2008-06-29 | 11:37:36

Plingelalallalalalallaaa,

Måste börja med att säga att jag inte har tvångsapporterat min hund. Jag trodde det var när man hjälpte till lite, som att säga håll fast osv, men det heter tydligen lydnas.....tvångs då gör det ont.....och det har jag absolut inte gjort med min vovve !!!!!

Nu ska vi äta frukost, sen ska Robban till jobbet, jag ska på kyrkmarknaden en sväng och sen är det apporteringkurs som gäller.

Stort grattis till min Ingela som nu blivit mogen nog att prata pension !!!!!!! :0)

Pöss.

2008-06-29 | 00:22:18

En sån trevlig liten dag.

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag. Om det inte vora för den ilande nackvärken så skulle jag ha haft en superdag.
Alko, Djurmagasinet, Jakt någonting, Fabriksbutiken och slutligen IKEA.....behöver jag säga mera ??!!
Tack flickor för en super trevlig dag !!

Nu ska jag ta en alvedon och försöka sova nån timme eller två.

2008-06-27 | 23:51:21

Se de positiva !!

Jobbat klart för i helgen. Skönt för jag hade riktigt riktigt ont i nacken idag. Men jag fick mig några goda skratt iallafall. :0)

Disseman har klarat av en hel apportering i våran kulvert, nemas problemas, han satt tom och höll fast medans jag petade på dummyn. Jag vart sugen att prova ute, så nyss var vi ner och körde på innergården. Han var supersnabb ut, men jag var tvungen att påminna honom varje gång att han skulle till mig med den. Sen tuggade han lite på den....hm inte bra. Fast han tog den snett varje gång så de kanske var att den låg illa i munnen. Nåja nu ska jag fokusera på att han faktiskt kom in och höll den hela vägen.......:0) Det går framåt och är så roligt att känna att vi kommer någon vart.

NU ska jag tagga ner, var på stan och kollade in, de har ju öppet till 24 idag. Hittade två klänningar, en på rea och en på ett billigt ord. pris. IKEA och Happis Djurmagasin i morgon......SKOJSIGT VÄRRE !!

Puss !!

2008-06-27 | 11:23:19

Gratis Stockholmsresa typ.

Ny morgon, eller nu kanske det är fm förresten.
Har hunnit tränna Disse lite grann, försöker att ta det korta stunder så han inte blir less. Är som sugen att prova om de funkar ute oxå men vi får se, vill inte stressa fram ngt, samtidigt som jag inte vill att han ska hinna bli less.....nåja.

Nu är jag nära paniken. Jag bara MÅSTE ta mig till WDS, så om det är någon eller några som vill åka ner till Stockholm, ni behöver inte betala någon som helst bensin eller dylikt, och ni får säkert bo hos RObbans mamma. Enda kravet är att ni ska kunna köra en kortare sträcka så att Robban får vila åteminstone en halvtimma eller ngt. Tänk er, allt ni behöver är fickpengar, jag kanske tom kan betala frukostmat åt er. PLZ PLZ nån ??!!


2008-06-26 | 22:29:54

*segerdans.*

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa min hund klarade en hel apportering !!!!!!! Sitta och vänta, ut, och en inlämning där han höll fast tills matte sa "tack" !!!!!!!!!!! Jag kunde tom sitta och peta på apporten innan.
Visserligen var det inte så långt, och visserligen var det inomhus. Men jag är såg glad för det lilla så. ;0)
Nu har han fått en lite jackpott och jag ska ta mig en thékopp (du är så välkommen någon gång Sofia på en liten kopp. :0) ) Sen ska jag försöka ta mig i säng i nårgonlunda tid, kommer bli en tung dag i morgon, vi har öppet till 24 till råga på allt.
Ska suga på min karamell att Disse fixade det oxå. Tar några gånger till inomhus innan vi försöker ute oxå.

Adjö och sov gott !!

2008-06-26 | 11:17:37

Working nine to five.

Arbetsdag igen.....nåja man behöver ju alltid pengar så. Åsså är de ju bara drygt två veckor tills man får semester så !!
Har hunnit träna med liten på morgonen. Vi körde mera hålla fast, det sitter väl oftast men ibland så ser han så ledsen ut och spottar ut den. Men nyss så bara han den självmant, kunde sätta sig ner och matte fick ta den från munnen !! Framstegen kanske är små, men de finns där iallafall !!!!!!
Vi har oxå kört lite bakbenskontroll, lite stå och inkallningar med pipa......visselpiporna har ju kommit så Maria ska få sin oxå. Han är fortfarande lite skeptisk till visslingen men de går framåt där oxå.
Igår var sista allmänlydnaden tyvärr. Men vi verkar vara ett gäng som kanske ska fortsätta träna ihop. Jag, Maria, Anna-Maria, kanske Veronica och så Milton (Linnea och Sofia kanske hans ägare heter ??!!)
Skulle vara himla kul om vi kunde fortsätta träffas åteminstone en gång varannan vecka eller ngt. Så kul att se att alla har utvecklats under dessa få gånger. Som Liva och Milton, man riktigt ser hur glada de blir när de gör rätt !!
En rolig kurs som tyvärr var alldeles för få gånger. Men men, det verkar som de är fler än jag som är sugen på att gå en lydnadsklass kurs på bruks så vi får väl se.
Nu ska jag och lilleman ta en prommis, där vi ska träna lite och sen mysa ihop lite.

Bye bye !!


2008-06-25 | 13:30:22

Sugdag.

Gick in och betalade räkningarna mina för att se om jag kanske skulle ha mera pengar över. Men såklart, då har man ju som mest räkningar.
Sen kommer jag inte heller in på djursjukvårdare eftersom jag tydligen bara har tre månader godkänd praktik. Och sug PRK har inte svarat på mina mejl och nu är det försent.

Just nu är allt depp och tårar. Tur man har lilleman som tröstar en.

2008-06-25 | 13:13:44

Jag får inte åka. :(

Verkar inte som om de blir ngt WDS för våran del. BIljetterna kostar nu 5000 kr och det är lite mera än vad vi har att röra oss med, tackvare att jag varit sjukskriven.
Känns så bittert, den största händelsen i år, och jag kommer inte vara där. Hade så sett fram emot det.
Det suger.......

Varför har de inte byggt klart bottniabanan......helt sjuk att de ska ta över 12 timmar att ta sig ner med tåg. Jag tycker om att bo här uppe, men just idag så suger det !!

Blääääääääääääääääääääää !!

Ska trösta mig med hundträning nu.

2008-06-25 | 13:08:02

Håll fast.

Ledig idag, så grymt skönt, Känns som om jag jobbat hela juni. Riktigt så är det inte, men med nya sommarschemat så jobbat jag 5-10 timmar mer i veckan och det känns. Nåja ska inte prata jobb på min lediga dag jhu !!

Hittade boken igår, och började så smått träna "håll fast" Gick lite trögt i början men tillslut kom vi överens. Nu kan han hålla den (ibland) i flera sekunder. Men mera träning krävs. Prövade i morse och idag gick det bättre. Så vi får väl se.
Nu hade jag tänkt läsa igenom momenten för lydnasklass 1. Inte för att jag tror vi kommer tävla i den men vi ska iallafall träna den. Ska även läsa i boken hur man kan lära in de olika momenten.
Men först ska jag gå in och boka biljetterna till WDS.

Adjöss !!

2008-06-24 | 16:25:30

Hallå boken ??!!

Min sjukt tjocka klickerbok är borta. Jag som hade tänkt försöka klicka in Disse på dummyn. Han vill verkligen inte gripa den.
Hur kan en bok på 600 sidor bara försvinna ??!!

2008-06-24 | 15:46:01

Morr.

Nu är jag nästan sur på riktigt !! Först fick jag jobba en timma längra än vad som stod på mitt schema hemma. O visst de kanske inte är så farligt, men när man har bokat att göra andra saker åsså måste man jobba då blir ja lite gnöggo.
Nåja kom hem, såg att ett paket hade kommit......YES tänkte jag. Visst men alla sakerna var ju inte med. Visselpiporna som egentligen avr de viktigaste fanns inte där. Jag har vänt och vridit på paketet för att leta om de finns någon lönndörr eller ficka som de försvunnit i......men ikket. Så jag skrev ett mejl, som var lite lagomt argt, där ja tackade för de fina kopplen men sa att piporna inte fanns med och jag hoppades att han kunde skicka ner dem så snabbt som möjligt, UTAN att vi behöver betala frakten igen. De kan han minsann bjuda på !!

Disse var jätte glad att se mig så vi lekte lite med dummyn, nu ska ja gå och gosa med honom, sen kanske sova en sväng !!

Ajdö !!

2008-06-23 | 22:03:12

Lite rottis.

Det blev en cykeltur med hela familjen. Det regnade men jag tyckte de var ganska så mysigt, plus att de var ju super för hunden. Vi cyklade till moster Vivi som fyllde år, cyklade inte hela vägen utan varvade med att gå. Hem blev vi dock skjutsade av moffa.
Vi fick även träffa dagens sötaste, en lite rottisvalp. Han tyckte nog Disse var stor, blöt och lite konstig. ;0) Men han var hur söt och väldigt lugn. Jag är lite avis på Camilla nu måste jag erkänna.

Maria ringde just, IKEA PÅ LÖRDAG !! Lovlely......undrar om ja ska panta mina flaskor innan oxå. :0)
Nu ska jag försöka hoppa i säng. Upp tidigit i morgon, plus att vi har allmänlydnad på kvällen.

Puss och sov gott !!

2008-06-23 | 16:30:04

Duktig vovve.

Just varit och tränat lite med vovven. Han var fantastisk !! HUr på G som helst och lydig som få. Det är så himla roligt att jobba med honom !! Vi kunde tom nästan backa i friaföljet, han sköt ut rumpan lite, men följde dock med bakåt, vilket aldrig har hänt. Snäva vänster sväng var ingen match. Nu är matte glad och nöjd med liten.

Började sex i morse, blääää hatar verkligen att måste upp så tidigt. Börjar samma i morgon, så ja kan inte lägga mig och vila nu för då somnar jag aldrig ikväll. Får försöka hålla mig vaken tills Rob kommer hem. Vi hade tänkt ut o åka rollerblades med vovven, men vädret ser inte ut att vara med oss.

Visst är det lustigt att man ibland känner på sig när det är hyss på G, det blir sådära riktigt tyst. Mkt riktigt liten hade dragit fram Lusse (en halmgris.) för att busa med. ;0)

Vi försöker oxå komma fram till hur vi ska ta oss ner till WDS. Vi är ju båda enormt flygrädda, men jag tycker att tåg känns alldeles för jobbigt. Om man hade varit fler så hade man kanske kunnat ta bilen ner, men ingen verkar vara intresserad att följa. Nåja vi får se hur vi gör ikväll.
Sen är jag lite putt, vi har nämligen beställt lite saker, några koppel och visselpipor, för TVå veckor sedan, men de verkar inte alls vara påväg ännu. Om de inte vore för att jag inte hittat just de kopplen på ngt annat ställe så skulle jag avbeställa allt.

Nu får de vara bra för denna gången.
Jo om någon har några bra tips hur man tränar vovven att hålla i apporten så skriv gärna en kommentar !!

Adjöss !!

2008-06-22 | 21:48:02

Baggenlady.

Det var en skön promenad. Och jag fick använda många av mina nya saker. Mina nya Pinewoodbyxor, min nya Haglöfsjacka och mitt Baggenbälte !! :0)
Nu är det the´ och sen i säng.

Vi håller alla våra tummar och tassar att Franzen kommer hem snart, frisk och glad !!

Kram.

2008-06-22 | 20:41:50

Glömsk.

Säg den vila som varar. Jag hade helt glömt bort att vi skulle till svärmor och svärfar och äta. Så nåt mys i soffan blidde det inte. Nu är vi hemma och ska gå en kvällsprommis med Disseman.

Adjö !!


2008-06-22 | 16:21:05

Midvinterns timme är sen.

Jag borde verkligen skriva om födelsedagen och alla fina presenter jag fick. Borde verkligen skriva om midsommarkvällen som gick.
Kanske borde jag skriva en rad om gårdagens jakträning med bad.
Mumsig middag hos svärmor och svärfar.

Men jag ork it. Soffan, the´och Robban lockar mkt mera just nu.

Puss.


2008-06-20 | 09:40:17

20 juni 2008.

Jenny - Translated OLD AS SHIT !!

Haft en underbar morgon. Blev väckt på sängen med tårta, isfackla, en Mirandanalle och en present. I paketet fanns en underbar Haglöfsjacka !! Till råga på allt hade jag en söt "liten" hund på magen som bevakade varje sekund av mitt tårtätande. ;0)
Jag har de bästa pojkarna i världen !!
I natt fick jag en Bert, en gubbe som de ska växa hår på som nu står i våran köksfönster.
Jag är lycklig.
Men gammal.


NU ska jag baka tårta, fixa muffins och lite annat. Sen så blir det ut till munkis träffa tjocka släkten, sen till Jonny och Johanna för att fira midsummer.

Ha en underbar midsommar alla !!!!!!!!!!!!!!!!

Kramizar från mig !!2008-06-19 | 21:40:28

Gilmore och Gina.

Hujja nu är hemsk veckan över för mig iallafall. Hur mkr som helst att göra idag, som tur var jobbade Lena och hon och jag styrde upp stället lite. ;0)
Ledig i morgon, sweeeeeet.

Just haft hit mina underbara svärföräldrar på ett tidigt födelsedagsfika. Jag fick fina presenter,500 kr på Gina (YES !!) och det bästa av allt, tre Gilmore-boxa. Nu har jag alla !! Underbart !! Kanske måste ja se de två sista avsnitten nu......eller ??!!
De är helt klart de bästa!!

Har även pratat både med en virrig Maria och en snurrig ;0) Ingela.

Nu ska jag se lite fotboll med love. Dricka en kopp Änglathe´. Sen ska jag bestämma mig för om jag ska glasyrera muffisarna ikväll eller in morgon.
Vet inte om jag törs säga det, men just nu mår jag gode så bra.
I morgon blir jag gammal.

2008-06-19 | 09:44:30

Baksmälla ??

Vaknade upp, mer utvilad än på länge.
Satte mig med en thekopp och läste tidningen, samt kollade runt på internet.
Jag kan fortfarande inte fatta det, känn så overkligt. Väntar bara på att de ska ringa upp och säga att de hade gjort fel, det är inte hans plåtar de läst av.
Familjen firade igår.

Nu bär det av till Coop, och alla galna människor. Hur kan man handla så mkt till en enda dag ??!! Nåja sen är jag då ledig i morgon, men jobbar tyvärr i helgen. Jasi jasi vad man längtar till semestern.

Synes !!

Och till Theres, jo snart kan vi träffas och träna när du nu tagit ditt förnuft till fånga och flyttat närmare civilisationen. ;0) Jag kan ju tom gå, eller cykla till dig......för min är AD/HD (ED) FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!

Puss.

2008-06-18 | 13:23:53

jAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuaaaaaaaaaaaaaa !!

Jag kan inte fatta det.
Han är friröntgad !!

HD: A
ED: ua.
Ögon: ua.

Ofattbart !!
Jag är fortfarande chockad. Sitter här och skakar och känner mig helt tom.
Lycklig men tom.
Jag grät som en tok när jag fick veta beskedet.
Jag kunde inte fatta att det var sant, kan fortfarande inte fatta det.

Nu har han fått en massa goda ben och ligger på balkongen och mumsar.
Helt otroligt, helt sjukt !!

Dock överskuggas glädjen av att Dexter fick måttliga pålagringar. Han har oxå A-höfter. Jag känner med Maria, och jag önskar så att vi hade kunnat dela denna glädjen fullt ut. För jag vet att hon är glad för min skull, men att hon samtidigt är ledsen.

Sedan glömnde jag bort något viktigt i måndags. OCh skuldkänslorna suger i mig.
Förlåt, förlåt, förlåt min vän det var verkligen inte meningen.
Kan du någosin förlåta mig ??


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-
uuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa.
uuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


2008-06-17 | 23:37:34

Tiden.

Tick, tack.
Tick, tack.

Sekunder, minuter, timmar de går.
Jag vet inte hur länge till jag orkar.

2008-06-17 | 12:20:51

Tog mig i kragen.

Minsann bakade jag inte allt ja skulle igår. Och hm tja det ser ätbart ut, jag provade inte själv, och Robban han äter ju det mesta. ;0)
Nu börjar veckan, bläääää midsommarveckan, då alla ska handla skiten ur sig. Jag fattar det inte. Men men förhoppningsvis går det relativt fort iallafall.
Disse och jag har varit ut på en kortare prommis. Han är bättre idag, peppar, peppar, men markerar lite i traven så jag vill ta de lite lugnt med honom. Fortf. rejält hård i magen.
Själv har jag en ständig knut i magen, som bara knyter sig hårdare.

Nä nu är de väl bara borsta gaddarna och gå till Coop.
Fick förresten pengar från försäkringskassan idag. Välkommet. Lite ska sparas, lite ska ges till Robban och lite ska användas till IKEA som kanske blir av nästa helg. Och massor kommer att gå till hundsaker.

Ajdö för nu.
Vem vet om det är adjö för alltid ??

2008-06-16 | 21:32:55

Kurs, kurs mera kurs KURS !!

Åh vad roligt det är med kurs. Man har en sån enorm inspiration när man kommer därifrån. Synd att de bara är två gånger kvar, för jag vill lära mig mera, mera, mera, mera MERA !!
Skulle vara så himla roligt om vi kunde ha en egen lite träningsgrupp med Milton, Mimmi och Liva. (Dexter nämner ja inte ens eftersom han är självklar.) Sen skulle ja gärna ha en Cilla hemma i lådan oxå.
Disse o ja tog de lugnt idag. Tränade mest sitt stanna kvar, när grannhunden blev inkallad. Och en massa pass.träning. Så nyttigt, men ack så jobbigt !!

Jag vet, ja borde baka. Men jag har satt på ugnen så nu måste ja ju lixom, fast då var de ju CSI NY på femma just nu. Hm....sen vare ju fotboll åsså.....jag har förberett med en STOR kanna the´ så ja ska orka, Robban slutar inte förrän elva så då borde ja ju ha hunnit med nåt iallafall. Det är inte så att jag inte vill, ja tycker de ska bli kul att få göra de söta muffisarna och så, nästan lite spännande men ja har lixom ingen ork tll nåt.

Nåja ork till CSI NY har ja minsann !!

Puss !!

2008-06-16 | 17:28:16

Vaddå ??!!

Tror ni jag har bakat något ännu ??
Nope.
Energin tog slut efter det att jag hade köpt bakmaterial och hittat fina formar. Efter det somnade jag i Robbans famn, Robbans famn byttes ut mot soffan (han var tvungen åka till sitt "jobb".) och där sov jag sött till ungefär för en halvtimma sen.
Nu hade jag tänkt äta innan ja ska åka och kolla på kursen. Disse får nog följa med och sitta i bilen tror jag.
Efter det kanske jag slår på lite fotboll och försöker börja med Tigerkakan åteminstone.

Hunden är bättre, men har han legat en stund så syns de betydligt mer. Antar han blir stel då. Pigg och galen är han dock så jag tror de blir bra om han får följa med och titta på de andra hundarna ikäll.

Ajdöss !!

2008-06-16 | 11:44:31

Muffins.

Törs man säga att han är bättre idag, eller slutar dagen med att han är halt på två ben ??
Dock blir det ingen kurs för oss ikväll, synd när de är så få gånger. Men jag har beslutat mig för att åka dit och titta på iallafall.

Innan dess ska jag försöka baka lite, nån fyller ju tydligen år på fredag. Muffins, tigerkaka tja det är väl det jag får börja med iallafall.
Vi ska åka en sväng till Backen för att se om ja hittar nå fräsiga muffinsformar och smita in på djuraffären.
Ska försöka plocka och städa lite idag oxå, men jag får se hur långt energin räcker. Den har lyst med sin frånvaro det senaste halvåret.

Nåja ha en bra dag alla !!

2008-06-15 | 20:19:35

Återigen.

Just nu är jag så uppgiven att jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller lägga mig ner och dö.
Det söta kräket är jättehalt, jag har klämt och kännt och jag hittar inte ngt alls.

Vi har just haft främmande och de små trollen höll mig på andra tankar, men nu när de har åkt, så är jag tillbaka i mina djupa sjöar.
Måste be om ursäkt för att jag var lite disträ när ni var här, jag är inte riktigt med i matchen nu.

Jag fattar ingenting med hunden, och han har inte bajsat på hela dan.

NU GER JAG UPP !!

2008-06-13 | 22:07:06

Trööööööööööött. :0)

Hemma igen, men jag höll minsann på att somna när jag körde hem. Reflekterade inte ens över att jag körde förbi korsningen till Norrfjärden och lite sånt.....nåja jag tog mig ju ända hem så.
Vi, jag och Disseman har varit till Rosvik för att köra ett fältsök, promenera med en Loca (??) och prata en massa.
Söket gick ok för Disse, han var nog lite trött och avlämningarna funkade inte. Men söket var klockers. Däremot var jag grymt impad av Dexter som direkt fattade vad han skulle göra !! Samma där inlämningarna som behöver jobbas med. Det är kul, men hujja så jobbigt när man måste gå upp så himla mkt i varv. ;0)
Prommisen med poan var mysig och mkt bra mental för mig som människa. :0)

Fick dock världens gulligaste present och kort av världens gulligaste Maria och Jonas. Ska sätta in lite bilder senare. Men jag grät när jag fick dem, och jag grät nästan när jag skulle visa dem för Robban. *ler*

Nu ska jag mysa en stund i soffan innan jag ska sova, Coopan i morgon. *suck*

Ajdö !!


2008-06-13 | 14:14:52

Röjardagen.

Solen skiner, men det är verkligen inte luftvarmt.
Har varit en sväng med min älskade mamma på röjardagen. Tycker mest det är jobbigt när folk river och sliter och allt ligger i lådor. Men jag hittade några BH:ar för en billigt penning. Jag avskyr att köpa just BH:ar så för mig var det en fröjd att hitta TRE st för 60 kr. Nu klarar jag mig ett tag till. ;0)
Pratade just med en tant från försäkringskassan, verkar som det är pengar påväg till mig nu. Det är verkligen behövligt. Stackars Robban har fått dra ett tungt lass, men jag har även varit duktig och inte handlat någonting onödigt alls. Tror inte jag har köpt ett klädesplagg på hela tiden......imponerande !! Dummiesarna köpte jag för skattepengarna som jag fick tillbaka, och de var inte någon onödig grej alls !!
Vi har tränat lite nästan varje dag, bara att han ska kunna sitta med dem utan att spotta ut dem direkt.....och peppar peppar.....:0)

Nä nu ska jag lägga mig i soffan en stund, har riktigt ont i bäckenet åsså fryser jag en massa. Önskar nästan att det regnade......

Ajdö.

2008-06-12 | 21:22:03

Who ever you are !!

Tack till den söta anonyme som skickade inlägget från Hjortronmyren´s gästbok.
:0)


2008-06-12 | 21:20:57

Täcket.

Om jag gömmer mig under ett täcke.....finns jag då??
2008-06-12 | 15:40:05

God morgon.

Jag har sovit en stund.
När jag gick och lade mig så var vädret som mitt humör. Grått, kallt och med vissa inslag av regn.
Nu när jag vaknar är det soligt och varmt.
Jag hade hellre haft det första vädret, för jag känner inte för att vara "solig".

2008-06-12 | 09:38:46

Inte positivt.

En del av väntan är över, då vi redan vet ett resultat.
Det är inte bra.
Just nu känns allt tungt, och jag har inte kunnat sova i natt.
Frågor som varför, och hur ligger och malen.
Och man undrar när allt ska ta slut.

Det är en dag i morgon oxå, jag vet. Men just nu är det mesta svart.

Ajdö.

2008-06-11 | 13:33:18

Rubrik ??

Nu är steg ett avklarat.
"Bara" steg två kvar nu, en lång evig väntan känns det som.
En trött lilleman ligger i korgen och sover.
Matte har riktigt ont i huvudet, men måste bege sig till Coop snart. Behöver jag nämna att jag inte har den minsta lusten ??!!
Jag tycker inte om att behöva vänta. Denna ångest.

2008-06-10 | 23:15:06

Bra Sverige.

Det blev vinst tack och lov !! Annars tror jag Sverige hade fått de lite tungt.
Nu ska jag krypa ner och försöka få några timmars sömn iallafall.
En positiv sak är att dummiesarna är skickade, han sydde dem tydligen på nån timma. Så det ligger ett paket någonstanns i Sverige och väntar på att få hamna hos mig.

Nu ska jag ta min ångest och göra kväll.


2008-06-10 | 21:58:21

Det enda.

Kalla mig vad ni vill, men är det inte lite skrämmande, att de enda som vi människor kan lita på, det enda vi människor vet med all säkerhet är, att allt och alla ska en gång dö.
Kan de verkligen finnas en mening med livet ??!!


Snabba hopp.....nu fotboll.

2008-06-10 | 12:28:28

Chocktillstånd.

Jag fick världen chock när jag kom genom dörren nyss. Ingen hund !!!!!! Och han ligger ALLTID vid dörren......jag ropade men ingen kom.
Jag tänkte att ja törs inte gå in i köket, för han ligger där död.
Efter några telefonsamtal så visade det sig att han var ute på prommis med en husse som slutat mkt tidigare än väntat.
Men jag känner mig fortfarande lite skakis. :0/

Annars har morgonen börjat bra. Plocklaget var grymt, och jag säger då att hade jag hälften av Dallans arbets lust och moral så vore jag nöjd med mig själv. Hon är som en vessla.....eller som de dära lilla ekorren  från "På andra sidan häcken." :0)

Nu ska jag busa med min familj.

2008-06-09 | 22:28:12

Kväller.

Så var det snart dax att hoppa i säng igen. Börjar sex i morgon.....huvva.
Har precis beställt en massa dummies, koppel och visselpipor.....så nu ska här tränas !!
Har regnat mest hela dagen och Diesel har varit lite trött, så vi har suttit och läst böcker och myst mest hela dagen. Hann med en sväng till Munkis oxå, och det slutade med en lång men trevlig biltur i skog och mark.
Tyvärr blir de ingen kurs i morgon, så ja kanske måste tvinga hit Ingela eller nåt så tide framtill onsdag går.....:0S

Nu ska jag sova och vara så snäll.....hm ok ska först se klart matchen.
Ha de bra alla glada.


Våran fina "lill" kille. Tack för ett underbart år !! Lööööööv u !!

2008-06-09 | 10:32:06

Team Diesel ett år !!

Idag är det ett år sedan vi hämtade hem våran lilleman.
Hur kan de vara ett år sedan ?? Helt otroligt.
Både jag och Robban är överrens om att beslutet att skaffa hund, kunde inte vara mer rätt.
För oss är han den perfekta hunden, och även om vi har haft våra duster så kunde vi nog inte ha fått en bättre första hund.
Vi har hunnit med en del under vårat första år, båda roliga och mindre roliga saker. Vi blickar mot framtiden och undrar nyfiken vad den kan innehålla för Disse och hans broder D !!
Hihi nu ligger han och snarkar i sin BIA-bädd.

Hoppas ni alla får en bra dag !!

Liten.....har blivit stor !!


2008-06-08 | 22:46:38

Fotografen har talat.

Sitter o kollar igenom bilderna Maria har skickat. Helt otroliga vissa av dem. Jag undrar varför hon blir förskollärare och inte fotograf ??
Kom till en bild där Kati kastar en markering.....jag blev lite ledsen inombords. Dessa två dagar har varit så himla roliga och lärorika att jag vill inte att de ska vara över. Jag vill få mera tips och kunskap, jag vill utvecklas mera med min hund. Och jag vill göra det med Kati och de andra.

Nu ska jag sova. Bilderna får ni kanske i morgon.
Puss.
2008-06-08 | 17:56:46

Lyrik. ;0p

Just kommit hem från andra dagens kurseri. Befinner mig i något sorts lyriskt tillstånd tror jag. ;0)
Lilleman sover och ja ska ta mig ett bad. Senare kommer bilder och lite mera vad vi har gjort. Maria var fotograf, så dröjer de länge innan ja publicerar bilderna så får ni skylla på henne. ;0)
Måste dock säga att idag hade poletten ramlat ner lite för herr Diesel, och de ska bli så himla roligt att fortsätta jobba med honom.

Nu blir det badet och mys !!

2008-06-08 | 00:19:57

Grundapportering.

Idag har vi haft dag ett på grundapporteringen. En mkt givande dag som lämnat både matte och vovve rejält trötta.
Matte hann även med att besöka en tjejfest, och Disse hann med att markera mot Uno. (ont någonstanns eller bara trött ??!!)
Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagens övningar.

Sleep well !!

2008-06-07 | 01:36:55

Kolalavinet.

Ett fyllesvin, ett fyllesvin.....haha nä riktigt så illa är det inte.
Har just kommit hem från en underbar kväll.
Började med grillad mat, supergod !! Åh vad jag har längtat efter att få insupa den sommarkänslan !!
Sen så disskuterade jag och Maria allt mellan himmel och jord, över en flaska rödvin (sofistikerat värre.)
Som sagt en helt udnerbar kväll, tack ni underbara !! Trots att damphundarna hann ner i bäcken, TRE gånger. :0)

Nu måste ja hoppa i säng, för imorgon är det grunapp.kurs som gäller.....voj voj. ,0)

Puss och sov gott.

Pssssst Maria, de vita vinet blev visst kvar hos dig.....de tar vi nästa gång. ;0)

2008-06-01 | 21:08:52

Dag två.

Så var dag två över oxå. Vi är trötta, solbrända men nöjda.
Lilleman placerade sig som två i juniorklassen. En amerikanska som dömnde. När ringsek. frågade hur många Ck:n hon ville dela ut, så tvekade hon länge, men sa till sist: "One, he needs time to grow".
Han kan väl få växa i morgon, ge mig mitt ruttna Ck nån gång då !!
Nåja hunden skötte sig bra. Han var lite tröttare än igår med all förståelse. Efteråt åkte vi till Munkis där han fick bada och må gott. Märktes att han tyckte om det.
Nu ska jag lägga mig i soffan, ont i nacken, lite i halsen och känner mig alldeles febrig.....inte bja.

Pöss.

RSS 2.0