2012-01-11 | 11:20:41

My week.

I lördags hade jag hur kul som helst. Kan inte komma ihåg sist jag skrattade så mycket. Fick träffa gamla vänner, och lära känna nya människor Jag trivdes att var mitt ibland allt, kunde släppa alla tankar och all oro, jag kunde vara mitt glada jag.
Sandra firades och kom med en massa glada nyheter, en är att hon och Lars flyttar hem i sommar !! Äntligen. ;).
Det pratades hund, barn, häst, ja det mesta. Jag fick veta vad som var senaste nytt i porrbranschen, samt vad "face-sitting" betyder.
Marlene kom upp från Ume, henne har jag inte träffas på säkert åtta år. Carro var där, ja en massa goa och glada människor.
Jag tror det är för att Sandra är en sådan som ger energi, vilket gör att alla runt omkring henne blir på bra humör och hon har förmågan att ta fram det bästa ur folk.
Som sagt, en väldigt lyckad kväll med många glada och galna skratt !!

På söndag vaknade jag tidigt, som jag alltid gör efter en fest. Lång promenad med hundarna, sport på TV och ett besök hos mor och far. En lugn och bra dag.
Måndag, well det var en måndag. Allt skulle i golvet, men jobbet gick snabbt och eftermiddagen likaså.
Jobbade även igår, kallt var det -19 när jag gick till jobbet, och eftersom man är så ovan kylan denna vintern så frös jag som en tok. Värmefilten var dock en räddare i nöden, och jag kan inte förstå att det tagit mig så många år att bli vän med en. I love it !!
Idag är jag ledig, och jag hade tänkt se ikapp lite serier. Ryktet säger att Grey´s är riktigt bra nu, dock väldigt sorligt. TVD har jag osett två avsnitt av också, så det blir en lugn förmiddag.


Bästa, söta, glada Sandra.

Kommentarer
Anonym skrev:

Underbara fina Jenny! Du är ju helt underbar själv. Jag hade så grymt roligt och de bästa med festen var ni, alla mina härliga vänner. Jag är så lyckligt lottat att få ha sådana vänner som er!!! Det var en sann glädje att få träffa er allihopa, jag önskade bara att festen varade för evigt. Men jag hoppas i allafall att vi kan träffas fler gånger vi kommer hem och bara sitta och surra om gamla och nya minnen. Kanske en tjejkväll? Vad tror du om det? Stor kram till dig tack för de fina orden och tack för att du är du!

2012-01-12 | 19:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback