2008-09-30 | 23:00:01

Bästa bilden.

Jasi jasi, inte en enda bra bild blev det i lördags.
Diesel är nu anmäld till Boden utställningen den 1/11, så nu måste ni hålla tummarna att päls och allt sitter där det ska. :0)

Min sambo skulle sluta elva ikväll, de har 35 min kö så vem vet när han kommer hem.
I morgon ska jag på rökrea på Keramix hoppas på att hitta någon riktig pärla.


Bästa bilden från i lördags.....jag skämtar inte !!


2008-09-30 | 22:54:02

Fru Gåman ??

Jag hörde att vägverket gjort en feminin version av Herr Gåman.
Varför blir min fråga direkt ??!!
Blir Sverige mer jämställt tackvare detta, blir lönerna jämnare, blir kvinnor mer respekterade ??
Jag tror inte det.
Hela iden känns löjlig. Är de inte mer kränkande att tänka att alla kvinnor går i kjol och har långt hår. Är inte det att spä på fördomarna om kvinnligt och manligt??
Visst är jag för ett jämställt land, men det hära tycker jag är rent ut svenskt sagt är, stört löjligt !!

Vad tycker ni ??

2008-09-30 | 18:43:21

Hundsnack.

Jobbet gick bra, även om de var TUNGT att stiga upp vid fem. Plocklaget var grym och vi var klara i god tid.
Myste med sambon innan han skulle och jobba, såklart somnade jag och sov alldeles för länge. Inte bra, jag hade tänkt dammtorka hela läggan.
Ut med hunden har jag då hunnit vara. Vi körde lite lydnad på fotbollsplanen, han va rgrym, taggad och allt. Läggande under gån, *pang* så låg han !! Underbart !! Fortfarande är det v.svängarna som är svårast för oss, han tappar kontakten, vänder ju men ändå. Tränas mera på. Nu kanske vi kan ta upp lydnaden igen, han verkar vara mer sugen nu. Körde några inkallningar och några ställande. Så kul att jobba med honom idag. Dock så orkar han inte alltför länge så vi måste träna på det, för kondisen har han minsann.
Sen fick han springa lös en massa, körde några inkallningar med pipa. Först fick han för sig att han kunde ignorera den, men kom lixom på sig att nä de går ju faktiskt inte !! Tack o lov för det. Han är lite i en test period nu känner jag, den är inte farlig och jag hoppas att den stannar där den är. Han leker lite små tuff också när vi träffar andra hundar, men det gick snabbt över idag och han blev kontaktsökande vid varje hundträff istället !! Hur bra är inte det.
Körde en sak som de sa på valpkursen igår, passitiviet mitt i aktivitet. Mitt under prommisen satte jag mig på en bänk och han fick ligga stilla. Det gick bra, tog inte så länge så la han suckande ner huvudet och slappnade av. Ska köra mer sånt.
Däremot har han börjar pipa !! Inte bra, igår när de hade genomgång så började han pipa, inte bra för ev. kommande prov så det måste ja försöka att de inte blir befäst !!
Oj nu blev det mkt hund, men de får ni stå ut med minsann. Ska försöka lägga spår både tors och fre, ev i morgon bara för att kolla av tempo och hur mkt hormoner han verkligen har i kroppen.

Snart ska ja ta mig en prommis till Coop för att skicka lite saker. Innan dess ska jag nog se Gossip Girl och dricka the´. Ont i halsen har kommit tillbaka rejält och kroppen känns inte helt fräsch. Ingen förkylning igen tack !!

2008-09-29 | 22:58:08

Dagen idag.

Kommer just hem ifrån Ingela, blev lite senare än vad ja hade tänkt mig. Men OJ så fint hon bor. Helt underbar lägenhet. Enda felet är väl att den ligger i Beriska. ;0) Det var lixom en härlig stämning i den.
Vi följde med på valpkursen, och passade på att träna pas. och lite fot. Han var betydligt duktigare än vad jag ahde trott, riktigt taggad. Dock har han börjat pipa lite i pas....hm !!?? Träffade Carro där så vi hann surra en sväng. Dock är en vinkväll ett måste snart !!
Innan dess var ja till mor och far och åt middag, fick med mig hem både till mig och Robban.....sweet.

På lördag är det tydligen dags......anlagsprov !!!!!!! HJÄLP !!
Vi som hade tänkt åka till Iggejaur och träna hela helgen......verkar som ja aldrig ska få ta mig dit. *suck*
Nåja så nu måste vi lägga några spår i veckan......hm när ska de hinnas med, måste kolla kalendern.

Trött är ja, men inte tillräckligt trött för att somna utan Robban tror ja. Ska surfa runt och läsa lite bloggar och sånt innan det blir sängen. Börjar sex i morgon, bläääää.

God natt !!


2008-09-29 | 14:47:19

Valpkurs.

Nu har Robban precis åkt till jobbet. Vi tog oss en tupplur nu på em som varade liiiiite för länge om man säger så. Men jag tror han hinner till jobbet i tid.
Ja ska byta om och åka till Dollarstore, sen åker jag till Munkis för att få i mig lite mat. Alltid bra å ringa och bjuda sig själv på middag !!
Ingela ringde, had ehaft en dålig dag. De ska på valpkurs ikväll så då bestämde jag mig för att följa med. Så ja ska åka ut dit så jag hinner se hennes nya lägga och allt innan. Ska bli kul och se hur hon har det. OCh se hur Disse reagerar på alla vovvar och om han kan koncentrera sig alls.
Nä på med slim jeansen och en snygg tröja, sen åker jag. Robbans börs är min idag med mohhahahahahha !!

Puss.

2008-09-29 | 10:40:47

To do.

Ny morgon, nya möjligheter som det brukar heta.
Robban börjar inte förrän tre, så då får vi lite tid tillsammans. Dock så jobbar han ju till elva, vilket gör att jag är själv ikväll. Jag hittar säkert nå serier att se. Desperate HW ha rju börjat om, Greys osv.
Tänkte åka till Dollarstore för at tköpa nå billiga ljus som man kan tända nu när det är mörkt på kvällarna, kanske kommer jag hem med nå annat billig skräp också.
Fått sålt sakerna på Tradera så jag ska ner och posta dem, sen ska ja nog ta en lååååång prommis med Disse. Bygga lite muskler inför utställningssäsongen. :0) Länge sedan vi körde jaktträning nu så de ska vi nog försöka göra lite idag, se om killen minns nå. Fast som de sa igår på kursen, Golden ret. har ett enormt bildminne.
Det var så himla kul och intressant att sitta och lyssna på alla andra igår. De kan ju så mkt mkt mera än mig. Känner till en miljard avleshanar och tikar och allt annat. Att med blotta ögat "se" en hund, det är verkligen ngt som jag vill lära mig. Pinsamt var det dock när det frågade stammen på Diesel och Dex, och allt bara föll bort. Det blev helt blankt !! Som ja skämdes.

Nä nu måste ja få i mig nå mat.
Vi höres !!

2008-09-28 | 21:35:16

Robert-präst ??

Hujja jag är inte van att lära mig saker. Hjärnan känns som mos och hela kroppen är slut. Ska snart gå och ta ett bad.
Det märks att Maria numera är en elev, när hon skrev sina anteckningar gick det med en rasande fart, och hon visste precis vad hon skule välja ut av allt som sas.
Att Diesel har fått agera försöktobjekt är väl inte att ta i, stackarn börjar se gode så less ut. Jag tror jag har hittat några av hans svagheter, och någon styrka. Men jag tror ja behöver mitt bollplank (även kallad Maria.) för att få ut mera.

Bröllop, när man är på sånna så börjar man ju såklart tänka lite hur man skulle vilja ha sitt eget när den dagen kommer. Och visst var de lite så igår, men mest så planerades nog Bäs bröllop. Jag och hennes mamma har nästan allt klart redan, tårar och allt !! De kom oxå på (jag hade ingenting med saken att göra.) att det vore roligt om Robban kunde viga dem !! Har ni hört så galet. Men Maria och Jonas sa att de tyckte de vore roligt med en präst som är lite mera personlig och inte prata så mkt gojja. Så nu har Robban mejlat några mejl för att se om det över huvudtaget går att ordna. Voj voj säger jag bara, hur ska detta sluta.....ska jag bli prästhustru på äldre dagar eller ??!! :0)

Nä nu börjar mitt bad vara klart. Jag ska lägga mig ner och försöka smälta dagens intryck. Drömma mig bort där Disse är champion och jag är en handler av världsklass. Hehe.

Adjö !!Bild från Maria och Niklas bröllop, eftersom jag inte har några från gårdagens ännu.


Hihi viktigt att ha kontroll på svansen !! Eller hur Maria. :0)


Handeling på HÖG nivå !!

2008-09-28 | 16:11:22

Super kul dag.

Har just kommit hem från exteriörskursen steg ett.
Har varit hur intressant som helst och jag önskar bara att kursen hade varit fler dar!!
Hela familjen är ganska så trötta så nu ska vi ta igen oss en stund.

Vi höres !!

Ser ni blodhunden i honom ??!!

2008-09-28 | 00:17:52

Dop/bröllop.

Hihi det blev som vi trodde, ett dop/bröllop !! :0)
Det har varit en mkt trevlig em/kväll. Maria och Jonas har precis åkt hem, bara för att vi ska orka med morgondagen åsså.
Vi tog inga kort i kyrkan, för vi glömnde kameran hemma. Men ja tänkte att Maria ska få skicka några av sina. Det var god mat och många glad skratt och gemytlighet när all 40(??) samlades hos Jonny och Johanna efteråt. Tyvärr saknade vi Niklas som fick vara hemma med en jättesjuk Edwin.
Nu är jag helt slu toch ska krypa i säng. I morgon ska man nästa sitta i skolbänken igen. ;0)
Måste bara berätta att skorna är helt sjukt underbara, inte en tillstymmelse till ont i fötterna har jag. I löööööv them.

Sov gott alla och tack Jonny o Johanna för en trevlig "fest".

*kärlek* Hihi.

2008-09-27 | 13:00:26

Powerwalk.

Att börja morgen med en powerwalk i skogen med sandstigar, är skönt för både kropp och själ. Nu kanske man komms in i den tajta kjolen med hög midja. ;0)
Skämt o sido, vi åkte ut med Disse för att han skulle få springa av sig, för ikväll ska vi på dop.... och då får han inte följa. Så nu har han fått sig en ordentlig prommis på över en timma.
Nu sk ajag själv gå och äta dagens första mål och sen börja göra mig klar.
Höres !!

2008-09-27 | 00:26:04

Nä inte nu heller.

Nä nu är jag ännu tröttare, så jag orkar inte blogga så mkt mera ikväll.
Varit i Böle och haft super mysigt, och nu ska vi krypa till kojs.

Sov gott !!


2008-09-26 | 18:57:35

Orkar inte.

Ibland så orkar man helt enkelt inte.

2008-09-26 | 09:19:43

Fredag igen.

God morgon !!
HUjja riktigt trött är man idag. Sitter och gruvar mig lite, idag är första gången ja ska fixa mitt nya jag helt själv från noll.
Borde sätta igång för jag börjar kl. 10. Men de är skönt att sitta här, lyssna på musik och bara "morna" till sig lite.
Ikväll vet ja inte rikitgt vad som händer, vi får väl se hur Robban mår och så.

Nä nu ska jag ta tag i saker och ting !!
Adjö.

2008-09-25 | 22:40:30

Spekulationer och tjejkväll.

Nu är jag helt slut i kroppen. Har tom benvärk från ovanan att gå på Coop....det är illa.
Jag hann med både möte, jobb och sen gick Maria och jag på tjejkvällen.
Mkt folk, men vi hittade inte då mkt roligt, förutom en Elin och en Jocke.
Vi letar båda en varm vinterjacka, och den jag trodde at tjag funnit från Dridrikson var ganska så tunn och inte sådära mysigt härlig som jag trodde den skulle vara. Så jakten går vidare.
Maria pratade med försäljare, som kom fram till att Maria visst var en duntjej, eller en 88:an tjej. Men Maria vägrade !! ;0) Haha så de kan gå. Vi har även hunnit med att spekulera en del, och visst kanske läser vi in alldeles för mkt.....men det är kul ändå. Att leta tecken och detaljer som stämmer in på våran teori.

Robban ligger här hemma sjuk, så ja ska gå och ta hand om honom nu. Disse är rätt slut efter att ha haft Dex här ikväll.
I morgon är det jobb som gäller hela dagen. Ska bli skönt med helg.....haha jag som bara jobbat en dag den hära veckan hittills. :0)
Har fått grymt många komplimanger för min nya frissa. Alltid lika rolig, speciellt när tom killar ser det. Jag är än så länge nöjd ja med. ;0)

Sov gott alla glada....o ni som är sura med !!


2008-09-25 | 11:12:57

Hundägare som spinkare.

Läste i PT just att de är någon som irriterar sig på att vi hundägare går med hundar i bostadsområden, för att tjuvkika in i andras hus !!??
ÖÖöööööö va !!??
Alltid lika roligt att läsa insändarna tycker jag, alltid någon som gör sig dummare än vad man tror är möjligt.

jasi jasi, nu blir det hundprommis.

2008-09-25 | 10:34:42

Inte blev det att kliva upp.

Tanken var att jag skulle åka på våran morgonmöte vid 06.30 i morse. Ja vaknade av klockan, stängde av den och beslöt mig att fortsätta sova. Det var hur skön som helst !! JAg tror en del av min förkylning har kommit tebax för halsen är hes och näsan är rinnig.
Idag ska vi bes. bilen, håll tummarna alla att våran pärla går igenom.
Jag ska även jobba, och ska ja inte bes. bilen ska jag iväg på ett möte innan.
Sedan är det tjejkväll ikväll och jag hade tänkt försöka dra med mig mamma. Var ett tag sedan det bara var hon och jag.....mysigt.
Men nu först ska hunden få mat och tidningen ska läsas !!

Såhära trött var JAG i morse....hihi.

2008-09-24 | 21:37:13

Underbart mumsigt !!

Hemma igen från en underbar middag. Jag åt morotsbiffar fyllda med fetaost och klyftpotatis. Mums....tillefterätt blev den en creme brulee´ eller hur de nu stavas. Super gott var det. Fast ja tycker man borde servera efterätten före varmrätten, för då är man inte lika mätt och skulle orka mera av det goda. ;0)
Vi pratade och svammlade en hel del och tiden rann bara iväg. Jag och Theres började planera en vinkväll hemma i hennes nya villa. Kan bara tänka mig hur galet det kommer att bli.
Nu kom robban hem, förkyld som skrutt. Men ja ska höra med honom om han orkar ta en bild eller två på mitt hår. Måste ju ha en bild att ta med mig nästa gång jag går till frissan, nu är jag blev så nöjd.
Hade tänkt visa tröjan jag hittad epå HM idag, men finner den ikka på deras hemsida, så he blir it !!

Tja !!


2008-09-24 | 16:19:05

Maria Li.

Maria Li, jag har ju inte din mejladress....har du inte fått mitt mess ??!!


2008-09-24 | 16:18:09

Uppadate.

Då ska vi se. Nu är jag lite mindre hungrig iallafall.
Så till min dag.
Klev upp för att få en klipptid på Paus (??) och jag hade sådan tur att min favorit jobbade, Katta. Henne ska jag alltid gå till efter detta. Hon är hur duktig som helst. Och lagom pratig ;0) Som sagt jag är nöjd med håret, undrar när de hände sist !! Ska försöka ta några kort på det om jag klarar av det själv, annars får det lov att vänta tills Robban kommer hem.
Gick förbi för att prata med Elin en sväng, alltid lika trevligt. Träffade även Jonny och Johanna.
Jag hittade en överdel på HM, där jag dessutom har presentkort och rabattkuponger sweet. Så nu är allt klart till lördagens dop....
Hittade även en söt tröja på Gina och jag har ett presentkort där åsså så ja funderar om ja ska gå in senare och köpa den. Hm tål att tänkas på.
Jag har även hunnit träffa Maria en sväng, hon blev btw skit snygg i håret. Hon har de mest fantastiska hår jag vet. Hann surra en alldeles för kort stund, men hon behövde åka till skolan. Jag var dock tvungen att ringa till henne senare för en uppdatering om håret och annat.
Sen så kom Ingela och Hans förbi, en trevlig överraskning. Följde med dem ner och handlade lite, så vi hann surra en stund.
Som sagt ja har haft en mkt bra dag, nöjd med klippningen, hittade en tröja, träffat Maria, Ingela, jag invigde mina ny Vagabonds och de är hur sköna som helst och jag mår bättre. Inte super med mkt bättre.
Nu ska jag ut med hunden. Ska på Valdino och äta ikväll med resten av fackklubben. Ska bli skönt att träffa alla utanför jobbet.

 Mina supersköna Vagabonds !!

2008-09-24 | 15:46:35

Toppen dag.

Idag har jag faktiskt haft en toppen dag. Ska berätta allt senare, nu måste ja göra mig ett mellanmål.....ska ut och äta senare ikväll så.
Vi höres !!

2008-09-23 | 23:35:40

Klipp sugen.

Pratat med Maria på MSN ikväll. Hon har haft självplågeri genom att sitta och titta på hästannonser, och jag har hjälpt (??!!) henne.
Hur som haver så ska hon klippa sig i morgon, och självklart kommer jag ju oxå på att jag vill göra det !! Blev ju inte alls bra sist jag fösökte. Jag är sugen på en lite kortare page, med lite längra fram. ( typ V. Beckham.)Kanske en frisyr som var "inne" för ett halvår sedan, men jag bryr mig inte. Jag rä en sån som kommer på att jag gillar vissa trender, låååångt efter att de har blivit "ute" igen.  Så jag funderar på om ja ska kuta ner i morgon och se om ja kan få en Drop In tid i Gallerian. Jag är så sjukt sugen nu, en förändring skulle göra gott. Bara den blir bra den hära gången dvs.

