Jobbet gick bra, vi hann gå igenom alla skrindor med hårdbröd. Samtidig som vi hann prata en del.
Tack o lov så tog Erica några kassapass åt mig (dock inte av en kul anledning.) jag hade inte klarat 4 timmar i kassan idag de är en sak som är säker.

Nu ska vi göra pizza här hemma, och sen har jag bokat Robban till lite mys.
Intaget till i morgon är inköpt, blev Absolut Pear.....ska bli intressant och smakar den päck så har jag en vinare i kylen så.
Nä nu måste ja gå och se om jag kan hitta ngt uppåttjack.

Puss.

2008-08-29 | 09:38:12

Morgonmys.

Inte har jag sovit bra i natt inte. Men bara idag sen är jag ledig hela helgen plus måndag. Ska bli sååååå skönt ni kan inte ana.

Jag har faktiskt hunnit med att mysa lite på morgonen. Läst lite bloggar, ätit frukost, läst tidningen, pussat på Disseman.
Mkt att se fram emot denna helgen åsså. Hujja avd söta valparna kommer vara, hm undra hur stor väska ja måste ha medmig för att kunna smuggla ut en ??!! Undrar vad Disse skulle tycka om att få en lillebror. ;0)

Nä om man skulle kleta på lite smörja på ansiktet och sen dra på sig blåstället och göra sitt dagsverk. Ikväll ska jag då minsann bara mysa och inte känna någon stress alls.

Jo förresten det blir då inte plugg i Lule.

Ajdöss !!


Solnedgång på Trundön.                                                    







                         


2008-08-29 | 00:13:58

Sickan har en plan.

Nuförtiden så försöker jag bli så trött som möjligt innan jag lägger mig. Ni vet sådära riktigt trött att man inte vet om man är vaken eller sover. Jag hoppas att de ska få mig att somna snabbt, utan grubblerier, och sova hela natten, utan mardrömmar.

Nu ska jag i säng, inte så trött som jag hade hoppats på, men tillräckligt trött för att ja ska kunna känna att i morgon är Jenny trött.....hm vart gick de snett ??!!

Sweet dreams !!

2008-08-28 | 13:44:33

Big mama lips !!

Början med att tacka för den anonyma kommentaren, och svarar att ja ska försöka. Men det är inte bara skolan jag är rädd för, jag är rädd för framtiden, för det jag inte vet.

Illamåendet är bättre, de var nog mat som saknades. Jag har hunnit med lite småsaker på morgonen ändå.
Sett nyaste avsnittet av G(r)eek. Har ni inte sett den serien MÅSTE ni se den. Helt underbar om man som jag gillar american teen life. Lagom enkelt, lagom komplicerat. Inte lika mörk som OC tack o lov. Jag är helt förälskade i den serien och den är så himla rolig att följa. Sen att man hittar ett kärlekspar att hejja på är alltid lika roligt och irriterande !!
Vi har trimmat Disses tassar och öron, hm fast öronen blev inte de bästa kanske. Hackigt, där ligger du i lä Maria. Sen har jag börjat försöka klicka in att han ska vifta på svansen när ja står framför honom. Vi är bara i början än, så roligt dock att se honom ta fram en massa andra beteenden och verkligen försöka lista ut vad de är matte vill !! Nu sover han igen, Dex tog verkligen slut på honom....bara bra !!
Ja har gjort mig färdig för jobbet, funderar på att klippa mig igen eftersom de inte gick så bra sist. Funderar på frisyr till helgen, och insett att jag inte har varit på syss ännu.....hm när ska jag egentligen hinna med det då??  Jag får komma på ngt. Nu måste jag dra till Coopen och jobba mina hela 6 timmar !! ;0)

Jo jag och Maria provade Too Faced Lip Injection igår....jag kan lova att man får STÖRRE läppar. Haha vi såg både ut som två jadu ja vet inte vad. Men som sagt de funkar då verkligen !! Så vill du ha Big Mama Lips ska du verkligen köpa den.
Too Faced Lip Injection
Pöss !!

2008-08-28 | 11:57:22

Super.

Mitt nya T är super gott.
Våran nya trimsax är super bra.
Disse tycker att hans nya godis är super gott.
Robban tyckte att han present var super frän.
Så man kan sammafatta att resan till Lulä var super bra !!

Disse är fortfarande helt slut efter att ha lek med Dexan igår. Skönt för matte så inte alls mår så bra idag. Illamående på gränsen till att vilja kräkas......ska pröva äta lite o se om de blir bättre.

Jobb om två timmar, inte så himla peppad. Men snart är det ju helg, med party, hälsa på puppisar och ett Tupeware party att gå på. Fullspäckad men rolig helg med andra ord.

Jag har prövat gratisbio ett tag och ja tycker de funkar faktiskt, har man lite tråkigt och så kan man lätt ta hem enkla poäng. Varför inte pröva du med. Kostar ju ingenting !! Och ja menar beställer man ibland från internet så finns faktiskt de flesta sidorna på gratisbio och man får poäng där samtidigt som man kan få rabatter. Ex. på sidor de har är bokus, canis, halens osv.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=37772
Pröva ni har inget att förlora förutom lite tid.
Jag tycker faktiskt att den är bättre än gratismakeup.

Puss.


2008-08-28 | 00:14:17

Lösa tyglar.

Jag vill vara en sån som ser framtiden som något spännande. Som ser möjligheterna, som ser det som en utmaning att göra nästa dag ännu bättre än denna dagen.
Istället gruvar jag för morgondagen. Jag oroar mig för det jag inte vet, för det som komma skall.
Jag vill ha ramar, fasta händer och trygga skänklar. Jag vill inte ha lösa tyglar.

Hur gör ni, ni som inte är rädda ??

2008-08-27 | 23:15:56

Fiers.

Lulä idag var fiers !!
Massor med skoprovning, Maria hittade minst tre par som hon ville HA !! Jag hittade ett par som jag rikigt gillade, och de fanns i storlek 35. Hm vem vet.
Vi var länge i lule, men vet egentligen inte riktigt vad vi har gjort. Men det var underbart att bara ströva omkring utan stress, sitta ner och ta en fika och självklart så babblade vi hela tiden !!
Lagerhaus har öppnat i Strand och jag köpte en påsae T av dem. Sen så köpte ja en ny dagkräm, fick en ögonkräm på prov, och en massa roliga presenter. Bla en underbar handkräm.
Köpte en trimsax som ja ska använda till Disses fötter och öron, inte billig men ja vet ju att den är super så.

Stannade i Rosvik en stund, och det var så kul och värmde när Jonas sa att han inte ville vi skulle flytta till Skara. Jag ville bara flyga upp och krama honom och skrika att jag vill heller INTE flytta !! Men vad ska jag göra ?? Coop is not the place for me. *suck*
Vad hände med flickan som hade mål med livet ??

Just sett Project Runway och min favvis Christian vann......whoho eller nåt. :0P Hade tänk gå och lägga mig men nu hör jag att SATC har börjat, så ja kryper nog ner i soffan en stund istället.

Här är Marias nya kärlek.


Och här är de skorna ja tittade på.


Sov gott alla utan mardrömmar och hissar !!

2008-08-27 | 11:19:30

Ståfräs.

Idag ska jag och Maria åka till Luleåt, Ingela kan inte följa för hennes fot gör ont.
Det blir Kicks, för ja ska köpa en ny dagkräm, kanske en foundation åsså. Sen ska vi självklart på djurmagasinet, där Maria ska hjälpa mig att köpa lite trimmsaxar.
Sen så letar ja ju fortfarande ett par vinterskor, vi får väl se vad ja hittar.
Nä nu måste ja stoppa i mig nå mat och göra mig klar.

Lyssnar just på David Cook, jisses vilken röst han har, jag får nästan ståfräs varje gång. ;0P Hade jag inte haft Robban hade jag åkt över dit och gift mig med David. Han är helt otrolig. Men ja stannar med Robban eftersom han är ännu mera otrolig !!

Shopping here I come !!
Just ja inte glömma alkoholen till helgen......notering till mig själv.


David Cook.

2008-08-26 | 23:44:51

David Cook.

Jag säger bara David Cook !! Underbart. Vilken röst.....åh nästan så man får pirr i magen !!
Och med "I Dont´Want to Miss a Thing." i huvudet kryper jag ner i sängen.

Puss.

2008-08-26 | 22:16:40

Isidor.

Hemma från munkis.
Disse har badat, men inte på det sättet som han hade velat. Så nu går han runt och ser ut som en olycklig isbjörn med "puff".
Nu ska jag gå och mysa med de mina.


Såhär tycker Diesel om att bada. Bilden är tagen för ett år sedan.

2008-08-26 | 18:08:22

Lasange.

Samtalet med Maria gjorde att ja missade min tupplur. Jag är inte särskilt ledsen för det, men lär bli lagom gnällig ikväll. :0) Nu håller jag dock på att göra lasange åt min söta krigsskadade sambo.

P.S. Han påstår att ja har använt upp min telefontid för ett halvår nu. Svammel !! D.S.

2008-08-26 | 16:19:08

Maria-samtal.

Haha 3 timmar och 4 minuter. Inte illa pratat eller hur Maria ??!! :0)
Tur man har bra abonemang iallafall.
Lika underbart som vanligt, och själen är alltid lättare efteråt.
Hm nu kanske man ska göra ngt oxå. ;0)

Puss !!



2008-08-26 | 12:45:02

Jag är.

Jag är en person som alltid oroar mig för vad folk tycker och tänker om mig. Jag vill vara omtyckt av alla. Undrar hela tiden om de tycker jag är konstig, trög, dum, tråkig. Jag oroar mig för att folk ska prata bakom ryggen och för att bli utfryst. Detta gör att jag blir stel, konstig, säger knasiga saker, babbla, skrattar nervöst, gör konstiga ljud osv. Försöker säga roliga saker som egentligen inte alls är roliga. Det knyter sig i magen och jag vill helst bara försvinna.
Jag är rädd för vad vänner, arbetskamrater, chefer, telefonister, ja vad min sambo ska tycka pch tänka.

Då är det skönt att komma hem till en hund som aldrig varit gladare, och en dator som är pyntade med små rosa Post-It lappar med små sötas ord. Det får mig att le och glömma mitt magont för en stund.

2008-08-26 | 05:50:48

Gäsp.

Det är alldeles för tidigt att vara uppe, ännu värre att gå till jobbet. Men det är precis vad jag ska göra nu.
Hunden tittar på mig som om jag blivit galen, och Robban tittade upp länge nog för att ja skulle kunna pussa honom hejdå.

Jani snön ligger inte vit på taken, men ändå känns de som om bara tomten är vaken.

2008-08-25 | 22:18:28

Vilda danser.

Jag fick en lancome LOTUS av världen underbaraste och bästa sambo !!!!!!!!!!!!!!!
Gissa tre gånger hur glad jag blev.
*skrik*

Stackars Robban har blivit av med en bit av sig själv, och fick istället fyra stygn. Jag tycker synd om min lov och har köpt lite småskaer för att han ska må lite bättre iallafall.
Men hallå hur ska jag kunan toppa den underbara söta lilla asken fylld med godsaker som jag fick ??!!
Ska fota den sen och lägga ut.

Nu ska jag gå och ta hand om den ena mannen i mitt liv.
Älskar dig, du är den bästa för mig.


2008-08-25 | 11:08:20

Förväntningar.

Ni vet när man har väntat på ngt som komma skall. Ngt som man sett fram emot. När detta sedan sker och inte alls lever upp till ens förväntningar, så känns det som om man blivit upplyft för att sedan bli nerdumpad fort.
Så känns de nu.

2008-08-24 | 23:21:46

Kärleksgåvor.

Fick ett il, eller ja blev snarare smittad av Maria. Att städa ut gamla kläder. Så jag började med våra byråer. Mitt stora problem är att jag fäster mig vid saker och ting. Åh en Robin Hood t-shirt, åh kolla den hära hade jag på skolfotot i gymnasiet. Sen så tänker ja lätt på vem jag har fått plagget av, och att den personen tänkte ju faktiskt på mig och att jag skulle bli glad, i just de ögonblicket de köpte de åt mig. Och jag får så enormt dåligt samvete att tänka att ja skulle kasta just den saken.
Jag vet, alla psykologer där ute sätter mig just i ett fack,  säger att jag har någon sorts psykisk hämning eller ngt sådant. Och de må vara, men det är såhär jag är och kommer förmodligen alltid vara. Jag har kvar de flesta av mina leksaker, jag har kvar kläder från de jag gick i gymnasiet,  jag har kvar min första mobil, jag har kvar min häst sadel och jag har kvar enormt viktig sak från min älskade vän.

Garderoberna får vänta tills nästa il, nu är jag ganska så trött pga av att jag har måsta välja vem som stannar och vem som åker. Nu kräver jag  en god natts sömn.





P.S. Robin Hood t-shirten åkte. D.S. 

2008-08-24 | 21:37:58

Dopp i grytan.

Vi ska ev på två dop här i höst. Ett är det spikat att ja ska på, det är lilla Sofies dop i oktober. Men det är så att även Robbans syster ska döpa, men det är redan i september och nu har ju alla resor hunnit bli så himlans dyra. Plus att jag jobbar den helgen, och dopet är på söndagen kl. 14. vilket gör att om man kör bil hinner jag inte hem till jobbet, och ta ledigt en helg svider nog i plånkan. Sen så är det ju en utställning i okober som jag redan tagit ledigt till. Så vi får se hur vi gör.
Om min sambo visste vad ja har gjort nu skulle han nog skratta och tycka jag är lite knäpp. Men han får vänta tills han kommer hem. Jag kan säga så hära mkt att de har med dopen att göra.

Maria ska gå upp och se film, så jag tror ja ska ta mig ett bad. Kanske tända lite ljus och läsa mer om operativ inlärning.

Jag vill gå en fotokurs.....nån som vet av någon bra ??!!


2008-08-24 | 18:04:34

Maria-terapi.

Åh jag har just haft ett underbart samtal med Maria. Tack och lov för att jag har henne. Nu känns allt mkt bättre, och mitt humör steg ordentligt. Kan inte beskriva vad den människan betyder för mig.

Hade nyss två pojkar som satt o drack öl på innengårdes lekhustak. Som den surkärring jag är gick jag för att ringa Securitas, men då blev de rädda och hann sticka. Mohahahhahahahha. Fast ja tycker inte att 10-12 åriga pojkar ska sitta och dricka öl. Kalla mig moraltant eller vad ni vill. Men om den dagen kommer att ja får egna barn så vill ja veta om de som minderåriga sitter någonstanns o dricker.
Synd bara att ja inte fick bussa Securitas på dem !! Jag är på ett hemskt humör idag. Hm kanske borde ja ringa till MAria igen och prata ytterligare typ två timmar. :0P Om ja inte hade varit så kopiöst trött o risken att ja skulle somna vid ratten, eller börja storböla i Malarias kök, så hade jag åkt dit ikväll.

Har som sagt varit i Munkis på fm, där tränade jag och Disse "hopp". Jag prövade att stå mitt för, vid sidan av och nästan jäms med hindret, om än en bit fram. Allt för att han ska lära sig att ALLTID hoppa. Han klarade allt galant. Så jag gick över till att träna hoppet som ingår i lydnadstvåan. Dvs. hopp över och stanna, för att sedan hoppa tebax. De vi körde gick mkt bra. Funderar på att åka och köra ett sök med honom senare i veckan, samt träna lite dirigering. Han har gått upp lite i vikt, men är ganska så skitigt och otrimmad (Maria jag vet vilken kam du menar och jag vet vart den är !!) jag skulle gärna se att han breddade sig lite fram, men det kommer säkert. Det blir nog att anmäla till Sundsvall internationella under veckan så. Då måste vi börja träna lite sån åsså. Det är sjuk roligt att ha hund. Även när de regnar ;0)

Nu ska jag surfa runt o se om ja hittar ngt att ha på mig till lördagen.

Adjöss !!

Hihi ser ni vem som är vem ??!!


2008-08-24 | 12:25:38

Riddare Kato och orangutanger.

Söndag, vilodagen.
Vaknade ganska sent, men har sovit som skräp återigen.
Har suttit o sett ett program om orangutanger. Vi människor är så sjukt grymma. Huvva. Ja ska försöka hitta ett sätt att stödja Lone och hennes apor. Är redan bidragsgivare till WSPA, och de hade hjälpt henne. Men ja skulle vilja göra mera !!

Nu säger Robban att Ingela har ringt, så det är bäst ja ringer o hör vad hon vill. Kanske har de hänt ngt spännande. ;0)
Till munkis styr vi våra näsor nu.

Avslutar med den sötaste feja ni någosin har sett !! Theres vovve Kato.




P.S. Jag har publicerat dem utan Theres lov, men självklart om du vill ja ska ta vort dem så gör jag det !! D.S.

2008-08-23 | 21:09:32

Mys.

Jag har tränat vovven lite. Blev så inspirerad av bloggar ja läste. Han var duktigt, tom kontakt i vänster.
Sen blev ja rastlös, eller snarare nervös för min väns skulle. Så då tog jag och rengjorde dörrkarmar och spisen plus kaklet.
Nu ska jag mysa, och såhär ser det ut !!


2008-08-23 | 20:10:04

Vin.

Jag var nere på Coop för att köpa mig ngt gott till kvällen. Det blev en cider (alkoholfri.) och fransk manikyr nagellack. :0)
Jag lyckades även med bedriften att från de att ja tog ut en scanner vid ShopExpress till det att ja kom till kassan för att betala, så har jag avmagnitiserat mitt hm kan de vara fjärde eller femte medmera kort sedan maj. Jag är kung, ngt annat går ju inte att säga !! Så nu måste jag beställa ett nytt......igen, och få en ny kod......igen. *suck*
Så jag fick visa leg när ja skulle bet. Då sa min arbetskamrat "här var man inte stor" åsså log han. sa jag, och nu en drös med bekymmer och törnar senare så ser man ut såhära !!
Åren har helt klart format mig, och jag måste erkänna att jag tycker de syns ganska så tydligt i mitt ansikte, att jag är inte, oavsett om jag vill det eller inte, arton länge. Jag är många många fler år än så.
Och jag vill lova, detta vinet blir inte finare med åren.

2008-08-23 | 19:27:10

Är det förväl redan ??

Det är bra att ha en pojkvän som är större än vad man själv är, speciellt om man gillar oversize. Jag sitter nu här i Robbans nya kofta. Den är liiiiite för stor, men funderar på att köpa mig en egen i mindre storlek. :0)
Jag sitter här och undrar vart sommaren for. Vart alla ljusa sommarnätter har tagit vägen. Vart alla bra träningsdagar, sköna grillmiddagar och älskade stunder försvunnit ?? Jag tror ja först nu inser på riktigt att sommaren är slut och nu väntar hösten och vintern. Inga mer bara ben på ett bra tag.











Alla bilderna är från mamma och pappa. Tagna en varm dag då solen sken.

2008-08-23 | 19:04:22

There she goes.

Nu har vi skickat iväg henne. HUvva stackars liten, de måste vara jobbigt, men samtidigt väldigt spännande.
Vi håller alla tummar och tassar för att hon ska få en super trevlig kväll, för det har hon minsann förtjänat !!

Nu funderar ja på att gå ner på ICA för att köpa mig ngt gott.....frågan är bara vad.

2008-08-23 | 17:00:52

Samvete.

Jag tog ut hunden istället för en nap. Mitt samvete hade inte orkat med annat.
Han gick super på träningen. Han har kommit tillbaka till sitt gamla jag, nästan iallafall.

Nu ska jag dricka T och läsa min bok.

Ara fick rätt. Äntligen !! Synd bara att han missade finalen pga av all skit.

2008-08-23 | 15:20:29

Lalle the laminator.

Idag har jag o Rob gjort stan osäker. Jag fyndade ett par byxor för hundralappen. Rejält utsvängda i en riktigt snygg jeansfärg. Robban köpte en ursnygg kofta. Jag köpte inte Lancomes ursöta "ask" formad som en liten lotusblomma. Men som de kliade i fringrarna  !! Ögonskuggsfärgerna hade varit perfekta till nästa helgs partey....hm kanske, kanske inte......

Nu har Robban åkt till jobbet och jag har pysslat med att laminera, vi köpte en sådan idag, medlemskort och dylikt. Hur kul som helst. Nu förstår jag Maria.
Love köpte mig en ny the´kopp som tröst för att han lämnar mig hemma ikväll. Det är hur söt som helst, och underbar att dricka ur. Det rymms mkt T !!
:0) Du är bäst gubben.

Tanken var ja skulle åka till Bä innan ja ska vara standby för Ingela, men vi får se om ja orkar. Sov inte många timmar i natt. Massor med mardrömmar och oroligheter. Funderar på om ja ska ta en tupplur nu eller träna vovven. Eller så kanske snoka fram ngt mer att laminera. :0)

Den som lever får se !!


2008-08-22 | 23:22:16

Glitter o glamour.

Glittrigt nagellack är tillbaka mina vänner !! Så kvällen till ära så har jag målat mina fint glittriga !!
Ja en tjej måste ju ha ngt att göra när hon har tråkigt eller hur !!
Nä jag hade tänkt ta ett litet bad med min bok. Robban brukar säga att när jag får näsan i en bok så försvinner ja till en annan planet. Är nog sant.

Fick även veta en mkt mkt rolig nyhet ikväll, tackvare Sofia. Det blir ett viltspår, för tre mkt väl utvalda hundar !! Jag säger då bara det, de hade inte kunnat bli bättre!!


Nä nu ska jag blöta ner mig, och försvinna in i litteraturens underbara värld, men mina fina glittriga naglar och ett leende på läpparna !!



2008-08-22 | 21:13:27

War is over.

Nu är vi vänner igen. Jag tyckte han fick sitt straff när vi var tvungna att använda hårtorken för att få honom torr. Han tycker verkligen INTE om den.
NU ska jag äta och läsa Tina på jobbets blogg, ska bli spännande.

2008-08-22 | 20:55:25

Bada ??!!

Kom hem från jobbet, gick för att träna hunden. Planerat i detalj eller iallafall nästan. Gick bättre än på länge. Taggade hund som klarade hyfsat långa ff med kontakt. Bra högersväng, vänstersvängarna är ännu svåra då han tittat bort o tappar lite placering. Men hej de kan vi träna på. Platsliggning, bra lite rörelse en gång, inget ja bryr mig om. Ett läggande, inga problem. Jag var så nöjd även om ja får lite ångest över att-tänk om ja inte tar tillvara på han positivitet på rätt sätt, borde jag vara gladare osv osv. Men ångest de får man räkna med.
Tänkte vi skulle ta en fin prommis hem då han fick vara lös. allt var fid o fröjd, till han helt plötlsigt går och badar trots mina NEJ !! Så nu är matte arg och hon visar det genom att ignorera !!

Åh just nu är jag pissed, men de kommer gå över de vet ja.
Nu ska jag äta.

Ajdö !!

2008-08-22 | 11:14:28

Fredag.

Så var de en dag kvar innan helgen. Dock blir jag gräsänka i helgen då Robban jobbar kväll båda dagarna. Men ja ska ju vara standby för Plingan så ;0)
Inte hört något från Sofia, men ja antar att de blev ganska så sent igår. Ska bli så himlans roligt att höra hur det gick !!

Ska försöka hinna in på Sivs Ur och Guld innan jobbet, jag fick ju ett par Efva Attling örhängen i julklapp, men klantig som ja är så tappade ja bort de ena ganska så snabbt. Nu har jag fått alla papper som gör att ja kan få tillbaka ett på försäkringen.
I övrigt är planerna för dagen inte många, jag jobbar till sju och Robban till elva. Så när ja kommer hem bli det väl att mysa med en bok och en kopp T.

Ha en bra fredag alla !!

2008-08-21 | 21:58:21

Hejja Chappe.

Jobbet är över. Nacken är hemsk och jag vill bara gråta ibland. Men men de mesta går ju över ändå.

Vi fick en Os-silver genom Rolf-Göran. Jag tyckte de hade varit helt underbart om Sveriges enda guld hade kommit från en ridgren, hade varit skönt att få tyst på alla !! Men ett silver är ju itne alls fy skam !!

Men det coolast idag är ändå att Sofia och Chappe är påväg till ett riktigt live eftersök, hur fränt är inte det. Vi håller alla våra tummar och tassar. Alla som sett Chappe in action vet dock att de kommer gå hur bra som helst. Han är ju som ett litet tåg den dära, han bara går och går hela tiden på rätt räls. Han är helt fantastisk den hunden.
Hejja hejja.

Nu ska ja krypa ner i soffan, smörja lite Linnex på nacken o ta en värktablett eller två.

Puss.

Här har ni stjärnan !!

2008-08-21 | 13:35:29

Gestressed.

Ojojoj nu är jag ritkigt stressad. Vart har tiden flugit ??
Jag börjar två, sitter nu och äter, ofönat hår och osminkad....de är tur man redan har en pojvkän. ;0)

Hunden gick bra mestadels, men det är som om han inte orkar koncentrera sig så himlans länge. Konditionen vet ja att de inte är ngt fel på. Nån som har tips hur man tränar upp konc. ?? För de roliga är att han kan verka så himlans trött när vi tränar orkar inte ta ett steg till. Säger jag "hopp o lek" så vips springer han i hundratio....hm fick just en uppenbarelse......kanske är jag fortf. för tråkig när vi tränar....hm tål att funderas på.
Nä nu måste ja verkligen få eld i baken !!

2008-08-21 | 12:06:44

A new day !!

Ny dag, nya möjligheter. Visst ä det så det heter.
Hade tänkt träna vofs lite, men göra om mitt sätt att träna lite......vi får väl se hur det går.

Jag tycker fler personer borde skaffa en blogg, vilka ska jag berätta senare för jag måste verkligen hinna med hunden innan jobbet. Annars får ja så himla dåligt samvete.

Men medans ja är borta kan ni ju fundera på detta......vad kom först, hönan eller ägget ??!!

Ajdöss !! :0)


2008-08-20 | 23:09:34

I feel good.

Oh mamma mia !!
Den var bra. En såndära riktigt skön film. Visst finns de vissa saker som man kanske skulle kunna gnälla på, men det tänker jag inte göra.
Det var en sån film som får en att vilja dansa och sjunga, vilken ajg nyss gjorde i garaget. ;0)
Jag kom också på vissa låtar som vi måste ha med på festen nästa helg !!
Jag ska köpa filmen, ta fram den när jag har en dålig dag och bara dansa och sjunga !! Sånt gör mig lycklig !!
Sen att tjejen hade de sjukt snygaste håret, det gjorde mig avis nAnting.
Var så himla kul att gå o se den med mamma åsså. Jag älskar verkligen min mamma !!

Med andra ord, en feel good film med sväng.

Nu ska jag krypa ner, jobb i morgon men ja hade tänkt hinna en del innan oxå. Om ja nu kan somna när jag befinner mig i ett feel good boost !!

PÖSS !!

"Mamma Mia here I go agin....." lalalallalalallalaaaaaaaa !!



P.S. Tack Theres för den söta kommentaren, jag blev ännu mera glad så nu är jag som en atombomb !! D.S.

2008-08-20 | 20:12:46

Mamma Mia.

Bio med mamma snart. Vi ska se "Mamma Mia". Ska bli så himla mysigt, bara hon och jag i mörkret.....hahaha :0D
Adjö !!



2008-08-20 | 19:09:08

Scni schna schnappi !!

