2010-01-01 | 22:00:48

Reaskräck och Stockholmsshopping.

Vi var ju som sagt var i Stockholm tidigare i veckan. Gick inte alls i så mkt affärer, vi hade annat på schemat, men visst slank jag in en och två gånger för att kolla läget i mina favoritaffärer. Jag lärde mig något om mig själv där nere.
Jag är INGEN rea-människa. Visst jag tycker om att handla till reapriser, men fy för att trängas i affären, slå sig fram mellan alla gamar.  Det är nästan som om folk får horn och kluven tunga när man nämner ordet rea. Och om man kommer fem min efter det att butiken öppnat, ligger alla reakläder i högar på golvet. Nej tack, fy.
Så jag handlade inte alls så mkt i huvudstaden, och det jag köpte var absolut inte på rea, jag fick ju spunk av alla galningar och allt stök.


En tvål som luktar godis.



Scrub.




Dessa två T-sorter plus
champange köpte jag på NK.




Och jag apssade på att köpa världens bästa handkräm oxå. Provat massor med olika, men denna fungerar hur bra som helst för både mina torra händer, och mina svaga naglar. Verkligen att rekommendera !!

Sen köpte jag en kjol på H&M också, sen inget mera tror jag. Ja alltså fika och annat gott, men inga "saker" direkt. Känner mig nästan lite stolt typ, haha.

Ska ta mig en kopp av Sov Gott nu och sedan börja göra mig klar för sängen. Börjar nio i morgon, inte alltför tidigt men jag ska ju orka med hela dagen, och jag är ju snart ett helt år äldre, eller ngt.

 


Kommentarer
Linda skrev:

Hej Jenny!



Vi har en hane som heter Hampus och fyller 7 år i år och en tik som heter Tilda och fyllde 2 år nu i december. Båda är köpta utanför Halmstad men inte på samma ställe. Hur gamla är din godingar?



God fortsättning på det nya året!



Linda

2010-01-02 | 00:07:59
URL: http://goldenlithson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback