2009-01-31 | 16:47:27

Tävlingsdax hos Tefrossa !!

Tefrossa har en ny tävling !! (hm ja borde verkligen lägga ut mina.)
Där kan man vinna ett litet kit till Alla Hjärtans Dag. det är verkligen ngt som jag skulle vilja ha även om ja inte skulle vinna det. (*pik till sambon*) Men om ingen annan tävlar heller så kanske jag vinner det !! Mohahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nä skämt och sidor klar ni ska vara med !! Gå bara in på Tefrossas sida och lyd order. Svårare än så är det inte !!


2009-01-31 | 16:33:18

Piteås egen modeguru !!

Så var man hemma från jobbet. Skönt. Ikväll ska vi tydligen bli bjuden på både middag och fika. Det lönar sig minsann att ha en stark karl !!

Måste ju berätta värsta grejen !! Jag är numera en modeguru vi satt o kollade i Klick !! på jobbet. Och Sofi hade valt ut några plagg som man bara var tvungen att ägen våren -09. Självklart (ironi) så ägde jag ju några av nyckelplaggen, och ett var då byxan med dragkedja längst ner. (de som jag köpte igår, I LÖV THEM !!) Sen så hade jag kollat på tröjan som fanns med på uppslaget, men tyckt den var jätteful. Så då kom vi ( de få som fanns i lunchrummet.) fram till att jag är ju en modeguru (för ja hade ju uppmärksammat tröjan iallafall.) Så nu på måndag ska jag trava in till Thomas med min avskedsansökan och så ska jag börja att följa mitt kall. Jag ska som Marith sa gå runt på affärerna här i stan och slå folk på fingrarna när de plockar i fula kläder !! Jag tror det kommer bli en hit !!

Håhåjaja nu blir det ill att vila så jag orkar med kvällen. Sedan ska ja börja plita på pappret till Thomas. ;0)

Pöss !!

2009-01-31 | 06:35:33

Inte heller roligt.

Note to myself: Klockan sex är inte heller någon rolig tid att stiga upp !!

Aaaaaaaaaaaaaaaa vill bara krypa ner i den varma sängen och sova såååååå mkt mera. Coopan vill dock annorlunda och på något konstigt sätt så vinner alltid Coop ??!! Kan de vara ödet ??!!

Hujedamig !! Jaja det väl bara att ta på sig jackan och traska ut i mörkret. Men jag paxar då minsann sängen när jag kommer hem !!

Puss !!

2009-01-30 | 13:37:50

Även om man är ful förtjänar man att älskas !!

Trött men vid liv.
Har just tagit på mig ett ansikte, ska ju snart ner på stan.
Men Eskil var det ingen fara, en in.....hm flammation eller fektion ??!! Jag minns ju inte !! Flammation eftersom han har fått anitbiotika.....TÄNK JENNY !! Så vi ska smörja där och så ska de bli bra. Han fick en grundlig genomgång av ögonen och de såg jättefina ut !! Sen så fick jag ett tips som jag funderar om jag ska chansa på eller inte. Man kanske måste våga lite !!

Ser att de "klagas" lite på mina skor. Men vet ni inte att fula saker förtjänar oxå att bli älskade !! OCh du Kristine du som springer så mkt på affärer, om du ser ett par snyggingar på HM så haffa dem (efter att du köpt ett par åt dig själv. ;0) ) åsså gör du en liten resa upp hit. Vilken kanonide´ minsann !! :0)

Nu ska jag göra mig klar för staden, eller tror ni långkallingar och underställströja gör succe´??!!


Allt klär en skönhet, och inget misspryder en ful !!

2009-01-30 | 05:40:16

Alldeles för tidigt hörrni !!

Ursch kl. 6 är alldeles för tidigt att börja tycker jag !!
Även om ja var i säng tio igår så är det tungt.
När jag vaknade i morse så had ejag ont i magen, ÅNEJ tänkte jag. Tills jag insåg att jag hade träningsvärk i de inre magmusklerna. :0)


Hoppas ni andra ligger kvar i sängen och mår gott !!

2009-01-29 | 22:05:34

Sugen på att tjäna en hacka ??!!

Skorna har tydligen kommit in igen.
Så återigen är det någon vänlig själ som vill snappa åt sig ett par 36 åt mig, så ska denna bli rikligt belönad !!


Det är alltså dessa skor jag vill åt !!


2009-01-29 | 20:16:10

Svag som en liten skit.

Ojojoj vad jag är svag, som ja sa till M. 
Svag som en liten skit !!
Men kul var det, tiden gick fort och tjejen var bra. Dock skakade mina ben så mkt i slutet att jag kunde inte sluta skratta. Mycke träning för bålen, vilket jag verkligen behöver. Och att få anv. magmusklerna utan att man egentligen tänker på det. Det här blir det minsann fler gånger !! Och de blir nog Pilates på söndagas åsså. Samma tjej som håller i det och hon sa att de vara bra att köra båda, detta pass fick man bättre balans och Pilates var för att bygga ännu mera.
Nu är jag lite smått slö, vi har precis ätit (tack o lov att jag inte gjorde det före !!) R donar lite och jag sitter här med min illgröna vattenflaska och funderar om ja ska slöa vidare i soffan eller inte.

Jobb i morgon, sen blire middag hos svärpäronen, svärmor fyller år idag så vi ska dit i morgon o äta gotta. Sen så jobbar jag i helgen, så den blir lugn. Har tänkt vålgästa rosviksborna med lite gotta och två gula galningar. Dvs om M ens kommer upp ur sängen efter morgondagens ridtur. ;0)
Oj nu kom jag på att jag måste ju hoppa i duschen, hur äcklig är jag egentligen ??!!

Vi höres !!

2009-01-29 | 16:49:31

Låååååång prommis.

Ojoj hann bli lite små sur när de inte gick att logga in på bloggen. Det gick över och här är jag nu. Sitter och dricker T i en av mina favoritmuggar, fick den i julklapp av en lite tomtenisse och den är verkligen perfekt. Skön att hålla i, skön att dricka ur och snygg såklart !! Jag är ju ganska så petig när det gäller muggar, mkt som ska stämma in.....men de kan vi ta en annan gång.
Vi var ute i skogen i en timma och tjugo minuter. Lovely !! Igår var vi ju ute i ca en och en halv. Skönt att hundarna får sitt. Jag hade då så trevlig så trodde nästan att klockan gick fel när jag såg vad den var. Se vad lite trevligt sällskap och en massa att prata om kan göra !! Disseman blev då såååå glad över att få träffa Hugin igen, det är ju hans favorit "svarting".

Nu har jag stoppat i mig lite mellanmat. Ska ju iväg på balansboll, de rek. att man inte äter så nära inpå. Dock var ja tvungen att få i mig ngt, för det börjar klockan sex, är en timma långt. Då hinner jag ju dö av hunger innan jag kommer mig hem för att göra middag. Missade ju lunchen eftersom jag sov lite länge åsså.
Just nu känner jag mig redo för soffan.....haha men ja ska kämpa för att inte lägga mig där. Då är det ju kört !!
Har faktiskt varit och pillat på musen lite nu, klickat hem två saker. Håller dem hemliga ett tag till, vill ju inte ge sambon magsår eller ngt liknande. ;0)

Nä nu måste jag göra ngt vettigt, annars har jag snart somnat !!

2009-01-29 | 11:46:56

Återigen är hon seg.

Nu dag igen. Tänkt om det är den sista, jag menar man vet ju faktiskt aldrig !!
Klev upp för sent.....igen.
Slöat för mkt på morgonen......igen.
Sitter här i pyjamas........igen.
Nu ska jag dock ta tag i hejna. Först blire att storhandla på Coopan. Känns töntigt att ta bilen de fjuttiga hundra m som det är dit, så jag tänkte dra allt på pulkan, min rosa fina :0)
Sedan ska jag och Plingan ut med hundarna, snacka skit har jag minsann tänkt få henne till. ;0)
Vill försöka hinna in och prova jeansleggingsarna (??) som jag skrev om igår.
Ikväll hade jag tänkt mig att jag ska försökta ge mig på balansboll  oppa Korpen. Tror de ska vara ungefär som pilates på boll. Ska ge styrka, smidighet och balans. Och allt det dära kan jag verkligen behöva !!
Pratade just med M om vilken balans man hade när man red som mest, och vilka bål- och benmuskler man besatte. Gamla goda tider det dära. Sen spekulerade vi lite om en IKEA resa, vi är gode så avis på T och F, så kanske kanske om två veckor lite beroende på hur det ser ut.

Nä nu blir det att traska till affären, eller först måste ja ju klä på mig. Förstår ni vilka headlines de skulle bli i lokaltidningen om jag kom i pyjamas !! Räcker med att jag skrämnde ihjäl brevbäraren nu på morgonen !!

Vi höres !!

2009-01-28 | 23:55:30

John Blund.

Inte mkt att orda om. Trött, ska hoppa i säng. Det blir man tydligen att en och en halv timmas prommis i lagom jobbig terräng. :0)

Tandborsten först, sedan John Blund !!

Sweet Dreams !!


Och du......jag är fortf. lite ledsen att du inte sa ngt. Fy fy !!





2009-01-28 | 14:45:55

Underbara promenad.

Underbar prommis i skogen med M och dogsen. Nu är de riktigt trötta. Sitter med andan i halsen och kastar i mig lite mat. Det var SÅ värt det !! Bara få gå och gå, hundarna får motion och man kan prata om allt man vill !!

Joppet nu !!

2009-01-28 | 12:37:10

Bortglömda smutskläder.

I väntat på att M ska ringa och vi ska ut med hundarna så har jag hunnit med lite småsaker. Var ner på stan en sväng, kollade in chinosen-kom hem med en tröja. Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken storlek jag skulle ta. Vill att de ska sitta sådära lagom pösigt men samtidigt så vill jag inte att de ska sitta FÖR pösigt.  Ni hör ju vilka I-landsproblem. Sen sprang ja en snabbis för att leta en kalender att ha i fickan, men alla var så fula så det blidde ingenting. Kolla in på Vila, där hade de fått ett par rätt läckra leggins som ser ut som jeans med dragkedja längst ner. Jag orkade dock inte prova dem, kanske i morgon då jag är ledig.
Jag passade på att dammsuga och starta en diskmaskin. Det avr då jag kom på att jag hade tn tvätttid mellan 7-10 i morse, då jag sov som godast!! Haha blir välatt boka en ny tills i morgon då.

Nu messade M att hon är påväg. Långprommis med dogsen och sedan Coopan för hela slanten.
Hur ska lillan orka ??!!

*vink vink*

2009-01-28 | 10:48:36

Idag ler jag lite extra.

Idag ler jag lite extra, samtidigt som jag säger GRATTIS !!


Hihi Plingan du är nog den enda i hela världen, förutom jag då såklart, som vet vad det handlar om !! ;0)

2009-01-27 | 23:14:31

Inget mera dåligt samvete.

Jag har lixom insett på sista tiden att jag mår gode så bra. Visst en och annan magsjuka och dipp har jag väl haft. Men i det stora hela så känner jag mig hyfsat.
Sedan nyåret i Iggejaur så har jag lixom kommit ram till en massa bra saker som hjälper mig framåt. Jag har accepterat vissa saker som jag inte kan ändra på.  Jag har fått en bättre självinsikt. Jag har även insett att jag behöver inte ha människor runt omkring mig som jag inte vill ha. Jag har fått nog av folk som trycker ned mig, folk som försöker ge mig dålig samvete, få mig att känna mig liten och sämre än vad jag egentligen är. Jag har insett att jag behöver inte dessa erergitjuvar i mitt liv. Jag kan faktiskt välja vem jag vill ha runtomkring mig !!
Jag har min innersta krets, men samtidigt har jag börjat sträcka mig ut mot nya individer som ger mig positiv energi. Människor som jag känner är bra för mig, människor som jag vill umgås med.

Kanske verkar som ett litet, självklart beslut.
För mig är det dock en enorm lättnad, jag behöver inte dessa människor och jag har äntligen vågat säga det högt !!

Puss !!


2009-01-27 | 22:08:14

Livet i en shoppningtom småstad.

Nu har jag struttat runt här i läggan i ny jeansen och kavajen. Jag ser inte alls lika cool ut som Frida. Men samtidigt så vill jag lixom ha den. Frågan är om jag kommer våga ha den bland folk. För det är jag ju så himla len med. Vad folk ska tycka !! Dåligt av mig, jag vet. Det jobbas dock på.  Nackdelen med att bo i småstad är att det är inte lika vanligt med olika stilar. Alla tjejer har samma kläder (nästan) och är det någon som bryter ut så äre ju mot punk osv. Nu kanske det oxå är jag som överdriver lite men ibland känns det som om man inte får ha sin egen stil. Utan man ska vara så lik alla andra som möjligt. 
Ett vanligt fenomen är att om ett plagg sitter på en skyltdocka eller har en bra plats i affären, så vips är allt slut och varenda människa har en. Beror ju säkert på att utbudet på affärer är lite begränsat, men inte så kul när man går ut en kväll och tio andra har samma linne som dig !! Sen att alla roliga kläder och skor som bara finns i få ex, de kommer ju inte längre norrut än typ Märsta.
Äsch nu ska jag ge mig. Jag älskar faktiskt att bo i hajna stan och vill verkligen inte flytta härifrån. Jag lixom bara önskar att det kom lite fler affärer hit.

Så vad tror ni ska jag behålla kavajen och göra en statement ??!!

2009-01-27 | 20:41:40

Kavajens vara eller ikke vara !!

Nu är Teet här så jag kan blogga lite mera. Fixade kortet på Korpen idag, så nu T väntar vi bara på dina kläder sen så kör vi !! De hade visst någon kampanj så jag fick en T-shirt, en sportbag, en vattenflaska (en till.)  och lite andra småsaker. Har jag sagt att jag gillar att få saker ??!! :0)

Sen sprang vi på Gina, och vad tror ni inte finns där. JEANSEN !! Jag provade ju självklart ett par och nu ligger de här hemma. Hittade även kavajen som jag skrev om igår, provade den och köpte den. har dock inte bestämt mig för om ja ska ha den eller inte. Dock hittade jag just en bild på hur ja skulle vilja se ut när jag har den !!
HÄR på Frida Fahrmans blogg. Så vill jag oxå bära den. Måste fundera på om det är en sak jag klarar av eller inte. Det är axelvaddar i den, supermodernt men inte för en som har breda axlar som moi. Kanske går de att ta ur ??!!
Hur som haver så nu har jag lite dåligt samvete för att jag har gnällt på Gina här i stan, men till mitt försvar så sa de faktiskt att de inte skulle ta in byxan alls !! Så är det någon fler som vill fynda, så skynda !! De hade en del storlekar kvar faktiskt.
Är grymt sugen på ett par chinos därifrån åsså, men kan inte bestämma mig för vilken färg.
Tips ??!!



2009-01-27 | 20:30:03

Fjärde kortet ur fjärde mappen !!

Hemm från jobbet. Hunnit vara ut med dogsen på en längra prommis och nu gror en kopp T i köket. Köpte nya muggar idag, fast jag inte ska. Men de var så fina och lila, och jag har velat he dem länge och nu fanns de på rea !! ;0)
Måste erkänna att jag har lite bloggabstinens när jag är på jobbet. Kommer på så mkt bra att skriva om, roliga saker, knäppa kunder och allmäna funderingar. Kanske måste jag fråga chefen om jag får gå runt med en liten datta !!

Så en ny utmaning !!
Ta det fjärde kortet i den fjärde  mappen och berätta om det !!


Det är en riktig närbild på en av puppisarna när vi var och hälsade på dem andra gången. Fem veckor tror jag minsann att de var och inte ville de stå stilla när man skulle ta kort !!

Så jag utamanar : Maria-du är ju bara självskriven, Theres likaså, Fia oxå såklart. Emmeli om hon har tid. ;0)  Camilla !! Phu nä nu ids jag inte länka några fler. Alla som vill får gärna göra det, jag tyckte den var ganska rolig. Lämna gärna en kommentar så jag får gå in och kolla på era bilder !!

Kjam !!

2009-01-27 | 11:07:51

Tisdag äre idag.

A new day has begun !!
En mysig frukost med hela familjen, läste tidningen. Sen kom posten med mina nya Gina Jeans och de var tom ännu snyggare än vad jag hade trott. De var lite slitningar och andra detaljer på dem som kändes rätt. Storleken, hade jag nog kunnat ta en mindre men de funkar. :0)
Fixat tid för att kolla upp örat igen och en tid för at tkolla upp Eskils öga.
Så vi har hunnit med en del på morgonen. Alltid skönt.
Nu ska jag klä på mig, ta på mig ett ansikte och sen ska jag ta med mig R ner på stan. Ska förbi på korpen och förlänga kortet där, in på Gina och kolla om kavajen finns och sen bär det av till Coopan.

Ha en grymt bra tisdag allihopa !!

2009-01-26 | 23:22:23

Olsen-inlägg.

Denna här var jag lite sugen på att klicka hem samtidigt som ja köpte jeansen. Men sen insåg jag att jag gärna vill prova den först. Risken finns att jag ser ut som en förkortade dvärg eller ngt !!
Kanske måste jag in o kolla om den finns här i Pitschtan i morgon. Jag tvivlar dock.

                                                      399 kr Gina Tricot.


Jag skulle vilja se sådära lagomt slarvigt cool ut, som Ashley Olsen !!


Hey hon är ju tom kortare än vad jag är, kan hon så borde väl ja kunna ??!! Och jag kan gärna ta hennes hår medans jag likaså håller på !!
                                                                                  
                        
Pretty, pretty girl. Nåja hennes syster är ju inte särskilt ful hon heller !!



Oj nu blev det ju nästan som en hyllning till Olsen sisters. Haha. Men jag gillar deras stil (för det mesta.)  Jag vill oxå kunna se sådära obesvärat cool ut i allt jag tar på mig !!

2009-01-26 | 22:19:05

Hundträning.

Hundkurs ikväll. Kul att komma igång. Tyvärr är vi ju ganska så många att de blir mkt att stå stilla. Disse skötte sig bra. Han är så rolig att jobba med nu det lilla kräket. ;0) Dock så fick han sitta nära, nära en hund som gormade ganska så mkt. Det var jätte läskigt och det märktes att efter det blev han riktigt trött i huvudet. Så nu sover han som en klubbad säl. :0)
Ekke fick vara hemma efftersom husse jobbade, men vi tränade en sväng innan.
Nu blir de T och en filt för matte fryser som en tok. Vi är ett bra gäng som träna tillsammans, några har ju varit med ända sedan valpkursen. Så himla kul att se hur alla utvecklas. Sen är det alltid kul med nytt folk, man får tips och så. Men ibland skulle man lixom vilja "Ö" (du fattar M.)

Nu ska jag surfa webben lite. Se om de finns ngt spännande att lägga pengar på. Mohahahahha !! ;0)



Sitt-stanna kvar i Iggejaur. Ser ni vilken vovve som sitter kvar, olycklig men kvar sitter han. Hehe.

2009-01-26 | 17:15:31

Utmaning.

Jag har ju då blivit utmanad av Camilla.


De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana fem personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att det har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.

1. Jag är hjärtopererad som liten. (fem och ett halv ungefär.)

2. Jag har varit snabb som vinden. Sprang ifrån i princip alla. Den känslan är oslagbar.

3. Jag har haft egen häst, i ca åtta år. Ridit sedan jag var sex ungefär.

4. Jag grubblar mkt. Analyserar och funderar över saker och ting. Kan ligga vaken i fler timmar om jag fastnar.

5. Spelat fotboll i miljaders år, tills jag blev skadad. Saknar det varje dag.

6. Har varit fackligt aktiv i sex år.

7. Har haft så långt hår att ja kunde sitta på det.

Sen så insåg jag ju att jag blev utmanad av Maria för länge sedan. Så här kommer det !!

1. Kan gräma mig i evigheter.

2. Blir väldigt sällan arg, och blir jag det så håller det inte i sig så länge.

3. Kan vara egenyttig.

4. Läser snabbt. Rekordet är 14 böcker på en vecka.

5. Varit vegetarian i åtta år.

6. Älskar musik och behöver en massa varje dag.

7. Tar alldeles för lätt åt mig av vad folk tycker och tänker.

Sådära det var det bästa jag kom på. Vem ska man nu utmana ??!!  Theres är ju självklart, samma med Fia. Maria har ju fkatiskt gjort utmaningen redan. Erica, Jennie  är de som jag kommer på som kan tänkas faktiskt idas göra hejna. Sen tror ja de flesta redan har gjort den. Så ni som vill, gör den och länka sedan här till mig så jag får läsa sju smaskiga saker om er !!


2009-01-26 | 16:52:58

Januari är T-månaden !!

USA har fattat biffen !!
Läste just på Tefrossas sida att de har januari som officell T-månad !!
Inte illa, undrar om ja ska skriva ett litet mejl till Reinfeldt och lägga det som förslag.
Vad tror ni ??!!



Satt faktiskt här och hade lite tråkigt, då jag såg att jag hade blivit utmanad av Camilla. Ska gå och göra mig en kopp T, man måste ju lixom vara med i friandet, och så ska jag grunna på mina svar !!

Kram !!

2009-01-26 | 14:34:39

Bra start !!

Dagen började med en långprommis på heden. Jag tror minsann både att hundarna och förarna njöt. Körde en minnesapportering med Disseman. Samt några markeringar. Gick klockrent. Eskil fick pröva på en vanlig och han fixade det !! Nu ligger de båda och sover. Husse har just åkt för att jobba och matte hade tänkt få i sig lite mat.
En bra början kan man säga !!

2009-01-25 | 19:35:49

Pizza är magiskt !!

FRISK !!
Det magiska ordet är..........PIZZA !!
Igår kväll blev jag hungrig mitt i allt illamående. Min kära sambo köpte då pizza åt oss. Lite skeptiskt var jag, men men jag åt iallafall.
Sedan blev jag frisk !! Lite bubbel i magen har jag väl haft sedan dess, men inget mera ajaj !! Pizza är magiskt helt enkelt, eller så drunknade väl bacilluskerna i allt fett. Jag är då nöjd iallafall !!
Så jobbat har jag gjort idag. Sedan åkte vi direkt ut till munkis för att titta på hundpulkan som pappa fixat hem åt oss. Riktigt fin var den. Ska bli kul och se vad hundarna tycker om den. Dock måste sele och dylikt införskaffas.

Nu hade jag tänkt få i mig en kopp T, inte druckigt sedan i tisdags.....inte vågat ifall jag skulle koppla ihop T med illamående.
Lite mys i soffan och sen ska jag börja fixa lite med tävlingarna jag utropat här på bloggen. Alla som känner mig vet att jag är inte vidare kreativ av mig, men jag hoppas jag ska lyckas få ihop ngt iallafall.

PUSS !!

Kul att du har hittat hit Anneli. Och tack för dansen T, jag tror minsann den hjälpte !!

2009-01-24 | 18:03:34

Fucked up.

Ser just att bilden ser helt fucked up ut. Men sorry guys jag orkar inte fixa just nu !!

2009-01-24 | 17:50:40

Tröst-shopping.

Ännu ett gnäll inlägg. Fick gå hem från jobbet idag, lyckades hålla mig tills jag tog mig in genom dörrarna här hemma. Sen var den rosa skurhinken min vän.
Just nu är jag mest sur för att M och J ska ut o fira sin, vad de nu avr-årsdag på Valdinos. Och de ville att vi skulle följa !!
Självklart går de ju inte, magknip och eventuella avkastningar känns inte så himlans skojsigt att ta med sig på restaurang. Jag är super pissed just nu !! Förstår vilken trevlig kväll vi had ekunnat ha. Istället är det soffan som gäller.

Jag har tröst-shoppat lite. Denna byxan från Gina, den blir nog snygg till sommaren, den ett vitt linne och min körsbärskofta från HM !!



2009-01-23 | 23:25:19

Gnäll och gnet.

Jag vet inte om jag tycker att det är så stor ide att skriva här just nu. Allt handlar ju ändå bara om hur ont i magen jag har, och de känns som om det är en sak man inte villa läsa om alltför många gånger.
Hoppas på en återkomst i morogn med nu energi och inspiration.

Pöss !!

2009-01-22 | 21:25:41

Paket I´m lovin it.

Både paketet från HM och Bokus kom idag. Som ni säker redan vet så älskar jag att få post, och jag älskar ännu mera att få paket !!
Tror det blir att behålla det mesta från HM, ev skickar ja tillbaka ett par byxor, vi får se när de andra kommer (senare lev.) Men koftan kom, den såg och den segrade !! Hur söt som helst. Längtar till sommaren då jag kan ha någon söt klänning åsså koftan till !!

Mår faktiskt lite bättre, även om magen är sur fortfarande. Tänkte ja skulle göra min sambo glad, så jag föreslog MAX till middag. Såhära tre strips och två tuggor vegburgare senare känns det inte längre som om de var någon bra ide. Nåja R blev då lycklig. ;0) Ni skulle ha sett hans min när jag sa att de hade skickat två veg.burgare. På tre år har jag aldrig sett honom se så besviken ut !! Moahahhahahahhaaa, som tur var så drev ja ju bara med honom.

Nu börjar handbollen om.

Tjiiing !!

2009-01-22 | 18:01:19

Energinivån är noll.

Energin är noll. Tänkte jag skulle gå ner till mordor och köpa mig ngt salt.  Vid tvättstugan tog det stop. Det vara bara att ta hissen upp igen. Lovlely !!


By the way, jag kan inte läsa mina kommentarer.....återigen. Hopaps de funkar snart.

Ajdöss !!

2009-01-22 | 15:19:38

Skor till salu.

I´m bored !!
Nåja jag har iallafall tagit mitt förnuft till fånga och lagt ut två par skor på Tradera. Jag har ju storlek 35 (ibland 34.) men då och då köpter jag skor i storlek 36 lixom ihop att mina fötter ska växa i skorna. Detta händer ju då av någon konstig anledning ALDRIG !!

Så har du små fötter, men lite större än mig. Här finner du mina Tradera auktioner. Ska lägga ut ett par jeans lite senare. Men nu måste jag vila igen.

Puss !!

2009-01-22 | 13:19:25

Jag ber om Burträsk.

Hejsan ursäkta min frånvaro. Men jag hade turen att bli magsjuk igår.....räckte de inte med att jag var dålig i söndags ??!!
Och det var inte vad jag var van vid, brukar bli dålig på morgonen och sedan brukar det bli bättre vid ett, två tiden. Igår hade jag konstant ont i magen i TJUGO timmar !! Tror mig jag är ingen människa som är br apå att vara sjuk !!
Idag känns de lite bättre. Försökte äta glass med då började det leva om i magen, så det blir väl flytande föda ett tag till....*suck*

Det braiga med gårdagen var ju att R kom hem, och han hade med sig en massa T, en liten present (bodybutter från Body Shop.) och såklart sig själv !! Även några saker som ja ska lotta ut här på bloggen. Måste bara fixa och dona lite.
Gina Tricot jeansen var helt slut i min storlek, detsamma för de bruna skorna. Fick dem i svart. De avr snyggare i brunt men ja tror svart funkar åsså.
Tusen tack love !!

Nu ska jag krypa ner i soffan an stund. Vi får höras.


Det är sånna hära dagar man ska ha en bärbar datta !!

2009-01-20 | 22:43:55

"Min" lappuggla.


Jag kunde inte för mitt liv förstå varför jag var så trött när jag låg i soffan och läste Solo och Sofis Mode . Men jag insåg ju just att jag klev upp fem i morse, ha rinte sovit någon middag, var ute på en lång prommis med hundarna. En timmas offroad i djupsnö (var väl inte helt planerat.) samt att jag har pysslat och donat här hemma lite också.
Nu är mina planer att lägga mig i soffan, se programmet om Victoria Silvstedts liv på 4:an och sedan försöka somna gott.  Hade tänkt kliva upp hyfsat tidigt i morgon för att hinna med en till offroad prommis. Måste erkänna att mina ben och stjärt värker en del.

Jo just ja !! Det coolaste med dagen var att jag fick se en livs levande (ok hade kanske inte varit så coolt om den hade varit död.) lappuggla.  Den satt bara några meter ifrån mig i ett träd. Den var helt fantastiskt vacker och helt obrydd om mig. Självklart hade jag den stora kameran hemma. Åkte och hämta det, men då var den borta. Grämer mig en del, för förstå vilken bild jag kanske hade kunnat få. Stor och mäktig kändes den. Den bara satt där, tittade på mig, tittade ut över skogen. Det var häftigt måste jag säga !! Det var ju nästan så att jag kunde ta på den....
Ringe M, som sa "ha alltid kameran i bilen !! "
En vis kvinna det dära !!

Nu börjar showen !!

Inte "min" uggla. En ändå en lappuggla. Otroliga djur.


2009-01-20 | 21:21:45

Frisör sökes.

Dåligt med skrivande nu. Gjort en massa, halvkrasslig hund, mobben fast mellan sätena i bilen osv osv.

Vet ni vad jag dock kommit på ??!! Vi saknar en frisör i vårat kompisgäng. Inte för att jag vill ha billigare, utan för att jag skulle vilja ha möjligheten att variera mera !!

Så är du en frisör som söker vänner ??!! Vi är ett glatt kompisgäng som gärna vill bli din vän. Lämna en kommentar så hör jag av mig !!

2009-01-19 | 17:30:34

Sov du själv i natt ??

Tydligen ingen hundkurs ikväll. Synd för jag var peppad. Men jag och M ska ändå dit och träna voffs lite. Innan dess ska vi dock mötas på Dollar och Djurmagasinet.
Lilla Ekke han får ingen mat idag, fasta för att sedan få risavkok. Han är super duper dålig i magen, stackaren.
Lite typiskt att de ska komma nu, när R ska vara borta i två dagar. För vad gör jag om de händer en olycka mitt i natten ??!! Då kan jag ju inte väcka min kära far. Nä huvva vi får hoppas att de blir bättre.
R ska nämligen till Stockholm i morgon. Även om ja inte vill sova utan honom, kan räkna de gånger i har sovit själva de senaste tre åren, på typ en hand. Så vet jag att de är en stor möjlighet för honom, samt att han ska ju faktiskt fixa mig lite T från NK, kolla upp om Gina byxorna finns, och om min stora kärlek HM skorna finns där ute för mig !! Sen ska han köpa en liten sak som jag ska lotta ut här på bloggen. !!
Vill jag inte sova själv, så får jag komma till Bergåsa. Alltid bra att veta. :0)
Nu ska jag göra mig klar för kvällens äventyr.

Puss !!


2009-01-19 | 15:40:03

Hemklickat.

Phu jag vara bara tvungen att gå igenom hela läggan för att kolla så det inte lurade någon fler överraskning någgerst. Jag hade tur. Jag passade även på att dammsuga och skura överallt. Skönt. Så nu luktar det citron och gröna skogar hos oss !!


Dessa här två har jag just klickat hem, tillsammans med tre rosa ljus. Våran sängkammare ska gå i rosa och vitt har jag beslutat mig för.  Finns på Jotex för 269.- för båda. Om jag inte vill ha dem så tänkte jag att min kära mor ska få dem istället. Nu skulle jag bara behöva typ såntdära trassel i rätt rosa nyans. Någon som vet vart det finns ??

2009-01-19 | 14:56:49

Att ha en underbar pappa.

Så var jag hemma. Föret var lite småspännande med det gick bra. En mysig lunch i Lule blev det. Hoppas det hjälpte lite iallafall.
Spenderade 300 kr på Djurmagasinet inna jag åkte hem. Väl hemma möttes jag av en förfärlig stank !! Eskil hade bajsat inne och det var inte den fasta sorter !!
*uäk*
RIngde min älskade pappa som gjorde en uttryckning. Jag hade inte klarat det själv, började hulka bara jag kom in i läggan. Som ni förstår är barn ingenting för mig. Pappa fixade och fick en påse lusseprinsar som tack !! Nu är det skurat med citronsåpa och ja kan äntligen stänga alla dörrar och ta av mig jackan.
Alla stjärnor i hela världen till min pappa, älsk dä !!

Phu nu måste ja ta en kopp för att lugna nerverna. ;0)

Puss !!


Älskade pappa med en liiiiten Disseman.

2009-01-19 | 10:52:21

Det man inte vet !!

Så nu ska jag snart åka iväg och leka student. Outfiten blev liiiiite annorlunda då det snöar som en tok här, då är det lite kallt med shorts. Magtröjan sitter dock där den sitter.....hm *host*

Har börjat läsa en gammal klasskompis blogg. Hon är super duktig när det gäller inredning och dylikt. Så nu ha rjag betsämt mig, köket skall tapetseras om !! Funderar på en burnaktig fondvägg åsså, men de ska jag ta hit expertpanelen till. Nu är det så at tjag kan inte tapetsera, så jag hade tänkt att T och M ska fixa det åt mig. Jag kommer självklart stå och hejja på !! De vet inte om det ännu, men jag ska försöka locka med något bra. ;0) Är som sugen på vardagsrummet också, men det får vi se.

Nä nu ska jag bege mig. Måste dock bara berätta att det omöjliga har inträffat !! Jag är less på mackor !! Som den stora mackoman jag har varit kommer detta som en liten chock. Det var när jag skulle äta frukost i morse som jag insåg att vi hade bara "mackfrukost" hemma, och inte ville jag ha mackor inte !! Vojvoj undrens tider är inte förbi.

Ha en bra dag alla !!

2009-01-18 | 22:47:02

Min studentoutfit !!

Hm jag ljög visst. Ska komma igen i morgon, lovar.
Nu ska vi lägga oss och se några avsnitt av serien Samantha Who ??.

Jag ska visst leka student i morgon. Undrar vad studenten Jenny har för klädstil ??!!


Kanske ngt liknande ??!! ;0)

2009-01-18 | 13:03:09

Jag lovar.

Hä kom snart en update !!


2009-01-16 | 16:53:22

NS gbrei gui ineig.

Jag har just fått Eskil att apportera TRE gånger på raden. Det har aldrig hänt. Jag fick en massa hjälp av Diesel som visade hur det ska gå till.
Jag sitter här med en kopp av mitt favoritT Roobios Cheescake.
Jag har ett nytt avsnitt av Grey´s framför mig.
He känns gode så bra nu !!



Pssst funderar lite över en tävling at tha i bloggen. Är ni nå sugna ??!!

2009-01-16 | 16:15:54

Dagens roligaste !!

Dagens roligaste !!
Eller kanske inte för henne, men man måste ju ändå ge dem cred för sitt kreativa tänkande !!
*ASG*


Haha här fanns den igen.
Voj voj !!

2009-01-16 | 15:10:10

Hallå kommentera då !! :0)

Här uppe är det fortrfarande kallt. Ligger väl på en tjugotvå minus. Trots de måste monstrerna ut. De var hur söta som helst. Först ville inte Disse hälsa på mig ordentligt förrän jag släppt ut Eskil. Vi brukar stoppa honom i köket om vi ska vara borta längre stunder. Men de kan hela tiden se varandra osv. Disse stod vid grinden tills jag släppte ut Ekka, då hälsade de båda som om de aldrig sett mig. Väl ute på prommis gick det hyfsat, det tar sig sa mordbrännaren. Tränade lite på att en får gå fritt medans den andra ska gå sida. Efter alla behov var gjorda så gick vi in på innergården för att busa lite. Och hör och häpna, Eskil drogs med i leken och skuttade sida vid sida med Disse. Det varade dock bara några sekunder, men hej det har aldrig hänt förr !! Sen tvättade Eskil Disses nos lite. Galna var de då. Jag smög in lite träning i form av sitt stanna kvar, men ENORM retning. Båda klarade det galant !! Vi mös på en stund ute, trots kylan ville nog ingen utav oss gå in. Tillslut sa mina tår ifrån och nu sitter vi här. De borde vara lite trötta efter allt skuttande och springande. Hehe Ekke sover minsann.

Idag då, vad händer mera. Får se. R jobbar ett tag till och ja funderar på att antingen slöa här framför Grey´s eller göra ngt nyttigt. Får se.

Sen hallå av alla mina läsare så är det EN som skrivit en kommentar om frisyren !! Ni behöver ju inte alls skriva erat namn, skriv bara typ bu eller bä !!
Och du T får en guldstjärna i himlen !!

Pöss !!

2009-01-15 | 22:01:24

M hade rätt !!

Visst är det jobbigt när andra har rätt om en själv. ;0) Jag sa ju för ett tag sedan att jag funderade på att spara ut håret en bra bit. Men nu tja.....alltså när jag såg Little Js nya frissyr första gången i GG så blev jag kär. Dock var jag lite osäker, och under julen glömdes den bort. Sett ett avsnitt och nu är jag såld igen. Dock var det riktigt svårt att hitta bra bilder där hon (Taylor Momsen.) har den. Lyckades skrapa ihop några halvhyfsade. Det är ju en väldigt uppklippt frisyr som med rätt styling blir lite rockigare. Den går dock att göra lite softare också.



Klicka för stor bild

Klicka för stor bild


Så nu frågar jag ER, vad tror ni ??
Är detta en frisyr som ni ens tycker är snygg eller vad ??
Ni som känner mig, kommer jag klara av att bära den ??
Mitt hårs öde är i ERA händer !! :0)


2009-01-15 | 21:14:24

A Piece Of Cake.

Här ska ni får se vad jag just har klickat hem !!
Leilas bok Piece of cake.
Det var lilla Theres som gjorde så jag fick upp ögonen för boken, och jag menar dessa skulle man väl inte säga nej till !!
Köpte en åt R syster i födelsedagsprocent åsså. T lovade att de skulle vara ganska så lätta recept, så jag hoppas på det. Jag är ingen hejjare i köket, inte när det gäller bakning iallafall. Det har alltid varit Rs avdelning. Men nu ska jag försöka. Jag lär väl ge er en update om hur det går !!



Jag tror minsann att du har ökat antalet sålda böcker T, du kanske ska bli hennes talesman ??!!

2009-01-15 | 20:55:30

Krishantering för min JD-lover.

Så var man hemma från jobbet. R är på hockey med min pappa, så jag är ensam hemma. Eller jag har ju mina vita små moster med mig. Tror ni att de brydde sig om att det var minus tjugotvå ute ??!! Ikke det, de ville springa, rulla sig i snön och busa en massa. Matte var med en stund, sen fick det räcka.
Mina planer för kvällen är att sitta här en stund med min kopp. Sen had ejag tänkt inta soffan och läsa Chick  och dricka lite Smoothie. Börjar sex i morgon så det känns som om en lugn kväll är det enda rätta.

Sen såg jag att ja kanske måste ha en krishantering oxå, JD ska ju tydligen lämna Scrubs, hur ska det gå min min lilla JD-lover då??!!
Jag finns här för dig gumman !! ;0P

Nu blire att läsa lite bloggar !!

Puss !!

2009-01-15 | 12:32:34

Hung up on some jeans.

Sitter här med min brunch som de tydligen blev. Klockan har gått alldeles för fort. Jag börjar jobba två. Hade tänkt plocka lite, träna lite voffs, se senaste OTH och smurfa webben. Nu kommer jag inte alls hinna med allt detta. Så jag väljer att göra två saker. Träna voffs satm senaste OTH. Det ha jag förtjänat efter att ha släpat en pulka full med hundmat genom halva stan.
Har faktiskt redan hunnit surfa runt en del. Många som bloggar om jeansen från Gina, de finns ju självklart inte i Pite och inte heller i Lule. Jag vill verkligen ha dem, så jag hoppas att R hinner springa en sväng på stan nu när han åker till Stockholm på tisdag. De hann ju bli slut på webshopen innan jag ens hann andas. Så nu sätter jag mitt hopp till min R, eller att någon köpt fel storlek (min storlek, fast ja vet ju knappt vad jag har.) och lägger ut dem på typ tradera till ett hyfsat pris.
Eller att någon där ut i cyberspace köper dem åt mig och skickar upp dem !!
Man kan ju alltid drömma, eller hur.

2009-01-15 | 12:10:20

Midvinterns köld är hård.

Brrr kallt är det ute, runt en arton minus. Men har man hundar är det bara att bita ihop. Nu var jag faktiskt så välklädd att jag frös inte det minsta. Tanken var att ja skulle gå själv, vi behövde hundmat och sen behövde jag bröd. Men som sagt, jag klarar inte av att gå längre prommisar utan hundarna, samvetet säger ifrån. Så sagt och gjort, utrustade med två hundar och en pulka bar det iväg. Det gick bättre än förväntat, även om jag insett att jag måste träna på hundmöten. På Coop får ju inte hundar följa med så jag band dem utanför. Jag är lite emot detta men eftersom ja bara skulle ha bröd och jag hade med mig en filt för dem att sitta på så gjorde jag det ändå.
När jag kom ut satt det två änglar, eller ok en ängel (Diesel.) och en lite busigare ängel (Eskil.) och väntade. Vi gick strandprommisen hem. De fick springa av sig lite.
Nu är det dax för frukost för matte. Hundarna fick ha skattjakt med grisöron när vi kom hem.

Vi höres !!

2009-01-14 | 23:53:08

Nerbäddad.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, pyjamasbyxorna o raggsockarna är på. Ett riktig modelejon ligger här minsann. :) Tre pojkar ligger o andas tungt brevid mig. Jag kan riktigt känna lugnet. På tvn har jag Private Practice o efter det har jag ett Desperate Housewives. Glamour ligger brevid mig o jag har lagt beslag på. Rs telefon så jag kan surfa runt bäst jag vill. Lovely lovely, att köpa honom en Iphone var en bra idé av mig måste jag erkänna. Hoppas ni får en trevlig natt alla o att ni som behöver sova får sova ordentligt nu. Puss o kjam.

2009-01-14 | 22:05:38

Äpplet är inte lika surt.

Hemma igen.
Har varit ut med dogsen och jag måste säga att de gick riktigt bra. Haha nästan iallafall. Jag hade dem lösa åsså kom en dam förbi med sin Yorkshire, jag bad grabbarna gå sida och tänkte när jag hade passerat "hejna gick ju super !!"  Berömmer Disse och sen ska jag vända mig till Eskil, då visar det sig att han är framme och pussar på den lilla flickhunden !! Jag bad om ursäkt och de var en mkt snäll tant för hon sa att de vara bara roligt om hennes lilla flicka fick träffa andra hundar. Tur var väl det, men jag vill ändå inte att mina ska springa iväg. Nåja väl hemma annordnade jag en lite skattjakt åt dem och båda fick varsitt ben.
Kokade T-vatten för att sätta mig här vid dator. Säger då bara det, tur jag har mina bloggar att läsa. För då blev jag påmind om att  Made in Sweden började ju ikväll. Jag har en liten secret crush oppa Mr Bagge. ;0)
Nu har R kommit hem och det är snart slut på dagen. Känner mig lite piggare iallafall !!

Vet ni vad jag har köpt mig ?? En egen alldeles ROSA yogamatta. Oh så fin den var, och på rea tom. Hade tänkt ja skulle träna min rygg lite på den sådära ibland. Annars kanske jag kan ha den som prydnad, för snygg är den då. *nöjd Jenny*

Nu ska jag läsa vidare på alla bloggar !!

Puss !!

Å tack för alla söta krya på dig-kommentarer.


2009-01-14 | 11:24:34

Bita i det sura äpplet.

Dax att gå till Coopan. Huvudvärken och snoret är min vän. Febern har ja inte ens tänkt att ta. Vi har fackklubbsmöte idag och det vill jag vara med på, så det är bara att bita i det sura äpplet. Jobbar ju bara till halv nio ikväll så de ska nog gå bra.

Lite tråkiga inlägg på sistone. Men ja ska försöka bättra mig, bara energin kommer tillbaka.
Ha en bra dag !!

2009-01-13 | 20:24:18

Vad gör just DU ??

Sitter här med världens frossa. Men jag har min Tkopp med mig. Måste ju läsa alla mina bloggar. R sitter i soffan med en huvudvärk som heter duga. Hundarna tuggar på ben. Ja, det är verkligen en lugn kväll här hos oss på Aronsgatan.

Vad pysslar ni med ??!!

2009-01-12 | 22:02:48

Lipstick Jungle.

Har just sett första avsnittet av Lipstick Jungle på 3:an. Jag blev inte alls imponerad. Men man kanske behöver se fler avsnitt, vad vet jag.
Såg ni det, vad tyckte ni då??

Nu ska jag sova, febern är lite bättre men jag är snorig som få. Dock blir jobbet i morgon. Inte kan man vara hemma altför länge.

Sov gott !!


2009-01-12 | 14:13:32

Yes they are back !!

Det ljusnar på TV-fronten. Insåg just att det har börjat gå nya avsnitt av både OTH och Grey´s, helt lovely alltså !!
Så nu håller jag på att "få" hem dem. Sen ska jag lägga mig i sängen och bara mysa till mina älskade serier.
Men först måste ja ta en ipren för huvudet håller på att sprängas !!

Ajdö !!




2009-01-12 | 13:33:41

Värdelös tv.

Sjuklingen här igen.Det går verkligen bara skit på tv på dagarna. Ska sova lite till så jag kanske orkar sitta vid dattan sen. Kram.

2009-01-12 | 11:21:56

Sjuk.

Idag är jag sjukt. jag som vägrade bli det. Feber och lite ont i halsen. Febern är värst, vaknade alldeles blöt i morse. Tråkigast är att jag förlorar pengar samt att jag missar kvällens hundträning. IT SUCKS !!

Nåja ska bädda ner mig igen och hoppa på ett mirakel.

2009-01-11 | 20:35:11

Litet nagellacks-test !!

Så dära !!
Tänkte visa er nagellacken som jag har inhandlat den sista tiden.



De två första är ju som ni ser från Depend,  riktigt billiga lack som jag tycker håller om man har ett bra överlack. Det billiga priset gör att man kan köpa många i olika färger utan att det svider i plånboken.
I detta falet har jag köpt ett Base Coat att ha under för att skydda naglarna. Samt ett blått glittrigt ett för att glädja min sambo. Han älskar nämligen blått. ;) Depend kan man hitta lite överallt, Kicks, Lindex osv.

Det ljusrosa nagellacket är från Nicole by OPI, ett Nic´s Sticks. Fungerar undgefär som en penna. Man skakar, trycker och målar. Jag tycker det är super !! Speciellt för mig som är lite skakig på hand, har en tendens att kleta runt det lite varsomhelst och en klassiker för mig- kleta lack runt korken så den senare torkar fast !! Här är ju det omöjligt vilket jag diggar starkt. Som sagt en favorit hos mig. Jag köpte mitt på Kicks.

De tre sista lacken är L´oréals Star Magnet i färgerna purple, red och silver. Det var ju lacket jag skrev om här. Har bara hunnit testa det ena lite, och jag kan säga att det gick inte alls någe bra. Jag fick bara mönster på en av mina naglar. Men det kan beror på mig, för jag var ganska så klumpig. ;0) Dock är färgerna snygg och det sitter gode bra måste jag säga. Finns just nu för 79:- på Kicks.

Jag tycker det är roligt med nagellack, man kan på ett sånt lätt sätt ändra sitt "utseende" och jag känner mig alltid lite mera uppiffad om jag har målade naglar. Sen så har jag ganska så korta naglar, de bryts lätt i mitt jobb. Och jag tycker alltid att de ser snyggare ut med lite färg på.

Kram !!

2009-01-11 | 20:07:11

Ingen städning här inte.

Haha tror ni det blev någon städning, ikke det.
Det blev middag hos svärföräldrarna och surr där istället. Mkt mkt trevligare enligt min smak !!

Nu är vi hemma, R är ganska så trött och jag känner mig inte riktigt kry. Fryser och mår lite allmänt knasigt. Dokc vägrar jag att bli sjuk, bara så ni vet !!

Nu var vattenkokaren klar igen, återkommer efter jag har gjort en kopp !!

2009-01-11 | 15:10:27

T-tävling.

På tal om T. Tefrossa har en tävling på G igen !!
Eftersom jag har en påse med tempelt här hemma så hoppas jag nog över denna, men ni andra kan ju passa på att kanske vinna !!

Lycka till !!

2009-01-11 | 15:07:29

Dagens promenad.

Så har vi varit ute på en prommis med Hugge Bugge och Ingela Pling. Välbehövligt och trevlig. Diesel ahde dock knäck i lurarna och måste ha ätit lugnande för han fattade nästan igenting av de matte sa. Lovely typ.
Nu måste jag ta tag i julborttagningen. Men jag har ingen större lust. Känne rmig lite smått förslöad efter prommisen.
Kanske en kopp Djurgårdsblandning kan pigga upp ?? Ska iallafall pröva.
På Dollar hittade jag ltie smått och gott, dock var de dåligt med hundben. Köpte dock några ansiktsmaskar åt mig själv, R får ju självklart pröva om han vill. *fniss*  Ett Lypsyl för bara en tia !! Sen köpte jag några klädvårdsrullar också. Tro mig det kan man aldrig ha för mkt av när man har två goldisar i huset.

NU hörde jag att vattenkokaren var klar, så nu blire en kopp !!

Ajdöss !!

2009-01-11 | 12:02:30

De två vita.

Nu ringde Plingan. Vi ska ut med dogsen när jag har varit på Dollar, så det är bara att masa sig iväg.
Glömde ju berätta hur söt Eskil var i natt, när jag låg där på soffan, frös och var mörkrädd, vem tror ni inte kommer och sover på golvet nedanför soffan. Jo lilla söta Ekke Pekke. Jag kan avslöja att jag blev mkt lugnare av det. :0)



Den andra lilla vitingen, tja han tog helt enkelt MIN plats i sängen.


Nu ska jag ila !!
Adjö !!

2009-01-11 | 11:56:21

Hjälp mig med dessa skor someone !!

Om någon kunde finna dessa skor i minsta storleken (antar de är 36.) köpa dem och skicka upp dem till mig så skulle jag bli så glad !! Jag står ju självklart för alltihopa samt att ja kan kasta in ng liten present !!

PLZ !!

2009-01-11 | 11:29:18

Missnöjd sambo. :0)

Efter att ha lagt mig i soffan med min jacka på, så lyckades jag somna en lite stund i natt iallafall. R avr inte nöjd när han isåg att jag inte hade kunnat sova, och inte hade väckt honom. Men till mitt försvar så skulle han ju faktiskt upp och jobba.

Ser att jag har fått kommentarer men jag kan inte läsa dem !! blogg.se har krånglat en del de sista dagarna tyvärr. Men ska blir spännande att läsa vad ni har för tips om flygrädslan min.
Som sagt idag blire minsann Dollar. Sen måste jag plocka lite mera jul. Självklart har jag tänkt hinna med lite fotografering åsså.  Jag är sugen på att försöka ta porträtt av människor, lixom prova olika vinklar och ideer. Så om det finns någon där ute som är sugen på att stå modell, så hör gärna av er. Jag står självklart för smink, en rolig stund och en massa massa T !!

Nä om ja nu skulle ta mig lite frukost och sedan bege mig iväg en sväng. Solen ser ut att skina fin fint ute.

På återseende !!

2009-01-11 | 00:41:01

Ödets ironi.

Tror ni jag kunde sova.....ikke det.
Hm om ja sov skulle jag ju iof inte sitta här, det är hög nivå just nu !!

Det första jag läser om när jag kröp ner i sängen är om den dära flygolyckan som var för en massa år sedan. Den där de överlevande var tvungna att äta varandra. Det stod om den i TV-bilagan.
Ödets ironi eller vad säger ni ??!!

Nu är det inte därför jag inte kan somna, utan jag håller på att frysa ihjäl. Huvva. Även om R är varm, så kan ja ju inte ligga och röra mig mot honom hela tiden (hm de dära lät ju normalt.) för ligger jag stilla blir jag inte var, fryser bara mer då.
Som ni ser har jag stora problem denna lördagsnatt.

Brr nu blire att hämta en filt.

Sov gott ni andra iallafall !! (jag är INTE bitter. ;0) )


2009-01-11 | 00:03:52

Flygrädsla.

Nu har jag kolalt runt lite på hotell och resor. Sedan har jag läst en del om flygrädsla. Jag skulle helst av allt vilja vara drogad. Somna när vi startar och vakna när vi landar. Men jag tror inte att det är möjligt. Lite lugnande kanske man kan hitta någon läkare som vill skriva ut. Sedan hittade jag en sida där det stod ganska mkt information om hur planet fungerar i vissa lägen och så. Intressant och lärorikt.
Hurvvas att man ska vara så fjantig och rädd !!

Så hur känner ni er när ni ska flyga ??
Är ni rädd, isåfall för vad ??
Har ni varit rädd, hur kom ni över rädslan ??

Alla tips och råd tas tacksamt emot !!
Nu blire sängen för att sova och grubbla lite mera.

Puss !!

2009-01-10 | 23:09:19

The Cheescake Factory !!

Jag har ju länge funderat på att bjuda över R och se hockey i NY lagom till han fyller trettio. (och jag får ju SHOPPA !!)
Lugn, bara lugn ja kan skriva det här eftersom jag har delat med mig av mina planer. Känns ltie knasigt att beställa resa och dylikt och sen så törs han inte åka. Sen kan ja tycka att han kan få en chans att spara ihop lite pengar.  JAg hoppas verkligen att de blir av. Jag längtar så sjukt mkt tillbaka. Fy skrutt för denna dumma flygrädsla, annars hade jag nog varit tillbaka för länge sedan. Åh jag kan riktigt se mig själv shoppandes på VS, Macy´s, Sephora och massor andra ställen.
Ett favoritställe som jag och Bella hade när vi var över var Cheescake Factory . I SF så låg den uppa på Macy´s och man hade utsikt över typ hela stan. Åh vad gott det var, vattnas typ i munnen nu !! Vi brukade käka middag där, tog en cheescake till efterrätt åsså beställde vi med oss en hem !! Om jag säger såhära, jag förstår att så många amerikanare är tjocka. Jag skulle typ äta där varje dag om ja bodde där. Och jag skämtar inte,de har ju typ 50 sorter att välja mellan !!
Till min fasa så såg jag nu att vi hade missat att det fanns en i NY oxå !!  Hur kunde vi missa detta ??!!
Så om de blir så att jag och R åker över, då ska vi minsann bo där.
Detta här blev min favorit. Ååååååååå !!


Ursch nu blev jag så sugen på USA, att jag måste kolla upp lite vad resor och hotell kostar.
Jag och R tar gärna med oss några respartners om någon är sugen. Ju fler desto bättre. Och jag kan lova att julhandeln i landet over there är ngt man vill uppleva !! Så börja spara nu, lägger ni undan en tusenlapp i månaden så har ni iallafall runt elva-tolv tusen när vi åker. Det är så vi har tänkt göra. Och när man är två blir ju summan mellan tjugofyra-trettiosex papp att handla för.

Dax att surfa på webben !!

2009-01-10 | 21:21:04

Nu ska glada julen ut, ut, UT !!

Varför plockar man egentligen fram julsakerna ?? På bara någon vecka ska de ju bort igen. Och alla som känner mig, tja ni vet ju hur det ser ut här hemma.
Vi har börjat iallafall. Men nu blev ja så less att vi ska sätta oss i soffan och mysa. R börjar tidigt i morgon med. Men jag tror inte att ja ska kliva upp ngt för hm få se ELVA i morgon. Hade tänkt rensa läggan på lite stuff, nu är jag less plotter, nu vill jag ha kalt !!

Jag återkommer säkert senare då R somnat !!

Puss !!

2009-01-10 | 16:59:02

John Blund redan ??

På stan hittade jag såklart inga byxor. Det är tyvärr nackdelen med att bo i en liten stad. De tar inte in allt som finns i sortimentet och det finns ju bara en av varje affär i stan åsså. Sen om de skulle råkas ta in ngt man vill ha, så är det slut innan de ens hunnit packa upp det, samt att då har alla likadana.
Nåja jag fick iallafall FYRA nagellack med mig hem, samt några söta små lyktor som jag hittade på rea.
Hade tänkt åka ut till Dollarstore för att bunkar hundben, men jag hade tänkt gå dit. Dock är det så att jag har svårt att gå längre prommisar utan att ta med mig hundarna. Jag får så dåligt samvete när jag tänker på att de kunde ju oxå ha fått motion om de hade varit med. Men jag vill inte ha dem uppbundna utanför Dollar, så då kom jag på att vi väntar in husse och sen åker vi ut allihopa. Till saken hör att vi hann inte dit, de stängde fyra. Funderar på att åka dit i morgon istället.
Jag åkte iallafall ut i munkis tills R slutade. Hundarna fick busa lös med moffa och jag fick mysa lite,

Efter en varm dusch så funderar ja på en snabb nap, jag är grymt trött. Kan ju bero på den tidiga uppstigningen.
Senare ikväll hade jag tänkt samtala med R om att köpa ett filter till kameran, kanske ngt mer typ en bättre kameraväska eller ngt liknande.
Nu måste ja lägga mig på soffan en stund, världen började precis snurra.

Puss !!

2009-01-10 | 10:17:38

Min egen fotostudio.

Bestämde mig för att prova lite mera med stativet och det nya objektivet. Så jag riggade upp min egna lilla fofostudio här hemma. Hm tja det var inte det lättaste.
Några saker att tänka på är.
* Jag skulle ha använt fotolampan jag fått av pappa.
* Jag skulle ha använt ett strykt lakan.
* Jag måste fixa hem photoshop så jag kan beskära mina bilder och få mindra bakggrund.
*  Det är lättare att vara två.

Synd att bilderna blev så gula, för här har man en chans att se att objektivet är riktigt bra. Om ni kollar noga noga så kan ni se ganska många detaljer i pälsen och dylikt på Disseman.


Lite ofukuserad näsa, samt gul bild.




Eskil han ville inte sitta, inte vara med på kort. Men håll med om att han ser SÅ mjuk och skön ut !!


Så Maria nu är det bara du analyserar och kollar vad jag har gjort för fel. Sen tar vi nya tag och tar superbilder !!
Och Ingela när du har tid så kom gärna hit med Hugge Bugge !!

Nu ska jag klä på mig och gå ner på stan en sväng. Nagellack och jeans står på agendan.
Vi höres !!

2009-01-10 | 08:46:20

Ljus i mitt hem.

Så var sista maskinen igång. Hade tänkt lägga mig en stund, men nu är jag ju pigg !!

Julen ska ju som sagt städas bort. Jag vet inte om jag har visat det, men jag köpte ju ett av de dära ljusen som jag var så sugen på. Det blev ett med pepparkaksdoft. Det har spridit ljus, värme och doft, men nu är det dax att ta semester. Istället kommer jag plocka fram mina ljus från PartyLite. Dessa har jag i dofterna Mullberry/Vanilla, Vanilla/Pear Brulée och Coconut Chocolate Mousse.
Tack tack !!

Jag fullkomligt älskar ljus om någon missat det !!





Note to myself: Kolla alltid att stativet står rakt !!

2009-01-10 | 07:01:22

Vad gör du uppe ??

Vad kan man göra uppe såhära tidigit kan man ju undra !!
Jag ska precis gå ner och sätta igång första tvättmaskinen. Och det var inte ens så att det inte fanns någon annan tid, utan jag valde just kl. 7. Tänkte att det skulle vara skönt att få undan tvätten och sedan använda resten av dagen till annat.
Igår kändes det som en superbra ide´.
Idag undrar jag vad det är för fel på mig !!


Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Ajaj tvättstugan kallar.

2009-01-09 | 22:13:14

Vem klädde på Jessica ??

Vem hade stylat Jessica Almenäs (eller vad hon nu heter ??)
Hemska tider.
Det är tur att smaken är som baken, för i mina ögon var det då.....ja jag finner inga ord !!

2009-01-09 | 21:42:21

Let´s dance.

Så har vi snart sett alla dansare i nya Let´s Dance.
Jag måste säga att det var många som var riktigt dåliga. Men men första gången så man kan väl inte vara alltför hård.
Favoriten hos mig är just nu Laila Bagge. Fy skrutt vad snygg hon var, även om jag mest satt och oroade mig för att hennes ena bröst skulle göra en egen liten show !!

Nä nu blire mera T och ännu mera mys.

Vi höres !!



2009-01-09 | 11:25:03

Vatten är bra har jag hört.

När jag kom in från prommisen så märkte jag att det avr ju endast två minus ute. Sen jag fick den nya jackan har jag nästan slutat att kolla tempen. Så jag bestämnde mig för att låta dörren vara uppe en stund, vädra lite och så får pojkarna vara ute och titta på lite folk. Eskil hade lite svårt att förstå att han fick vara ute utan mig, men han fattade snabbt.
Jag klädde på mig en massa för att inte frysa, och kände mig hyfsat nöjd att pojkarna kunde roa sig själv.
Döm av min förvåning när jag senare vänder mig och oxch båda ligger i biabädden och sover !! Här sitter man minsann och fryser i onödan. ;0)

Snart är det Coopan, jag ska härda ut idag. Ikväll är det tacosdagen och jag längtar redan. Sen viskas det om att Let´s Dance börjar om ikväll. Jag vet redan vem jag vill ska åka ut men det håller jag för mig själv.

Jo just ja, jag hade tänkt att jag skulle försöka börja dricka vatten. Jag avskyr verkligen vatten, men det är bra att ha vätska i kroppen. Så nu har min kamp börjat. Igår gick det väl hyfsat, köpte en Loka på jobbet och den var urdrucken mer än halva. Sen har jag druckit några vattenglas här hemma. Det går inte fort, men det går framåt !!

Ha en trevlig fredag !!


Våran utsikt. Mordors märke syns oxå. :0)

2009-01-09 | 10:34:39

Snyggare "dagens outfit" går inte att finna !!

Aaaaaaaaaa jag DÖR !!
Camilla du är ju bara för crazy !!
Jag som alltid sagt att någon modeblogg ska jag aldrig ha för då måste man ta "dagens outfit". Men efter att ha läst Camilla blogg så börjar jag faktiskt tänka om !!

Ohohohoooo tack för dagens goda skratt, den var så klockren och snygg accessoar du har minsann, vart kan man köpa honom ??!!

;0)

2009-01-09 | 10:27:28

Moderna Jenny.

Så efter lite T och frukost känns det lite bättre. Har hunnit småträna grabbarna åsså, min lilla D har helt plötsligt förvandlats till en liten ponny. Lovely !! Nu ska vi bara hålla i det hära åsså.  Har lekt med dem lite med, för det är jag lite dålig på. Idag innan jobbet kommer de inte att få en lika lång prommis, jag känner att jag behöver fm här för mig själv om ja ska orka med jobbet.
Mår inte alls någe bra, inte psykiskt utan rent fysiskt. Mår så illa och har ont i magen. Nåja de brukar ju gå över så. ;0)

Had eju tänkt fösöka besöka både Vero och Gina idag i hopp om att finna jeansen, men jag får ta det i morgon. Är ju ledig och R jobbar fm så jag ha rju några timmar att döda.
Sen så funderar jag lite på vad ja ska göra med mitt hår. Tror att jag vill ha det lite längre nu igen. Helst direkt med ex. känns lite dyrt och med tanke på hur dålig kvalitet det var på de som jag satte i sist så nja. Men vi får se, om jag törs ska jag gå och prata med "min" frisör och höra lite vad hon tycker. Att klippa topparna är ett måste dock.
Måste berätta ngt osm jag tyckte var lite småroligt, när vi var på stan M och ja så kollade jag ju på rouge. Då frågade jag henne vilken färg hon trodde jag skulle passa i. Leende svara hon "ja det beror ju på hur du har tänkt göra med håret, färg och så"  Det roliga med det är att jag typ hela mitt liv, åteminstone fram till för bara något år sedan aldrig hade gjort någonting med mitt hår förutom typ klippt topparna. Och nu säger alla runt omkring mig att jag är så rolig för att jag byter frisyr och färg lite då och då.
Minsann har jag inte blivit lite modern såhära 20 någonting år i efterhand !! Det ni !!

Nä nu är det dax att fylla på T-koppen och surfa runt och kolla in lite butiker !!

Puss !!


Söjna såg he ut förr gången då I klippt mä !!

2009-01-09 | 09:24:16

Morgonstund, yeah right !!

Morgonen började inte vidare bra. Men nu kan det väl bara bli bättre, eller hur ??!!

Nu blir det att dricka T och läsa lite bloggar.
Återkommer !!

2009-01-08 | 23:34:39

Här går de undan !!

Ops var just in på HMs sida igen. Koftan finns nu ENDAST i storlek 34. Jag kan lova att det är en glad Jenny som sitter här. Tur att jag lyssnade på mig själv och fixade beställningen ikväll.

PHU !!

2009-01-08 | 23:30:15

Det höll på att sluta illa.

GAH !!
Det blev lite väl spännande. Typ sex minuter i elva får Maria ett meddelande om att de kommer stänga ner klockan elva för lite underhåll. Gissa om M fick lägga i högväxeln !! Men med två minuter tillgodo så var beställningen klar. Dock hann av storlekarna på koftan jag älskade ta slut, storlek 38. Jag fick den dock i 36 och M är överygad om att jag kan ha den. Det hoppas jag på, men jag är alltid lite velig när det gäller storlekar, och de kommer nog sitt ai ett tag.
Så nu får ni hålla tummarna att den är as-snygg och passar som handen i handsken !!
Ett tips kan ju vara att beställa den typ NU om ni vill ha den, för den är redan slutsåld i storlekarna 42,40,38 !!

Nu blir soffmys och sedan sängen !!

Sov gott !!

2009-01-08 | 22:44:22

HM-beställningar inte helt lätt.

Just nu håller jag och Maria på att beställa från HM. Det krävs en del vill jag lova !! Bilder ska skickas, storlekar ska funderas över och färger ska väljas. Inte helt lätt !!

Jag har iallafall beställt klart.....hm tror jag. Måste säga att jag köper kläder på ett helt annat sätt. Förr köpte jag kläder bara för att jag tyckte de var snygga, men nu funderar jag lite mera på hur jag ska bära dem, till vad och kommer de verkligen vara snyggt på mig ??!! Jag tänker igenom saker och ting mkt bättre, vilket resulterar till mindre oanvända kläder i garderoben.

 
Den hära koftan blev jag bara SÅ kär i. Syns inte så bra men det är körsbär på den.  Åh jag bara älskar den. Hoppas nu bara den sitter bra åsså.


Ett par enkla träningsbyxor att tex ha på Yogan.

Samma här fast typ ballongbyxa, ska prova och se vilka som känns bäst.

Nä nu måste jag guida M lite, vi kom just fram till att hon behöver Sillisar !!

2009-01-08 | 21:49:43

Mina drömmars jeans.

Aha nu har Aftonbladet skrivit om jeansen jag vill ha. De enda som egentligen känns rätt är de från Gina, men ja undrar om de finns här i stan.
De jeans som jag egentligen vill ha är ju dessa !! Precis dem !! (nice blogg btw, jag är sjukt avis på dina väskor och din nya plånbok!! )

Aja jag får fortsätta mitt letande med ljus och lykta. Nu hade jag faktiskt tänkt kolla lite på basplagg från HM, ska även kolla in lite träningskläder efter ett tips för en go medarbetare.

På återseende !!

2009-01-08 | 13:38:06

Fitnesstips ??!! Titta hit.

Jag och Maria har kommit på värsta bästa hälsokuren. Den har resulterat i att M orkar mera på sin crosstrainer och har även fått ner pulsen avsevärt. Jag har ju fått energi som det var längesedan jag hade. (jag vet att jag tjatar om den, men vet ni hur härligt det är att tex orka bädda sängen och göra det med glädje.)

Här kommer det hemliga tipset, och glöm inte var ni läste det först.

* Gör ingenting under julen. (jag har ju iof jobbat med inte mkt mera.)
* Låt pojkvännen, svärfar, pappa gå ut med hunden på de långa prommisarna.
* Ät massor med julmat och godis.
* Slappa en hel den framför TVn.
* Åk till Iggejaur några dagar. (jag är tveksam om de funkar att åka någgerst annerst, men om de gör det-hojta till.)

Vips så är du mkt piggare, i bättre kondition och du är redo att bestiga Mount Everest (eller åteminstone Breviksberget !!)
Nu ska vi bara skriva om bok om ämnet sen så kan vi slöa ännu mera och dessutom tjäna pengar på det !!

Nu bär det av till Coop. Måste säga att det är mkt tillfredställande att åka och jobba när man har två hundar som ligger helt utslagna och knappt orkar lyfta sina söta huvudet.

Remember, det var här du läste det först !!

2009-01-08 | 12:26:04

Uppfriskande promenad i -16.

Nu har jag och pojkarna varit ute på en timmes prommis. -16 grader ute och matte håller på att svtettas ihjäl, underbart med en varm jacka måste jag säga. Lika underbart är det att ha energi igen. Tänkte att ja skulle bara ta en slö fm idag, pojkarna var ju trötta efter gårdagen. Men sen så känd ejag för en prommis, då tänkte jag att jag tar korta rundan. Väl ute i det friska vädret så bestämnde jag mig för att gå en långprommis. Så men min nya rödaa assnygga Iphod i fickan, fullmatade med Pink begav jag mig ut. Sjukt härligt.

Nu har jag en halvtimma till att göra vad jag vill, sen blir det att göra sig klar för Coopan. Jobb i två dagar, sedan ledig helg.

Fick åsså veta att exteriörskursen steg 2 blir nästan helg, den ser ja väldigt fram emot !!

Tjiing !!

2009-01-08 | 10:27:43

Årets låt.

Öh ok, såg just att EMD vann årets låt med "Jenny let me love you" visst det är en helt ok låt som man nyttat på någon gång, sen är ju namnet klockrent.
Men hallå om det är ÅRETS låt,  så känns de lite skrämmande för Sveriges muskiindustri.

2009-01-08 | 10:14:08

Otrevlig natt.

Morgon igen. Drömt mardrömmar mest hela natten.
Nu har jag tänkt vakna till med lite T och bloggläsning.

På återseende !!

2009-01-07 | 21:57:44

Kvällens Tips !!

Tänkte dela med mig av ett tips som jag nyss själv börjat använda mig av.
Säg att du har en T-sort (ja ni kunde väl inte tro att de handlade om ngt annat än T va ??!! ) som ni inte alls är särskilt förtjust i. Släng det för allt i världen inte !! (hujja mig.)
Blanda det istället med ngt annat T som du har hemma. Det går alldeles utmärkt att blanda hej vilt mellan Teer och har man tur kanske man hittar på en ny supergod smak.  Det behöver ju inte handla om teer du inte tycker om, låt endast fantasin sätta gränser !!
Man kanske skulle kunna säga att blanda inte söta Teer med friska, men  vem vet de kanske blir en hit !!

Så ut i köket och använd fantasin lite, och skulle det vara så att du ändå inte tycker om Teet fast du provat det ihop med andra. Släng det inte nu heller, utan ge det då för allt i världen till moi !!


2009-01-07 | 21:42:05

Full rulle med drulle.

Vi har just varit ut på en lång promenad med voffs, så nu kan man med gott samvete slappa framför datorn och tvn.

Träningen idag var skit kul. Disse var taggad som tusan och den lilla poan kom fram idag med. Han är så roligt att jobba med när han är sådan. Jag prövade att träna lite med honom först för att se hur motivationen var då. Och till min förvåning så var han taggad redan då. Vi körde vidare på våra vänstersvängar, orka med att hålla konc. lite läggande och ställade. Visselpipan och lite apporteringar. Åh vad jag älskar min vovve när han är motiverad. Äsch jag älskar honom alltid.
Med Eskil körd ejag bara lite fotgående och sånt. Han var lite stressad och ville mest bara kramas. Det blev dock mkt bättre. Och ikväll körde vi lite till och då gick han riktigt bra lilla farbrorn.
Jag blev inspirerad idag, både av att vara på en plan och träna, samt att se Camilla med Niro. Några tips på nya övningar fick jag med !!
Sedan satt vi i klubbstugan och surrade en massa hund. Jag hade kunnat fortsätta sitta där tills i morgon !!

Väl i stan kastade jag och M i oss lite lunch och sen bar det av ner på rean. Jag fyndade en del faktiskt. En kofta och en oversized tröja på Gina (båfa var konstigt nog i rosa ??!!) Sen köpte jag en Addidas tröja/klänning som jag tittat på ett tag, men nu var den ju på rea !! Den blir perfekt till ett par leggings, eller bara att mysa i. Sen så "fyndade" jag ett par svarta pumps. Åh vad de var snygga. Och ni som har läst bloggen förr vet ju hur svårt jag har att hitta skor som sitter bra. Hm de fick ialalfall följa med hem så ska jag prova dem i lugn och ro med lite mindre använda fötter typ. Jag har ju faktiskt några skor som jag skulle kunna sälja, som är förstora för mig.
Vi får se hur det blir med den saken. M köpte ett par snygga jeans, de fanns i en storlek till mig åsså......hm kanske kanske.
Jag köpte även nagellacket, ska dit och köpa en färg till i morgon. De var nämligen på extrapris 79 istället för 105 här på Kicks i stan. Det gäller ju att passa på. Fanns i några snygga färger. Rouget fick dock vara, blev osäker på vilket nummer det avr, ska skriva upp de på en fin liten lapp och sen ta med mig. Dock hängde ett baslack med hem istället.
Ska försöka ta bilder på allt och lägga upp här i morgon så kan ni få se underverken. ;0)
Tack för en underbar dag flickor !!

I em har jag o R msyt lite. Sjungt lite Singstar och nu varit ut på en långprommis. Nu skulle jag tro att de blir soffan, läsa några tidningar som jag handlat med mig hem åsså den obligatoriska T-koppen.
Jag är ganska så slut i kroppen, men på ett rba sätt. Det känns att jag har gjort saker idag.
Ha en trevlig kväll alla !!

Stora kramar !!

2009-01-07 | 10:20:34

Vad gör du idag då??

God morgon god morgon !!
Jag bad R ringa och väcka mig vid halv nio, halv tio steg jag upp. ;0)
Hade lite svårt att somna igår, låg och grubblade en del.

Idag ska vi ut på klubben och träna med Camilla. Jag känner mig lite smått stolt som tordes svara på hennes MSN-fråga. Jag har redan nu börjat ta tag i saker och ting mkt bättre än någonsin.
Igår tex så städade vi ut våra köksskåpar. Det har varit på gränsen att man vågat öppna dem. Nu finns det tom en massa tomrum att fylla. Det var riktigt roligt oxå, tänk att man kan gruva sig så länge för en sak, och sedan så är man nästa (bara nästan.) lite ledsen att det är över.

Nåja de ska bli kul att se hur Disse kommer fungera nu, om han kommer kunna fokusera på mig, eller om det blir att han flyter iväg. Har lite planer på hur jag ska lägga upp träningen faktiskt. Ta honom först och om de inte funkar så får han gå åt sidan och jag tar Eskil istället. Då får han lära sig att inte ta mig för givet som Kati sa.
Spännande, spännande. Dock lite kallt -15 men det är väl bara att klä på sig lite.

Efteråt hade jag tänkt försöka gå ner och kolla runt på det som är kvar av rean. Behöver som sagt ett par täckisar. Ett par nya jeans skulle inte heller sitta fel. Sen fick jag två presentkort på Kicks. Hade tänkt köpa ett nytt rouge. Funderat på Dior Blush i färgerna Strawberry Sorbets.
DiorBlush
Sen så såg jag att L´oréal har kommit med ett nagellack likande det som Lancome kom med förra året tror jag att det var. Ett med magnetiska stickor i. Först målar man nagel som vanligt, sedan så lägger man den mot en magnetplatta och vips har man ett snyggt mönster !! Tänkte prova om den är lika bra som Lancomes, för den älskar jag verkligen.

Nä nu måste jag göra mig klar, M kommer snart förbi och då borde jag verkligen stå i dörren.
Vi höres lite senare !!

Kjam !!

2009-01-06 | 22:34:19

Natti natti.

Hemma igen. Middagen var super, plankstek. Efterrätten blev faktiskt en hit !!
Ikväll blir det att se lite på TV, dricka T och söva R. Han börjar tidigt i morgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll !!

2009-01-06 | 16:56:11

Fy skrutt vad underbart !!

Vet ni vad underbara M har gjort ??!!
Hon har skrivit ner en målplanering för lydnadsettan åt mig och Disse.
Först när jag läste den så tänkte jag att "shit den här var ju skitbra, vart har hon hittat den ??"
När jag sedan fick veta att den var skriven åt oss, blev jag alldeles mållös och rörd !!
Gulle Dä !!
Nu blev jag peppad, pirrigt i magen, laddad, supersugen, rörd, nästan gråtfärdig men men grymt grymt glad !!
Ska svara på frågorna senare. Detta tar jag seriöst !!



Precis som det ska vara !!

2009-01-06 | 15:09:56

Nyår, hos någon annan.

Eftersom jag är sjukt seg på att skriva om nyår. Måste få alla bilder i ordning innan. Så kan ni titta in hos Maria och läsa och titta lite. Ja ska skriva så fort jag hinner, det lovar jag !!

Har förresten hittat två nya bloggar att läsa idag. Inte illa !! ;0)




Dexter som tycker jag är sååå seg att skriva om nyår.

2009-01-06 | 15:02:23

Uppadate recept.

Nu har vi handlat, efterrätterna är i frysen, disken är klar och ja ska snart börja rengöra spisen.
Jag gjorde om lite i receptet idag, valde att tillsätta en vitchoklad med lemon/lime smak. Tog 100g av denna och 100g av vanliga mjölkcholkaden. Jag smakade lite på smeten och den blev riktigt god. Lite friskare till smaken, då den kan bli rätt söt.
This is the one I used.


Sen har Eskil fått en födelsedagspresent, då han fyllde år redan i mitten av december. Ett gott smaskigt ben blev det.

Nu ska jag städa lite inna jag ska börja göra mig klar, runt sex ska vi åka ut till Munkis.
Tjing !!

2009-01-06 | 13:24:04

Recept; Mjölkchoklad pannacotta.

Trettondagen minsann !!
Ikväll blir det middag hos mor och far. Jag ringde i lördags och bjöd in oss. ;0)
Jag ska stå för efterrätten och salladen. Salladen blir inga konstigheter eftersom min familj inte tycker om sånt. Efterrätten blir en panacotta, Maria gjord eden en gång för änge sedan och nu är den min favvo.
Enkel att göra är den minsann too.

Mjölkcholkad Pannacotta ala Maria:

3 dl vispgrädde
200 g Mjölkcholkad
lite socker.
Värm upp allt tillsammans tills sockret och chokladen smält.

1-2 gelatinblad
Rör ned dem i smeten.

