2010-03-08 | 09:14:41

Pepp och det är måndag.

Måndagsmorgon, solen skiner och det är fyra plus !!
Kan det bli bättre ??

Faktiskt så kan de det, den stora datorn som innehåller mitt arbete som ska in idag, har inte startat sen i fredags. Lovely. Och som sagt, skriver jag på den lilla så kan läraren inte läsa det. Förhoppningsvis ska datorn till doktorn idag och kanske börja må lite bättre.

Annars känner jag mig på riktigt gott humör. Klev upp, såg solen lysa genom fönstret (tänk vad en gul lite stjärna kan göra för humöret.) ätit en god frukost, druckit T och läst tidningen och en massa bloggar.
Ska och träffa gruppen för lite skolarbete klockan tio, tror minsann att det kan ta lite tid idag. Men det gör faktiskt ingenting för mig.

Ska precis beställa biljetter till mig och Maria till Alice i Underlandet, blir förhoppningsvis att se den på torsdag. På lördag om allt går rätt kanske det blir lite party och IKEA om jag kan övertyga min älskade far att det är faktiskt roligt att åka dit.

I övrigt så är det lite töntiga dagar i skolan, bara några få timmar. Kan kännas lite onödigt, men det är ju obligatoriskt.

Sitter nu och funderar om jag ska våga ringa två lite läskiga samtal, jag känner min ju faktiskt lite på topp idag !!
Lite konstigt med tanke på att jag klivit upp för åtta båda helgdagarna och inte tagit mig i säng förrän sent.

Ikväll är det ju nypremiär av Hollywoodfruar, men framförallt börjar TV3s nya program Stjärnkockarna, kan bli intressant.

Nä bäst att kanske börja göra sig lite klar.
Kjam !!




Längtar efter sköna frukostar ute på balkongen i fullt solsken.

Kommentarer
Anonym skrev:

detsamma detsamma:)

älskar blåbär, ser gott ur!

2010-03-08 | 10:48:02
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback