2011-03-05 | 11:27:35

Grubblerier.

Solen skiner idag med, men det blåser även ganska så bra.
Dock inte i närheten lik mkt som det gjorde i torsdags å jag och vovvarna besökte Maria och Alfons. Då tog vi oss en tur på isen och när vi vände hemmåt så var det nära att stackars Alfons blåste bort, Maria var tvungen att hålla för näsan för att vinden blåste in oönskad luft (hihi) och vi gick och höll i varandra så ingen utav oss skulle flyga iväg.
Det var en sit härlig dag, vi gick sen in, drack T, såg skidor och mös en stund. Sedan tvingade jag med mig henne ut på Storheden. Mera sånt gumman !!

Hade tänkt göra en istur idag med, en eftersom de blåser så mkt får vi se hur vi gör. Pojkarna bryr sig ju inte, men det är inte alltö roligt att gå när man nästan inte tar sig framåt.
Igår var vi dock ute på två rejäla rundor, så härligt när man inte behöver bylsa på sig alltför mkt kläder. Dock dras det in en hel del sand just nu.


Förra veckan satt jag och min projektgrupp och pratade häst, det visade sig att alla i princip hållit på. Alla var vi lika sugna att börja om. Jag tog tom fram min ridhjälm och provade den, haha. Snacka om att jag saknar hästeriet.
Igår när jag var och handlade träffade jag en tjej som jag har spelat fotboll med. Vi pratade fotboll (som jag förövigt också saknar massor) och en hel del hund. Sen frågar hon om jag inte är sugen på häst !! Så klart ja är, men har jag tid just nu ??
Hon har iallafall en gammal nordsvensk som hon funderar på att sätta ut på foder. Hur snäll som helst tydligen, fungerar både att rida och att köra. Perfekt egentligen.
Jag kom att tänka på kvinnan som föreläste för oss förra fredagen, hon sa att man ska följa med flödet, så brukar allt ordna sig. Och när man hörde hur livet hade fört henne dit hon var idag, så kunde man inte annat än tro på det hon sa. Man ska inte grubbla så mkt.
För det är ju mkt som ska klaffa. Stallplats, tid, pengar, vi ska funka ihop, osv.

Men jag fortsätter drömma lite här hemma i min egna lilla vrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback