2012-03-31 | 18:26:55

Earth Hour tävling.

Miljöaktivist som jag är så vill jag gärna att folk ska släcka ner ikväll. Så därför tänkte jag belöna en av er som gör detta.
Mejla in en bild på erat "Earth Hour-mys" till nisse_nurr@hotmail.com och nä det är inte en skämt adress, det är min riktiga.
Bland er som skickat in en bild så kommer jag dra en vinnare. Vinsten är något som passar väldigt bra då man släcker alla lampor, och detta luktar dessutom väldigt gott !!


Så glöm inte att släcka ner mellan 20.30-21.30 ikväll.
Låt vår jord andas !!


2012-03-31 | 14:10:00

Earth Hour.

Kära vänner, ikväll är det dags för Earth Hour.
Mellan klockan 20.30-21.30 ska man stänga av allt.
Själv brukar jag göra det till en riktig mysig tillställning. Massor med tända ljus, kanske en bok eller ett korsord.
Passa på att inte bara låta jorden andas, utan även låta dig själv andas. När man stänger av allt, så blir det tyst, så tyst. Passa på att bara vara i denna stunden.
En timma för världen, det är väl verkligen inte så mycket att begära !!2012-03-31 | 09:25:31

Mina planer.

Idag bär det av till grannstaden i norr med mamma lilla. Hon ska kolla på spisar och jag hade tänkt på Stadium och fynda. De har nämligen 25-års kalas, men 25% på allt om man är medlem, plus en massa andra fina rabatter.
Det är då tanken, men det beror på om jag tar mig upp från stolen jag sitter på. Mina ben och ruuuuumpan har fått besök av något som kallas rejäl träningsvärk. Inte för att jag klagar, men det är nalta jobbigt att ta sig från punkt A till punkt B.

Nu ska jag rulla vidare, hopppas ni får en toppen lördag !!2012-03-30 | 23:29:43

Sova.

Mannen i huset har talat, det är dags att borsta tänderna och hoppa i säng.
Så vi önskar alla en skön natt.


2012-03-30 | 20:50:28

Tant Jenny.

Det blev en promenad med hundarna. Jag fick dammsuga och skura när jag kom in, och det funkade det med.
Har varit upptagen att spinka på mina nya grannar mittemot, men nu satte de sig i vardagsrummet och då ser man inte lika bra.
Fatta ni vilken bra tant jag kommer bli. En sån som tar reda på allt, vet allt om alla.

Stressad och rastlös, jag är helt enkelt värdelös på att ta det lugnt.
Ibland är det inte lätt att veta vad som är bak och fram.


2012-03-30 | 15:51:36

Semster my ass.

What ever !!
Sitter här sjukt rastlös, har dammsugit, dansat som en tok och nu funderar jag på en promenad. Problemat är att jag vill ha med mig hundarna, men jag vill inte ha in dem i lägenheten sen. De drar in helt omäskliga mängder med grus och skit just nu. Man dammsuger och skurar, och minuten, nä sekunden som de kommer in så är allt grått och grusigt igen. Samtidigt så har jag inte samvete att gå ut i det fina vädret utan att ta dem med.
Fick hem ett papper från ett städföretag. Och hade jag råd hade jag anställt dem för veckostädning, en grundlig en. Visst är det en härlig känsla när lägenheten skiner och luktar gott och man har gjort allt själv, men ärligt talat så tror jag att jag skulle kunna leva utan den känslan.

Nåja ska ta mig gungande kropp och hitta på något innan jag blir T O K I G.
Och vet ni, när jag blir stor ska jag bli en Skogsmulle. Tänk att få spendera dagarna utomhus i naturen.2012-03-30 | 12:51:56

Sem.

Semester alltså.
Vaknade i morse och den vanliga göra-något-vettigt-paniken infann sig. Upp ur sängen och redo att göra något, då insåg jag ju varför jag hade tagit ledigt idag. Jag ska bara vara.
Tog täcket till soffan och såg lite Grey´s, somnade en stund, såg lite mera Grey´s. Har precis varit ute med hundarna på en kylig men härlig promenad. Eskil fick damp och skuttade runt som vilken valp som helst. Han bjöd tom upp mig till lek. Söta, goa, smutsiga hund.Vidare tänker jag göra en kopp te, läsa lite bloggar och kankse sova en stund till.
Jag har ju faktiskt semester.

2012-03-29 | 21:14:13

Dancing king.

Till er Pitebor som inte stuckit näsan utanför dörren ikväll, så kan jag meddela att det snöar. Stora, tunga, blöta lapphandskar dalar ner och täcker marken. Och allt är mitt fel, jag sa nämligen idag att jag tyckte att all snö hade försvunnit väldigt fort, vi är ju inte ens i april. Sen så sa jag att det kommer säkert att snöa en hel del innan våren är här. Så rätt trodde jag dock inte att jag skulle ha.

Nu tänkte jag se lite Criminal Minds, och jag tycker ni ska kolla in denna störtsköna kille !!


2012-03-29 | 16:24:00

At work.

En dag där man har hunnit träna, dammsuga, skura, hunderiat innan jobbet, måste ju räknas som en bra dag, tycker ni inte det ??

När ni läser detta så sitter jag på jobbet, eller förmodligen sitter jag inte. Jag springer runt med en massa frukt. Fast om jag är i kassan så kanske jag sitter ner ändå, brukar stå men ibland är det skönt att vila benen. Jaja, ni förstår att jag iallafall är på jobbet. Till klockan kvart över åtta är jag där och sen har jag ledigt i T R E dar.


Eskil tog sig ett lerbad förra våren.Glöm inte att berätta om hur ni firar påsk, gör det HÄR. Jag tycker det är intressant att veta hur andra familjer gör.


2012-03-29 | 11:02:43

Pretty in pink.

Efter promenaden/löprundan, ja jag kunde inte hålla mig från att pröva jogga lite, så gick jag in på stadens sportaffärer. Där fann jag samma sko som jag köpte igår, fast mycket billigare och mycket mer rosa.
Nu ska jag bara göra ett val också.


2012-03-29 | 09:29:30

Bad=bad.

En dålig natt leder till ett dåligt morgonhumör.
Hade tänkt ta mig en löprunda idag, men halsen och näsan känns fortfarande inte ok. Och jag har kommit upp i den åldern där jag vet att det inte alls är bra att träna hårt med ont i halsen. Blir nog en rask promenad och lite styrka istället.

Snart är det påsk, affärerna är fyllda med påskpynt och godis. Vi på Coop laddar upp för en "hemsk" vecka till veckan.
Jag bara undrar hur brukar ni fira påsk ??
Firar ni den stort, ungefär som julen, men pynt och påskäggsjakt.
Eller firar ni den kanske inte alls, ägg till frukosten och that´s it.
Skriv en liten rad och berätta, pretty please.


2012-03-28 | 22:07:14

Kväll.

Ser hockey/fotboll, läser lite kvällslektyr och provar nya skorna.
Det är vad jag gör just nu.
Ni då ??


2012-03-28 | 20:32:14

Ljus vare här.

Jag var ju ute efter ett par walking/springa-fort-skor, kanske även ett par som skulle fungera på jobbet. Åkte till Sportringen, där jobbar bästa Jessica och där har de ofta skor i lite mindre storlekar. Hittade två par, två helt olika skor. Ett par är toningskor, medans de andra är rejäla Asics. Rosa är de båda, de ena paret betydligt mer än det andra.


De är så rosa att de knappt går att få på bild.Köpte hem båda eftersom jag omöjligt kunde välja. Måste prova gå i toningsdojorna lite hemma och se hur höften reagerar. Sen är de liiiite vida, jag har väldigt smala fötter. Asicsen sitter som gjuten, men Reebooken är ju bara för cool i färgen. Att köpa båda finns det inte riktigt budget till just nu.

Sen så köpte jag ju som sagt var lite ljus. Hade kunnat köpa en bunt till, men jag höll mig från att gå helt bananas.Halva priset gör ju att jag typ fick tre av dem på köpet typ alltså nästan.
Kanske tar jag mig en sväng förbi även på fredag, känns inte lika farligt om jag köper dem i omgångar, haha.

2012-03-28 | 19:03:46

Sju timmars shopping.

Phu sju timmar senare är jag hemma igen.
Jag som inte skulle handla så mycket har spenderat pengar som om det inte finns någon morgondag. Sex stycken Yankee Candels fick jag med mig hem, två par skor (ska nog bara behålla ett par), en tröja, sockar osv. Vi hann även med en tekopp på Ekbergs innan vi gav upp. 
Ska försöka visa allt lite senare, men nu måste jag pusta ut en stund.


2012-03-28 | 12:56:00

Musik.

Musik har alltid haft en stor del i mitt liv, varit en viktig del.
Jag har skithög musik på när jag pluggar,tränar, när jag städar, ja tom ibland när jag läser. Jag har låtar som får mig att tänka på olika delar och personer i mitt liv.
Jag har musik för lågsstadiet, högstadiet och gymnasietiden.
Jag har låtar för högskolan både i Ume och Lule.
Jag låtar för var och en av mina pojkvänner, de bra som de dåliga.
Jag har låtar för mina nära och kära, för min student, för fotbollscuper,för USA.
Jag har som sagt musik och låtar för det mesta.

Men just nu har jag ingen musik, det finns inga låtar som berör, får mig att dansa, får mig att bli glad, sjunga eller bara lyssna till. It´s weird and I don´t like it.
Haha detta var inte igår.

2012-03-28 | 11:06:48

Bloggdesign.

Jag har funderat på en ny bloggdesign i säkert två år nu. Men eftersom jag är helt värdelös på det själv så måste jag ta hjälp av någon annan.
Har ni några tips på folk som är bra på sånt ??

Ledig hela dagen idag. Och vet ni på fredag har jag tagit ut en semesterdag. Första gången som jag tagit ledig, för att vara precis det, ledig. I vanliga fall är det för att jag har planer som krockar med jobbet. Men inte på fredag. Har 12 outtagna semesterdagar som den första april förvandlas till pengar. Och det är ju ingenting dåligt med det, men samtidigt så kände jag att jag kunde använde åteminstone en till att "semestra". Nu är jag alltså ledig fredag, lördag och söndag. Kan inte komma ihåg när det hände sist, ledig tre dagar på raken. Nästa veckan är ju påskveckan också, då är det fullt ös som gäller på jobbet, så det kan vara bra att ladda batterierna.

EM här i stan har utförsäljning på typ allt. Och även om jag personligen tycker att personalen där är riktigt otrevliga, så tänkte mor och jag åka förbi en sväng och se om det finns något roligt. De skulle ha 50% på alla Yankee Candels, och dem är jag ju lite smått galen i.

Let´s do this !!

2012-03-27 | 22:33:19

Missing you.

"Open up your heart to me
And say what's on your mind, oh yes
I know that we have been through so much pain
But I still need you in my life this time

And I need you tonight
I need you right now
I know deep within my heart
It doesn't matter if it's wrong or right
I really need you tonight

I figured out what to say to you
But sometimes the words they, they come out so wrong, always they do
And I know in time that you will understand
That what we have is so right this time

And I need you tonight
I need you right now
I know deep within my heart
It doesn't matter if it's wrong or right

All those endless times we tried to make it last forever more
And baby I know
I need you
I know deep within my heart
It doesn't matter if it's wrong or right
I really need you, oh

I need you tonight (I need you, oh I need you baby)
I need you right now (It's gotta be this, it's gotta be this)
I know deep within my heart
No, it doesn't matter if it's wrong or it's right
All I know is baby
I really need you tonight."
It´s your birthday, and I miss you.


2012-03-27 | 12:59:30

Memories.

"Not a day goes by,
that I don't think of you."


2012-03-27 | 05:33:39

M.

Happy Birthday.


2012-03-26 | 23:13:01

Gråtmild.

Ikväll har jag gråtit en skvätt. Jag var och kollade in fotbollsträningen vi hade. Varenda fiber i kroppen ville jaga boll.
När jag kom hem så var jag arg och frustrerad. Varför kan inte jag få ha en kropp som fungerar som den ska, varför kan inte jag springa runt på lätta ben.
Jag är så nära att få spela fotboll igen, att jag kan känna lukten.
Vem visste att ett svettigt omklädningsrum kunde lukta så gott.

Men jag ska spela fotboll igen, om det så ska göra mig invalid på kuppen !!

2012-03-26 | 14:48:58

Kort-lång.

Hemma.
En kort dag, blev en lång dag. Skulle egentligen sluta kvart i elva men blev förlängd till nu. Ofta kan jag ha lite svårt att ställa om hjärnan på att jobba heldag när schemat säger annat. Speciellt när jag har planerat något jag ska göra när jag slutar. Idag hade jag bara planerat att sova, så jag vägde pengar mot sömn, och pengarna vann !!

Ute regnar det och är grått och trist. Jag sitter och funderar om jag ändå ska ta mig en PN. Fotboll ikväll klockan nio och jag börjar sex i morgon igen. Eller om jag kanska ska göra en ryck och tokstäda lägenheten.
Nu är jag iallafall för trött för att skriva mera här.

Ajdö.

2012-03-25 | 19:51:35

Time.

Har försökt hålla mig ifrån datorn lite i helgen. Det blir lätt att jag fastnar här några timmar och i helgen har jag försökt vara lite umgåsig.

Igår åkte jag ut till mamma och pappa, behövde känna mig lite älskad, haha. Jag lekte frisör och lite massör, och vi tog en lång härlig promenad alla fem runt Munkis. Riktigt mysigt att bara vara och få surra av sig lite.

Ny vecka, och redan nästa vecka är det dags för påsk.
Någon fler än jag som tycker att tiden går sjukt fort ??
Vi börjar denna vecka med att jobba ett pass på frukten, trött och grinig.

Go morron !!

2012-03-24 | 10:41:26

Snabbis.

Begravning igår, och jag överlevde. Vet att det kan vara helt fel ord att skriva, men just dyker det inte upp något annat så.
Det gick bra, så bra det kan gå. Men jag tror hela kyrkan fick lite ont i hjärtat när hennes yngste barnbarn, som inte säger många ord, tittade på kortet som stod på kistan och sa "Mommo".

Idag skiner solen och fåglarna kvittrar. Med andra ord en perfekt dag att gå till jobbet på. Inte många timmar, så det ska nog gå bra.
Lördagskvällen är ett oskrivet blad än så länge.

Njut av vädret, sitt inte inne. Det gör ingen gott !!


2012-03-22 | 22:19:21

Hårigt.

Jag har benvärk, ni vet sån som man hade som liten. Vissa kallar den visst för växtvärk, och inte mig emot. Jag skulle gärna har några cm till att fördela allt på.

Begravning i morgon, och jag vill inte gå. Jag vet att jag inte M Å S T E gå, men jag skulle nog ses som en ganska så hemsk människa om jag inte gick. Sen innerst inne så har jag inte heller samvete att stanna hemma. Jag måste finnas där för att stötta.

Iallafall har jag gjort slingor, på något konstigt vis så gör jag dem alltid sent på kvällen, så när jag väl ska skölja ut och fixa så är jag så trött att jag alltid funderar på om håret skulle finnas kvar nästa morgon ifall jag gick och la mig i det.
Jag har sköljt ut det, så nu kan jag sova. Eller kanske se några avsnitt av Grey´s, köpte hem säsong tre och fyra idag......yey !!

Sov gott och vakna torrt !!

2012-03-22 | 12:45:53

Fingers crossed.

Lite roliga nyheter !!
Kolla in på Stenlyans, under valpar.

Nu är det bara att hålla tummarna.Diesel i Vännäs då vi tog vårt första cert.


2012-03-22 | 11:19:40

I´m back !!

Tillbaka !!
Har tillbringat större delen av veckan i soffan framför Grey´s Anatomy. Inte för att jag har varit slö, utan för att jag har varit sjuk.
Jobbade fm i tisdags och låg sen resten av dagen, igår stannade jag hemma, men idag ska jag jobba. Inte helt fräsch ännu med jag orkar vara uppe och det är en bra början.

Det har alltså inte hänt så mycket hos mig de senaste dagarna. Det är mest huvudet som har fått jobba. Och som sagt var, jag har sett Grey´s, från börjat. En mysche bra serie om ni frågar mig. Och jag har, utan att krydda, druckit nästan tio liter te. Bra för halsen, bra för själen.

Nu ska jag kolla igenom H&Ms vårkatalog som damp ner i brevlådan.


Ja, bara för att.

2012-03-18 | 21:42:54

I´m a man.

Jag måste erkänna att jag är man. Iallafall när det gäller att vara förkyld. Jag blir gnällig, sur och irriterad.
Nu ska jag återgå till soffan och gnälla vidare.

2012-03-18 | 07:49:22

Onliners.

Söndagsformen är inte alls så bra. Inte pga av att jag drack en massa alkohol igår, utan den är ett resultat av dålig sömn och en förkylning som tar över kroppen mer och mer.

Igår hade jag riktigt trevligt. Jag har de galnaste men roligaste kollegorna. De kom fram en massa onliners som jag tror kommer användas igen och igen. Strax efter elva gav jag dock upp, lotsade en fager dam till puben och kröp ner.
I natt har jag drömt att jag och några vänner plockade sju sorters blommor för att drömma om vår framtida man. Problemet var dock att vi hade väldigt svårt att räkna till sju. Sen var det fest i farmor och farfars hus och alla jag kände var nästan där.

Ska bara inhalera min kopp med te och sen äre dags för söndagsjobb.Heeeelloooooo !!


Förkylningsstatus: Kilar rejält i halsen, funderar om jag får ner en flaskborste för att kunna skrapa runt lite. Näsan ha rlagt ner andningsverksamheten.


2012-03-17 | 17:26:25

Hey.

Det snöar, det blir soligt, det töar, det snöar. Vädret har verkligen svårt att ta ett beslut.
Hundarna ut, matte in i duschen och en kopp te.

Ska snart börja göra mig i ordning för lite festligheter. Vi kommer vara ungefär en miljon människor på 44 kvm, det blir nog ritkigt roligt. Blir dock lugnt för fröken Pettersson. Förutom febern så jobbar hon ju faktiskt i morgon.
Roligare än så blir jag inte just nu.

Ha en bra lördagskväll !!Ungefär såhär roligt hade jag tänkt ha ikväll.


Förkylningstatus: Producerar snor som en mindre häst.

2012-03-17 | 06:23:08

Stackars, stackars Jenny.

Sjukt och gnällig som sagt. Jag har legat några timmar i soffan och sett en massa serier. Insåg att jag hade TRE avsnitt av Grey´s osedda. Mysche nice.
Som jag sagt, blir jag irriterad och sur av att vara sjuk, jag blir ful och kantig som en kollega så bra brukar säga. Och just denna helgen känns det extra surt, jobbar hela helgen plus att det är fest i morgon.
Men när jag hade legat i soffan ett tag, så insåg jag att det var ingen som lyssnade på mitt gnäll (förutom min kära far som jag ringde några gånger för att få medhåll) och att det var lika bra att göra något vettigt istället.
Så jag har städat, riktigt gnuggat och putsat alla skrymslen jag kunde hitta. Sitter här ganska så nöjd över mig själv.

Träningsvärken som tagit över min kropp är dock inte från denna världen. Värst just nu är den i armvecken, ett nytt ställe för mig måste jag erkänna. Har försökt kolla in om mina armveck är otränade jämfört med andras, för jag kan ju aldrig tidigare ha kopplat på dem i träningen, så känns det iallafall. Det här med att man ska "träna bort träningsvärken" är svårt när man knappt kan röra sig för den man har. Och nej, jag lovar jag kryddar inte. Jag har ont i magen, benen, rumpan, axlarna, biceps, såklart armvecken och ryggen.
Hm undrar vem som ska hjälpa mig upp i morgon när jag ska ta mig ur sängen för att gå till Coop ??

Nu ska jag sluta försöka få er att tycka synd om mig och terra någon annan, kanske mamma Mu.
Skulle gärna värma mig framför en eld just nu.

2012-03-17 | 06:22:15

Zzzzzzz.

Tio över nio gav jag upp och gick och la mig igår. Jag var ärligt talat helt slut och hade den värsta huvudvärken jag någonsin haft. Tog tom en alvedon för att lindra, och jag tar inte gärna "piller". Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att ha migrän, stackars människor.

Nu är jag sur för att blogg.se inte publicerat mina senaste inlägg. De står som publicerade i mitt arkiv men syns inte. Ett I-landsproblem helt klart, men det irriterar mig.
Ute snöar det lapphandskar, och pojkarna blev helt galna när de kom ut och fick se den nya snön, lite roar små sägs det ju.

Lite smink oppa hejna och sen jobbet.

Förkylningsstatus: Snorig, febrig, trött, ont i halsen och rent allmänt tärd.

2012-03-16 | 12:52:36

10:de.Min tionde bild i bloggen.
Det är jobbigt att vara valp.


2012-03-16 | 12:35:14

Grumpy.

Vi började denna fredag med att Diesel fick dambesök. Han var överlycklig, hon var mindre imponerad. De ska få träffas igen på söndag för att se om hon tycker att han är mindre jobbig.

Trött, snorig, träningsvärk, ont i magen och lagom grinig. Där har ni mig idag. Solen skiner dock och jag har fått lite fräknar på min näsa.
En PN blir det helt klart, sen ska jag pyssla på här hemma lite. Städa och annat roligt.

Vad gör ni denna fredag ??
2012-03-16 | 00:23:06

Nono.

Åh nej, jag känner snorigheten komma krypande.
Ner i sängen under ett kilo täcke, för i morgon är en viktig dag.

Soven gött !!


2012-03-15 | 18:42:57

Vill inte.


2012-03-15 | 17:05:30

Stackars, stackars Jenny.

Sjukt och gnällig som sagt. Jag har legat några timmar i soffan och sett en massa serier. Insåg att jag hade TRE avsnitt av Grey´s osedda. Mysche nice.
Som jag sagt, blir jag irriterad och sur av att vara sjuk, jag blir ful och kantig som en kollega så bra brukar säga. Och just denna helgen känns det extra surt, jobbar hela helgen plus att det är fest i morgon.
Men när jag hade legat i soffan ett tag, så insåg jag att det var ingen som lyssnade på mitt gnäll (förutom min kära far som jag ringde några gånger för att få medhåll) och att det var lika bra att göra något vettigt istället.
Så jag har städat, riktigt gnuggat och putsat alla skrymslen jag kunde hitta. Sitter här ganska så nöjd över mig själv.

Träningsvärken som tagit över min kropp är dock inte från denna världen. Värst just nu är den i armvecken, ett nytt ställe för mig måste jag erkänna. Har försökt kolla in om mina armveck är otränade jämfört med andras, för jag kan ju aldrig tidigare ha kopplat på dem i träningen, så känns det iallafall. Det här med att man ska "träna bort träningsvärken" är svårt när man knappt kan röra sig för den man har. Och nej, jag lovar jag kryddar inte. Jag har ont i magen, benen, rumpan, axlarna, biceps, såklart armvecken och ryggen.
Hm undrar vem som ska hjälpa mig upp i morgon när jag ska ta mig ur sängen för att gå till Coop ??

Nu ska jag sluta försöka få er att tycka synd om mig och terra någon annan, kanske mamma Mu.
Skulle gärna värma mig framför en eld just nu.

2012-03-15 | 09:48:38

Fack.

Låg i min säng, och tänkte att jag behövde knappt kliva upp idag om jag inte ville. Hundarna behövde ju såklart komma ut och när jag klev upp var det som om jag hade något jag skulle göra.......fackmöte om tio minuter !!

Adjö !!

2012-03-14 | 22:33:03

Orgie.

Hemma igen. Kvälljobbet slutade med en skrattorgie, så nu har jag ont i huvudet. Men det var det värt. ;).

Diesel var iväg och ögonlystes tidigare idag. Allt var precis som det skulle, men såklart ska jag ju oroa mig innan. Träffade en gammal vän på stan och vi pratade om att egentligen borde mn inte skaffa sig djur, det gör så ont när något händer dem. Fast kom vi fram till, vi skulle inte klara oss utan dem heller.
Passade även på att väga honom, och nu är han äntligen stabil på en bra vikt. Eskil och jag passade på att gå på en egen promenad undertiden. Det blev en rejäl sväng i det härliga vädret. Blev riktigt sugen på att dra på mig springa-fort-skorna och ta mig en löptur. Jag vet ju att jag kommer ha problem att röra mig dagen efter, så jag sparar det till i morgon ifall vädret tillåter.

Nu är jag iallafall helt slut. Dålig sömn i några veckor tar ut sin rätt. Soffan och tekoppen kommer vara min vän ikväll.Scary kille efter ögonlysningen.

Många tankar som snurrar just nu, kanske även därför som energin är låg. Jag tycker inte om att fatta viktiga beslut. Vill helst stoppa huvudet i sanden och låssas som ingenting. Det funkar dock inte i längden tyvärr.

Kjam !!

2012-03-14 | 13:24:36

Nästan klockrent.

Efter en lång promenad för mig och Eskil och ögonlysning för Diesel, tar vi det lite lugnt i solen innan jobbet.


2012-03-14 | 09:52:15

Miss Hummingbird.

Jag börjar dagen med att säga, RÖSTA på Ida-Maris sjukt goda cupcakes. Visst de kanske inte har en massa dekorationer på sig, men det smakar som sagt var sjukt bra. Och seriöst vem vill egentligen äta all den dära sugerpasten ??

Rösta göra du här:http://www.misscupcake.se/sv/node/1127#.T2BYFgjm4gk.facebook .

Do it, do it now !!

2012-03-13 | 18:16:57

Till Jenny.

Jag har bestämt mig för att jag ska ge mig själv en liten present varje månad. Junkie som jag är, så ska jag unna mig en DVD-box tills jag har alla mina favoriter. Köper man dem lite då och då så känns det inte lika tung i plånboken.

Denna månad väljer jag mellan dessa två gobitar.

Galet bra vs. galet bra.

2012-03-13 | 14:27:55

Sätt dig själv där.

Jag överlevde arbetsdagen, och nä det var aldrig särskilt nära att jag inte skulle göra det. Dagen gick fort fast jag jobbade längre än vad jag brukar göra på tisdagar.
Hemma nu, det är soligt men blåser fortfarande rejält.
Mina fötter, mitt huvud och kroppen säger VILA !! Hjärnan däremot, den säger GÖR NÅGOTING VETTIG !!
Vem som vinner vet jag inte än. Men jag är sjukt sugen på att krypa ner i soffan och läsa lite tantsnusk. Drömma bort till en värld fylld med kärlek och heta karlar.


Avslutar med en lite klok bild.I min värld är det helt oförståeligt hur folk fortfarande kan köpa ägg från burhöns.

2012-03-13 | 05:26:20

Klister.

Gaaaaaah !! Nu är det inte roligt längre. Sovit som en kratta i natt, varit vaken sen runt halv tre och bara dåsat till kortare stunder. Jag gick ändå och la mig i hyfsat bra tid, efter det att jag råkat hamna på kanalen som sänder Big Brother och jag hade hunnit störa mig rejält på några av deltagarna. Töntar.
Men det är bara att kleta på sminket och klistra på ett leende, fast ärligt talat så vore det skönt att få sova bra mer än en natt i veckan.
Har ni några tips ??


2012-03-12 | 21:48:36

Vinnaren.

Diesel har dragit (och slemmat på) lappen med det vinnande numret i tävlingen.
Nummer fem, alltså Herr Bjarne vann kokboken. Stort grattis !!


2012-03-12 | 18:38:22

I want to win !!

Det har skrivits mkt om hur sur Danny blev över att han inte vann Melodifestivalen. Personligen tyckte jag att hans låt var gode så dålig, men men.
Samtidigt förstår jag inte alla skriverier, alla som har en gnutta tävlingsinstikt i sig skulle väl inte bli glad över att bli tvåa ?? Jag kan irritera mig blå på folk som är glada bara över att få vara med. När jag ställer upp i någon slags tävling, så vill jag ju såklart VINNA. TIll en början så kanske man ser det som en kul grej, men hallå när jag väl är där så vill jag bli bäst !!
Så jag förstår om Danny surar lite !!

Nog om detta, nu ska jag iväg på lite kalas. Sen hoppas jag att jag hinner åka förbi och kolla in fotbollsträningen.

Adjö !!
2012-03-12 | 13:52:08

Blåsta.

Det blåste rejält ute på isen. Vi trotsade den dock och tog oss en promenad.


2012-03-12 | 12:34:00

Familjen växer.

Familjen växer.


Nykomligen kommer dock att ge mig ett fett blåmärke på armen då jag försökte mig på en ny övning, och hm tja inte riktigt behärskade tekniken.

Nu ska jag bege mig ut i solen, ispromenad står på schemat.


2012-03-12 | 11:41:57

Let's start over.


Solen skiner även idag, dock blåser det rätt rejält. Men detta är iallafall bättre än snöstorm.
Ny vecka, men samma Jenny. Känner att jag borde göra lite förändringar i mitt liv, men det är alltid svårt att ta första steget.


2012-03-11 | 19:02:54

Söndag.

Började min dag med att åka till Öjebyn för att se bästa kusinbarnet spela lite innebandy. Förutom att det är hur roligt som helst att se dem spela, så är det också väldigt trevligt att få sitta och surra med kusin, Elin och moster.
Har ju varit en söndag fylld av sport, inte bara 7-åringar som spelar innebandy, utan skidskytte, slalom, fotboll, friidrott. Phu man blir ju helt slut.Väl hemma blev jag så inspirerad av alla bloggare som städade och röjde denna söndag, så jag rycktes med. Har dammsugit, skurat (inte för att de kommer synas om ungefär fem minuter.) kastat, vädrat och tvättat. Nu satte jag mig ner en stund för att lyssna på lite GoGo Dolls och kolla upp lite saker från LTU. Snart ett år sedan jag gick ut, och inte ett enda hälsovägledarjobb har jag sökt. Hittade inte alla mina inlämningar, så då blev jag lite deppad. Tänk om allt är försvunnet bara för att jag inte har tagit tag i saker och ting, och skrivit ut allt ?? Kastade iväg ett mejl för att höra om jag är helt screwed eller inte.

Jag lyssnar alltidtokhög musik då jag städar, gärna någon lite "argare" sort. Jag pluggar ju även till musik, hög musik.
Hur gör ni när ni städar/pluggar ??

2012-03-11 | 09:42:29

Sol i sinne.

Hur underbart är det inte att vakna upp till solsken, se hur skitiga fönstrena är och få äta frukost på balkongen.
Helt sjukt härligt är det faktiskt !!


2012-03-10 | 21:20:12

What a great day !!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Sov gott hela natten, utan en massa konstiga drömmar. Tvingade mig själv att vara uppe till halv två, bara för att jag skulle vara riktigt trött.
Åkte ut till Munkis och där blev jag kvar hela dagen.
Pimplat, varit umgåsig, ätit och skrattat.
Solen har lyst och det hettar fortfarande lite i mitt ansikte.

Ikväll vågar jag vägra Melodifestivalen. Hade jag haft en fungerade bil så hade jag åkt iväg och våldgästat någon trevlig typ. En spik i däcket sätter stopp för det, punka alltså.
Tänker dock inte sura över det just nu. Blir att se en film och dricka lite rött, te alltså.


Mina fiskar var dock så stora att de inte rymdes i hålet, så därför fick jag inte upp några alls.

2012-03-09 | 23:00:43

Kväll blev det visst.

Hemma och trött som en ja, någon som är väldigt trött.
Men det gick bra att jobba ändå, bästa kollegorna gjorde mig båda glad och lite rörd idag. Samt lite generad, men det är en annan historia som inte är barntillåten.

Nu ska jag vara så tråkig att jag ska ta min kopp med Farbror August (my last one) och titta igenom lite gamla skolkataolger, skratta och må lite gott !!
Vinnaren i tävlingen kommer jag dra i morgon, eller när jag känner för det. =).

Adjö !!
Blommor som gör mig så glad, och tacksam.

2012-03-09 | 12:24:00

SMSa hunden lixom.

Hejn tyck ja är som gullat !!


2012-03-09 | 09:38:44

Freitag.

Nu är jag riktigt less på att drömma om skit !! Hör ni det !!
I natt så var jag iväg och pluggade någonstans i världen, och i mitt rum där jag bodde stod det visst en stor uppstoppad björn. Alla som läst min blogg ett tag vet att jag är LIVRÄDD för uppstoppade djur, så drömmen var en förstklassig mardröm.
Jag är less att vakna mer trött och slut än när jag gick och la mig.
Anfoia siwsngisngijsgniowgn !!

Så nu känns det bättre.
Fredag idag mina vänner, en gansks grå och dassig fredag, men dock ändå en fredag. Är ledig i helgen och hoppas på fint väder. Är sugen att åka ut och pimpla lite, kanske gräva ner mig i en snöhög och låta solen ge min fräknar.

Sista dagen idag att vara med och tävla om en kokbok, så gör gärna det.
Nu ska jag dricka T och lyssna på grannen som antingen borrar väldigt ojämt eller har tappat sin massagestav på golvet.

Go morron !!

2012-03-08 | 10:42:08

Inte tid att vila.

Redan torsdag, veckorna springer verkligen iväg. Först ska vi dock ta oss igenom torsdag och fredag innan vi kan byta om till sunkiga kläder och göra helg.

Börjar lite senare idag, så jag hade tänkt hinna med en promenad på isen och sen ila ut till Munkis för bespruta mamma. Så det är bäst att jag flyttar mitt arsle ifrån datorn och i lite kläder.Have a great day !!

2012-03-07 | 22:44:04

Good night, twice.

Just hemkommen från en riktigt bra kväll hos min kära vän Maria. Alldeles för länge sedan vi träffades, nästan som om man var orolig ifall man skulle känna igen henne.
Förutom att vi har surrat hur mkt som helst, så har vi hunnit med att färga hennes hår, dricka T, skratta åt allt och ingenting, kolla lite Grey´s. Maria visade mig även ett klipp som jag har tänkt dela med mig av.
Gillar man The Big Bang Theory, som det jag gör, så blir man glad av detta klipp. Kalyes glädje går inte att ta miste på !!Med ett leende på läpparna så kryper jag ner för idag.

2012-03-07 | 12:23:54

Dream a little dream for me.

Jag är så less på att drömma. En dröm per natt ok, men inte en fem-sex stycken som man kommer ihåg. Och hade det varit drömmar om vackra män så hade det väl varit helt ok, men jag drömmar bara en massa konstigheter.

I natt så drömde jag om min älskade farfar. Han levde, men hade en fruktansvärd hosta som gjorde att han hostade upp slem. En fd. vän till mig bodde hos honom och hon hade bestämt hur många påsar slem per dag han fick hosta. Jag var så arg, hur kunde hon bestämma något sånt ??
Sen tog jag ett par snattare på Coop, de hade plockat på sig en hel kundvagn och kvinnar försökte muta mig med en scarf från Hermés.
En dröm handlade om Malla, hon skrattade åt mig så hon inte fick någon luft. Varför vet jag inte. Drömde om henne förra veckan också. Undrar vad mitt undermedvetna försöker säga mig ??

Solen skiner idag, men det blåser rejält. Världe bästa pappa var förbi och räddade världens bästa jacka. Han räddade inte bara jackan, utan även min plånbok.
Igår fixade jag lite vårigt i köket och vardagsrummet. Jag vill ha vitt, vitt och åter vitt. Ljusa färger och sen kan man pynta med lite färg. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag tycker helt plötsligt det är kul med inredning och att göra fint. Kanske har jag fått nån sjuka ??

Nu ska jag dricka en kopp T och se en serie. Jag vet, man ska inte sitta inne dagar som denna. Men en liten stund får jag faktiskt !!

2012-03-06 | 20:59:39

Blir inte alltid som man har tänkt sig.

Haha, jag som trodde jag skulle liva upp bloggen med en tävling, men ni är ju fyra tappra iallafall. =).

Jag har inte varit så aktiv här på ett tag, till viss del är det för allt tråkigt som har hänt. Men också för att jag har velat skriva om så mycket andra saker, som inte alls handlar om död och hemskheter. Fast jag vill ju inte att ni ska tro att jag är en hjärtlös typ som inte bryr mig om andra människor.
Så är det.

Nu när det är sagt kan jag dela med mig av lite härliga bilder ifrån helgen som gick. Solen log mot Pite och enligt min mening så borde det vara straffbart att inte vara ute när det är så härligt väder.

Haha, det blir inga bilder från helgen just nu, för nu ska ni få se vad jag "hittade" i soffan när jag kikade in i vardagsummet.Och nej, hundarna får inte vara i soffan. Men Eskil tyckte tydligen att han förtjänade att mysa där idag.

Ha en skön kväll alla !!

2012-03-02 | 17:47:18

Tävling.

Nu livar vi upp denna tråkiga blogg med en tävling tycker jag.
Det ni kan vinna är ett ex av kokboken från Halv Åtta hos mig.Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar till detta inlägget.
Samt skriva vilken maträtt som är eran absoluta favorit.
Har ni en blogg får ni gärna länka hit också.

Tävlingen pågår till den 5 mars.
Alltså jag måste ha varit lite dygenvild när jag skrev inlägget. Ni har till på fredag, alltså den 9 mars att tävla.
Lycka till !!


RSS 2.0