2009-03-21 | 18:45:00

Pix.

Jag och M var ju som sagt var i Lulä igår. Jag shoppade lite småsaker, mest basplagg. Dock är det verkligen ngt jag är i behov av.
Vi hade sjukt roligt och fnittrade mest på hela dan. När vi blev som värst så tog vi en lunch på Sub&Co, som vanligt. När vi var och gick i Gallerian så såg jag helt plötsligt att Monki hade öppnat där. En höfttackling senare på M och vi var där. Hittade ingenting dokc, de var ganska så mkt folk och alldeles för hög ljudnivå. Jag tycker om musik när jag handlar men man ska inte behöva skrika åt varandra i butiken. Tycker dock att de är skit kul att de kommer lite nya affärer hit upp, vi behöver det verkligen !!



En "liten" sub blev det för mig. M ville ha mat med sig till senare. ;0)

Oliverna de hamnade i soporna !!

Ms standard, bakad pot med skagen !!

Ladyn underhöll oss.

Hit tacklade jag stackars M.

Så kommer lite bilder på mina inköp.


En söt virkad väst från HM, köpt med lite push av M.

En ROSA träningsflaska.

En vit enkel baströja från Gina. Lite transparent.

Vi hade ett eget lite nagellacks test, vilekt lack som täckte bäst och som gav blankast resultat. Vinnaren blev Isadoras Wonder Nail. Att de sedan var M som var ute efter ett svart lack och jag som kom hem med ett....tja så brukar det bli.

En ny myssa.

Ett självklart val. jag är lite emot att bära hem vatten när man har i kranen. Men samtidigt är detta det enda vatten som jag får i mig !!

Denna är faktiskt inköpt idag. Från Gina, lite lose fit. Jag blev kär direkt. Super snygg till ett par lite tajtare jeans.

Så det var nog det mesta. Eller köpte en draglina till hundarna, samt ben åt dem båda. (fast de går inte att ta kort på för de är väck, benen alltså inte linan !!)

Tack igen gumms för en lovely dag, mkt att rpata om. skönt att få ur sig en massa och sedan behövde jag nog alla skratt !! Jag kommer bli super old !!

Puss !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback