2011-10-31 | 19:49:21

B+.

Hello !!
Några ytterligare ord om mitt tidigare inlägg.
Jag är väl medveten om att alla hundar är olika. Jag har haft turen att båda mina pojkar har varit hyfsat lätta. Golden är ju en ras i sig som ska gillar sammarbete. Därför är det så viktigt att tänka sig för ordentligt innan man väljer ras. Vissa hundar passar helt enkelt inte vissa ägare. Jag älskar Am. staffar, men känner inte att jag är redo för en sådan hund just nu.
Sen finns det vissa individer av hundar som inte passar någon, om man uttrycker det så. Jag vet enormt duktiga hundmänniskor, miljoner gånger mer kunniga och vettiga än vad jag själv är, som fått sig en hund som inte alls har fungerat. Men dessa människor har iallafal FÖRSÖKT. Det är det jag ställer mig emot, att man inte ens bryr sig om att försöka. Man kanske prövar en sväng, men ger sedan upp.
När jag fick Eskil fick jag omvärdera allt jag trodde att jag kunde. Han var så olik Diesel att det fanns bara inte. Men istället för att ge upp så vände jag mig till folk för att få hjälp. I detta fall var Sörvåg en stor del i att Eskil idag fungerar så bra i våran flock som han gör. Tack btw !!
Jag säger inte heller att jag är flickan som kan tala med hundar, jag är inte på långa vägar världens bästa hundägare, det finns mkt för mig att lära. Och jag gör inte i alla lägen rätt heller.
Och bara för att jag vill se alla rullkoppel brinna, så betyder det inte att mitt ord är lag.......fast det borde nog vara det i detta fallet. ;).

Äsch jag skulle ju inte skriva sönna mkt om hunderi.
Har det blivit en dag i positiv anda då, det var ju mitt mål för dagen.
Hm tja jag är ganska så nöjd med mig själv.
B+ iallafall. För man kan väl inte påstå att föregående inlägg var särkligt glatt skrivet, haha. Och visst har tankarna ibland smygit iväg mot mindre positiva saker. Men ändå.
Jag har varit ute på två långa härliga hundpromenader, med skötsamma pojkar. Har dammsugit, skurat och diskmaskinat. Haft en snabbt besök av min kära mor, som hade med sig gåvor iform av nybakad mjukkaka. Jag har hunnit med att se lite serier, utan att ha känslan av att jag borde ha gjort ngt annat, mkt viktigare. Jag har pratat med människor jag tycker om. Och jag har hoppat.
Tänker prova samma recept för morgondagen.


Nu ska jag glutta lite i min nya tidning.


Försöka lyssna på mitt nya T.


Åsså bjuder jag på en bild från min mindre bra hundägar-sida. Jag och Eskil i soffan förra veckan då jag låg sjuk.


2011-10-31 | 14:02:02

Hundhyfs !!

Det var riktigt härligt väder ute, vi promenerade i över en timma. Sammalagt har jag varit ute í två och en halv timma. Underbart !!

Något som är mindre underbart är alla oppufostrade hundar som finns där ute. Jag har skrivit om detta förr och kommer säkert göra det igen. Men snälla nån skaffa inte en hund om du inte har kunskap eller inte ens har en tanka på att uppfostra den. Man behöver inte ha en elitlydnads hund, men vardagshyfs tack !!
Jag har mina hundar ofta lösa, om jag är på områden som detta fungerar i. Men jag kallar ALLTID in dem om jag ser att vi får möte, detta gör jag i god tid eftersom jag inte vet om människan jag möter är rädd för hundar eller inte. Samtidigt så anser jag, tråkig som jag är att mina hundar behöver inte hälsa på allt och alla i tid och otid.
Träffade faktiskt en dam som när hon passerade sa att "nästa gång behöver du inte ropa in dem, jag är inte hundrädd". I mina ögon kan en kopplad hund vara lika "dåligt" som en okopplad hund beroende på att människor med kopplade hundar brukar ha en tro om att de inte behöver hålla koll på hunden-den är ju kopplad.
Vid hundmöten vet jag vart jag har mina egna hundar (ok om de passerar en löptik kanske jag inte riktigt har koll på deras näsor, men kroppen vet jag vart jag har) men det känns ofta även som om jag måste hålla koll på de hundarna som vi möter.
Idag fick båda hundarna en lite lurvtuss i baken, min hundar följde fortfarande med mig även om de svängde på huvudet för att koll på vem som snusade dem i baken. Denna hund var kopplad, men den i andra ändan hade inget som helst intresse av att göra ngt åt situationen.
Alltför ofta när vi har passerat en hund så släpper den andra föraren på kopplet och bryr sig inte alls om att deras lilla prinsessa tvärvänder och hamnar rakt i min hund.
Skällade hundar som är galna träffar vi också på. Då står ofta föraren och skrattar och säger "vilka fina och lugnar hundar du har" . Ja du skulle också kunna ha en sådan om du lixom tog tag i problemet någon gång. Jag vet att det inte är lätt att få ur vissa hundar vissa beteenden, men det går ju iallafall att försöka. Det finns också en stor skillnad på en hund som skäller för att den är osäker och på en som skäller för att den är arg.
Ingen som läser min blogg kan ha missat att jag äger två golden, två ganska så stora pojkar. Det är min plikt att hålla reda på dem och se till att de sköter sig.
Jag är inte hundrädd, men det finns hundar som jag möter ute på våra gator som jag faktiskt blir lite nervös runt. Jag brukar be en liten bön att matte/husse inte ska tappa sitt koppel, eller tappa knappen på rullkopplet. Jag är helt övertygad om att mina pojkar kan försvara sig om de skulle behöva. Men jag vill inte hamna i en sådan situation, att bli påhoppad kan förstöra en hund för alltid.

Så kortfattat, jag är LESS !!
Less på att behöva hålla koll på andras hundar, less på att behöva stoppa andras hundar som kommer mot mina, less på att ha skällande, dregglande småhundar i hasorna och SÅ less på alla okunniga människor där ute.
En hund är ingen leksak. Den är helt klart ens bäste vän, men man måste våga vara ledare också.

Tankar om rullkoppel ska vi inte ens börja orda om.......:/.Jag är inte farlig, matte lovar. ;).

2011-10-31 | 11:00:22

Hejn blir bra !!

Vilken bra dag detta ska bli !!
Jag som läst och jobbat med positivt tänkade i snart två år borde väl kanske pröva använda det lite själv också. Så igår bestämde jag mig att det skulle bli en grym måndag, jag vaknar upp till solens strålar, fick ganska så mkt post och ganska många kommentarer här. Så dagen börjar då bra.
Ska snart ut på världens längsta promenad med grabbarna. Ledig hela dagen så jag hoppas hinna med lite av varje.

Förutom allt jag gjorde igår på jobbet, så lyckade jag även att i mitt eget huvud förolämpa en kändis. Jag tyckte han verkligen behövde klippa sig, och skaffa ett medmera kort. 

Nu ska jag bege mig ut.
Hoppas ni också får en bra start på denna veckan !! 

2011-10-30 | 18:12:28

U found a girl.

Haft en mysche bra dag på jobbet. Mejjan var hur fin som helst när jag kom på morgonen, så jag kunde beställa i lugn och ro. Livet blir så mycket lättare när alla drar sitt strå till stacken.
Sen har jag skrattat med mina arbetskamrater, "pekat ut" en narkoman högt och tydligt, haft Melissa Horn på hjärnan hela dagen samt pratat om kondomer.

Nu hade jag tänkt bara vara en stund. Passa på medans lägenheten är helt tom. Även om det är en läskig känsla att komma hem till en lägenhet som inte innehåller två gula monster.

Lyssen oppa hejna och ha en skön söndag !!


2011-10-30 | 07:21:23

Ställ tillbaka utemöblerna.

Ingen bra natt.
Orolig för att försova mig, fast jag sa till mig själv "Jenny ändrar inte mobilen på sig, så försover du dig ändå inte".
Sen drömmar, drömmar om en fd. pojkvän, nuvarande vänner, farfar och en geting.

Men jag är uppe, mobilen ställde om sig själv. Dock har jag inte ändrat på köksklockan, vilkeet gör att jag får en chock varje gång jag tittar på den. Kanske vaknat jag till ytterligare.
Jobb även idag, så det blir inte mkt aktivitet här.

Hoppas ni har en underbar söndag !!

2011-10-29 | 17:39:16

At home.

Hemma igen efter jobbet. Jag kom ihåg hur man gjorde utan några större problem. Har bryggt, ja det låter så fint, mig en kopp med Kashmiri The och skummat lite mjölk. Sitter och ser lite hockey, trött i kropp och knopp.

Sen funderar jag över varför reklam för trav innehåller galopperande halvblod.
Detta är mina funderingar, dela gärna med dig av dina.


2011-10-29 | 06:43:27

I don´t like.

Jag gillar som hösten/vinter. Jag har inga större problem med mörkret, tända ljus gör det hela mysigt. Snön gillar jag också, vitt, fint och galna hundar.
Men jag hatar kylan när man kliver upp på morgonen. Värmen från sängen, en eller annan pälsboll som värmt en under natten och så ska man kliva upp. Kallt, mörkt (just här diggar jag inte mörkret så mkt) och oftast är man ganska så trött.
Vid sängen har jag ett överlevnadskitt.
*Tofflor-fårull.
*Morgonrock.
*Pyjamas/mjukisbyxor.
Det brukar göra så att jag iallafall överlever och tar mig till toan. Där kan man alltid starta hårtorken och sprida värme på det sättet.

Nu måste jag dock gå till jobbet. Ett tag sedan sist, undrar om jag minns hur man gör.
Tur man inte håller på med hjärnkirurgi.


2011-10-28 | 22:04:23

Energy welcome back.

Jag tog mig ytterligare en promenad, en blötare, mörkare och lite kortare, men dock en promenad. För min energi har kommit tillbaka, och den har gjort det med besked. Rastlösheten har varit min vän idag. Men jag har motat den med att städa lite, åkt lite bil och så promenerat.
Nu är hundarna och jag lite trötta o det kommer bli en tidig kväll för mig, börjar sju i morgon.
Avslutar med en bild från ett WF-spel som en kompis till mig lyckades med.


2011-10-28 | 13:42:48

Frisk luft = gilla knappen.

Så fort de hade slutat regna så begav jag mig ut på en promenad. Gick i 1.11.48 *pip*
Inget högt tempo, men jag började svettas ändå vilket är en ganska så bra indikation på att kroppen inte alls är nå fräsch. Men det var så härligt, så härligt. Gick vid norrstrand för där kan jag ha hundarna lösa nästan hela tiden. Och det var så skönt att äntligen efter dagar av innergårds-promenader kunna ge dem riktigt motion. De ligger nu och sover som två små skitiga sötnosa.
Jag träffade en klasskompis, messade två andra. För jag saknar dem. Jag saknar att plugga.
De senaste dagarna som inte innehållit så mkt mera än soffan, har gett plats för tankar. Tankar om framtiden, skolan, yrket mitt osv. Jag har hamnat där jag inte ville hamna, tillbaka i tryggheten på Coop. Men hur jag öän vrider och vänder på det så vet jag inte hur jag ska ta mig ur det.

Skit i det, åter till friska luften. Det är så härligt, fylla lungorna med luft, kroppen med ny energi och bara låta tankarna flyga.
Jag älskar det !!
En annan sak som jag gillar är att dricka T, och koppen smakar alltid lite extra bra efter en promenad som färgat mina kinder lite rosa.


Riktigt såhär skitiga är de tack och lov inte !!

2011-10-28 | 11:44:33

Boring regn.

Jag har köpt en såndär "Drömbox", och jag kan lova att det är inte bra för sömnen. Igår när jag skulle lägga mig hittade jag en tre-fyra filmer som jag ville se. Tror jag måste inför ett max-tittade på TV för mig själv. Är ingen stor TV-tittare i vanliga fall, men filmer tycker jag om och nu har jag en hel drös med filmkanaler.

Piggare idag, ryggen är lite bättre, magen likaså, huvudet är dock tungt. Hade velat ut på en promenad, men det regnar rätt bra ute. Och jag gillar inte att bli blöt, nå fy skrutt.

Har suttit och kolla in IKEAs hemsida, de har plockat fram sina julsaker. De brukar ha en och annan lite gullig sak, och så även i år. Mamma ska nämligen dit nästa helg, så jag ska skriva ihop en liten inköpslista åt henne.

Nä nu ska jag försöka göra ngt med min överskottsenergi !!

Adjö.


GODIS MIX Glas, mönstrad, röd Höjd: 10 cm Rymd: 23 cl Antal i förpackning: 6 styck

YRSNÖ Doftljus i glas, blandade mönster Höjd: 8 cm Brinntid: 25 tim.

2011-10-27 | 11:20:12

Vila=muskler.

Var nästan nyfiken när jag vaknade till idag, hur skulle jag må.
Inte pigg ännu, men mindre illamående iallafall och det tackar jag för.
Dock har jag fått en upphakning runt ena skulderbladet och en grym träningsvärk i ryggen av allt liggande. Så det är sant att man bygger muskler i vila, haha.

Har surfat runt lite nu på morgonen, kläder, julklappar och lite nyheter. Och det lär jag väl fortsätta med resten av dagen. Har hittat en julklapp, och kikat in några som förslag.
För att citera Jennie, jag ÄLSKAR att köpa julklappar !!

God gråtrist torsdag !!
Om jag fortsätter vara sjuk så ser jag väl snart ut som Arnold !!


2011-10-26 | 19:08:33

"Jag syr".

Kan man frysa ihjäl inomhus fullt påklädd ??
Jag tror det, för det är precis så det känns.

Inte många knop gjorda idag, då jag faktiskt mår mer illa idag än igår.
En massa T och serier, just nu Happy Endings.Och sen, what´s up med alla som lämnar kommentarer till inlägg som inte alls funkar ihop. Jo jag vet att det handlar om att de vill ha in folk på deras bloggar, men ändå. Fick några när jag hade skrivit om begravningen "ha en fortsatt underbar fredag" hm sure.
Hejsan checka gärna in min blogg, kolla runt lite i kategorierna (kolla in kategorin "jag syr" och tyck till!) Vem vet du kanske gillar min blogg?
Annars hur mår du? :)
Den har jag fått idag, jadu jag mår kräka !!
Och bara för att de skiter i att läsa det som står i inlägget, så skiter jag att kolla in deras "jag syr".
Mohahahhahaaaaa.

2011-10-26 | 12:09:57

The dogs.

Eftersom pojkarna var så extremt uttråkade igår så tänkte jag låta dem sitta ute på balkongen och spana en stund. Men eftersom jag har feber så blev det lite väl kallt att låta dörren stå öppen. Det gick bra en stund, tills de insåg att de var utestängda.


2011-10-26 | 10:51:53

Skämtar du eller ??

Hm alltså, ok ??!!
Igår magsjuk och idag feber, ont i halsen och en sprängande värk i örat.
What ??
Men, men lika bra att göra bort allt på en gång så kanske jag är frisk resten av året.
Dock är det ju såååååå tråkigt att vara sjuk. Hatar det.
Ingenting att göra, bara sitta i soffan och se på TV.
Blä.
Ser tusentals saker som jag skulle behöva göra, och jag känner ett enormt sug efter att få städa !!
Bara en sådan sak.
Ringt till min vårdcentral om örat, hon tyckte jag skulle avvakta lite eftersom öroninflammation hos vuxna visst är ovanligt.

Jaja.
Hade en tanke om ett fobi-inlägg, men det får bli senare. Nu ska jag sura över att jag förlorar pengar även idag.

Hur mår ni idag då ??!!

2011-10-25 | 19:31:07

Fun, no fun at all.

Såhär kul tycker mina pojkar att det har varit idag när matte har varit sjuk.
2011-10-25 | 12:32:10

Yes, I´m the winner.


2011-10-25 | 09:49:57

Frivilligt vs. ofrivilligt.

I helgen var det en frivillig frånvaro på bloggen från min sida. Jag valde att fokusera på att vara med nära och kära, bara ta vara på tiden lite.
Frånvaron igår var högst ofrivillig. Jobbade först på morgonen, och där runt halv tio kände jag hur magen började protestera. Jobbade klart och sen hem så fort det bara gick. Hamnade i soffan och där befann jag mig större delen av dagen. Försökte blogga lite från iPaden men den ville inte vara med alls.

Idag vaknade jag och kände mig pigg. Klev upp och satte mig för att läsa tidningen. Lyckan blev dock kortvarig och jag har precis ringt för att sjukanmäla mig. Känns surt, förlora en arbetsdag. Denna månaden såg ju så bra ut, med en extra helg och gårdagens extradag. Men får väl se det som att igår och idag tar ut varandra lite.

25 oktober idag. Igår var det alltså två månader till julafton. Tiden bara springer iväg. Monstermalla har redan köpt två julklappar, vilket jag tycker är en bra idé. Inte för att jag inte tycker om julhandeln, jag älskar att gå runt bland en massa folk, butikerna är julpyntade och man hör julmusik lite överallt. Jag tycker dock inte om att köpa klapparna de sista dagarna. Jag vill vara klar med allt, så jag bara kan njuta av julmyset.
Så det kanske blir att rekla lite klappar idag, inte mkt annat roligt att göra när man bara ligger ner. Pojkarna har ingen sympati alls med matte när hon är sjuk, tycker att de kunde tycka lite synd om mig iallafall.
Började även se Grey´s från typ säsong 4 igår, i brist på annat, så det får jag väl roa mig med också. Och såklart WordFeuda, om det nu är någon fler som inte har något liv idag.
Skulle ju kunna bjuda hem någon, men jag tvivlar att någon vill komma och kramas med en magsjuk självömkande blondin.
Eller ??!!

Adjö !!

2011-10-22 | 10:47:47

Lugn.

Jag börjar min dag i soffan med en kopp T, Nyhetsmorgon och Jonas Gardell.
Vilken underbar människa han är !! Jag följer honom på twitter och man får sig en tankeställare, ett skratt varje dag.

En lugn start på denna lördagen, precis vad jag behöver.


2011-10-21 | 15:44:31

We are all gonna die.

Hemma igen.
Begravningen gick bra, den var lugn och fin. Prästen talade någon oktan för högt, men de var ok. Solen sken utanför och två fåglar tittade in.
Efteråt var det helt ok, jag fick en chans att prata med mina "nya" kusiner och med mina gamla.
Däremot är det en sak som jag blir vansinnig på.
Prästen på morbror Jannes begravning började med att säga "vi ska alla dö" och det följde som ett rött band genom hela bagravningscermonin. Redan då var jag upprörd, det är inte det man vill höra när man är i ett rum omgiven av dem man älskar.
Men det verkar tydligen höra ihop med eden eller vad det nu är präster avlägger.
"Blablablabla bla, och jag lovar att påminna alla om att vi alla kommer att dö. Alla kommer att förlora de som de älskar, blablablablabla." För tror ni inte att även den präst ställer sig och som avslutande ord säger " Tittar er runt omkring, ni är tre bord. Nästa gång är det någon av er, för det är det enda vi alla vet med säkerhet, det är att vi ska dö".
Jag blev tokig, alltså HALLÅ det är inte så man lättar upp stämningen på en begravning.
Gah jag blir så deppad att jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Och vad tror ni låg vi dörren när jag kom hem, jepp mitt paket från Nelly. Och precis nu piper telefonen, mitt paket från H&M finns att hämta på Coop.
Är det inte typsikt så säg.

Nu ska jag försöka stänga av hjärnan lite. Blott en dag och Tears in Heaven snurrar på repeat. En kopp T och en serie borde hjäpa lite.

2011-10-21 | 04:31:41

Klarvaken.

Kan inte sova alls.
Benvärk, ont i höften och gruvsam inför dagens begravning.


2011-10-20 | 19:48:46

Slingrar.

Hemma igen. Ska försöka orka fixa håret nu.
Inget av mina paket har kommit, alltså tänker jag vara snygg i håret för att kompensera upp nakenheten.
Jag har varit lite förvirrad idag på jobbet, tänkte gå hem alldeles för tidigt, gick till fel avdelning osv. Det är tur man har söta arbetskamrater som håller koll på en.
Träffade mormor, trodde hon skulle börja gråta i kön. Undrar hur morgondagen kommer att bli.

Nu ska jag göra klart håret och sen ta det lite lugnt en stund.
En fråga som jag ofta ställer mig själv är att varför lyssnar jag på depp-musik när jag känner mig lite nere. Borde man inte lyssna på något som piggar upp istället ??!!


2011-10-20 | 13:31:25

Svart not a good idea.

Det är bara att inse fakta, mina paket kommer inte hinna komma innan begravningen. Skulle inte förvåna mig om att när jag kommer hem i morgon, så står de båda vid dörren.
Aja hittade lite substitut på stan som kan funka. Fyndande även en poncho på Gina Tricot. Jag fryser alltid så mkt på begravningar, så denna blir perfekt att ha över axlarna. Sen så var den billigt också, vilket var bra eftersom att efter första användningen så kommer jag måsta kassera den. Jag älskar mina hundar, men jag älskar inte deras hår om vi säger så.
Köpte även hem en cape som jag föll för direkt jag såg den. Men det var rätt dyr så jag var osäker på om jag skulle köpa den eller inte. Provade den idag, och den var SÅ fin. Köpte hem den, så får jag fundera på saken. Jag är nästan helt säkert på att den kommer få stanna. Längesedan jag köpte något dyrare plagg, så visst har jag förtjänat den ??!!

VILA | Keep Reversible Cape
Tycker inte att bilden gör den rättvisa, den är lite mera ljus-mysgrå. Sen kan man vända den och så blir det svart. Ni förstår säkert vilken sida jag kommer att använda med tanke på vad jag just skrev om ponchon.
Men den är så fin, och jag känner mig så stylish i den haha.

Nu ska jag lyssna lite på Melissa Horn och svida om till blåstället.

2011-10-20 | 10:46:20

One step forward.

Det var en mkt trivsam dag igår. Mamma och jag åkte ju som sagt var till Lule. Vi gick i affärer, surrade, tog en fika och klämde och kände på lite julsaker.
Jag kom inte hem med några mängder, jag tror förresten att mamma kom hem tomhänt (förutom lite mat då). Men jag fick iallafall med mig julpapper från Lagerhaus, bakformar och ljus också det från Lagerhaus. En ny mascara var ett måste, samt att jag fyndade ett par handskar för endast 79 :-.
Bäst av allt var dock att jag äntligen köpte tapeter till köket mitt. Jag har hur länge som helst velat göra om, men aldrig fått fingrarna ur. Nu är jag ju ett steg närmare iallafall. Pappa har lovat att han ska hjälpa mig, tur är väl det.Syns lite dåligt här, men så fort den sitter uppe ska jag visa en bättre bild. Blir en fóndvägg bakom köksbordet och sedan målar jag resten av väggarna vita.
Jag tror det kommer bli snajsigt.
Nu är det bara att få upp dessa och sen leta tapeter till vardagsrummet, så kommer jag känna mig mera nöjd med mitt boende.

Idag börjar jag inte jobba förräns halv tre. Men har en del jag måste göra innan. Hittade inga kläder till begravningen igår, så jag ska ner och se vad stan har att erbjuda. Just nu sitter jag dock och väntar på att posten ska komma, jag har skickat efter saker från både Nelly och H&M som jag hoppas ska hinna komma innan i morgon. Ska även försöka hinna med att slinga mitt hår. Klippte mor och far igår så de kommer då vara snygga till i morgon.

Vad gör ni denna torsdag ??

2011-10-19 | 10:50:33

Are U blind or just crazy ??

Gissa om det har blåst i natt. Shit alltså, man var lite orolig att huset inte skulle stå kvar när man vaknade i morse.

Idag ska jag spendera min lediga dag med min kära mor i en grannstad där det alltid blåser kallt. Sen ska jag hinna klippa min pappa, samt fixa mitt eget hår lite. Full rulle idag.

Sen vill jag bara visa en bild som snurrat runt bland mina vänner på Facebook. Det är någon kvninna från Ume som var in på Barnens Hus och fann denna docka där:Nu är det tack och lov bortplockad från hyllan efter alla klagomål.
Min fundering går dock till tillverkaren av dockan. Hur tänker man egentligen ?? Debatten om ideal har ju pågått i många år och det känns inte som om någon skulle ha kunnat missa den. Ändå tillverkar man en docka som ser ut på detta sättet. Varför ??
För att skapa ett buzz runt sin docka, eller är man helt enkelt så trög att man inte "ser" problemet.
Jag måste säga att jag blev helt paff när jag först fick se bilden, för jag trodde faktiskt inte att någon kunde vara så galen att göra en sån docka i nutidens samhälle.
Men det är ju bara mina tankar, vem vet det kanske är jag som är galen !!

2011-10-18 | 22:34:49

Höstrusk/mys.

Har krupit upp i soffan, tända ljus, en kopp Chai och en lurvig vän i knät.
Det blåser och regnar rejält ute. Inte sådär mysigt, nä det är nästan läskigt när man hör hur vinden viner och river ute på balkongen.
Om det är bättre väder i morgon ska jag ta med mig mamma och åka till Lule.
Haha nu ligger Diesel o kollar på när jag skriver på iPaden. Han tycker nog att matte ska bry sig mer om honom istället. Bäst att lyda.


2011-10-18 | 11:45:18

Great news.

Yes !!
Härligt med lite goda nyheter en blåsig höstdag som denna.
Sons of Anarchy får en femte säsong !!

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/10/sons-of-anarchy-scores-a-fifth-season-on-fx.html

soa-season-4-premiere.jpg
Jag fick info från Seriedrottningen.
Nu ska jag ta mig en PN innan jag ska gå tillbaka till Coop för att storhandla.

2011-10-18 | 05:43:12

Tjött.

Jag är nog den värsta bloggaren ever.
Men jag är så trött, så trött. När jag slutar 10.45 ska jag gå direkt hem och sooooova lite.
Då kanske jag blir en lite roligare bloggare sen, kanske, kanske inte.


2011-10-17 | 18:45:07

HTT.

Hemma, trött, thé.
Ungefär så skulle jag sammafatta del hela just nu.
Känns i kroppen att jag snart har jobbat en vecka i sträck.
Därför har jag förtjänat soffan ikväll, börjar 06.00 i morgon.


2011-10-17 | 08:07:13

Get down.

Blir mestadels morgoninlägg på bloggen just nu. Jobbet gör att jag inte hinner så mkt mera, plus att jag är för trött morgon/kväll för att fixa tidsinställda inlägg. Jag hoppas ni ursäktar mig för det.

Ska snart iväg på jobbet, jobbar till klockan sex ikväll. Så pappa kommer förbi och går ut med pojkarna. Hans hjälp är verkligen guld värt !!

BSB kommer till Sverige, och som gammalt galet fans tycker jag att det vore roligt att åka o se dem igen. Men de spelar i Malmö, why lixom ??!! Svårt och dyrt att ta sig till. Hade de spelat i Stockholm hade jag övervägt att åka o se dem, men jag får helt enkelt dra fram mina gamla skivor och bli nostalgisk på hemmaplan istället.

Hoppas ni får en bra måndag och en bra start på veckan !!Haha, det var tider det !!

2011-10-16 | 22:21:29

Size matters.

Riktigt roligt att jobba idag, roliga människor, bra chef och jag hann allt jag ville.
Ska jobba även i morgon. Känns sweet att ha jobbat ihop 25 timmar under helgen, dvs lika mkt som jag i vanliga fall har under en vecka.

Har precis skickat iväg min beställning till H&M, blev en hel del. Men jag känner mig själv ganska så väl, så en del kommer att åka tillbaka illa kvickt. Tycker de kan vara svårt att se hur kläderna verkligen ser ut över nätet. Sen kan kvalitet och storlek också bli en överraskning.

Blir en tidig kväll ikväll, och väldigt dåligt med bloggande. Ni överlever säkert !!
Och blir jag sjuk inom en snart framtid så skyller jag på den vänlige mannen i kassan som hostade mig rakt i ansiktet.

Kjam !!

2011-10-16 | 12:07:54

10% på HM.

Innan jag går iväg för att jobba vill jag bara påminna alla mina läsare om att idag är sista dagen att få 10% på hela HMs sortiment när man beställer online.
När jag kommer hem från jobbet hade jag faktiskt tänkt klicka hem lite godbitar.

Ha en skön solig söndag alla !!


2011-10-16 | 10:24:14

Mera pengar.

Precis som igår ringde telefonen på morgonen, precis som igår var det frågan om jag ville jobba. Åtta timmar på en söndag, det säger man inte nej till så är det bara.
Lite som igår så avnjuter jag dagens första kopp T nerbäddad i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag gillar att börja mina dagar så.


2011-10-15 | 22:49:25

Home again.

Gick hemifrån för snart tolv timmar sen. Först mötte jag upp mamma för en sväng på stan, vi strosade runt i lite affärer och tittade mest. Stötte på moster Ulla och kusin Anna. Med dem tog vi en fika på Ekbergs. En massa surr och sedan upplyste jag lilla moster om att hennes dotter som är nybliven singel och nyss har flyttat till en annan stad, numera är fri att ha sex med vem hon vill, när hon vill. Stackars moster höll nog på att få ett slaganfall.
Sen var det dags för jobb, som gick gode smärtfritt.
Nu har jag äntligen kommit hem igen och har precis gjort mig en kopp T av det T som jag fick av min snälla mamma. En kopp varm choklad heter det, ska bli intressant att prova. Tidigare när jag provat T som ska ha chokladsmak har jag blivit väldigt besviken.

Kjam !!


2011-10-15 | 10:23:24

Saturday morning.

Blev väckt av jobbet som ringde och frågade om jag ville jobba. Eftermiddag en lördag betyder ganska bra med pengar. Så idag ska jag jobba 15.30-22.00, så har jag även fixat vad jag ska göra under kvällen, haha.
Efter samtalet la jag mig i soffan för att se Håkan Junholt besöka Nyhetsmorgon, sen tror jag att jag somnade en stund. Nu sitter jag med morgonens första Tkopp och myser lite för mig själv. Det är kallt men soligt ute. Tror det blir en bra lördag !!


2011-10-15 | 00:35:02

Bara för att.


2011-10-15 | 00:32:14

Time to sleep.

Diesel gillade inte filmen, för många lejon åsså en elefant. Nä han låg o gömde sig mest hela tiden, trevligt filmsällskap man har alltså.

Nu tror jag minsann att det är dax att sova, vad tror ni ??


2011-10-14 | 23:05:43

Not for me.

Oh no Water for Elephants var ingen bra film för en blödig djurälskare.
En halvtimma in i filmen och jag bölar som en galning. Människan har varit och är fortfarande väldigt grymma mot djur. Vi utnyttjar dem, plågar dem och skiter fullkomligt vad våra handligar det gör med dem.

Nu ska jag gråta vidare och min övertygelse om att aldrig mer på cirkus är starkare än någonsin.


2011-10-14 | 17:40:18

Feldagsmys.

Nu har jag tagit helg, tror jag.
Fredagsmysa ska man visst göra. För mig blire nog en kopp T åsså ska jag se Water for Elephants. Alla jag har pratat med säger att den är lite hemsk, det är visst med en elefant som de ska vara dumma med. Typsikt människor säger jag.

"Nu är det slut på veckan
det är dags för fredagsmys".

OLW ljuger där, för vad jag vet tar veckan slut på söndag. För man räknar varje ny vecka från måndag. Kanske borde jag stämma dem, som amerikanarna har stämt Reebok för deras Easytone skor. Tydligen får man inte fastare rumpa bara genom att köpa skorna.
Illa där Reebok !!
Jag hade tänkt köpa ett par när jag var ner till Stockholm, men de fanns bara i storlek 36 och var stora i storleken. Kanske lika bra, eftersom jag hade ju tydligen ändå inte får JLO-rumpa.

Dricka T var det visst !!2011-10-14 | 07:37:32

Full rulle mot helgen !!

Dåligt med bloggande igår. Mormor blev lite längre på vårdcentralen än vad jag hade räknat med, så det blev att åka hem och kasta sig i blåstället innan jag åkte och jobbade. Direkt från jobbet åkte jag ju som sagt var till kusin för att se hockeyn. Som gick mkt bra. ;) Lite surr, förbi mamma som fixat en rotsaksgryta åt mig och när jag väl kom hem var väl klockan runt halv elva och jag var mer död än levande.

Blir jobb idag med 8-16.15. Sen är det ledig helg kanske, har erbjudit mig att jobba extra så vi får se hur det blir med den saken.
Nä nu måste jag ta på mig ett ansikte och kila iväg.
Ha en underbar fredag !!Gårdagens slutresultat. =).

2011-10-13 | 09:37:01

Sleepy head.

I natt har jag sovit gott. Så när klockan ringde efter åtta så tryckte jag på snoose. Ungefär en timma senare klev jag upp för att mötas av solen, underbart !!
Ska alldeles strax åka för att hämta upp mormor som vi ska skjutsa till vårdcentralen. Och medans hon är där så ska pojkarna och jag ta oss en promenad i Munksundsskogarna.
Börjar jobba kvart i ett idag, så vi får se hur mkt mera jag hinner. Kvällen kommer avslutas hos kusin där det blir att se Skellefteå köra över Luleå i hockey.

Känns ändå som om det kommer bli en bra torsdag !!


2011-10-12 | 23:59:24

Do you remember me at all.

Inbland är det svårt att veta vilka röster i huvudet som man ska lyssna på. Speciellt såhär på kvällen då allt är tyst och lugnt.
Tänk om man hade möjlighet att få se hur saker och ting skulle bli, beroende på vilka beslut man tar.

"I'm stuck in a moment that was't meant to last.
You don't even know
That I still feel you."


2011-10-12 | 21:57:08

Kreativ.

Precis som jag skrev i det förra inlägget så får jag mer energi när jag har varit aktiv. Istället för att dimpa ner i soffan och göra åssit, så dammsög jag, tvättade en maskin, vikte tvätt, plockade lite, lagade middag och sorterade lite i linneskåpen.
Nu blir det dock att soffa lite, med en god kopp thé. Bakningen får vänta till i morgon eller så. Dock om jag känner mig själv rätt kan jag lika gärna börja baka runt tolvsnåret i natt. Har mer och mer börjat bli ett nattdjur, precis som mamma min.

Sweet dreams !!
2011-10-12 | 18:02:26

Aktivt liv.

Min dag har bestått av två lååååånga, friska, kyliga hundpromenader och lite sömn där emellan.
Kroppen är inte på topp, så efter den första promenaden frös jag som en.....hm ja vad fryser mkt ?? En chihuahua på Grönland kanske. Många koppar T hjälpte inte så det blev filten och soffan. Somnade gött måste jag erkänna.
Kom precis in från den andra promenaden, snälla hundar och en välklädd matte gjorde att humöret höjdes. Jag brukar säga att promenader är som balsam för själen, iallafall för min. Det rensar tankarna och jag får röra på mig.
Jag vet att jag mår som bäst när jag är aktiv på något sätt. Annars blir jag lätt seg, nedstämnd och rastlös. Och gnällig !! Men så fort jag får röra på mig, så försvinner allt det negativa och jag blir mitt bästa jag !!
Så ett aktivt liv är bästa medicinen för fröken Pettersson.

Nu är jag lite sugen på att baka något smarrigt till mina arbetskamrater. Måste bara inventera kyl och skafferi, var ett tag sedan jag stod i köket och jag vet inte vilka resurser som finns här hemma.


Ska jag baka muffins måntro ??

2011-10-12 | 11:05:17

Onsdag.

De är så söta mina små hundar. Kämpar hårt för att få upp matte på morgonen, och så fort jag klivit upp så går de och lägger sig......men jag ska hämnas, ut på en promenad ska vi !!
Ledig idag, ska fortsätta göra lite höst här hemma, städa, byta lite gardiner osv. Det ser ut att vara ganska så kallt ute, undrar när den första snön dimper ner ??

Rikigt seg är jag osckå, undrar om det är ngt mindre roligt på G.
Åhå nu kom posten, måste gå och glo i brevlådan !!

Adjö !!


2011-10-11 | 22:25:18

Yes !!

Som den sportnörd jag är, så är jag mkt nöjd med att Sverige har tagit sig vidare till EM i fotboll.
Helt sjukt spännande match oxå, satt som på nålar. Och man brukar ju säga att det härliga med idrott är att det kan gå hur som helst. Jag skulle faktiskt vara nöjd om mina lag vann hela tiden. :).


Yeay !!


2011-10-11 | 20:22:57

Höstpromenad och höstligt T.

Kännt mig lite hängig och krasslig. Ont i halsen, snorig, ont i magen och dekig. Men samtidigt var jag så sjukt rastlös tidigare ikväll.
Jag löste det med 1 1/2 timmas hundpromenad. Jag gick förbi kusin för att lämna mössan jag köpte åt Rasmus på Rangersmatchen. Ramus och Elin var inte hemma, men jag fick surra med kusin en stund och det duger ju, hehe.
Kom precis hem så nu ska jag slänga mig i soffan, eller ska koka en kopp T först. Och sen ska jag softa och se fotboll hela kvällen med gott samvete, för nu har både hundarna och jag fått mitt.

Jag köper alltid T i NK´s T-shop när jag är i Stockholm. Jag gillar deras sortiment samt känslan av att handla över en gammal trädisk. Har faktiskt ett stämpelkort där och denna gången hade jag tydligen fötjänat att få två hg gratis !! Så jag passade på att prova lite nya saker, och ett blev en stor favorit. Kashmiri heter det och det beskrivs såhära : En kryddigt och söt blandning av svart och grönt te med smak av kanel, ingefära, nejlika och krämig vanlig. Dekorerat med apelsinskal och bitar av kanel.
Enligt mig ett perfekt höstT !!

Nu ska vi hejja på Sverige.....eller hur ??!!


image description

2011-10-11 | 13:02:27

Dumma app.

Jag är lite sur på blogg.se, det har inte alls gått att uppdatera bloggen genom telefonen. Och nu tänker ni att jag kan ju faktiskt använda datorn. Ja det kan jag, men jag har bestämt att jag vill blogga från telefonen eller iPaden så det så !!
;).

Idag har jag jobbat förmiddag, precis som igår. Bästa plocklaget, snabbt, effektivt och lagomt galet. Har precis varit ute med hundarna på en kylig promenad. Träffade på en stackars hund som satt och försökte kräkas, men jag ilade snabb därifrån. Inga fler magsjukor tack !! Grannens hund är visst dålig också, verkar vara något som verkligen går just nu. Så ni med hundar pass upp lite.

Igår var jag o hälsade på mor och far (var även därifrån jag försökte blogga) lämnade lite presenter och surrade en stund.
Idag är jag trött så trött. Funderar på att ta en liten PN innan jag fortsätter med min dag. Ska visa er vad jag handlade i storstaden lite senare.

image description
Munkis.

2011-10-10 | 05:43:59

Hä funke it alls.

Nääää att blogga genom mobilen har inte alls fungerat i helgen tyvärr. Det är därför det varit så tyst här på bloggen.
Och igår när jag kom hem ville jag bara vara med vovvarna, packa upp och dimpa ner i soffan. Tog mig i säng ganska så sent, och nu är det bara att bege sig till jobbet. Jobbar som tur är bara till kvart i elva. Tror det blir en PN när jag kommer hem. Fackmöte klockan två, så några timmar hinner jag väl dåsa till.

Ha en bra måndag !!

image description

2011-10-07 | 11:54:50

The eagle has landed.

Landat. Läskig start och rejält guppigt ner. Men jag står med båda mina 35:or på jorden iallafall.


2011-10-07 | 09:31:03

Incheckad.

Incheckad o klar. Köpt nödvändig läsning till planet, lätt att läsa när paniken är nära. :).


2011-10-07 | 08:18:41

Time to go.

Hm vet inte vad det var med bloggen igår, men inget inlägg har då blivit publicerat.
Bra dag idag, ny dag idag.
Dags att åka till storstan för hockey och shopping. Men flygvädret är inte alls i min smak, regn och blåst. Nervös som skrutt !!

Eftersom blogg.se numera har en app så kommer det förhoppningvis bli lite bloggande under dagarna. Om jag nu kommer mig dit. Ja jag vet, men jag är sjukt nervös och Diesel har inte lämnat mig sen jag kom hem från jobbet igår. Ett omen eller bara en hund som inte vill att matte ska åka bort ??!!

Aja förhoppningvis hör ni av mig om ett tag igen !!
Kram !!

2011-10-06 | 12:38:01

Härligt.

Började min dag med en och en halv timma i skogen. Först lade jag ett spår och sedan tog jag och pojkarna oss en prommis. Efter skogen åkte jag förbi Munkis för att träffa mor och far.
Tänk om alla dagar kunde börja såhära !!


2011-10-06 | 00:32:39

Memories.

Ibland är det som en bikupa inne i huvdet. Tankarna bara surrar och snurrar.
Ibland är det helt tyst.
Jag vet egentligen inte vilket jag föredrar.


2011-10-05 | 09:57:49

Well.

Well I love my puppies. De är helt galna när det försöker väcka mig, och när jag väl är uppe så går de och lägger sig.
Jaha.
Eskil har då inte kräkts något mer, så jag hoppas det var luddet från den stackars leksaken som var orsaken. Lite är fortfarande lite "konstigt" men jag vet inte jag.

Ser ut och vara en hyfsad höstdag idag, ska nog bege mig ut en stund innan jag börjar jobba.
Go morgon !!


2011-10-04 | 22:39:32

Internationella kanel-djurdagen.

Att den 4 oktober är Kanelbullens dag är ganska vida kännt och omskrivet.
Molly påminde mig dock om att den 4 oktober också är Internationella djurdagen.
Vilket jag personligen tycker är mera vettigt än en bulles dag !!

Vad tycker ni ??


2011-10-04 | 19:24:09

Brain-ghostes. =).

Nähä, jaha.
Jag åkte aldrig till Elin. Eskil bestämde sig nämligen för att spy strax innan jag skulle åka. Han hade slaktat en leksak tidigare och det kom upp lite stoppning. Han har kräkts upp lite till nu här ikväll, så jag tror inte det handlar om samma som det Disse hade. Men jag ville inte lämna honom själv ändå.
Känns surt eftersom Elin och jag äntligen hade lyckats tajma ihop en dejt. Men men, jag har som sagt var inte samvete att lämna Ekke.

Just inne från en kvällspromenad, Diesel är nog inte helt hundra. Kan dock inte sätta fingret på vad det är. Han tvär lade sig ner en sväng oxå, för att sedan studsa upp. Inte vet jag, kanske är det hjärnspöken hos mig.2011-10-04 | 12:16:15

Going down.

Hemma från jobbet. Bra team idag så vi var klara snabbt.
Dock så håller vi visst på att sjunka http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=6441226, vilket är mindre bra. Tur är att jag mest håller till på mejeriet, vilket är på motsatta sidan.

Har precis varit ut med vovvarna. Tycker inte att Diesel rör sig så bra :/. Har haft kläm och kännparty på stackarn, men han markerar ingen smärta. Men ngt är inte som det ska, det syns.
Magen är dock bra, sista medicinen fick han idag på morgonen och han har börjat få av sin egen mat utblandat med specialfodret. Så det har då gått åt rätt håll.

Ska dricka lite T innan jag gör mig klar för att åka och hälsa på Elin och Rasmus. Ska vi så himla kul att träffa dem, jag tar mig iväg alldeles för sällan. Och bara Elin hemma, så vi kan surra på hur mkt vi vill !!


Dagens huvudrubrik i världsbladet.

2011-10-04 | 05:43:13

Mörkt.

Väckarklockan hävdar att det är dags att stiga upp, jag hävdar någonting annat.
Men klockan vann även denna morgonen.
Det är helt kolsvart ute, inte ens gubben mittemot har vaknat. Hundarna ligger kvar i sovrummet och jag fryser.
Men det är bara att gilla läget och bege sig till jobbet, slutar ju vid elva idag så jag överlever nog.
Ont i halsen dock, kände av det redan igår och det har inte blivit bättre till idag. Vägrar vara sjuk i helgen då jag ska göra huvudstaden osäker.

Det tog minsann fart när jag hotade med att bli skallig, förstår er. Jag tror inte heller att jag skulle passa utan hår.
Nä sluta svammla här, dra på sig långkallingarna och bege sig till jobbet !!

Ha en underbar tisdag !!

2011-10-03 | 20:51:23

Måndagsmys.

Jag vet inte hur det är hos er, men när hösten kommer krypande så fyller jag min lägenhet med tända ljus. Det ger mig en känsla av lugn. Jag älskar ljus o det förklara min lite förstora samling av ljuslyktor :).

Har just kommit in från en kylig men frisk promenad med vovvarna. Terapi när den är som bäst.
Nu har jag sjunkit ner i soffan och ska se lite SoA. Min Gilmore-mugg håller mig sällskap i måndagsmyset.


2011-10-03 | 18:27:57

Bloglovin crash.

Jag blev utmanad av Petra för någon dag sedan. Och nej jag har inte glömt bort den, bara det att man bör ju ha länkarna till de bloggar man läser. Och hm tja, jag har inga i huvudet. I höstas läste jag en drös med bloggar, tror jag hade över trettio stycken som jag följde via bloglovin. Så kom våren och allt vad den innebar, och då läste jag inte så många bloggar. Senaste tiden har jag bara följt några få bloggar, knappt tio tror jag att det är. Men känner att det finns vissa bloggar som jag saknat. Så med andan i halsen klickade jag in mig på bloglovin. Förstår ni över trettio bloggar och jag har inte kollat dem på över ett halvår.
Jepp, sidan hade spunkt, först hade jag inga nya inlägg att läsa. Sen 300, sen 300 till osv.
Jaja, ska inte tråka ut er med hur galen min dator blev, MEN jag hittade tillbaka till en del bloggar som jag verkligen saknat att läsa. Bloggar som ger mig inspiration till en massa olika saker. Bloggar som legat på is, som nu har fått nytt liv. Självklart valde jag att avsluta en del bloggar, de är helt enkelt inte intressanta.
Så snart ska jag fixa min del av utmaningen. Först ska jag dock läsa ikapp lite.


Att hitta tillbaka till en blogg man gillar, är lite som att återigen knyta kontakt med en gammal vän.


2011-10-03 | 14:03:14

Höst.

Sitter på balkongen med en kopp T och njuter. Idag visar sig hösten verkligen från sin bästa sida. Klart, soligt väder.
Jag och voffs har varit ute på en lång härligt promenad, är lite sur på mig själv för att jag glömde ta med mig kameran. Vindstilla vatten och färgade löv, hur vackert som helst.

Jag har försökt göra lite höstfint på min balkong. Ljung och prydnadspumpor inhandlades. Alla som känner mig vet att jag är inte så estetiskt lagd, men jag gjorde iallafall ett försök.
Hade Ipaden min haft en kamera hade ni fått en bild av mig och pojkarna som sitter ute och njuter av livet.
Ni får helt enkelt använda er fantasi istället. :).*andas*.


2011-10-03 | 09:54:18

And we start all over again.

Måndag, ny vecka och en ny månad. Inget regn än så länge, och jag hoppas vi slipper. Ledig idag sen jobbar jag alla dagar fram till fredag då jag åker till Stockholm.
Jag tänkte börja min vecka lite lugnt, sitter i soffan och ser Nyhetsmorgon. Funderar på en höstig promenad för att samla lite energi.

Go morron !!


2011-10-03 | 00:35:06

Seven days later.

Efter jobbet blev jag upphämtad av pappa. Spenderade kvällen i Munkis.
Precis som jag gjorde förra söndagen.
Då var den fylld av sorg och oro.
Sorg över morbror Lasse.
Oron över Diesel.
Ikväll fanns Diesel med, glad och busig som aldrig förr.
Jag kände en sådan tacksamhet.
Sorgen finns dock kvar. Nu har det börjat gå upp för alla att vi återigen ska begrava en son, bror, morbror, vän.
Att två söndagar kan vara så olika.
7 dagar har passerat och livet har förändras så väldigt mycke.
Vad har hänt om ytterligare 7 dagar ??

Tack för att du lyssnade idag. Och förlåt om jag gav dig så i öronen. =).

2011-10-02 | 07:55:24

Nothing.

Uppe och hyfsat med iallafall, det är en klar förbättring från igår. ;).
Blir att jobba även idag, söndag = många pengar.
Äsch kommer inte på ngt vettigt att skriva.

Så god morgon och trevlig söndag !!Hey, verkar inte som att nån tycker jag borde ha någon frisyr alls. Är detta era sätt att säga att jag borde raka mig ??!!

2011-10-01 | 20:01:57

What to wear every day.

Idag är inte fylld med regnbågar och enhörningar. Så det blir inte så mkt skrivet här.
Dock behöver jag göra något med mitt stackars tagel till hår. Klippa såklart, men funderar på att kanske färga.
Jag var ju mörkhårig för snart två år sedan, och det funkade förvånansvärt bra till min bleka fejja. Men det tog ett tag att få ur det, så jag vet inte.
Vänder mig nu till er, mina kära läsare.

Vad tycker ni, blond eller mörk ??!!


 

2011-10-01 | 06:48:24

Första oktober.

Så blev det lördag morgon och oktober.
Kan inte riktigt fatta att vi lämnat sommaren bakom oss och i allt snabbare takt närmar oss julen faktiskt.

I helgen är det jobba som gäller.
Skönt att inte behöva planera vad man ska göra, haha.

Diesel har just fått sin medicin och jag ska bege mig. Delar av Diesel gillar nog behandligen, måna mål mat per dag. Iof små mål, men mat varannan timme gillar han. Medicinen som han får i munnen gillar han dock inte alls. Idag la han sig på rygg när jag tog fram sprutan. Elak som matte är så gav hon honom ändå. :/.

Nä jobbet kallar.
Ha en underbar lördag alla och en skön första oktober !!

RSS 2.0