2010-09-29 | 21:26:44

Pluggat hårt ikväll.

Varit duktig ikväll och "pluggat". Känns lite konstigt att säga att jag pluggar, när jag masserar folk. Roligaste plugget jag tror jag haft.
Har iallafall masserat både mor och far ikväll. Intressant och nyttigt att prova på alla dessa olika männiksor. Blev mkt imponerad av min mammas ryggmuskler måste jag säga !! Hon ser ju biffigare ut än vad jag gör.
Dock tror jag hon kommer må lite halvers i morgon. Hon har väl adlrig blivit genomknådad på flera år och jag kom åt en del ställen.
Pappa han stretchades lite också. Roligt att se hur det faktiskt gav med sig ganska så omgående. Han var så nöjd sen över att han kunde korsa benen i soffan sen.

Själv känner jag mig lite mör såhära efteråt. Det tar en del, man glömmer ju bort att tänka på hur man står och använder kraften från kroppen och så. Men jag antar att det är sånt man kommer lära sig med tiden. Pappa fixade även så att bänken blev ytterligare lite lägre, så nu är den i riktigt bra höjd.

Nu ska jag se Berg flyttar in och slappa i soffan lite.
Ha en skön onsdagskväll !!


Kommentarer
Laks skrev:

Utbildar du dig till massör? kul :)



sv: faktum e att burar för höns förbjöds i Sverige nån gång på 80-talet eller 90-talet kanske det var.. Men sen några år senare så ändrade dem lagen till "förbud för oinredda burar". Alla burar är en bur?? det blir nog inte så mkt bättre bara för att dem får en pytteliten pinne att sitta på.. :S

2010-09-30 | 10:02:16
URL: http://laks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback