2008-12-11 | 10:29:09

En helt vanlig dag.

Så var det ytterligare en ny dag. Någon fler än ja som bara tycker att tiden flyger iväg ??!! Igår var det exakt två veckor kvar till jul. Känns lite stresigg även om ja tror ja ska hinna med allt. Hoppas det iallafall.
Ska fortsätta med tomteverkstaden här hemma idag. Sen en långis med dogsen, och tillsist avslutar jag min dag på Coopan.

Igår skrev vi julkort (eller de var R som skrev, han skriver så himla mkt snyggare än mig.) Vi fick väl ihop en 20 st, och då har vi ändå sållat en del. Blir ju dyrt att ha så många nära och kära. ;0P  Funderar när ja ska ta och skicka dem, vill ju inte att de ska komma alltför tidigt, men samtidigt så måste ja komma ihåg att skicka dem INNAN den 16. Alla dessa Stora problem. ;0)

Funderar på vad ja ska äta till frukosten, och sen väntar jag som vanligt på posten. Fick ett mejl idag som sa att en av klapparna skulle nog dimpa ner i morgon. Måste nog göra en lista på vad jag har köpt och till vem. Så jag får lite koll på saker och ting !!
Sen ahde ja tänkt ta lite kort på mina "fynd" från Stockholmia och visa er som är intresserade. Och så måste jag komma på en outfit att ha på mig på lördag. Åh vad jag längtr jag har en känsla om att vi kommer ha super duper skojjsigt !! Det dära gänget det kan inte gå fel med det alltså.

Nä nu kurrar magen !!
Vi höres snart !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback