2009-05-07 | 11:59:26

Hundsnack för hela slanten.

Så var vi inne igen, eller inne och inne. Jag sitter på balkongen med ett glas Ramlösa Mango och försöker få lite färg på mina ben.


Eksil : Först körde vi lite lydnad, fotgående och dylikt. Där har vi verkligen hittat varandra, skönt och kul. Några inkallningar, har ju tänkt börja använda pipa på honom oxå. Sen så lekte vi lite med dummyn. Han griper den och håller i den gode så bra. Tröttarn ganska fort på den leken och blir lite loj. Körde bara en kort stund med dummyn för att inte pressa för mkt. Vill ju att den ska vara så rolig så. det går ju iallafall framåt !!

Diesel : Även där körde jag lite lydnad innan, samt några inkallningar. Sedan så körde jag några linjetag, först ganska så nära och sedan ökade jag avståndet lite. Vi har ju haft lite problem med att han inte går rak ut utan gärna svänger av åt något håll. Därför gjorde jag övningen ganska så basic, så han verkligen förstod vad han skulle göra. Funkade fint alla gångerna.
Sen råkade jag tappa ut en massa godis på ett ställe med en tydlig bakgrund (alltså lätt att dra sig mot.) så jag skickade honom på ett kort närsök. Där fick jag ju återigen använda lite linjetag, samt att kolla av närsöket lite. Jobbigt att vissla måste jag säga. =0)
Han fick även bara sitta några gånger när jag kastade dummyn och gick iväg själv för att hämta den. Satt kvar utan tillstymmelse till ryck. Bra !!
Både innan och efter passet var jag ganska så hård med sidogåendet, och det funkade fin fint.

Det var ganska så varmt på innergården idag, så jag körde inte alltför länge med någon utav dem. Såg ganska snabbt att de började tycka att det var för varmt.
Nöjd matte som inte alls vill fara och jobba, hehe.


Har insett att min blogg kanske har blivit mer av en hundblogg på sistone. Dock är det ju faktiskt de som upptar mesta av min lediga tid. Speciellt nu när snön är borta och träningsmöjligheterna är stora. Så jag är ledsen men ni får nog stå ut med allt hundsnack ett bra tag till !!
=0)


Kommentarer
Veronica o Liva skrev:

Din "hundblogg" är super!jag blir så inspirerad av

den. Syns snart

kram/ Veronica

2009-05-07 | 14:59:19
Carro skrev:

Hallå!



Har inte varit in hos er på skitlänge, visst är det härligt när man börjar få lite inspiration att träna igen?:)



Jag tänka höra med dig om du skulle vara sugen på att gå en tävlingslydnadskurs för Memea Mohlin på söndag?

Jag åkte på att jobba så jag kan inte gå den tyvärr. Kostar 900 kr.



/Carro

2009-05-07 | 16:39:05
URL: http://www.carrolundmark.se
Therese skrev:

Det har tydligen varit hundar här på Porsön som också har haft magsjuka men vi köpte canikur på apoteket och hon blev bra direkt efter det, så bajsade hon ut en pinne så det kan vara den som har irriterat också. Nu mår hon bra iaf, det är det viktigaste =)Hon har ju en stålmage som står emot allt annars så vi blev gode förvånade när hon helt plötsligt var dålig.

2009-05-07 | 17:39:13
URL: http://tezzisen.blogspot.com
moa skrev:

fin blogg du har :)

2009-05-07 | 17:39:56
URL: http://moajuliaeklund.blogg.se/
Sofia skrev:

Ja och du ska vara nöjd med din snygga kille!! Det är så himla roligt att träffa liksinnade hundägare, inte minst på utställningar då man både är taggad och nervös! Ja så skönt för er att vi inte var 80 flatar som vi brukar va:S Vi ses, inte minst på söndag om två veckor!!

Kramar Sofia

2009-05-07 | 21:17:40
URL: http://www.milton.cybersite.se
Sofia skrev:

Ja och ni ska vara nöjda med eran stiliga kille!! Sedan måste jag säga att det är så himla kul att träffa liksinnade hundägare, inte minst på utställningar då man både är taggad och nervös på samma gång!

Ja skönt för er att vi inte var 80 st som vi brukar:S

Vi syns snart!!

Kramar från oss!

2009-05-07 | 21:34:21
URL: http://milton.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback