2008-04-30 | 16:01:37

Valborg !!

Fick för en liten stund sen veta något riktigt, riktigt roligt !!
Hur mkt ja än vill berätta, så kan jag inte göra det....inte ännu men de lär visa sig i framtiden här på bloggen.
Ska dock bli super kul, wiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee !!

Nu när love har kommit hem så har vi lite att göra ikväll.
Brasa i munkis.
Simgubabrna- tradition. (som jag tvingat på Robban.)
Åter till munkis- grillning, mys, och umgåsigt värre.
Bada Diesel- vi kom fram till att de var smartare att göra det EFTER kvällen ute. ;0)

NU ska vi hitta på ngt att käka, sen åker vi ut.
Så alla som vet var min mor och far bor, är hjärtligt välkomna ikväll att mysa !!

Fy vad jag gillar Valborg !!


WIiiiiiiieeeeeee !!

2008-04-30 | 12:02:57

VaRmT.

Varmt, varmt, varmt det är varmt !!
Så varm att jag måste ta på mig shorts och linne för att kunna sitta ute på balkongen. Hunden och jag var nere och körde lite fritt följ och annat smått och gott. Till en början var han super, vilken kontakt han har fått. Men värmen gjorde sitt och vi avslutade ganska snabbt när jag insåg att han hela tiden sökte sig till skugga.
Egentligen vill jag helst sitta här och se GG och OTH som jag har sparat ända sen igår, stort gjort tycker jag !! Men gäller ju att vara ute i solen medans man kan......vart har jag lagt alla shorts montro ??

Så nu ska jag tvinga mig ut i solen och öppna mig Cansi paket som kom idag,.....itne kan de väl vara....den skulle ju inte komma förrän i mitten av maj....hoppas hoppas. !!

Kram.


2008-04-30 | 09:35:05

God morgon.

God morgon Sverige. Hoppas ni har sovit gott, för de har inte jag. Den molande värken tog över igår kväll.
Nåja idag är en ny dag, nämligen Valborgsmässoafton. Så idag ska vi bara mysa. Robban slutar vi tre och ja ska bara till Coop nu en sväng. Sen har vi hela dagen och morgondagen tillsammans. Plingan kommer hem och Maria har gjort klart sin äckeltenta....kan de bli bättre ?? :0)

Igår fick ju DIsse sin spruta, han hann inte ens märka att han fick den. Tror mest han tyckte de var roligt att gå runt där och hälsa på en massa snälla människor. Värre var de på Djurmagasinet när han skulle få välja ett ben, huga hur kunde vi ta honom till ett sådant hemskt ställe ??!! Elakingar !!!!!!
I morse kom Robban inrusande och skrek av lycka, "Han har prövat lyfta på benet" !!!!!!!!!!!!
Tydligen hade han börjat lyfta mot en buske men sen inte riktigt fått till de så han hade satt sig. För Robban är detta en milstople i Disses liv, medans jag mest blir sentimental....min lilla lilla kille. Han får inte bli stor jhu !!

Fick en kommentar på vilka bloggar jag hade på favoriter typ. Jag har tre hundbloggar, plus Ingelas och Maria Lis blogg under där. Vissa Marior har ju inte en blogg, så hon får skylla sig själv. ;0) Under snokerier har jag Magnus Borg (tror jag han heter.) Hittade honom från Johannas sida och tycker hans texter är roliga, samt att de är kul att veta hur de går med Bruno. Sen har jag två tjejer till som jag gått i skola med, inte samma klass men, dem har jag där för att jag tycker de är kul att läsa om deras liv, jämföra hur långt de har kommit gentemot mig (milavstånd.) Två gamla ridlärare och en syster till en old friend. Under vänner hittar man just vänner, Kristine, Camilla, Johanna mfl. Hund är så himla många och ja tror inte ens att jag vet vad alla som skriver dem heter. Deras hundar däremot har jag full koll på ;0) Så så är det.

Nu måste jag borsta mina gaddar.

Ajdö !!

2008-04-29 | 11:11:18

Mera smicker.

Ibland, eller allt som oftats undar jag hur mina vänner står ut med mig. (se inte så nöjd ut du där.)
Jag älskar dem för att de rokar lyssna, orkar trösta, orkar bry sig ens.
Men det är väl det som menas med riktiga vänner. De vet allt om en och tycker om en ändå.
Ofta men kanske inte så ofta som jag borde, så kommer jag på mig själv at tinse hur lyckligt lottat jag är som har dem. Jag vill aldrig förlora någon av dem igen. Önskar jag kunde stoppa dem i en lite ask, så jag kunde ha dem nära mig, alltid alltid.
Jag hoppas verkligen alla människor får uppleva denna sortens vänskap någon gång. För de skiljer sig så otroligt mkt från "vanlig" vänskap. Hur är svårt att beskriva, men man känner det. Man kan vara den man verkligen är, man kan komma klädd hursomhelst, man behöver aldrig låssas tycka och tänka som dem för att få vara med, man behöver aldirg kämpa för att få deras uppmärksamhet, man är aldrig "ute", alltid inne och framför allt man kan ringa närsomhelst.De finns alltid där med tröst, kloka ord och en och annan förmaning. Man vet att de ofta har rätt, och de är inte så jobbigt att erkänna det. Även om man ibland måste strida lite ;0)
Jag kan ärligt, handen på hjärtat säga att jag har aldrig snackar skit om mina närmsta vänner. Aldrig någonsin.
JAg värderar dem så högt och jag vill att de ska veta att de är uppskattade.
Så idag mina kära, ni vet vilka ni är, hoppas jag.....hm annars är ja inte en så bra vän själv !!
Idag går mina tankar, min kärlek ;0) och mitt blogginlägg till er !!

Ljus och kärlek !!
Ljus och kärlek till folket !!
:0)

2008-04-29 | 08:02:07

Spluta.

Diesel ska få en spluta senare idag.
Han har en klantig matte, och då går de som det går.
Men allt skulle vara ok till utställningen sa vet.
*hoppas hoppas*


SPLUT !!  
(Ingela du fattar.)

2008-04-29 | 07:13:06

Zzzzzzzz.

