2013-04-15 | 21:32:06

Jupp.

Jag var bara tvungen att dela med mig av denna bild från Awkward Gym Moments.
För tjejer var inte oroliga, ni blir inte biffar för att ni tar upp en hantel eller två !!


2013-04-15 | 21:27:06

Slow.

Så var det dags igen, för en löptur. Det hade regnat under dagen så luften var klar och full av syre.
Inte de bästa förberedelserna kanske, hade precis tagit en "liten" tupplur på dryga två timmar. Men jag tror ändå inte riktigt att det är orsaken till att jag var segare än en sengångare och tyngre än en flodhäst.
Visst känns det som ett steg tillbaka, men jag Försöker se det positiva i det faktum att jag ändå tog mig ut idag.


2013-04-10 | 15:41:51

Helt enkelt.

 
Efter gårdagen så är jag så grymt taggad för ytterligare löpning.
MEN jag tänker vara lite smart, inte springa mig less och in i tråk-väggen. Nu blir det att vila från löpningen i nån dag för att kroppen och hjärnan ska få peppa sig själv lite. Så idag blev det istället en promenad med lite intervaller, plus en härlig dog-walk i solen.
 
Igår efter storhandligen hamnade jag på Nodo med tre helt galna friends. Ikväll ska jag jobba.
Dessa onsdagar då jag börjar 16.15 är lite bittersweet.
Inte alltför kul att jobba till 22,15, sitter själv i kassan och det är oftast inte så mkt folk som är in och handlar. Det blir alltså rätt långtråkigt.
Å andra sidan så är det skönt att hinna med en hel del innan man ska iväg och jobba. Och nu när solen visar sig från sin bästa sida, så hinner man med att njuta av den.
 
Så är det, helt enkelt.
 
 

2013-04-09 | 22:23:11

Run, run, Rudolf.

Idag surrade vi lite löpning på jobbet. En kollega har som mest sprungit F E M timmar i sträck !!
Helt galet om ni frågar mig.Själv undrade jag hur långt och fort jag hade kunnat springa, på den tiden då jag var som mest vältränad. Då man orkade spela en hel fotbollsmatch utan problem, då man tränade i princip veckans alla dagar. På den tiden då man var skadefri. Hade varit kul att pröva kroppen då, men då fanns inte alls intresset.
Jag fick iallafall med mig en helt del tips, som att det behöver inte gå i ett rasande tempo. Känner man att man vill lägga av, så istället för att börja gå, spring långsamt, nästan så att du börjar gå, men du behåller "löprörelsen".
Sen kom vi fram till att det mesta sitter faktiskt i huvudet, så lobotomi är bästa alternativet !!
 
Anyhow, med de tipsen och inställningen att jag inte behöver ha Bolt-fart hela vägen, gav jag mig ut. En ny runda skulle provas. Och det gick för det mesta bra, hade väl två rejäla dipper där jag tänkte att "nu ger jag upp", och en backe kändes som värsta alptoppen. Men jag bet i, sket i huvdet och lät benen trumma på.
Det gick !!
Jag sprang längre än på vääääääldigt länge. Jag kom på mig själv att springa med ett stort leende på läpparna och sjunga med till musiken.
För första gången någonsin så fick jag känna av att det kan vara helt underbart härligt att vara ute och springa. Ja det går inte att beskriva hur skönt det var att känna sig lätt i båda andning och i benen, känslan av att kunna springa hur länge som helst ( vilket jag inte alls hade kunnat in reality ). Solen i ansiktet, ett leende som bara fanns där, ja jag kände mig nästan som Rocky när han sprungit upp för alla trappor.
Jag tyckte alltså att det var roligt att springa.
Det hade jag väl aldrigt trott skulle hända mig !!
 
 
Bara att njuta, för nästa gång kanske det är galet tråkigt igen.

2013-04-08 | 00:54:00

Weekend.

Trots att jag bara har sovit blott fyra timmar i natt, så är jag konstigt nog inte alls trött. Tänkte om man inte går och lägger sig på söndag, då fortsätter helgen och det blir inte måndag, eller hur det nu var.
 
Har haft en bra helg, med många bra moments.
Istur med pappa, kusin, Elin, Rasmus och mina pojkar på lördagen. Solen sken, fisken nappade inte och mitt huvud var inte fullt med tankar.
Blev en utgång på kvällen, helt oplanerad. Två helger i rad, voj, voj !!
I säng runt fyra och tjugo över åtta vaknade jag pigg som en mört.
 
Diesel och jag spenderade förmiddagen på LF där vi såg lite fotboll. Mer sol summeras i en näsa full med fräknar.
Besökte mor och far i Munkis. Såg Sportspegeln och där fanns det en tjej som tävlande i löpning, fast hon sprang uppför mest hela tiden. Berg och andra besvärliga saker skulle hon erövra.
Det väckte löplusten i mig så jag begav mig ut på en liten tur. Men jag måste säga, att jag längtar till den dagen då löpningen återigen känns naturlig, och jag inte behöver kämpa för att huvudet inte ska vinna över benen.
 
Det var väl det. Nu väntar två jobbarhelger i rad, innan jag får vara ledig igen.
 
Adjö !!
 

2013-04-03 | 23:09:12

The Host.

Just kommit hem från en biokväll med trevliga fröknar. Filmen var ok, lite weird men en gode snygg leading-man vägde väl upp det hela.
I'm girl, what more can I say.

Sängen nu, Coop kallar i morgon.


2013-04-01 | 12:33:05

Söndag vs. måndag.

Igår underbart uteliv.
Idag lite halvseg arbetsdag.


RSS 2.0