O hej och hå.
Jag har haft en underbart fantastiskt rolig dag idag. Allt tack vare Schni schna schnappi (??) med bihang !! :0)
Disse är helt slutkörd nu och ligge roch sover på balkongen.
Ja ska vila mina skrattmuskler innan bion.
Måste komma på vad ja ska ha på mig åsså, det får inte vara ngt som blir för varmt, men inte heller något som man fryser i.....hm måste nog göra en garderobsdykning.

H som i.......................HAMSTER !! Mohahahahhahahahha.
(förlåt kunde inte låta bli.)

Puss.

2008-08-20 | 14:34:32

Utvärdering.

Jag valde såklart boken och en kopp T.
Ibland när ja läser måste ja pausa, prova de ja nyss läst i praktiken och sen utvärdera lite.
Nu ska jag återgå till världen.

2008-08-20 | 09:44:44

Ser ni ...

Ser ni vad tidigt jag är uppe !! Inte illa.
Hade tänkt försöka vara lite produktiv innan kvällen.
Har redan hunnit med att träna Disse lite, han gick super !!
Här kommer en liten To-Do-List för dagen.

(X) Läsa tidningen och dricka T.
(X) Vänta på posten (jag ÄSLKAR att få post.)
(X) Träna med vovven.
( ) Städa bort och ev tvätta.
(X) Göra stan osäker och leta skor.
( ) Mysa med en bok och en kopp T.
( ) Ev bruks , eller bio eller L.
 

Sen får vi se om dagen blir som man tänkt sig.
Adjö !!

Tillbaka.
 Gick till stan med målet at tköpa hem tre par skor för att sedan bestämma mig här hemma. JAg kom hem med NOLL st. Vagabonden var för stora i stl 36. Din Sko skorna var helt slut i den färgen jag ville ha. Som vanligt då.
Jag inhandlade dock en nya mascara, hade en kupon gpå HM som höll på att gå ut så det fick bli en bugetvariant av mascara nu. Sen var jag på Coopan för att pimpa vårat kontor. Men vi hade bara gula Post-It och jag tycker det var tråkigt. Sen hade vi inte heller några fina skrivblock, så jag måste någgerst annesrt......
Bio blir det ikväll, jag och momsen. Ska bli så himla mysigt.
Blev inte bruks för jag fegade ur.
En annan rolig sak, jag köpte en oversize tröja för ja de är då misnt två mån sedan. Det är härligt rutig och påminner om en skogströja, jag älskar den. MEn d evar många som höjde på ögonbryna när jag kom i den, idag finns de rutiga tröjorna överallt och beskrivs som en av höstens stora trender. Thjiiiii fick ni.....hihih.

Nu ska jag ta tag med de två återstående sakerna på listan min....hm undrar vilken ja ska ta först.....hm ;0)

Puss.

2008-08-20 | 00:25:55

Ibland är det bra att ha tråkigt.


2008-08-20 | 00:21:57

Tankar i tiden.

Boken har förändrat mitt liv !!

Haha kanske inte riktigt, men det känns som om det är en bok för mig. Kanske inte enbart för mitt jobb med hunden, utan för mitt jobb med mig själv. Hon säger många kloka ord, som borde vara självklara men som tyvärr itne är det.
Som ex. säg att Robban o jag avr ut igår. Han säger till mig "vad snygg du var igår kväll." det är ju menat som en komplimang, men kan leda till att jag tänker "är jag ful nu då eller ??" Hade jag fått komplimangen igår, dvs precis när jag avr "snygg" så hade jag kunnat suga åt mig den, och förhoppningsvis hade det gjort att mitt humör och självförtroende ökat och kvällen hade blivit ännu bättre.
Vad jag försöker säga att de är viktigt att i den mån det går, belöna i exakt rätt tidpunkt. Vissa gånger är det ju svårt helt klart, men resultatet blir så mkt bättre om man lyckas få till det.
Samma gäller sk. "jackpotts" Tänk om chefen bara kom in en dag och sa, nu stänger vi och jag bjuder alla på lunch. En glad överraskning och man känner att man blir belönad för ett jobb man slitit med. Jag kan nästan garantera att arbetsmoralen och stämningen skulle skjuta i höjden.
Samtidigt gäller det inte att belöna i tid och otid.
Svårt men mkt mkt intressant, och som sagt nu pratar jag inte enbart hur man ska träna djur. Utan även människor och dig själv kan du förstärka. Pojkvänner är ett alldeles utmärkt försöksdjur....hehe.

En sak som jag tycker är ganska så intressant och som jag till mångas förtret tycker är ganska rolig att göra. När någon frågar dig om ngt, eller berättar ngt de ska göra. Stå bara passivt och titta på dem. Säg ingenting. Ganska snart så börjar oftat denna personen försvara sin sak, eller svara på sin fråga själv. Ofta så nedvärderar personen ifråga sina ideér, andra börjar nervöst försöka komma på ngt annat och vissa blir väldigt försvarsinriktade.
Vi människor vill också ha beröm, medhåll eller åteminstone respons för det vi säger. Prova nästa gång någon tex frågar om ni ska gå på bio. Och rynkar du pannan lite så ska du se att effekten blir ännu större.
Nu ska man kanske inte göra det med personer som man tror kan ta illa upp. Utan gör det med någon som du sedan kan förklara det för och som förstår.

Oj vad jag har svammlat på en massa. Denna tiden på dygnet flyger tankarna ganska så fritt, dock kan de låta logiskt i mitt huvud, medans andra kan tycka jag är helt rubbad. osm tur var är det min blogg och jag får var hur rubbad jag vill !!
Sängen ska nog snart intas, så jag orkar göra ngt vettigt i morgon.
Sov gott.


2008-08-19 | 20:57:42

Blev visst en skoblogg.

Nu har främmandet åkt. Jag ska krypa ner i soffan med en kopp T, tända lite ljus och läsa min nya bok "skjut inte hunden."
Ska bli så intressant och jag hoppas ja kommer lära mig en del.

Regnet fortsätter och man undrar om de kommer finnas kvar ngt som kan bli snö. Jag hoppas på en riktigt snöigt vinter.
Dock har mina blommor tagit stryk av allt regnande.
Ledig som sagt i morgon, funderar på att göra stan osäker. Skulle som sagt behöva ett par nya stövlar.
 
Ankle boot
 
599 kr BRUNSVART  

High boot
 
799 kr BRUNSVARTRÖD  

Dessa två från Din Sko tyckte ja om, men ja vet, ingen utav dem är ju en högare stövel......
Enkel Dra På Denna från skopunkten är väl helt ok, men en syntetstövel håller ju tyvärr inte så bra här uppe.
Denna från Vagabond tyckte ja om, hm kanske måste gå inpå scorett i morgon.
Insett att ska jag hinna vara med så måste ja köpa dem nu. Får vänta med lite annat till nästa månad.

Nu till boken och mitt kvällsmys.
Adjöss !!

2008-08-19 | 18:04:39

Magsug.

Jobb idag. Men plocklaget var ju top of the line, så vi var snabbt klara. Thomas var tillbaka och tillsammans med 80-tals musiken så var morgonen lätt !!
Somnade i soffan när jag kom hem, så ja missade det mesta av höjdhoppet. Men det gick som de brukar i det hära OS:et,
Har just sett Kyren, åh vad underbart. Jag blir så sugen på att rida. Alla som suttit på en häst och fått den dära AHA känslan vet vad jag pratar om när ja säger att de suger i magen !!

Hann med att åka förbi Theres nya hus. Ett hus med enorm potential !! Och med sådära snygga tapeter kan de ju inte gå fel. !! :0) Ska bli skönt att få hit henne till stan

Nu är Kenneth här på besök för att se tyngdlyftningen, pappa kommer ev åsså. Så ja ska gå och vara värdinna. ;0)
Ledig i morgon, skönt. Funderar att åka till Bruks på kvällen om jag törs. Nån som ska följa ??!!

2008-08-18 | 19:12:06

En kärleksförklaring.

Det har regnat hela dagen. Underbart väder, som jag kunde ha varit mkt produktiv i. Istället fick jag ligga och må pyton. Nu är det bättre men jag är fortfarande lite skeptiskt mot mat.

Jag tycker verkligen om regn.


2008-08-18 | 13:59:53

SVTs reporter måste ju vara helt puckad !!!!!!!!!!!!!

Dumma förbannande reporter på SVT.
Kallur står där gråtfärdig och han bara maler och maler om hur dåligt det har gått för henne osv. Är han helt dum i huvudet karln ??!! Fy f-n säger jag bara, LÅT HENNE VARA I FRED !!
Pucko, hoppas någon nästa gång de har hänt honom ngt tråkigt står och ältar och tjafsar men honom så han känner sig ännu sämre.
Nä fy f-n jag är så pissed att jag tror ja blev frisk på kuppen.

IDIOT !!!!!!!!!!!!!!!!

2008-08-18 | 13:45:38

Mag.

Magsjukar har slagit till här hemma. Jag mår liiiite bättre nu, hej ja kan ju tom sitta här och skriva. Stackars Robert är inne i det stadium jag var runt kl sex i morse. :0/

NU ska tydligen Kallur springa och ja ska återta min plats i soffan.....adjö.

2008-08-17 | 22:30:31

Inte nöjd.

Inte riktigt nöjd, lite för julig. Men den andra bakgrundne jag vill ha får jag inte riktigt att funka, och nu är jag för trött och har för ont i tummyn för att orka med mera.
Sov gott.

2008-08-17 | 18:43:33

Små steg.

Har börjat lite smått. Inte alls klar. Men himla kul är det.
Roligare än vad jag hade trott !!

2008-08-17 | 17:03:27

Japp vi gör ett försök.

Jobbet är över. Gått bra i helgen många trevliga människor som jobbat.
Igår var Maria och Jonas (självklart Dex.) på besök. Vi såg Kung Fu Panda och åt en massa onyttiga saker ;0)
Mkt mkt trevligt, även om jag och Maria inte alls fick prata så mkt som vi skulle ha behövt, men killarna "ville se filmen" ??!! Har ni hört sådant struntprat.
Jag var gode trött och kanske lite gnällig. Men Maria visade stort tålamod och jag hade tänkt försöka ge mig på de hon försökte lära mig.

Men de kan ta lite tid.....så vänta inte uppe.

2008-08-17 | 07:54:56

Äntligen !!

YES !!
Äntligen har det hänt !! Och den ligger självklart under favoriter.
Som jag har väntat.....;0)

2008-08-15 | 23:05:02

Underbart !!

Jobbet i morgon, börjar tidigt itne alls kul.
Men jag har haft en rolig kväll iallafall.
Var ut och sa hejdå till Lotta och Erik, och på vägen dit sjöng (skrek) jag och Robban till Daughtrys låtar Over you och Crashed. Vi hade fönstret vidöppet, så vinden blåste och jag kände mig så lycklig och halvgalen. :0) UNDERBART !!
Och påvägen hem har vi bara pratat engelska. Låter kanske lite mysko men om man vet bakgrunden så är det ganska så spännande. Man kan väl iallafall frå drömma eller hur ??!!

Sängen nästa, och där ska jag föhoppningsvis drömma lite till.

2008-08-15 | 15:12:47

I wants it !!

Om jag är duktig och inte handlar så mkt denna månaden (förutom de ja redan har shoppat.) så har jag råd med en bärbar vid nästan lön. Jag har egentligen råd redan nu men jag tycker om att se mitt sparkonto växa så jag vill inte nalla därifrån när jag nyss satt in lite extra.
Några måsten-handla har jag dock.
- En dagkräm. Estee Luders DayWear Plus har jag använt nu och jag gillar den. Att den har SPF 15 är ett stort plus.
- Clinics All about eyes hade jag tänkt köpa för presentkortet jag fick av Lotta och Erik. Bra att bli av med påsarna under ögonen.
-Post-It lappar att ha här hemma vid dattan. Så himla praktiskt och jag som klottrar så mkt !! (hm undrar om Robban går med på rosa??!!)
- Jag skulle vilja ha ett par stövlar till hösten, men jag väntar nog med dem (tills de tagit slut.) MIna som jag har fungerar helt klart en säsong till, men ja hade velat ha några lite högre.

Hujja ja kan komma på mkt jag vill ha jhu. Men som sagt ja ska hålla i pengarna, jag och Robban är ju som sugna på att köpa ett objektiv till kameran. Sen så är det väl en och annan utställning, ev ett viltspår och tja de finns alltid hål att stoppa dem i.
Nä nu ska jag stoppa ngt i magen för den lever om som tusan !!

2008-08-15 | 14:48:32

Regler.

Maria och Sofia, jag har skrivit ut reglerna för viltspår nu !!
Så det är vad ja ska läsa nu en stund. Synd att de inte regnar, lite regn, T och tända ljus. Det är mys det !!


Haha nu kanske det blev liiiiite väl juligt även för mig !! ;0)
Innan man vet ordet av så är det dax att plocka fram de små rackarna. Kanske borde man börja köpa julklapapr redan nu, istället för böcker......:0)

2008-08-15 | 13:38:54

Skjut inte hunden.

Håhåjaja. Jag har varit helt slut idag. Spårandet och allt gående tog väl knäcken på mig eller ngt.
Idag fick jag även kliva upp tidigt eftersom svärmor kom på besök på morgonen, hon behövde någonstanns att vara för hon skulle till tandläkaren tio och fick skjuts in åtta. Självklart fick hon ju vara här !! Robban böjade nio men vi klarade oss bra tillsammans. Jag har ju lätt världens bästa svärmora så !!
Men sen när hon for var jag helt död, för trött för att somna. Såg lite OS, damgympan. Alltid tyckt de har varit intressant.
När jag tillslut somnade så sov jag hårt, vaknde tjugo i ett och här är jag nu.

Har just betsällt en bok, vi fick ju lön idag. Robban lär väl bli tokig, eller gapskratta. Men de var en tjej som skrev att hon hade över trettio hundböcker och hajn var abslolut den bästa. "Skjut inte hunden heter den." så vi får väl se hur bra den är.

Hihi klickade just hem en bok till, Nichole Richies, Sannigen om diamater. För 36 kr kan man väl läsa den och sen sälja den på loppis och den suger.
Lite shopping glaen idag känner ja. Fick ju ett presentkort på Kicks av Lotta och Erik. Funderar om ja ska gå ner och se om jag hittar någon mirakelkräm typ.

Ska berätta hur spårande gick igår lite senare, för nu kommer Rob hem på lunch ovh jag måste berätta vad jag har "fyndat."
Förresten har beslutat mig för att prova på grtisbio som alla andra. Vem vet om man nu får en presentkort så har de väl aldrig skadat. Pröva ni med ni får 50 poäng direkt !!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=37772

Puss.

2008-08-14 | 17:56:21

Trötter.

Hahaha jag var så trött sist att ja glömnde publicera inlägget. Nu har jag sovit lite (telen ringde som en tok.) och väntar på att Ingela och Hugin ska komma. De ska följa med de stora pojkarna ut i skogen !!

2008-08-14 | 17:55:30

Vinst.

Tjohooo vi vann dem. För 133 kr, men det var sååååå nära at tjag fick dem för 59 kr....nåja 130 kr för ett par jeans är väl egentligen inte så farligt. Men tvälingsmänniskan i mig blev lite putt. Nu får vi bara hoppas att Maria kan ha dem åsså.
Ska skicka henne ett mess, sen ska jag SOVA !!

2008-08-14 | 15:03:52

Tradera.

Ledig men ändå inte.
På morgonen åkte jag och SoifA till heden för att lägga tre spår. vi la nästan tre st 600 m spår och i den gassande värmen så blev de faktiskt lite halv jobbigt. Ska bli kul att se hur killarna löser det !!
Sen åkte jag med far till Roknäs för att köpa en hässja (??) till mamma. Ursöt gubbe som ägde allt, honom skulle ja gärna ha i en lite lådda och ta fram när man vill ha ngt att skratta åt. :0)
Sen bjöd pappa på palt på paltzerian och jag lider numera av pitlschwimmen.
Nu sitter jag och väntar, ska bjuda på en aktion på Tradera åt Malaria. Ett par Lee MAddox jeanse minsann.
Efter det ska jag SOVA en stund, jag är tom för trött för att ta mig en kopp T. Då är det illa.

Men nu måste ja återgå till att hålla koll på aktionen.
Ajdöss.

2008-08-14 | 00:49:43

Den Stora.

Jag måste säga att ja är så stolt över min stora posche. Han stod upp för sina tankar och sa ifrån.
Löv you !!

Kolla nyss in på dem i sovrummet, jag blev alldeles varm och pirrig i kroppen.
Tack mina söta för att ni är del av min värld.

2008-08-14 | 00:23:32

Doften av frid.

Just nu ligger det en lugn över lägenheten.
Jag har just sett Sex and the City. Druckit en kopp t.
Mina två pojkar ligger och sover.
Det doftar underbart från luktärtorna vi fick av Jacke.
Jag ska själv krypa till kojs snart.
Ska bara sitta här i mörkret och njuta en stund.

2008-08-13 | 22:48:22

Tyra Banks.

Spy i direktsändning och sen hamna hos Tyra Banks.
Heeey de låter ju som någonting tom ja skulle kunna klara av !!

Titta in här får ni se...... hanky.se/eva läs o begrunda.

2008-08-13 | 13:50:33

Japp.

Hunden är tränad. Gick sådär. Han går hlet kalrt bäst i garaget. MEn jag tror allt handlar om min inställning just nu, jag måste bli mer peppad och inte utgå ifrån att han ska göra fel.
Körde två platsliggningar. På den första kom han efter en o en halv minut. Jag blev lite smått chokad eftersom de aldrig har hänt förr. Men sen insåg jag att ja hade stått blixt stilla i 90 sek och sen rörde jag mig helt plötsligt. Så vi gjorde en till med matte som både rörde på sig och stod stilla. Gick super.
Hade tänkt träna inkallningar men eftersom det dära hände så skipapde jag det. Vill inte förvirra lillstackarn.
Nu är han hos moffa som ska sköta ikväll. Och som jag saknar honom. Det är hur tomt som helst. Och vi brukar köra små träningar inne, när jag kommer på ngt osv. Men nu går de inte. Tappade lite mat på golvet, jag avr ju tvungen att torka upp det !! *asg*

Nu sitter jag här och äter lite qournfärsås med fullkornspagetti och lyssnar på GoGo Dolls och Matchbox 20. Känner mig lite lagom nostalgisk.
Vickan hinne rjag itne träffa nå mera innan hon åker, tråkigt var så himla roligt att ses igen Kvällen på deras altan kommer jag minnas, den kastade mig 15 år tillbakai tiden, samtidigt som jag var i nuet.
Sköt om er nu hela familjen och kom snart upp igen !!