Hm hur många timmar sömn blev det i natt ??
Svaret är, inte särskilt många alls.
Min pojkar ligger fortfarande och sover, här sitter jag med täcket lindat runt kroppen och läser bloggar. Ute är molnen fulla med regn och jag önskar att jag bara kunde somna om.
Jag är värre än pensionärerna, PT är redan läst, likaså Aftonbladet.
Vad gör de sen ??
Jag måste hitta fler bloggar att läsa, alla de jag har under favoriter är redan lästa. Jag har dem tom i kategorier.
Favoriter- De bloggar som jag bara måste läsa flera gånger per dag. Där har vi fyra st.
Hund- Tja inte så svårt att lista ut vad som finns under denna mappen. Här får jag inspiration till hundträning och mkt mkt mera. Det är även den mapp som innehåller flest sidor, och de ökar hela tiden.
Mode- Japp man måste ju hålla kolla på trenderna, eller hur. Men dessa sidor innehåller inte bara mode, utan lagom roliga inlägg om ditt och datt.
Vänner- Här har jag mina vänners samlade ark. Här kan jag följ deras vardag och känna mig nära dem.
Osorterbart- En lite diffus mapp, här är bloggar som inte passar in någon annanstanns, inte ens under snokeri. OMY är en sån sida.
Snokeri- Är precis vad det är. Här har jag bloggar som tillhör folk, som jag skulle vilja känna. Folk som man kanske redan vet vem de är, men som man aldrig pratat med. Människor vars liv och levene jag tycker är intressant. Kanske borde byta namn till bloggar som tillhör människor jag inte känner, men skulle vilja känna. Men det är ett alldeles för långt namn, så snokeri blir bra.

Sen så flyter linjerna lite ihop, som under favoriter kan jag ha bloggar från vänner. För just den bloggen är en sån ja måste läsa flera gånger per dag. Hundbloggar kan oxå finnas under favvisar, med samma anledning. Likså är det många bloggar under hund, som skrivs av folk jag inte känner, som jag skulle vilja känna, men som ändå hamnar under hund för att de inspirerar mig !! Sammanlagt har jag 35 (tappade bort mig lite.) bloggar som jag läser dagligen. men som sagt, jag behöver flera. Dessa fyller inte mitt läsarbehov, och sen uppdateras de inte så ofta som jag vill. Folk kanske har något som kallas liv oxå, jag vet. Men kom igen minst fem gånger per dag kan ni väl skriva ??!! ;0)
Men jag är lite petig när de gäller vilka bloggar som hamnar hos mig. Jag kan läsa en blogg i månader innan jag lägger in den i en mapp. Vissa krav ställs på bloggen, och framförallt två kriterier. Jag ska tycka den är intressant/rolig, samt att den ska uppdateras någotsånär kontinuerligt. En gång i halvåret räknas inte, knappt en gång varannan vecka.

Hm det vart ett väldigt massa ordbajasande om bloggar just nu. Nåja jag får väl skylla på klockan och min brist på sömn.
Åsså vill jag uppmana er alla att skriva så ofta ni hinner och har lust, eller egentligen skit i om ni har lust. Skriv så ofta ni kan, så jag har något att läsa på dagarna !!

Adjöss !!

2008-04-29 | 00:00:11

Känn er träffade !!

Jag har utan tvekan de bästa av bästa vänner !!
Vad vore livet utan er ??
Tack, tack för ikväll.

2008-04-28 | 21:24:48

Hur ??

Hur ska man kunna känna sig trygg i denna värld, när det oförutsedda och fruktansvärda händer gång på gång.
Hur kan man fortsätta utan rädsla.Till min älskade, älskade vän. Mina tankar är hos er. Jag önskar bara jag kunde göra mer.

2008-04-28 | 14:46:50

Min (o)vän.

Jag kommer inte ifrån den hära gnagande känslan.
Jag kolla ständigt på hur Disse rör sig, konstant !!
Har han varit ute på långpromenad är det extra bevakning, haltar han inte lite, visst rör han sig lite stelt, oj nu hoppade han till med bakbena, upphakning ??!!
Denna besatthet efter långpromenaderna har funnits sen i vintras, men nu har den oxå övergått till ett nogrannt kollande när vi tex. bara går runt huset, eller utställningstränar osv. osv.
Jag tar knappt blicken ifrån hans rörelser, med en panik i magen letar jag efter minsta lilla tecken på att ngt är fel.
Hur reser han sig, hur lägger han sig. Vilket ben lägger han mera tyngd på. Hur, varför, när, hur......
Ligger vaken på kvällarna, tänker på röngtendagen, resultaten, rörelser, operationer.
Jag håller på att göra mig själv galen det vet jag. Men jag kan inte sluta.
Fasar bara hur de ska bli om han har C eller sämre. Då kommer jag förmodligen låsa in honom i en glasburk där han bara kan vara i stillhet. Även om jag vet att de är precis så man INTE ska göra.
Ångesten är ständigt närvarande och knuten i magen bara växer.
Jag vet att man ska inte låna problem från morgondagen. Men det är ju det jag är bäst på, det är inom det området som jag är expert.....

The´ dax.

2008-04-28 | 10:38:22

Ojoj.

Jag som hoppades på regn idag. Så man med gott samvete kunde sitta inne och bara mysa. Istället skiner solen och man måste gå ut och lägga sig på balkongen.
Jasi jasi det är inte lätt när man har sånna stora problem som jag. !! ;0)

Ajdö.

2008-04-27 | 19:31:42

Bit för bit.

Åh de regnar. Jag gillar regnet. Lukten av blöt asfalt. Och sedan när regnet dragit bort så är luften alltid så klar.

Hos farmor och farfar var det mysigt. Men som sagt de har ju blivit tjorviga och det är jobbigt när man märker hur de sakta försvinner inför ens ögon. Jobbigast idag var att farmor inte kunde göra min "kött"färssås som hon brukar. Kan låta märkligt, men alla som känner mig vet att jag i 25 års tid alltid ätit den när jag kommit dit, och fram till idag har den varit världens godaste.
Idag var den inte densamma. Det gör ont i själen.
Diesel han charmade alla, och skötte sig underbart !!
Jag fick även ett par ursöta tekoppar av farmor, ska ta kort och sätta in här sen.

Men nu ska jag gå och njuta av en kopp the´, ha fönstret lite öppet så jag kan hör och lukta på regnet.
*mys*


Och tänk om en måndag kan den lille vara född, han som tydligen faktiskt finns. En liten Junior. Åh vad kul de ska bli !!

*KJAM*

2008-04-27 | 10:52:44

Energi.

Nu är snart första sjukskrivningsveckan över. Inte har jag blivit nå bättre, men helandet kanske sker under vecka två !!
I dag måste vi ändå åka på en lite tripp, min älskade farmor fyller år, och min älskade farfar fyllde tidigare i veckan. Så jag måste dit, för vem vet hur länge man får ha dem kvar ??
Farfar har redan ringt till pappa tre gånger innan idag, bara för att försäkra sig att Disse ska följa. :0)


Även om jag är trött, så trött. Så är jag fylld av en otrolig energi. Så tack för den !! ;0)

Nu måste jag göra mig klar. Tränade lite nyss, gick super. NU verkar han och jag ha fattat hur vi ska göra. :0)

Trots ondheter, så mår jag bra idag. Jag känner mig glad och lycklig. Och jag har Er att tacka. Alla mina underbara vänner, min familj och min sambo. Vad vore jag utan er ?? Och Disse såklart.

Hehe nä nu ska jag sluta vara sentimental och göra mig klar.

På återseende !!

2008-04-26 | 20:46:52

O yes.

Jag är ju lite rädd, man ska ju inte ropa hej.....
Men kan en dag bli bättre än så hära ??!! *kyssar och kärlek* Hehe.

Sen provtränade jag hunden lite när jag komme hem. Han gick super. Kontakt nästan varje steg från början. Plus att jag kunde göra vändningar. Han blir lite het om vi håller på ett tag, missa position i sittet och så. Men samtidigt så är de ju bra att han tycker de är kul.

Nåja nu ska jag gå och njuta av en stor kopp the´ och bara må gott. För jag har haft en underbar dag !!

Puss !!

2008-04-25 | 16:10:48

Trip down.

Satt och kollade på bilderna Maria skickade igår. Hur fina är de egentligen inte ??
Så jag började gå igenom gamla bilder på bröderna D, och just nu känner jag mig lite nostalgiskt. Det var en underbar tid, en tid som vi aldrig får igen. Jag är så avis på Ingela som har hela denna tiden framför sig.  Sen att Leona Lewis dunkar i lurarna hjälper ju inte att lyfta humöret. Det är skönt musik som gör sådära lagomt ont att lyssna på.
Här kommer lite bilder iallafall.


Dexter längst fram i bild.
image130

Full rulle redan då !!
image131

Disse med lila halsband.
image132

Bilden säger allt.
image133

Varsågoda !!
image134

Bara några veckor gamla och andra gången vi fick träffa dem. Ni ser ju hur roliga vi var. ;0)
image135

2008-04-25 | 12:42:14

50 km.

Så var förmiddagen avklarad. Djurmagasinet var tyvärr inte så imponerande, men jag fick en rabattcheck på 50 kr till fodret vårat, köpte en klicker (de har en tendens att gömma sig.) och såklart lite gotta.
Varit i munkis och ätit frunch, sen har vi tränat lite kontakt med fotgående. Det går bättre ut än inne ??!! I böckerna står de att de ska gå tvärtom.....hm, nåja han var klockren ute i munkis. Så nu gäller de bara att fortsätta träna och inte tappa allt. Lite problem med farten, antigen gå han lite bakom eller så före mig. Men jag varierar att belöna framåt, bakåt och vid sidan och de blir bättre.

På vägen hem lyssnade jag på en favoritlåt och jag blev alldeles mosig inombords. Tänk vad musik kan göra. Att man kan sakna något så de gör ont, eller ibland inte någon utan något. En plats, en tid, en händelse, en känsla.

Nu ska jag ta mina känslor, dricka the´ och se Grey´s som jag efter många om och men äntligen fick hem !!

"All these years of standing still."


2008-04-25 | 08:52:42

Varför ??

Uppe tidigt idag. Vet egentligen inte varför. Har lite att göra, men jag hade gott och väl kunnat sova en timma till minst.
Idag ska jag försöka anmäla Disse till de två utställningarna i maj/juni, ev en inoff om jag känner att han orkar det.
Sen ska jag faktiskt besöka Djurmagasinet när de slår upp sina nya portar här på Backen.
Sedan är de bara att ta de lugnt till Robban sluta då vi ska ut och må gott i Böle.
Kanske inte världens mest spännande dag, men jag ser fram emot den.


Tänk om en månad, kan "den" vara påväg att födas, eller är redan född !! Spännande......den lilla latex krabaten. Jag kan knappt vänta, hur känns de då för dig ??!! :0)

Synes !!

2008-04-24 | 23:23:38

Utan tillåtelse.

Utan tillåtelse så tänker jag publicera lite bilder på Diesels snygga broder Dexter.


Här visar han sig från sin snygga sida.
image125

Så även här.
image126

Hm tja här är han bara Dexter. ;0)
image127

De två bästa bröderna som finns.
image128

Diesel närmast och Dexter längre bort. (hm ja tror de är rätt iallafall.)
image129

2008-04-24 | 20:19:04

Still.

Fortfarande trötter.
NU blir det film i soffan med mina två favorit pojkar.

Har hunit träna Disse lite, vart så inspirerad när jag såg Lisa och Unni, vilken kontakt !! Så nu vill jag ha den med min egen.

Men inte nå mera ikväll, nu äre soffmys.

2008-04-24 | 09:53:59

Mkt viktigt.

*gäsp*
Idag känner jag mig lite halvslö. Kan beror på att jag pratade i telefonen till ungefär halv ett. Mkt viktiga saker behandlades, såsom att man ska akta sig för dörrförsäljare, att vissa verkligen INTE vill plugga, att få en livscoach är lättare än man tror osv. Ni hör ju hur extremt viktiga saker jag har att göra med. ;0)
Solen skiner idag och jag ska ta min trekopp och sätta mig på balkongen för att läsa tidningen och ev. placera lite mer fräknar på min näsa.
Det blir en lugn dag idag, ryggen är inte min vän och jag ska försöka lyssna på den.

Hm 29 grader på solväggen, tja kan väl vara helt ok. ;0p

Ha en fortsatt trevlig dag.....och som sagt, öppna inte dörren för främmande folk !!

2008-04-23 | 22:01:09

Slösa.

Hihi nu har jag fått "slösa" lite mera pengar på min vovve. En ny bok är beställd och jag kan knappt vänta tills den kommer. ;0)
Vad ger själen mer ro än lite shopping.....hehe !!

Bara nu bäckenskiten blir bra så jag kan börja träna min vovve och tjäna mer pengar så jag kan köpa mer hundpengar. Det blir som en drog.

Var förbi Coopan och handlade en sväng tidigare idag. Och min chef sa så söta och snälla saker till mig, så det förgyllde min dag ännu lite mera. Och jag lovade honom att jag snart skulle vara tebax så ;0)

Nä soffan återigen.....om ja inte ska kika liiiiite på nån fler bok, eller ngt annat skojsig. Koner skulle jag behöva !!

Puss.


2008-04-23 | 21:08:47

Mm Mm.

Idag har varit en braig dag mest hela tiden.
Jag har fått vara hela dagen med min lilla familj. Sen fick jag spendera en massa pengar på min lilla hund. Maria och jag var som två barn i en leksaksbutik. :0)  Sen att vi hann med en massa skratt och andra tokerier var bara bonus. ;0)
Sen har jag fått vara med min stora familj. Bara mysa med mamma och pappa i Munkis kan vara guld värt.
Jag har varit lugn och harmonisk mest hela dagen och jag hoppas den känslan håller i sig ett tag. Kan vara skönt att komma ifrån stressen och allt en stund. Men valen känns ganska bra, så nu får vi bara hålla tummarna och se vad som händer.
Fick PM:et till Skellefteå idag, fick lite fjärilar i magen. Men det ska bli himla kul det med.
Känns som om jag har en del positiva saker att se fram emot nu.

Nu ska jag lägga mig i soffan med en tekopp och se när Robban spelar Mariokart.Och till dig min kära vän så kan jag bara hoppas att nu när de har fått lite mer info och kunskap om när, hur var, och varför typ. Så kommer de ha lite mera förståelse för dig och din situation. Och som du själv sa, saker och ting bruka rju lösa sig till de bästa.

Nä nu ska jag hoppa i myskläder, ta lite piller och sen bara mysa av resten av denna dagen !!

Ajdö adjö !!

2008-04-23 | 12:03:10

Förståelse.

Angående Coopan så måste jag faktiskt säga att jag förstår vart känslorna kommer ifrån, förstår besvikelsen och frustrationen.
Men måste oxå påpeka att vi har inte gjort ngt för att vara elak, eller för att vi tror vi är bättre än andra.

Soppa.....de kan man lugnt påstå. Hoppas bara vi kan reda ut det.


Nu blir det att köpa en spårsele åt lilleman och hans bror. Men först ska vi ringa till Ulf (stackarn, han vet nog inte vad han har gett sig in på.) Som du sa Bä, vi får väl barka ngt eller så ;0)

Kjam !!

2008-04-23 | 10:40:01

Morgonstund har guld i mun.

Jag tycker det är lite småroligt när folk tror att de vet vad jag skriver om, men inte har en aning.
Till alla, inlägget igår hade inte ens en uns med coop att göra .
Men visst ni får prata med mig !!

Och till dig gumman (som inlägget verkligen handlade om. ) så hoppas jag du står på dig idag, och som sagt vi vet ju vad som hände, och vi har ju fler med oss !! Ring mig senare så får jag veta hur det har gått....eller ja kanske tom smiter förbi om jag får.

Nu ska vi äta frukost och sen bara mysa på balkongen, Robban är ledig idag så vi får en heldag med familjen !!

Puss puss !!

2008-04-22 | 22:49:17

Sängen nästa.

Jag kan bara le.
Skratta lite kanske.


*smile*

2008-04-22 | 14:50:57

Alla.

Till alla som någon gång försökt vara någon som man inte är.

"Why are you trying so hard to fit in,
When you are born to stand out. "

2008-04-21 | 22:23:04

Första cykleturen.

Livet har sina goda stunder......

Tänkte vi skulle lära Diesel att springa brevid cyklen. Just ifall han skulle ha A runt om, så kan man ju cykla med honom nån gång. Sen sannorlikhetet att han skulle ha A är väl inte så stor. Ursch vad jag gruva för röntgen, ligger sömlös minst en halvtimma per kväll och bara gruvar.
Nåja nu var de inte det inlägget skulle handla om.
Jag tog med mig klickern och tänkte faktiskt igen hur jag skulle göra i huvudet innan vi gick ner.
Började med att han fick nosa, klick. Sen gick jag på samma sida som honom, klick. Sen bytte jag sida......lite läskigare men ok, klick. Sen satte jag mig upp och cyklade och så fort han var  lugn vid sidan, klick.
Alltså jag körde ju lite längre än ett klick på varje moment.....men de fattade ni väl.
Gick HUR BRA SOM HELST !!
Jag älskar klickern, och tack vare den så älskar Disse att springa brevid cyklen. Han var så glad och hela kroppspåket lyste av glädje. Sånt värmer i mattehjärtat.
Det hela gick smärtfritt och vi ska pröva lite mera någon annan dag. Är stolt över mig själv oxå för att jag slutade när det gick bra, och pushade inte vidare.

Nu ska han få lite mat i magen och vi ska se lite på TV. Jag tror ja måste ta lite "nark" innan. Tänk bara sitta på cykeln i ett halvt varv runt gården gör att jag se stjärnor när jag sätter mig ner.
Dumma, dumma komprimtor !!

Puss och adjö !!

2008-04-21 | 16:49:54

2plus2.

Helt sjukskriven i två veckor.
Halvt sjukskriven i två veckor.
Jag som bara trodd eja skulle få lite piller och sen få börja om att jobba.
Tydligen ska man inte leka med bäckenbens skador.
Jag hade inte tänkt leka, bara jobba.

Nåja om nu nån vill hitta på ngt så finns jag här på Aronsgatan de närmsta veckorna.
Blir nog att uppsöka en psykolog efter hejna, jag hatar att bara sitta rakt upp och ner.
Nu är de slut på självömkandet, nu ska jag sätt amig i soffan istället.
Jippie !!

*snark*


2008-04-21 | 11:12:58

Förstå.

Ny dag, ny läkare.
Återigen ska man förklara och försöka få dem att förstå att man är inte inbillningssjuk, att man faktiskt har ont på riktigt.
*suck*
Nåja vad är en dag på slottet ??!!

2008-04-18 | 21:13:03

:0)

Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.
Ingela.

Så nu kan du räkna hur många gånger jag skrivit ditt namn. ;0P
PUSS !!

2008-04-18 | 20:17:04

Vad jag har funnit.

Idag har solen lyst och jag har fått fräknar på min näsa.

Idag har jag ramlat på en massa stenplattor och jag har fått ännu mera ont i ryggen.

2008-04-18 | 00:10:33

Brödraskap.

Idag tackar vi Maria och Dexter, för att de kom och lyste upp våran kväll. Så trevligt och mysigt !! Och jag är mkt imponerad av Dex som kunde gå så bra i kopplet trotts att Disse var lös.  MKT MKT imponerande !!
Vovven har redan slocknat och snart även jag. Men jag vill sitta här en stund och behålla detta nöja inre som jag fick av kvällen. Ett litet leende finnes också på mina läppar. Att Maria orkar lyssna på alla mina teorier (bra som dåliga.) om hundträning.....en pärla är hon.
Ingela, tänker på dig. Och du vet.....när än du vill !!

Sov gott allihopa !!


Liten Dex och "liten" Maria. :0)
image124

2008-04-16 | 22:58:19

När de "klickar".

Kalas med hela tjocka släkten. Jag tycker verkligen om när vi träffas allihopa. Även om det blir högljut och stökigt, så myser jag. Men idag var jag inte på topp, men lilla Rasmusen gjorde allt mkt bättre. Underbara sötunge.
Sen när jag kissade Diesel så var de även ute med Pepsi. Han började spänna sig och ville såklart springa dit, men matte väntade och väntade, och väntade och helt plötsligt hoppas han mot mig, vänder i luften och sätter sig "fot" och tittar på mig !! KLICK och godis !! Då blev jag stolt !! Precis som jag ville han skulle reagera gjorde han, sen var de inga problem, Pepsi var inte längre intressant. *myser*
Tränat lite mera ikväll, men försöker att inte överträna.

Nu ska ja se lite mera Sex and The City i väntan på att Rob ska komma hem.

Imorgon väntar ännu en lång dag utan hundpromenader och aktiviteter......vara sjukskriven sugen verkligen. :0(

Adjö.

2008-04-16 | 15:50:30

Resandets baksida.

Inte så mkt att skriva idag. Resan tog verkligen knäcken på mig och jag har haft ont och varit sur. ;0)
Dagar som denna önskar man att man hade en laptop, då kund eman sitta ute i solen och skriva om ditt och datt. Jag har hunnit med att sola lite, och fått några fräknat. Vidare har jag tränat Disse lite och sen har jag vilat. Insåg idag att jag inte har fått vara ute med min hund på en riktigt promenad på över en vecka, sorligt.

Nu ska jag läsa vidare i mina böcker, se One Tree Hill och sen ska vi fira kusin som blir 30 år. Mer om resan o sånt kommer sen när jag inte är lika slut i kroppen.

Puss och hej !!

2008-04-15 | 09:44:37

BSB.

Underbart !!
Magiskt !!
Galet !!
Lite sorligt.

Men helt klart bäst, bäst och bäst !!

Jag kan inte sluta le såhära löjligt !! ;0)

2008-04-14 | 00:14:46

Besegrad ??

En känsla av otillräcklighet har funnits med de sista åren.
Samma gäller en känsla av misslyckande.
De har blivit mina vänner på vägen, vänner jag aldrig bett om att få och vänner jag skulle klara mig utan.
Ibland undrar jag om jag någonsin kommer må och känna mig som jag en gång gjorde.
Att inte må illa över sig själv, att inte ha den krypande känslan av att alla chanser och allt som var tänkt, försvann under den dära korta tiden då jag tog alla felaktiga beslut.
Undran över vad som kunde ha varit, och kunde ha blivit, följer mig som en skugga.
Vem hade jag varit idag ??
Vart hade jag varit idag ??

Jag är inte ens i närheten av mitt forna jag.
Inte ens i närheten av den jag vill vara.
Den jag vet jag kan vara.
Den Jenny som jag själv tycker om.

Och jag tvivlar att jag någonsin kommer orka bli henne igen.
För mina vänner vill inte flytta, de vill inte släppa mig.
Så jag bär dem med mig vartän jag går.
Den livsglädje jag en gång kände, är som en vindpust.
Ibland kan man känna den stryka kinden.
Ibland kan man känna den i sitt hår.
Men lika snabbt som den kommer, försvinner den igen och man kan inte hindra den.


" I try to go on like Í never knew you
I´m awake but my world is half asleep."


2008-04-13 | 21:20:32

Idag är du värdelös.

Snart är denna helgen oxå slut. Nu är det två jobbar helgen som stundar.....blääää.
Igår så var det full rulle på kvällen och det har jag fått lida för idag, ont som bara den.
Kan berätta lite mera om allt sen, nu måste jag egentligen packa för vi åker ju till huvudstaden i morgon.
Bävar för flyget......ajajaj.

Påminnelse till mig själv ; SKÄRP dig och träna bara när du är peppad.


Nä nu blir de lite piller och soffan.

2008-04-13 | 01:04:29

1 år.

Vad är det för en dag ??
Är det en vanlig dag ??
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Diesels och Dexters födelsedag !!
HURRA, HURRA, HURRA !!

Ett år har de hunnit bli.
Helt ofattbart.


Grattis gubben !!

Puss.

2008-04-11 | 12:51:40

Utbildning.

Jag vill verkligen kunna göra som en besökare skrev. Inte tänka på om jag får jobb efter utb. utan gå de jag verkligen vill gå. Men de är så svårt när följdfrågan på vad man ska plugga, alltid är : "Vad kan du jobba med sen då, och finns de här uppe ??"

Nu är de Våra Bäst År !!

Tjing.

2008-04-11 | 12:49:34

PS.

Jag fick just veta att EMD är förband på måndag. Tja det får väl duga, lite ögongodis iallafall.
Just nu vill jag att Maria ska komma hit och lära mig allt om PhotoShop, att jag ska lära mig det på en microsekund och sen ska jag vara kung !!


Tränat lite mera, nu fattar han att han ska backa (ibland....då får jag gå tillbaka till steg två) och nu prövar han verkligen, sitt, ligg, stå, sitt igen osv....han viftar på svansen och man se att han tycker det är kul.
Lovely !!

Hm ja måste köpa en ny mascara, jag tror min budget klarar en Dior Show.....visst då ??!!

Puss.

2008-04-11 | 11:29:44

World Dog Show.

Nu har jag bestämt mig, jag ska åka till World Dog Show.....och titta.
Så den som vill hänga på är välkommen att höra av sig. Jag kan ev fixa gratis bostad (min underbara svärmor) eller så kan man ju fixa nå billigt boende ihop. Om vi ska köra eller åka typ flyg, sprollar för mig.
Så alla som vill, och är här uppifrån hör av er innan juli. ;0)

Tränade lite klicker idag och igår. De är ju typ allt jag orkar just nu. Kryp provade vi lite, men underlaget sög för det så jag skippade det tills senare. Backa vart nästa moment och han har börjat fatta vinken nu.....prövar sig fram och de är så roligt att se.
Nu ligger han på balkongen och kollar i de nya grannarna.

Jag ska dricka the´ och läsa min Canis.

2008-04-10 | 12:07:09

Samvetets kval.

Det är lite lustigt. Dagar då man vet man kommer jobba länge och kanske tom flera dagar på raken. Då kan man knappt vänta tills man får mysa med en bok och en god kopp the´. Det nästan kryper i kroppen för att man vill inget hellre.
Nu kryper det i kroppen av en annan anledning. Inte har jag ro att läsa nån bok eller dricka nå the´ (på en mysigt sätt.) Jag är bara stressad över saker jag borde göra (städa, tvätta osv) men som jag inte klarar just nu. Jag är stressad för att hunden inte får det han behöver och är stressad över att de inte blir ngt bättre !!

Livet är bra underligt.


Grattis Erica, hoppas du slipper Coop på din födelsedag iallafall.

Ajdö !!

2008-04-09 | 22:23:16

Tackar och bockar.

Jag tycker om peppande kommentarer !!
Så tack tack du anonyme skribent......du fick mig att tänka lite mera positivt iallafall !!

2008-04-09 | 17:53:22

Fåre.

P.S. Disse kan sjunga !! D.S.

2008-04-09 | 17:28:40

Anmäld.

Nu har jag anmält mig till tre olika utbildningar. Jag kan ju fortfarande ändra mig.

1. Djursjukvårdare. (måste bara få ett intyg från PRK.)
2. Etologi och djurskydd.
3. Socionom.

Så på kommentaren på förra inlägget.....jag har ju anmält mig till dessa två program men finns de nån framtid för mig här uppe i norr ??!!

Nu ska jag gå och döva min ångest med lite Disse kramar.

2008-04-09 | 14:31:57

Pinschern som inte var.

Jag minns just vad mina drömmar handlade om i  natt.
Plingan ska skaffa hund i sommar.....can´t wait, can´t wait......
Hur som helst drömde jag att hon hade hämtat hem sin lilla valp, det var en 22v gammal, liiiiten pälsboll. Ungefär som en liten husky valp, men den rymndes i handflatan. Alldeles grå och fluffig, med en stor svart fläck runt ena ögat. Visst den var ju jätte söt, men till saken hör att Ingela ska ha en svart Pinscher !!
Jag försökte med lite ledan frågor att få henne att inse att hunden hon hade fått inte kunde vara en Pinscher. Jag minns att hon inte alls höll med mig.....sen vaknade jag och små log för mig själv.

Min stackars vovve har inte mkt kul just nu. Som tur var kom pappa förbi och de busade en stund, så nu sover lilleman igen.
Jag har hunnit med att se två avsnitt av Americas Next Top Model s.10. Insåg just att ja missat VBÅ, fast de känns som om jag överlever detta faktum.
Nu ska jag gå och påbörja min femte the´ kopp och drömma om min butik. Som jag för övrigt har hittat en lokal till.....men de lär nog aldrig hända.
Ska fundera på vilka skolor ja ska söka osv. Vart lite sugen på Socionom igår, men sen när jag har hört hur mkt Ingela har fått plugga så har jag blivit lite avskräckt......plus att jag inte vet om jag vill jobba med människor.....fast vissa är fascinerande.
Ja ni hör ju....jag lär bli kvar på Coopan tills jag är 65.

Ajdö.

2008-04-09 | 12:06:59

Våra Bästa År.

Igår spenderade jag hela dagen på sjukenheter (så kändes de iallafall.) Först på vårdecentralen och sedan en evighetsväntan på röntgen.
Jag lyckade nämligen klanta till det och ramla på Coopan i måndagskväll. För er som inte jobba på Coop blir de lite svårt att förklara, men för er som har jobbat där så ramlade jag ner i hålet mellan den ena komprimatorn och byggan. Minns faktiskt inte så mkt av vad som hände, men jag förlorade fotfästet, minns att de gjorde ont.....och sen de nästa sak som jag minns var att allt papper jag bar på låg på golvet och jag plockade upp dem.
Axel, ryggen tja egentligen hela kroppen gjorde ont just då. Men igår och idag så är det främst ryggen (ländryggen, bäckenet) som gör ont. Sen det faktum att jag är gul och blå hela jag, tja det hör som bara till ;0)
Röntgen igår visade dock ingen fraktur på bäckenet och läkaren skulle kolla vidare på bilderna idag. Men om de tex är en spricka eller ngt ( inte så troligt men ) så gör man ändå ingenting åt det.
Jag har fått lite för the pain och blir hemma resten av veckan. Varit hemma i en dag och är redan rastlös som få.

Bella berättade att de hade sattt upp en lapp på komprimatorn.
"Jennyravinen var försiktig"

Hehe inget ont som inte har ngt gott med sig. Nu har jag äntligen fått ngt uppkallat efter MIG !! ;0)

Robban åker snart på jobbet och jag blir kvar här. Kan ju inte ens gå ut med hunden på längre prommisar, så den stackaren får kissa och busa med sig själv på innergården.
Ska läsa lite hundböcker, Hundsport. Se hur de går i Våra Bästa År och vila en massa enligt doktorns ord. Ja alltså det dära med Våra Bästa År har jag inte fått ord. från doktorn, men de förstod ni väl. ;0)
En massa folk från jobbet har hört av sig, alla har avrit jätte gulliga och jag vill passa på att tacka här. För jag var lite vimsig i huvudet igår (kan bero på att jag slog det oxå.) så jag minns inte riktigt vad jag har sagt till alla. men tack för er omtanke jag uppskattar den verkligen !!

Nu ska jag lägga mig en stund.

Puss.

2008-04-06 | 23:14:15

Natt.

Bä var här igår, och under några intensiva timmar hann vi täcka upp allt mellan himmel och jord, dvs allt från hästar/hundar till förhållanden och översittare.
När jag tänker efter så tror jag minsanna att vi pratade konstant från de hon kom kring sju, tills dess att hon for nån gång före tre.

Självklart disskuterade vi våra egna förhållanden.
Jag och Robban har aldrig bråkat, aldrig en varit i närheten av det. Jag har alltid ansett att gör man inte det i ett förhållande så är det någon som inte säger vad de tycker och tänkter......att det är någon i förhållande som inte är sig själv.
Dock så är jag mig själv, mer än jag någonsin varit med någon annan. Han har sett mina bra sidor, men har fått sin beskärda del av den mörka mig.
Jag hoppas verkligen att han känner att han kan vara sig själv med mig, och det säger han att han är.
Ett förhållande där man konstant grälar kan ju inte heller vara nyttigt.
Så vart finns den perfekta balansen, och vart är man lyckligare ??
Och hur finner man vägar till där man kan mötas på halva vägen var ??

Hur vet man att den andra är lycklig ??

2008-04-06 | 13:39:51

IMM.

Riktiga vänner är de som vet allt om en,
men som älskar en ändå !!


2008-04-06 | 02:48:05

Vänskap är den sanna kärleken.

Jag har utan tvekan de bästa vännerna som går att få. Bekanta är lätt att skaffa sig men de verkliga vännerna är svåra att finna. jag har hittat mina o jag byter aldrig bort dem. just ikväll har bä varit den som förgyllt min kväll o även om kvällen inte blev som vi hade planerat så hade jag den perfekta dejten!! Det må låta lite sjukt o konstigt men det finns inte ord som beskriver hur mkt jag tycker om dig o hur glad jag är över att du finns i mitt liv. jag har dig att tacka för så mkt o framförallt för att jag kommer sova så gott i natt:-) puss o kram på dig mitt inpregnerade gullebarn.

2008-04-04 | 11:37:29

Snäll på ett lagomt sätt.

Varit på snabb prommis. Nog har jag en snäll hund. Men tack och lov inte en "tråkigt" snäll.
Jag var lite orolig att man skulle få en tråkig vovve som inte har någon egen vilja (visst ibland kan man väl tycka att han har FÖR MKT egen vilja men ändå) och bara är. Min vovve är snäll. Men han kan oxå bli galen, få damp, hitta på små hyss. Han är levande helt enkelt.
Jag är så nöjd med honom och så glad att vi valde Hjortronmyren´s.
Tack för att ni betrodde oss med denna underbara hund. Och för att Maria fick köpa Dex, för det är guld värt.

Nu ska jag krama lilleman.....troligen inte då han hittade en pinne ute som han nu vänligt men bestämt mördar.

Höres efter Coopan.

2008-04-04 | 10:16:30

Bildligt värre.

Nyss uppstigen, väntar på att Disses mat ska svälla och att mitt smör ska mjukna.
Har hunnit med att kolla alla bloggar som jag har under favoriter, kollat aftonbladet och perez.
Nu kom lilleman in med en BH, vilket påminner mig att jag måste hasa mig iväg nån dag och köpa några nya. Tråkigt, man blir påmind om hur otrolig missskapt man är......åsså brukar det bli dyrt.

Jobb idag, sen tacokväll. I säng tidigt för vi ska ju upp o skriva i morgon. Robban ska gå på sys åt mig idag, och jag beställde SPRIIIIIIIIIIIIIT !! Nu du är det färdig lekt.
Inte mkt mer att skriva nu, så jag tänkte sätta in lite bilder ifrån påsken.

Njut.

Här får han sitt första påskägg.
image107

Bäst att skynda sig till mitt "safe-place".
image108

Godis.....mm mm det var ju godis inuti !!
image109

Sen hann vi ju med en ridtur oxå. Här är de Theres som glänser.
image110

Sen var det min tur.....jag är verkligen kass på western.
image111

Söta goa Lillan är en kämpe och en ärlig liten häst. Det var underbart !!
image112

Sen bar det av till Munkis för lite bus under söndagen.
image113

Jag förstår inte varför JAG alltid hamnar i dessa situationer ??!!
image114

Disse och hans älskade moffa. Vad hunden gör egentligen har matte INGEN aning om !!
image116

Syns lite dåligt här, men jag tyckte bilden blev frän när man ser snön, ser ut som om den står stilla.
image117

Tittut !!
image118

Typsikt liten. Jag skulle försöka fota vipporna. Då komme rhan i full rulle. "Vad gör du, vad gööööör du "??
image119

Whohohooooo I´m the king of the world......eller ngt.
image120

Sen besökte vi fam. Li (nä inte de som äger pentan.) Här försöker ja lära Edwin att göra fuck u till Rob.
image121

Gull gull unge där. *nyp i kinden*
image122

Disse fick en ny kompis som han både slikade på munnen och i !! Sorry Maria. ;0)
image123

Vi var ut till Munkis under måndagen oxå....men de bilderna kommer senare, nu måste jag äta lite och göra mig klar.

Puss o hej !!

2008-04-03 | 22:40:06

Fasta.

Måste bara först säga att påståendet att vi snart ska köpa valp igen, var rätt och slätt ett aprilskämt !!
Lite kul att några gick på det, men jag nämner inga namn för det blir så pinsamt då, eller hur Ingela ??!!

Jobbet gick ok, less är jag. En gammal lärare kom in (Skurtan.) och han frågade varför jag inte läst vidare.
Ja de undrar jag med, men vad ska jag bli då??
Jag blir snart galen, jag vet inte vad jag vill. Känslan och oron för framtiden är förlamande. Det ordnar sig säger alla.....men det funkar inte för mig. Jag vill VETA.....nunununununununuuuuuuuu !!
Ena dagen vill jag det, och andra det. Men oftast vill jag bara försvinna. Inte måste ta beslut, inte måsta välja, inte måsta växa upp.
Änne mer panik får jag när alla omkring mig verkar ha hittat sitt spår....jag unnar dem verkligen det. Men samtidigt så känner jag mig lämnad kvar.
Lämnad kvar i träsket av ovisshet och ångest.

Kommer jag någonsin hitta fast mark igen ??

2008-04-03 | 12:44:00

Ihopkopplad.

Jag skulle vilja ha en dator kopplad till min hjärna, då skulle jag kunna skriva ner allt som jag tänker på när jag är ute och går, när jag jobbar och dylikt. För det är då, när jag inte har möjligheten att skriva ner vad jag tänker, det är då jag kommer på det allra bästa.

Precis varit ute med lillvofsen. Underbart. Han är redan en annan hund, inget slit och drag i kopplet. Håller god kontakt, nästan så jag blir "less" ibland. :0) Klickerträningen eller snarare filosofin bakom den har ändrat vårat förhållande, till det bättre. Och de har gått så himla fort. Jag är mer harmoniskt och då blir ju självklart han de oxå. Och de roliga är att jag inte ens har börjat ta med mig klickern ut än (vill lära mig mera innan.) utan kör bara på "`BRA".....kommer it ihåg vad de  kallas......återkommer med det.
Än så länge kan man lugnt säga att jag är smått lyrisk över träningssättet....men vi får väl se ;0)

Nu ska matte få i sig nå foder, sen är det Coopan som gäller. Idag och i morgon, ledig helg......men ska göra högskoleprovet på lördagen. Tack o lov är det inplanerat ngt mkt skojsigt på kvällen.....can´t wait.

Over and out !!


2008-04-02 | 10:47:07

One Republic.

Erica du har så rätt,  All Fall Down är underbar.

Det gör mig ont att allt inte är som det ska. För allt man vill vara är ju lycklig, eller har jag fel ??!!

Kjam.

2008-04-02 | 10:34:28

Everything changes.

Det är lustigt hur bilder, ansikten, ljud plötsligt kan skicka en flera år tillbaka i tiden.
Såg just en musikvideo med en "nästan-pojkvän."
I samma sekund var jag tillbaka till sista året i gymnasiet, alla val och inte-val som jag gjorde då. Hur allting hade gått om jag agerat annorlund, om jag hade agerat. En viss ångest kommer krypande för så mkt had ekunnat undvikas. Mina happy days kunde ha blivit så mkt mera.
Jag vet att ånger för gårdagen är det mest värdelösa som finns, och jag vet att de har fört mig till vart jag är idag.
Men undran kommer alltid finnas, känslan av missförstånd och känslan av att allt kunde ha blivit så mkt mera finns här.

http://www.youtube.com/watch?v=76tQq4_Ler0

Puss o Kram.

2008-04-01 | 23:37:08

Slutpledering.

Så var denna dagen snart slut.
Den har varit lång, men gode så trevlig.
Började med jobb, alldeles för tidigt. Dock förflöt arbetsdagen ganska så smärtfritt, och snart var de dax att bege sig hemåt. Det beror verkligen på vem man jobbar med, idag avr de Erica och Martin, och som sagt när man har trevligt så går dagen fort.
Hem för att klickerträna Disse lite. Har bara börjat med grunderna. Lite ovant men vilken glädje som känns i kroppen när man klickar precis i rätt ögonblick, och sen när man ser att hunden fattar !!
Ut till mor och far, där blev det middag, myspys och en biltur. Robban och pappa fick hjälpa till att LYFTA en bil ur diket. Mm Mm trevligt med starka pojkar ;0)
Hemåt igen för att avsluta dagen med lite tv, te och en lååååångt givande (självklart) samtal med Bääääää.
Hoppas du hittar en snygg väst till dina skor. :0P
 I morgon är både jag och Rob lediga. Då ska vi köpa hundmat (jasi jasi.) , hämta hans tele och sen ska jag titta lite på kläder, bara liiiite. Finns så mkt snyggt nu när jag försöker spara till Stockholm.
Jag skulle verkligen behöva en bra "hundtränar-vind-vår-höst-lagom varm-jacka". Se så vill jag ha en massa som jag inte behöver oxå. Hittade en Balenciaga väska på rean på Asos.....hm rea och rea....

Balenciaga Large Weekend Bag
Bara 15 000 typ.

Åh nä nu blir jag bara shopping sugen.....ska hoppa i säng nu och mysa med mina boys.
Just ja fick prata med "skåningen" Vickan idag oxå. Allt var bra med henne och Lukas. Och hon verkade då glad över sakerna vi hade köpt !! Kul kul.

Ser ev. ut att bli party i helgen.....fast undrar om vi inte skulle dra ihop en tjejdrickarkväll istället. Vi får väl se hur de blir. Efter högskoleprovet så vill ja kanske bara gräva ner mig och gömma mig en vecka eller två.

Nu sängen.

Just ja vi ska köpa en valp till, han kommer om 4 veckor !!!!!!!!!!!!!!

Puss.

RSS 2.0