Ställ kallt några timmar så att de hinner stelna.
Servera med några goda bär och ev lite citronmeliss.

*MUMS*

Själv skippar jag gelatinet, eftersom jag inte äter grisfötter. ;0) Det funkar lika bra, de blir inte lika fasta men minst lika goda !!

Nu blir det att handla lite, får se om vi hinner till gymmet ngt idag. Man vill ju ta det lite lugnt och bara vara umgåsig åsså.

Kram !!


2009-01-05 | 21:44:38

Skridskor och hårvårdstips !!

Så var det kväller (eller vad nu rumpnissarna säger.)
Jag och R har varit och åkt skridskor. hur kul som helst !! Dock var ja inte kung, men helt värdelös var ja inte heller. R försökte lära mig hur man stannar, dvs inte åka i i sargen eller i honom. ;0)
Jag damp bara i backen en gång, men inte minns jag att isen var SÅ hård. Ajaj.
Det var riktigt roligt och det ska vi helt klart göra om. Jag tog inte med någon kamera eller så, ville inte riskera att slå sönder ngt, jag visste ju inte hur värdelös jag skulle vara. Men nästa gång ska jag dokumentera.

Rasmus med mor och far kom förbi i Munkis så vi spelade lite spel, och pappa lärde Rasmus hyss.

Nu har jag nyss badat. Lovad emig själv att försöka behandla min kropp lite bättre detta året. Jag har gjrt två hårinpackningar och skrubbat ansiktet lika många gånger. Sen ahr jag börjat smörja in mig varje kväll minsann. Hur länge det håller, det vet ingen. ;0) Hårinpackningen jag anväder är verkligen super, håret blir mjuk och glasigt och det känns då som om det mår bättre.

Loreal Intense repair intensiv kur.


Loreal Intense repair intensiv kur 500ml
Funkar då skitbra för mitt "skadinaviska" hår. Efterosm jag allt som oftast fönar och dylikt, så är det bra att bygga upp håret lite åsså. Finns bla på www.lyko.se där kostar en 500 ml 299 :-
Den är väldigt dryg och luktar mumma !! :0)

Puss !!

2009-01-05 | 16:31:28

Avundsjukan heter Jenny.

Fia lockade mig med ett inlägg.
Om jag säger såhära, avis NÄ inte JAG !!  
Yeah right !!


Någon som vet varför vi firar trettondagsafton ??!!
Jag vet att de är tretton dagar eftr jul, men varför firar man inte fjortondagsafton ??

2009-01-04 | 19:21:00

VS Fashion Show.

Sitter just nu och ser på Victoria Secret Fashion Show. Den är så himla mkt mera än bara en modevisning, den är en riktig show.
I USA handlade jag en del på VS, älskade de rosa påsarna man fick med sig hem. Om jag åker tillbaka dit, så blire självklart att bunkra en massa på just VS. !!

Här kommer lite bilder från showen. Njut !!









Heidi är inte ful på en fläck !!



Nu börjar det om !!
Puss !!

2009-01-04 | 17:57:31

Nu åker den ut. :0(

Jobbet idag gick fint. ÄVen om jag mest andades in en massa mögelångor. Jag tror jag och Dallan blev lite småhöga !!

Vi hade tänkt åka skridskor idag, men i -17 så kändes det inte alltför lockande !! Det blev att bada båda hundarna istället, och jag gruvar redan nu inför utställningssäsongen. Disse blir ju aldrig torr. Blir att införskaffa en till hårtork, en superduper bra en. Sen hur vi ska få allt hår att ligga bra, det är en annan mardröm.

Nu åker våran älskade rumsmatta ut.  Strax före jul fick vi Cosmopolitan på den som inte gått att få bort. Så en del av mattan har varit rosa. Nu så spydde Eskil på den, så vi tog beslutet att den får vila i frid.
Dock bara jobbigt att köpa en ny, den var dyr och passade så bra. Sen så hatar jag att köpa mattor.
Nåja R får väl förhoppningsvis en hyfsad lön nu i januari, då kanske vi kan åka och kolla på en.

Har funderat att ha någon tävling här i bloggen. Dock måste ja klura lite på det, och finns de ngt intresse där ute bland läsarna ??!!

Nu börjar min chickflick-film om !!   (och spyan är borttagen.)
Vi höres !!

2009-01-03 | 22:20:44

Trashiga jeans.

Jobbat nästan hela dagen, 12-200. Dock bra med Ob-pengar.

När jag kom hem var middagen fixad, tacos blev det minsann. *mums*
Har passat på att träna med vovvarna lite här hemma åsså. Snacka om att Disse blr triggad av att jag tränar med Eskil !!Han hamnar på en helt annan nivå i intensitet. Hur kul som helst !! :0)
Eksil och ja tränade lite apportering. Och han kan ju det hära med att hålla apporten, sen kan han gå fort osv. Komma på inkallning med den i munnen är inte heller några problem. Sedan kastade jag den några gånger, de tre första hämtade han den klockrent helt utan tvekan. Sen fjärde gången så var det som om han inte alls förstod vad det handlade om. Hur kan detta komma sig ??!!  Jag har inte gått fort fram alls, han klarade det ju flera gånger på raken. Hm om nån har tips, så gärna det !!
Disse han apporterade kanindummyn han, gick jättebra även om han fortfarande ibland gripen den längst ut, vilket leder till att han har svårt att bära den, som i sin tur leder till tugg.
Vi körde även lite läggande under gång (svosch sa de typ.) och vänstersvängar-helt grymma !!

Nu blir det nog soffan och lite T, börjar tidigt i morgon.

Jo by the way, ja skulle vilja ha en par jeans med lite slitningar/hål. Ljusa ska det vara. Hittade ett par i Stockholm men då hann ja inte prova dem, oh nu kan jag inte finna några alls. Jag hittar dem inte heller på någon hemsida. Så om ni ser ett par skitsnygga lite trashiga jeans, plz give me a call !!

That´s all for now !!

2009-01-02 | 20:59:38

Doftar marabou.

Nu har jag blivit ren, skrubbat ansiktet och allt. Håret sparar jag tills i morgon att tvätta.
Sitter nu här och lutar choklad och marshmallows, allt tackvare svärmor.
Detta var nämligen en av mina julklappar från henne.
Warm By The Fire ($30 Value)



Just nu känner jag mig väldigt lugn och tillfreds med det mesta. Bestämde mig i bilen hem, att nu ska jag lämna det som har varit. Släppa det jag inte kan förändra.
Jag tror det kommer bli bra.


Man ska inte titta i backspegel alltför mkt.


2009-01-02 | 20:07:05

Sovande monster.

Jag har just smort in tassarna, klippt klorna och borstat båda hundarna. Vilket resulterade i att de båda somnade på golvet !! ;0)

Nu tycker jag att det är dax för lite Jenny-tid.
Eller hur ??!!

2009-01-02 | 18:48:59

U make matte happy.

Jag omprioriterade lite och tog hundarna först. De hade minsann lite energi kvar !!
Först gick vi en prommis, och de skötte sig mest hela tiden. Minus fjortron stod tempen på, men hallå det är väl inget för en tuffing. Fick en ny underbar vinterjacka av R i julklapp. Och jag tror det är första gången i mitt liv som jag har en jacka som är sådära riktigt, riktigt varm !! När vi var ute och gick i Iggerjaur pendlade mätaren mellan minus 17 och tjugotvå typ. Tror ni jag frös??!! Inte det minsta. Så grymt skönt att kunna vara ute i vilket väder som helst. I´m lovin´it !!
Nu är det bara ett par täckisar som ska införskaffas och sedan är jag fullt rustad för midvinter. Fick ett apr supervarma Gortexvantar av mor, åsså i julklapp !!

När vi kom hem, så kände jag mig inte riktigt färdig. Gick upp och hämtade lite godis, bollar, visselpipa och klicker.
Började med Eskil, och jag tror jag har hittat en av hans stora passioner......BOLLAR !! Vi tränad elite fotgående, basics för honom men viktigt för mig. Han fungerar ju inte alls på samma sätt som Disse, utan jag får tänka om en del. Men det var kul att vi kunde träna ihop och faktiskt åstakomma lite. ;0)
Sen var det Diesels tur. Och det var så himla kul att träna honom idag. Sån som han var nyss har jag aldrig sett honom. (ungefär som i köket Maria.) Han var på tårna, han var laddad, vänstersvängarna gick super. Ligget gick snabbt. Följsam och med ett steg som påminner om en lippizanare (hur man nu stavar det.) Åh vad glad jag var !! Så bra har det nog aldrig gått. Körde ett lite längre fritt följ och han tappade inte fokus eller flöt bort en enda gång !! Jag berömde så mkt jag kunde, men det känns ändå inte tillräckligt. Tänk om jag kunde få behålla honom så !! UNDERBART !!
Sedan körde vi några inkallningar med pipan, inga problem. Och sedan lite stanna, det även med pipa. Varvade så han inte visste vad som skulle komma och även där var han super idag !! Mkt nöjd med poschen min måste jag säga !!

Sånna träningar gör ju att suget ökar. Så nu ska jag försöka jobba vidare, med båda två.

Mm nu är ja så nöjd att ja inte riktigt vet vad ja ska ta mig till. Kanske en kopp T till, och sedan ett bad !!


Skitungen som liten !!


Snygg Eskil på julafton.

2009-01-02 | 17:14:18

Mosterobjektivet och jag.

Hm jag fattar inte varför bloggen inte uppdateras ??!!
Hur sosm haver så har vi myst på här hemma. Pojkarna är helt slut efter Iggejaur och jag är pigg som bara den. M var nästa förgrymma på mig i morse när jag sjöng och höll på. Men hallå jag kan väl inte rå för att Iggejaur ger mig energi i massor. Vi har knappt sovit något dessa två nätter och ändå känner jag mig redon att springa ett maraton....eller hm iallafall runt huset en sväng !!
Tänk om man alltid kunde må såhära !!

Min 2009-års lista kommer nog uppdateras en del, allt eftersom jag kommer på nya mål. Ett som jag helt glömde sist var att jag under 2009 ska gå en fotokurs (eller när M är klar med C-uppsatsen.)
Vi fick ju ett superobjektiv i julklapp, eller R fick men hallå ??!! ;0) Och jag känner att jag vill vara en värdig fotograf till objektivet. Jag tänker bevisa att jag inte alls är någon stjärna. ;0)


Ingen aning är allt jag kan säga !!


R, mannen i mitt liv !!


Min älskade vän.


Disseman.


Bröderna D.


Jag har ju inte ens smakat ännu !!


Haha som sagt, jag är grym och jag vet om det !!
Funderar på ett bad, med en skrubb, hårinpackning. Sedan kanske en prommis med hundarna. Låter väl helt ok ??!!

Puss och kjam !!


2009-01-02 | 13:00:26

Hemma igen.

Nyss hemkomna från paradiset. R har redan åkt och jobbat, den stackaren.
Jag ska inte sitta här och berätta allt för er nu. Utan jag ska göra som mina så visa pappa sa. Sätta mig i soffan och försöka behålla det lugn som jag hittat i Iggejaur. Stan, datorn och bilderna, allt får vänta. Nu är det T-koppen och jag som gäller.


Måste dock erkänna att jag har hunnit vara in på HMs hemsida och tittat på bilderna från deras vårkampanj. Otroligt fina !!

Kjam !!




Hm lägenheten känns VARM !! Måste nog skruva ner lite element !! ;0)

RSS 2.0