Måste snart gå och torka håret. Vill bara sitta här en stund till och lyssna.

2008-08-13 | 11:17:41

Thé tipset.

Dagens the´ tips är "solnedgång."
Eftersom jag fått theét i gåva så är jag inte riktigt säker på allt vad det innehåller. Men min näsa och smaklökar säger mig att det åteminstone innehåller jordgubbar, apelsin, ev lite kvitten.
Smaken är fylligt fruktig med en liten undersmak av apelsin. Det doftar helt otroligt.
Man påminns om sommar, sol och underbara dagar. Det är ett thé som man blir glad av !!

2008-08-13 | 11:14:11

Procenter.

Min gybe var så underbart duktig att han steg upp en timma tidigare än vad han hade behövt, och tog hunden på en låååång prommis. Så Diesel är fortfarande lagom trött (förutom när han skulle få upp mig.) och jag kan sitta här och smurfa en stund med gott samvete.

Insåg att jag måste rensa i min the´himmel, det ramlade nämligen ner ett x antal påsar i huvudet på min nu när ja skulle göra mig en kopp. Idag föll valet på solnedgång, ett mkt mumsigt thé som smakar sommar och bara ben. :0)

Börjar inte förrän tre idag, så jag hade tänkt hinna med ett lydadspass med el doggos innan. Dock är jag lite för slö ännu, men snart.

Glömnde ju berätta att jag fick en födelsedags present igår av Lotta och Erik, ett presentkort på Kicks.....inte illa. Jag behöver verkligen köpa en ny dagkräm som stramar åt mitt lösa skinn lite.
Sen fick vi även en förlovningspresent i form av en snurrbar bricka med söta skålar till. Tusen tack !!
Ska om ja ids fota sen.
 Jag har ju inte ens fotat alla saker jag fick när jag fyllde år ännu, dålig stil Jenny.

Ska slänga iväg ett sms till Vickan och höra om hon har någon tid över innan hon åker, men måste ladda mobben som dött under natten.
Oj vad ja svammlar, har väl egentligen inte så mkt att säga just nu. Så ja ska väl avlsuta inna de bir alltför mkt dravell.
Adjöss.

2008-08-12 | 22:52:15

Anmälan.

Då var vi anmälda till anlagsprov i viltspår då oxå.
Jag gjorde en fuling och anmälde Dexter på samma gång. Maria blev nog lite nervis, men som ja sa hon kan ju alltid tacka nej. Och innerst inne så vill hon nog pröva iallafall. OCh jag tycker de vore skönt att ha dem som stöd när den dagen kommer.

Första jobbardagen är avklarad, och de gick himla bra faktiskt. Kul att träffa alla igen och höra vad de har haft för sig under sommaren.
Vi var bjudna på middag hos Robbans morbror. Elisabeth hade lagt så mkt gott att mina smaklökar gjorde volter av lycka. Mkt trevligt och alla är ju så gulliga.

Jag har hittat ett ställe där Diesel går klockrent !! I vårat garage. Tränade lite nu när vi kom hem. Han är SÅ taggad. så rolig att träna då. MEn jag känner att jag hela tiden är rädd att han ska försvinna för mig igen, att jag inte riktigt kan njuta. Han tappar koncentrationen lite om man kör ett tag, sånt måste vi träna massor på. Men sista svängen vi körde så trippade han nästan på tå, nästan som golden som avr med på VM på WDS. Då blir man glad i hjärtat som matte.

Jag tycker det är jobbigt när man inte kan säga vad man tycker och tänker till folk ibland. Jag tycker inte om känslan av att någon jag älskar ska bli undanskuffad och nästan lynchad för att han är sitt glada goa jag. Det sliter i mig och gör så ont så ont. Illamåendet har inte släppt och vet inte riktigt hur jag ska göra. Vill inte göra mig ovän med folk heller. Men jag har tagit ett beslut och jag vet att det är det bästa för honom, för nu får det vara nog !!
Nä jag tror ja ska kryper ner i Robabns famn en stund och mysa lite.

Sov gott alla !!

2008-08-12 | 12:34:02

Ordb.

Ibland önskar jag att mina dagar var fyllda med hunderi. Kurser, träningar, läger osv osv. Även om vi har pysslat mkt med hunden i sommar så vill ja ha mera. Fler att träna med (maria bor ju i rosvik, förstår ni hur jobbigt de är ??!! ;0) ) så man får lite nya idee´r.
Just nu skulle ja gärna ha nån kurs att gå, precis nu klockan ett. Men istället styr jag mina fötter mot Coopan. HUnden är ganska trött nu, han har hållit koll på grannarna sen vi kom hem.

Ibland önskar jag att Robban var stenrik och att vi var ekonomisk oberoende.

Just nu är jag mest slö, slapp och likgiltig.
Men de går över det med hoppas jag. ;0)

Slut på ordbajset nu, sköt om er.

2008-08-12 | 11:35:08

Löpning.

Jag och Disse tog oss en "morgon" löptur. Eller rättare sagt Disse sprang och ja cyklade.
Nu återstår bara durschen och sen Coopan.
Ett, två, kämpa på !!

Aja bäst att ta tag i sitt liv.

2008-08-11 | 22:32:03

Lite.

Nyss hemkomman från Berkis. Robert syster med man och barn har kommit hem.
Svängde av och körde lite lydnad med Disse åsså. Han gick bra i början, sen började han gå skit, ska bara nosa o ha sig. Gav mig när jag fick två bra ff. När vi kom ner i garaget hade ja lite godis kvar så vi provade lite till. Då gick han helt super !!?? Han kan verkligen ge mig huvudbry den dära.

Nä sova nu, jobbet i morgon.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

2008-08-11 | 16:06:52

Halsband.

Såg ett halsband runt halsen på mamman som fick sina barn mördade, Max och Saga tror jag att deras namn var. Hon hade deras namn ingraverat på plattor, liknade Efva Attling Homo Sapiens. Jag tyckte att det var hur fint som helst.
Nu har jag hittat en som gör likadana plattor och jag blev riktigt sugen på att beställa ett.

www.lenak.nu  Där finns de under halsband. Inte alltför dyra heller. Hm man får ju lön på fredag så kanske man ska.......

2008-08-11 | 15:54:57

Gratis smink.

 www.gratismakeup.se/Register.asp?r=55020


Här tjejer har ni en ny sida där man kan samla poäng och få presentkort på Kicks. Det kan väl aldrig vara fel antar jag. Helt gratis så vad väntar ni på ??!!

2008-08-11 | 15:48:31

Jeans.

Har hunnit med staden med mora. Vi köpte varsitt par jeans. Jag köpte et par med stuprör och mamma utsvängda. Jag skulle gärna har köpt ett par likadana som mums men jag kände att de fick räcka med ett par jeans för tillfället.

Lite lydnadsträning med voffs åsså. Först gick vi en prommis för att träna "sida", gick super efter en Råttis i skallen. ;0)
Sen busade jag upp honom och körde lite ff och vändingar både åt vänster och höger. Han hittar positionen jätte bra ibland, men ibland hlakar han efter eller så slarvar han i sittandet. Jag måste ta på mig det, och bli mera tydlig på vad som är rätt. Körde ett ställand euder gång, och då stannande han så snabbt att han hade halva rumpan under sig, han såg ut som en ostkrok lillhunden. Motivationen är bättre, men jag måste passa mig för att köra för länge. Har tänkt köra ett kortare pass till ikväl så får vi se. Han har börjat flytta bakdelen bättre nu i vänstersvängar, så nåt går ju då framåt.

Just nu funderar jag på om ja slöa i soffan en stund eller göra ngt vettigare. Robban jobbar och de är ganska så ovant att vara hemma själv.  Jag tar nog en kopp the´ har ju bara hunnit med två koppar än så länge, tar en bok (antigen apport eller lydnad......eller kanske nyaste Glamour.) och softar en stund.

Är som sugen på ett aprty nån helg, undrar om man ska dra ihop ett gäng flickor och dricka lite vin.....låter MKT lockande.

Puss.

2008-08-11 | 00:29:39

Bloggkomplex.

När man kollar runt på folk som verkligen kan det hära med bloggdesign and stuff, så inser man hur ful och tråkig blogg man har själv. Man får bloggkomplex, samt komplex när man inser hur dålig man oppa hejjna med datta.

*suck* Nåja min stackars fula blogg nu ska du få vila en stund för jag måste i säng.

2008-08-10 | 23:58:20

En dag till.

Ledig i morgon så min semester blir förlängd med en dag iallafall. ;0)
Rosvik ikväll, spårning och tacos.
Spårningen gick bra. Nyttigt för oss att gå ett spår som någon annan har lagt. Även om jag tyckte han vindspårade lite, men som Maria sa det låg nog ganska högt. Sen är det ju tempot jag vill få ner lite men men.....
Dexter han var lugnet och noggranheten själv. Även om jag kna hålla med Maria att han är lite lättstörd ibland så tycker jag inte alls att han spårar dåligt. Han har de tempo som jag önskar att min hade. Dock kan ni få tillbaka trottsen Maria !! ;0)
Jag är helt övertygad om att Dex skulle klara ett anlags, samtidigt som M är övertygad att Disse skulle klara ett. En sak är säker, anmäler Maria Dex så anmäler jag min !!
Dock måste jag inse att Disse är i en trotts period just nu *morr* Men de är bara att ta tjuren vid öronen och kämpa sig igeom den. Fick lite tips av Malaria.

Tacosen avr som vanligt utsökt. Henke kom förbi och förgyllde tillvaron. Samtalsämnena var väl inte alltid de bästa men vi skrattade då gott. Sen gjorde jag the´ (i Marias fina Pro Plan muggar. *AVIS*.) och vi tjejer disskuerade viktiga saker. Stackars MAria fick nog ta mkt av den ilskan jag hade.....sorry gumms !!

Åkte förbi hemma innan vi kom häm. Mamma hade vunnit "The Queen" åt mig så den ska jag se antigen i natt eller i morgon....hoppas de blir spöregn.
Aja nu ids jag inte skriva ngt mer ikväll. sov gott, dröm mardrömmar eller gör vad ni vill !!

Dexter- It will kill you.
Diesel- Jag minns ju inte den. Jonas vad var de nu ??!!

2008-08-10 | 12:48:47

Landa.

Vilken tur att jag har mina vänner, som kan ta ner mig på marken när jag lyfter lite väl hetsigt.
Haha all logik försvinner och ersätts med blondinen.
Nu har jag landat och kan se fördelarna.
Voj voj.

2008-08-10 | 11:24:18

Semestern i två delar.

Det raspar i halsen och gör ont- Huvva vad synd de är om mig just nu eller hur ??!!
Sista dagen oppa sem. och inte har vi gjort hälften av vad vi sa vi skulle göra:
- Städa igenom hela lägenheten, inklusive fönster, under sängen dvs lyfta upp madrasserna.) och plocka undan prylar vi aldrig använder.
- Jag skulle köra lydnad ordentligt så vi skulle kunna klara en lydnasetta. Detta har jag ju jobabt lite med, men eftersom hunden inte velat vara med (jag har ju tydligen gjort ngt fel .) så tappade jag motivationen.
- Vi skulle bli bruna som små pepparkakor.
- Vi skulle bli vältränade som Arnold.
- Vi skulle ut på fisketurer och båtturer.
-Vi skulle bada(Robban har ju faktiskt gjort de.)
Säkert en massa mer vi sa vi skulle göra.
Dock har vi ju gjort en del iallafall, vi har lagt betydligt fler spår än vad jag hade räknat med, det är ett stort plus. Vi har sovit över här och där. Vi har haft mysdagar och bara slöat på. Vi har umgåtts med släkt och vänner, vi har förlovat oss. Vi har ätit grillat både på härsan och tvärsan. Glass, godis (ni ser ju vart Arnold stöp.) Vi har tränat jakt med Disse. Varit på IKEA, till luleå, spelat TV-spel, Yatzy och mkt mkt mera. Till det har vi varit på PDOL o Noliat.
Så egentligen när man ser tillbaka så har vi ändå hunnit med en del.

Nu är det frukost, sedan Noliat och sedan Malaria för att spåra. Sen är denna semestern slut och det är lääääänge till nästa gång.
Men men hösten och vintern har ju sin charm den med !!


2008-08-10 | 00:22:32

Lee.

Surfat på webben.
Det är så att jag och MAria har förälskat oss i ett par av Johannas jeans. Nämligen ett par Lee Maddox, mörk blåa. Söker just nu igenom Tradera. Men om det är någon där ute som har ett par i storlek 27/31....vi kan nog trycka in oss i ett par 26 åsså skulle ja tro,  till övers, hör gärna av er så jag och Maria kan få ta delad vårdnad ver dem.

Nu ska jag snoka vidare.

2008-08-10 | 00:05:15

Kalaset som inte var.

Har just kommit hem från en mkt trevlig kväll hos Johnny och Johanna. Blev lite senare än vad vi hade tänk, för vi hade missförstått lite.....det var inte kalas utan fest. Nåja våran barnvakt var upp och de hade tydligen haft de riktigt bra.
Kvällen var som sagt mkt trevlig, roligt att sitta och lyssa på hur Carina har det i USA,  jag vill ju så gärna jag med. Det är en sak som jag kan tänka mig att jag kommer att ångra när jag blir äldre. Att jag adlrig åkt dit för att bo och jobba. Har inte så många grejer som jag tror mig kunna ångra, men det är en sådan sak.

Noliat var bra idag, fick mina fiiiiina skor som jag precis ska smorschla in. Men först ska ja sitta här och sippa på mitt thé lite. Disse han ligger redan och sussar och Robban sover nästan framför TVn. Jag försöker varva ner. När jag är klar här ska jag läsa alla mina bloggar som jag har på min lista. Har insett att om ja läser dem före jag skriver ett eget inlägg så blir jag lätt vinklad av deras sätt att skriva eller vad de skriver om. Jag har nog lätt för sånt, minns när jag gick i skolan så bytte jag stil att skriva med, beroende på med vem jag satt brevid. Ingelas stil skulle jag gärna vilja behålla, eller Marias när hon är seriös. ;0) Robban skriver iof ruggit snyggt han med, är ganska skönt att någon annan får skriva på korten för en gångs skull.

I morgon ska vi spåra, om nu inte Malaria tappar bort alla klövar. :0P Sen så måste ja ta tjuren vid hornen och gå in på Coop för att se hur jag jobbar på måndag.  Jag hoppas verkligen att Robban blir VD över Swedbank snart......

Nä nu ska jag läsa bloggar, sippa och sedan börja smoschla.

Adjö !!

2008-08-09 | 10:40:02

Näst sista.

Näst sista dagen av Noliat.
Näst sista dagen av semestern.
Har inte varit in o kollat hur ja jobbar på måndag, jag trivs att leva i ovisshet ett tag till. I min värld är ja ledig måndag o kanske tisdag (fast ja vet att mitt schema inte är sådant.)

Nu ska här ätas fruksot, sen blir att gå o shoppa lite. Can´t wait tills ja får mina skor !!
Hyfsat varmt är det idag, undrar om de kanske blir någon värme i poolen nu då. Robban badade i 16 gradigt vatten sist......INTE jag.

Finns de aliens ??

2008-08-08 | 23:18:45

Mammas superskor.

Det går ganska dåligt för Robban just nu, så han sitter mest och svär. Kände att det var bäst att fly fältet en stund. ;0)
Kollat runt lite på datorer. Om de inte blir skola i hösten så har jag ju verkligen råd att köpa mig en. Dell hade rätt fina, både röda och rosa. Men jag förstår mig inte riktigt på deras hemsida, och ska jag vara ärlig så kan jag inte så himlans mkt om datorer och så.....alltså vad de ska innehålla för att vara en bra datta.
För mig ska den gå att läsa/skriva blogg på, surfa runt på alla de möjliga roliga sidor, men framförallt ska det gå att ladda hem serier på den. För även om det är tråkigt att sommaren i princip är slut, man hann inte vara med i år heller. Så längtar en del av mig till höstmörkret och alla serier som börjar gå igen. Det och massor med koppar av the´ och varma, underbara, snygga koftor !! Åh för att inte glömma alla tända ljus.  Det enda som egentligen är tråkigt är att hundträningen blir så begränsad.
Just ja, köpte ju en softshell jacka på Noliat idag åsså. Ibland är det bra att kunna ha barnstorlekar, för den var minsann 100 kr billigare. Så nu känner jag mig ganska så förberedd för blåsiga höstdagar. Måste dock åka och kolla på den dära Didricksons regnjackan åsså, jag gillade verkligen den.
Hujja tur att de snart är lön säger jag då. Mamma "lurade" med mig på Wedins igår där de tydligen ahde en superrea. Jag hittade väskan jag trånat efter ett tag för UNDER HALVA PRISET !! Jag älskar den redan och vi kommer mkt br överrens. ;0) Men mamma gjorde ändå årets köp. Hon hittade ett par snygg stövlar som hade kostat 1400 eller ngt liknade. Först var de nersatta lite och nu halva det reapriset, så jag tror hon fick dem för under 500....men de bästa var att de var så nya, dvs att de var från årets höstkollektion, att de inte fanns i deras dator !!!! Det var såååå nya.
Tydligen har de blivit uppköpta av Eurosko och ska sälja ut allt de har. Även sånt som kommit in för bara någon dag sedan. Inte illa, och mamma fick sig ett par riktigt snygga pjucker.
Jag fick henne även att köpa en julklapp åt mig, en  Conversebag, vit lite större, skita snygg.....även den var super billig och nyss inkommen, Igår var en bra fyndar dag.
Så skynda er dit innan allt är slut !!

Nu har Rob tydligen klarat bossen så ja ska gå dit igen.
Trevlig kväll.

2008-08-08 | 22:32:14

Noliat.

Varit på Noliat idag med moder. Handlade lite åsså. En visselpipa, ett smycke och inge mera. I morgon ska jag dit och köpa jägarkängor. Det fanns i storlek 35,5 (perfekt för då får ja in en socka åsså.) för 1495, högt skaft och allt. Men jag ville hellre ha bruna än svarta så jag ska köpa dem i morgon, för de skulle få in tills dess sa han.

Förkylningen vill inte ge med sig, ellr förkylning och förkylning......halsen är ju det enda som krånglar. Hade ju tänkt försöka gå på ett apss på söndag men är jag söjna krasslig i halsen så måste ja vänta ytterligare en vecka.

