2013-11-17 | 07:32:47

Going home.

Så är vi påväg hem igen.
Några hundralappar fattigare, lite mer sliten, men också men insikten av att jag inte är värst när det kommer till shopping. 
Jag tror för några här på bussen, så är denna resa årets höjdpunkt. Som man har planerat, längtat och drömt om. Deras fem-sex GeKås-påsar mot min enda vittnar om shopping på, för mig, en helt ny nivå. 

Lisebergs julmarknad är resans höjdpunkt för mig. 4 miljoner lampor, julmusik och glöggdoft ( samt lite fejksnön. ) fick mig att vilja dansa och sjunga på torget. Men jag höll mig i skinnet, även om mitt inre gjorde volter.

140 mil innan vi är hemma. Jag mår bra här i min lilla hörna. Musik, serier, en filt och många timmar att reda ut tankarna.
Gött !!
2013-11-13 | 17:25:24

Roadtrip.

Jag som tyckte att jag hade hur mycket tid på som helst att packa, och nu sitter jag här med andan i halsen !!
Blir en lite roadtrip med mamma och moster ner till Ullared.
Jag tycker det ska bli riktigt trevligt. Vi åker buss ner, och jag älskar verkligen att åka buss. När jag bodde i Ume så var det många som tyckte det var jobbigt att bussa när vi skulle åka hem, men jag älskade det.
Har laddat paddan med serier, film och en massa bra musik. Böcker och tidningar följer även med. Jag kommer göra mig egen lilla håla och bara mysa alla 160 mil =).
Dock irriterar jag mig på folk som svara med kommentaren "Usch vad jag tycker synd om er. Är ni knäppa??"
Hallå vi har själva beställt resan, ingen har tvingat oss, sluta gnäll du behöver inte följa.
 
I övrigt har det inte hänt så mycket, förutom det faktum att jag har fått pröva på att vara miljonär i några dagar. Någon gjorde fel och jag fick 1,9 miljoner för mycket. Tyvärr var jag tvungen att betala tillbaka vart enda öre.
Take care !!

2013-11-06 | 22:34:29

Travel.

Mor och far åker till Kina. Vännerna dra till Madrid, Japan och London.
Själv åker jag till Ullared. Om en vecka sitter jag på en buss som ska ta mig, mamma och moster söderut. Förutom Ullared så ska vi besöka Lisebergs julmarknad.
Man får vara glad för det lilla :).
 
 

RSS 2.0