2012-08-31 | 11:54:52

Back.

Dags att jobba igen. Ska bli skönt, gode så less att se dessa fyra väggar.Piggare, men samtidigt är energin inte på topp, men den ska jag jobba med på andra sätt.
Regnar ute idag, men ska ändå bli skönt att få komma ut på hundpromenad, frisk luft göra så mycket för humöret.
 
Let´s do this !!

2012-08-31 | 11:52:38

Sällskap.

Den dåliga uppdateringen beror på att jag i två dar legat på min rygg. Magsjukan, eller ev en rejäl magkatarr har varit på besök. Så det mest spännande som jag gjort den senaste tiden är de korta promenaderna runt huset med hundarna, med håret på sne och lagom snygga kläder.
Tack och lov har jag haft Matt Bomer och White Collar som sällskap, annars hade jag nog blivit smått galen. Hatar verkligen att ligga inne och inte ha någon ork. Tankarna börjar snabbt att snurra, allt som skulle behöva göras, pengarna man förlorar på att inte vara på jobbet.
Men i morgon ska jag vara fit for fight och tillbaka, det har jag redan bestämt.
 
Så vad har ni gjort de två senaste dagarna ??!!
 
 
 

2012-08-28 | 22:03:41

Embrace.

Det är mörkt och temperaturen har sjunkit.
Bara att inse fakta och embrace it, hösten är på intågande. Jag gör det med massor av tända ljus och inspirerande läsning.

Hur gör djur ??


2012-08-28 | 19:30:36

Tea-Queen.

Så sant så.


2012-08-27 | 11:04:38

Crapi mood.

Jag brukar gilla måndagar, speciellt lediga måndagar. Men inte idag. Det regnar, är kallt och jag är allmänt sur och grinig.
Vill stoppa huvudet under täcket och vänta på tisdagen.
Gör nästan det, har grävt ner mig i soffan med nya muggen, Våra Bästa År på TVn, en bra bok och lite tända ljus. Hoppas de boostar mitt humör lite.


2012-08-26 | 17:55:32

Självömkan.

Självplågeri, det var vad det var att åka och se fotbollen. Var enda fiber i mig vill så gärna, och just nu känner jag mig inte så lite nere.
Men visst var det trevligt också, bjöd med mig pappa, träffade kollegor och annat trevligt folk.
 
 
Dock blev det lite väl kallt på slutet. Så jag ska dricka en kopp te och vältra mig i självömkan en liten stund.
Sen kommer jag tillbaka.

2012-08-26 | 08:58:08

Sunday.

Morgon, hyfsat utvilad, blå himmel, det måste väl vara början till en bra dag eller hur ?!?!
Har lite möbler att skruva ihop och fylla med roliga saker. Fotboll ska ses klockan tre och sen är eftermiddagen än så länge oplanerad.

Vi börjar dock med att mysa lite i soffan framför Nyhetsmorgon med en kopp te, always a cup of tea.

God morgon säger vi på Aronsgatan !!


2012-08-25 | 23:21:54

Det blidde visst en byrå.

Den planerade IKEA-resan blev ju som sagt en Lule-resa. Hämta upp en hylla till köket, äntligen ska alla kokböcker få ett eget place. I Lule så blev vi lite spontana och klockan var väl runt tre när vi bestämde oss för att åka upp till IKEA after all. Ett lyckat beslut, för nu har jag en ny byrå och kan äntligen styra upp hallen. Såklart följde en del andra saker med hem, men jag känner mig nöjd med alla köp. Inte en massa tjafs. Och bäst av allt, äntligen fanns mina skålar som jag har trånat efter i månader.

Nu sitter jag gött i soffan, dricker te ur en ny härlig mugg och känner mig på allmänt gott humör !!


2012-08-25 | 11:55:01

Lördag.

Lite sol har visat sig idag, och visst kan det fortfarande bli lite varmt.
Började dagen med en promenad, tog med mig det lilla monstret på en extra runda. Vi hamnade på loppis där vi passade på att träna lite.
Har hängt lite på balkongen med världsbladet och en god kopp te, men nu är det dax att röra på sig. Tanken var IKEA, den tanken har omformaterats till Storheden i grannstaden. He blir no bra.

Ha en grym lördag !!


2012-08-24 | 10:19:11

Fredag.

De senaste nätterna har jag verkligen drömt tydliga och såklart konstiga drömmar. Vart finns en drömtydare när man behöver en ??
 
Börjar inte förrän kvart över tre idag, så jag har ganska mycket tid att slå ihjäl idag. Problemet är ju att man vet att man ska iväg och jobba, och det känns som om man bara går och väntar på det. Jag har lite svårt att göra något konkret dagar som denna. Men jag tror det blir en tur och hälsa på mor och far.
I helgen hoppas jag att det blir en sväng till IKEA, och på söndag blir det nog att se Pites damlag i fotboll möta Tyresö.
 
Vad har ni för helgplaner ??

2012-08-23 | 20:49:26

Ett gott skratt som förlänger.

Behöver ni få skratta lite denna gråa torsdagskväll ??
Gå in på 4-klövern och kolla in deras senaste "besöks"-video.
Priceless !!
Här har vi killar som verkligem bjuder på sig själv. Jag skrattade så jag fick ont i magen.
Alltså jag skrattade med dem, inte åt dem......hehe.

2012-08-23 | 12:10:21

I´m not ready.

Jag tycker Jennie beskriver väldigt bra hur jag just nu känner inför det faktum att sommaren är till ända.
Jag brukar faktiskt gillar när hösten kommer, färgerna skiftar, man får kura ihop sig under en filt och mysa. Inte så många måsten att vara ute om vädret är fint. Sen efter hösten kommer vintern, och med vintern kommer julen, som jag älskar.
Men i år känner jag inte så. Jag är inte klar med sommaren, den kom och gick och jag sitter fortfarande kvar och väntar på den. Kanske är det för att jag njutit av den i år på ett annat sätt än på länge. Jag vill ha fler ljusa, varma kvällar/nätter. Fler tillfällen att spela minigolf, ha picknick, vara ute.
Jag är helt enkelt inte redo för mörket och kyla.
 
Idag är det dock väldigt tydligt att hösten snart tagit över. Det är grått, blåsigt och ganska så kallt ute.
Dagen startade ändå väldigt bra, jag och pojkarna åkte ut till Heden för att springa av oss lite. De sprang mest, men matte hon kan också.
Nu blir det lite te, och ladda inför kvällens jobb.
 
 
 
 

2012-08-22 | 22:09:07

Klickat på två olika sätt.

Ikväll har jag tränat hund och klickat hem klänningar och skor. Båda sakerna var väldigt trevliga på sitt sätt.
Nu är typ åtta klänningar och fem par skor påväg hem till mig. Nej jag ska inte behålla allt, tror jag, men jag gillar att ha alternativ !!


2012-08-22 | 07:29:18

Jobb och sov-klocka.

Dagarna flyger fram. Känns som om jag inte gör annat än jobbar och sover.
Så nu ska jag iväg och jobba lite till !!
 
Take care !!

2012-08-21 | 21:50:51

Thunder.

Regn, en bra bok, värme och bra sällskap kan göra att åskan inte känns så läskig.


2012-08-21 | 14:25:48

Fem.

Lite typiskt är det att jag i princip under hela semestern har vaknat av mig själv runt halv fem, fem. Och då har jag även varit pigg, inte kunnat somna om och tillslut klivit upp. Nu när jag SKA upp fem, så sover jag hur gott som helst.

Det regnar i Pite idag, gör inte mig så mycket. Jag har jobbat, varit runt på lite affärer med mor och far, rastat mina monster och nu tänkte jag hänga lite i soffan med en kopp te och dagens post.


2012-08-20 | 18:50:30

Prov.

Gör ett försökt att blogga ifrån datorn, vi får väl se hur det går. Fungerar det inte, så lär ni ju aldrig få veta det, men men.
 
Måndag igen, jobbar hela veckan, blir pengar, gör Jenny glad. Helgen har innehållit skogspromenader, fästingborttagning, White Collar- en serie som jag verkligen rekommenderar !! Sol, åska, regn, bilturer, läsning och en massa te.
20 augusti, och ja i morse kändes det då som om hösten var här. 4 månader till jul. Tiden går galet fort om ni frågar mig. Hela september är uppbokad, inte en enda helg som inte innehållet något. Mestadels roliga saker som bröllop, klassåterträffar och så.
På tal om bröllop, ingen klänning i garderoben känns särskilt rolig. Måste handla nytt. Men vart ?? Pite har ett ganska så begränsat utbud.
Tips ??!!
 
Nu känner jag att blogg.se snart lägger ner så jag skyndar mig att publicera.
Have a great one !!
 
 

2012-08-19 | 20:46:37

Broken.

Jag vet inte varför, men det funkar inte för mig att blogga ifrån datorn. Hade velat lägga upp lite bilder, länkar och så, men ni får nöja er med hejna just nu.
Ledig har jag varit hela helgen, skönt då jag har jobbat hela veckan. Vädret har varit sisådär men jag har njutit av både solen och regnet. Sitta ute under en filt med en kopp te och se hur regnet öser ner kan vara rätt lugnade.


2012-08-16 | 10:54:39

Great start.

Dagen har börjat bra, lite sovmorgon, hundpromenad i solen, ett kärt möte och surr med en gammal vän ( gammal och gammal, hon är nio dagar yngre än mig). Lite kloklippning och nu softar jag i solen innan det är dags för att jobba.
Dock känner jag att jag har dåligt med energi, trött fast jag sovit alla mina timmar i natt. Kanske är det ovanan att bo själv, och ensam ha ansvaret över hundarna, eller så är det ovanan med allt stoj och stök på jobbet. På söndag får jag iallafall sova !!


2012-08-15 | 16:09:48

Tomt vare här.

Jag vet inte riktigt vad felet är, men jag kan inte blogga från datorn just nu. Och från telefonen blir det inte riktigt som jag vill. Inte enbart därför som det varit dåligt med inlägg på senaste tiden dock. Jag har varken tid eller lust just nu.
Skrivit en massa inlägg i huvudet, men så fort jag ska försöka få ner mina tankar i ord så går det bara inte.
Semestern är slut och vardagen har tagit vid. I vanliga fall brukar jag gilla övergången men inte i år. Jag hade velat ha mer tid till att njuta av sommaren och alla saker som inte blev av.

Hoppas ni lever och mår där ute !!


2012-08-10 | 18:21:31

Föreläsning med Paolo Roberto.

Idag var Paolo Roberto på Nolia och föreläste. Jag passade på att slinka in för att lyssna lite, och det är jag verkligen glad att jag gjorde. Han levererade en grym föreläsning om att ta tag i sitt liv och sin själ. Just nu känner jag mig helt frälst.
Mer om innehållet och tankar runt det kommer senare, måste kolla på Sveriges semifinal i handboll.
 
Men en sak att tänka på, vi lägger ner mer tid på telefonen/datorn/TVn, än på våra egna drömmar.
 
 
 

2012-08-07 | 23:58:04

Last.

Sista semesterveckan och jag försöker verkligen att inte stressa upp mig över det. Försöker ta det piano och göra saker som jag VILL göra, inte som jag känner att jag MÅSTE. Nolia har dragit igång här i stan och jag har hunnit med en sväng med mor och far. Fler gånger lär det bli, gillar att gå runt på mässor, inspireras av andra och kanske köpa något roligt. Nä nu ska jag sluta svammla och kanske lägga mig, eller så kanske jag ser några fler avsnitt av Hart of Dixie, en serie som jag upptäckte idag och fell in love with.


2012-08-05 | 18:00:00

Now.

Plötsligt slår det en. Att det är i detta nu som man lever, detta är livet. Inte det som var igår, inte det som kommer i morgon. Utan just nu.


2012-08-05 | 01:33:44

Fyller.

Jag lever.
Försöker fylla mina semesterdagar med annat än datorn. Jag läser, andas, rör på mig, hunderiar, ligger i sanden och jobbar på att slappna av.
Idag har jag tillbringat största delen av dagen i Överkalix på hundutställning. Jag ställde dock inte mina egna utan följde mest med som hjälp till en kollega. Hamnade dock i den stora ringen med en ponny i kopplet.
Kvällen har jag tillbringat med glada vänner, först på loppis och sen i soffan gloendes på OS.
En mycket bra dag om ni frågar mig !!
 
 
Tillbringat dagen tillsammans med härliga människor och goa pojkar.
 
 

RSS 2.0