Nu kom Robban in och vill ha dattan, och vad gör man inte. Ska tvinga honom att spela lite TV-spel sen så ja kan mysa med en bok och the´ brevid.

Finns det ett liv efter döden ??

Sov gott.

2008-08-08 | 19:40:06

080808

Det är väl det enda datum jag kunde tänka mig få barn på. Och se där, inget barn kom det idag. alltså tror jag att de får vara !!

Nu ska vi åka och äta gotta hos mor och far. Innan dess ska jag leta fram min telefon, från min nya ursnygga väska, och slå Bä en pling för att höra när vi ska lägga spår.

Kristine är tydligen i Paris.....FUSK !!!!!!!!!! säger jag.

Två dagar kvar av semestern.......WHY O WHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

Dramaqueen ala max.

2008-08-07 | 21:47:21

Mager hunden.

Stackars lille hunden, han väger numera bara 35,2 kg.
Semstern har varit hård för honom.
Varör har den inte samma effekt på männskofolket ??!!


2008-08-07 | 16:30:16

Snart slut.

Igår hade jag en super mysig dag, hela dagen.
Började med att kliva upp innan tolv. ;0) Gick ner på stan för att träffa Vickan och Stoorskan. Så himla länge sedan jag träffade och pratade med Maria så de var himla kul. Vi hann gå igenom klassen lite åsså mkt annat. Jag sa att de är lite lustig hur de personer som man umgåtts mest med (jag var hur mkt som helst med både Maria och Vickan när vi var yngre.) har man idag nästan ingen kontakt med. Lite kan ju bero på att jag gick på Grans och då kom ifrån alla andra. därför är det extra roligt att träffa gamla vänner och inse att man behöver inte spela ng roll med dem, utan man kan vara sig själv och ibland känns det som om tiden står stilla. Vickan stannar ju ett tag till, så henne hoppas jag att jag hinner träffa åteminstone en gång till innan hon åker söder ut. Maria hoppas jag att de inte dröja typ 7 år tills nästa gång vi träffas och pratar.
Det är därför jag tycker alla borde ha en blogg, eller inte alla. Men alla vänner som jag vill veta hur det går för osv.

Dagen fortsatte med att jag och Plingen gick på Nolia. Ingen bra langos och ingen Jimmy (hehe.) så vi styrde kosan till våran lägga. Där softa vi en stund tills Carro ringde och undrade om i skulle åka till Gläntan med vovvarna. Jag tvingade med mig Plingen åsså bar det av. (Vi hämtade Hugin innan.) Det blåste lite men Uno och Disse hade kul, Hugin tittade mest på de stora pojkarna och verkade tycka att de var lite galna. Smart som han är så höll han sig nära matte.  Var riktigt roligt att få snacka lite skit med dessa flickor åsså. Vi satt i en timma i bilen efteråt och babblade. Hur skönt som helst. :0D

Kvällen spenderade vi på berkön. När rastlösheten tog över så gick vi och körde lite jaktträning plus lydnad. Söket gick super. Han jobbade på hela tiden. Körde några linjetag-betydligt bättre än....ja typ någosin. Började så smått så smått med handtecken.
Lydnaden gick bättre än väntat, men han orkar fortfarande inte koncentrera sig så mkt som jag vet att han kan. Läggandet under gång funkade dock super. Kört lite ff idag åsså, och de blir bättre men de är inte alls som de var innan sommaren. Kört mkt vänstersvängar nu så vi får väl se vad som händer.

Nu ska ja lägga mig i soffan en stund till. är fortfarande krasslig.
Fick förresten min present av Plingan igår. Tack !! ;0)
Hm undrar om hon tycker ja ser ut som en varulv....mohahahhahahahahahahaaaaa.

Adjö.

2008-08-05 | 22:16:13

Regn, spår och coats.

Hemma.
Sovit i munkis natten mot idag.
Vi var och fikade på Humlan igår, jag hamnade i The´-paradiset och Robban blev svårt chockad då Mattias hade festat  med "nå band som skulle vara rätt kända i Finland" dvs Nightwish, plus nån från In Flames.
Jag köpte tre nya theer och fortsätter drömma.....kanske kanske.
Vi köpte foder åt lilleman åsså.  Åkte förbi kusin Johan som klarat körkortet-grattis garttis- för att låna ett spel till Wii. Så hela kvällen igår spelades det på olika håll. Kring tio halv elva åkte jag och Robban ut till Heden för att lägga två spår. Mörkt och lite läskigt var det, hästspår blev till björnspår och buskar blev till älgar. *fniss* Nåja vi överlevde och sov gott på loftet.

Förmiddagen idag var super härligt. Vi gick tillsammans med Sofia och super-Chappe spåren. Disses var ganska så svårt, och när vi gick det igår kändes det jätte långt, men så långt var de nog inte. Om jag hade kunnat fixa en karta i paint och sen lagt in den hära så hade jag gjort de. Men jag kan inte och ärligt talat så är jag inte så intresserad av dattatjafs. Nån gång i framtiden kanske, men mest troligt inte de.
Nåja tillbaka nu, snårig och torr terräng vilken inte är de bästa spårvädret men ändå. ett bloduppehåll och en ny sorts vinkel, en 45 graders. Plus att vi gick över två vägar. Han tappade lite nån gång, men ringade (fast han hoppas runt.) in bra och hittade snabbt spåret igen. Tuffade på men i ett bättre tempo nu än tidigare. Så stolt var han när han fick bära klöven mot Chappe och visa vad han hade !! Duktigt vovve.
Chappe gick bra, även om Sofia kanske inte håller med. ;0) För även om han tappade i vinklarna så lämnade aldrig hans nos backen. Ta Disse tex han lyfter ju gärna upp nosen och nosar runt i luften när han tappar. Men inte loket Chappe. Han klarade sig bra tycker jag och som sagt de var ett tufft underlag, plus att de blåste.
När vi var klara så åkte vi till Gläntan och de fick bada. Disse försökte och försökte för att få Chappe att busa men ikket. ;0) Tillslut la sig Disse ner och svalkade sig i vågorna. Var så härligt att de hur lyckliga de var när de sprang omkring där på stranden.
Tyvärr hade vi inte kameran med oss......som vanligt. Funderar om ja ska anmäla till anlagsprovet nu i höst.....hm törs jag ??!! Tror ja måste låte MAria lägga några spår o se hur han gör så han inte går på våran lukt.

Sovit mkt idag så jag är dålig i halsen. Robban han har mest spelat TV-spel han. En lugn em har vi haft och de är skönt.
Dock har ju sommaren helt gått vilse. Samma dag som vi köopte poolen kom åskan och tog med sig värmen bort. Hujja de är ju så kallt att man måste snart ta på sig långkallingarna igen.
Funderar på att köpa mig en gammeldags regnjacka att ha under mörka blöta höstdagarn när jag och voffs ska ut. Hittade en på Didriksons.....äsch gick itne att kopiera nån bild. www.didriksons.com är iallfall adressen. Liza Coat heter den och finns i tre färger. Måste nog åka runt o se om den finns någgerst henna i stan.
Nä nu ska jag dricka lite mera The´ och snoka runt på lite bloggar. I morgon ska jag försöka orka upp för att träffa två gamla klasskamrater, och sen ska jag med Pling på noliat.

Ajdöss.

2008-08-03 | 18:49:17

Ice.

Vilken kyla.
Jag är frusen ända in i märgen.
The´, bad, filtar.
Inget tycks kunna värma mig.
Är sommaren redan förbi ??


2008-08-01 | 16:31:42

Samlare.

Jada jada jada.
Idag ha rjag inte gjort så många knop, hämtade ut mitt och Marias HM-paket, men de är typ allt. Jag har inte alls kännt mig nå kry idag, ont i halsen,nacken och i hela kroppen. Ingela sa att jag skulle VVV så det har jag gjort. Känns faktiskt lite bättre nu, och tur är väl det. För vi ska åkaut till Robbans stuga och sov i natt. Blir nog att ta med en klöv och lägga ett litet spår till tror jag.

Inget svar från skolan heller, är så himla läskigt. Jag har ju ingen aning vad som händer i höst. Kanske måste jag flytta till Skara, kanske ska jag börja pendla till Lule, kanske får jag min dröm uppfyld eller knaske blir jag kvar på Coopan. Jag tycker inte om att inte veta. *suck*

I morgon börjar Nolia. Jag tycker mkt om Nolia. Jag tycker om att gå runt bland alla saker, intressanta som värdelösa. Undra hur folk kan gå runt på en sak, för att sedan undra för jag inte kom på en annan. Provsmaka lite av varje, köpa ngt man egentligen inte behöver osv osv. Jag är en prylbög, en prylbög som inte kan slänga gamla prylar, när nya kommer. Så ni kanske kan ana hur vårat förråd/skåpar ser ut. Jag har tom kvar alla leksaker från de jag var liten, de ligger hemma hos mor och far och tar plats. :0) Jag är en samlare, och väl medveten om det !!

Igår/i natt anmälde jag Disse och mig till en lynadsklass kurs. Jag har ju varit så peppad för att gå den, men nu är jag mest nervös. De hade sånna krav att jag inte vet om jag törs gå den längre. Vi måste helt klart träna MERA !!

Nä nu ringer Robban svärmor och jag måste göra mig klar.
Pöss och ajö !!

RSS 2.0