Victoria Beckham photo

2008-09-23 | 22:05:44

L´oréal Silverschampoo.

Silverschampo är perfekt för blondiner där blonderingen har en gul nyans. Man sätter schampot i torrt hår och låter det verka i 20min och sedan tvättar man ur det och vips så är håret mindre gult....
Så sammanfattar Tessan Marklund det !! Klockrent.

Kan ju säga för er som inte har en aning om vad som försegår, jag ska sälja två flaskor av L´oréals Silver schampoo, 250 ml. Så om nån är intresserad så är det bara att höra av sig. 69 kr flaskan eller högstbjudande....plus då frakt.


2008-09-23 | 21:22:49

Svar till anonym.

Till anonym....hm lite svårt att svara på en fråga till nån som typ inte finns.
Hur som haver.
Jag har inte provat det, flaskorna är knappt tittade på.  Så tyvärr vet ja inte vad som "händer" med håret. Fast alla jag har pratat med säger att det är super och tar bort gula-fula-toner.
Är det ett bra svar ??!!
Det får duga.

2008-09-23 | 17:00:31

Feber ??!!

Haha fick just ett SMS från min sambo som undrade om febern stigit igen. Han hade just läst mitt senaste inlägg. Hehe.

Jag har lagt ut lite kläder på Tradera, nya som jag aldrig haft, aldrig kommer att ha. Jag hade tänkt länka till dem, men datorn vägrar, så what to do ??!!  Ska lägga ut fler jeans, bara ja får dem från Maria först !!

2008-09-23 | 14:59:27

Huvvaligen.

Haha något läskigt har inträffat. Jag satt och läste Emmelis blogg om när hon fick sin son Mio. Och då fick jag känslan att jag vill oxå ha en bebis !! Jag vill oxå gå hemma och räkna tid mellan värkarna, och jag vill också uppleva den lycka hon beskriver när hon får honom till sig. Delen där emellan dvs förlossningen, den kan jag gärna skippa.
Hujja hur ska detta sluta ??!!
Känner jag mig själv rätt så avtar denna känslan snart.....men läskigt att den ens kommit.
Tänk om jag håller på att bli vuxen ??!! *asg*
Nu måste ja nog göra ngt barnsligt igen.
Ajdö !!

2008-09-23 | 12:54:10

Den åttonde dvärgen, Sjuker.

Sjuker är man minsann. Var hemma från jobbet igår, så även idag. Smärtar hur mkt pengar man förlorar. MEn samtidigt gör man inte så mkt nytta med hög feber och snuva.
Idag är ändå febern nästan nere under 38. För mig som i vanliga fall ligger runt en 35,6 så är 38 nära kokpunkten haha nästan iallafall.
Jag förstår att ingen tycker om att vara sjuk, och jag fullkomligt hatar det. Jag blir snabbt rastlös och när man då knappt orkar gå från köket till soffan finns de inte mkt man kan göra. Igår kväll tog ja mina omaka sockar och började leta par som hör ihop. Mkt givande. ;0P
Sen tycker ja synd om hunden som inte får gå långe prommisar, utan det är bara uta och kissa sen in igen. Nu ligger han i solen och myser iallafall.
Idag har de ju kommit lite serier, så ja ska krypa ner och se dem, kanske sova en snutt.
Det enda positiva har varit att de stunder jag har orkat sitta vid datorn har jag hittat en del nya bloggar att följa. Alltid kul med lite nytt, och skvaller då såklart !!
Ha en skön dag iallafall !!


2008-09-21 | 23:33:26

SATC 2.

Gnäll och gnissel.
Jag mår skräp. Försökte hållen en glad min på jobbet för att inte gnälla ner mina kollegor. Men när ja kom hem mådde jag pyton, världen snurrade och jag höll på att frysa ihjäl.
Tur man har den bästa sambon i stan. Han bäddade ner mig och pysslade om mig.
Nu hör jag att CSI börjat, ska krypa ner o se det. Förhoppningsvis somnar jag en stund. Börjar kvart i elva i morgon så jag har ju lite sovmorgon iallafall.

Just ja rykten säger att det ska bli ytterligare en SATC film....känner lite både och, superkul att de kommer en till, men tänk om den är en flopp. Den första var ju sååååå bra hur ska de kunna toppa den ??!!
Åhå kom just på en julklapp ja ska skriva ner på min önskelista....ni hörde rätt. Mamma kräver varje år en önskelista(samma med svärmor.) och den ska gärna ha varit klar i förrgår typ. ;0) SATC-filmen ska självklart med på den listan !!

Nä nu ska jag gå och tycka synd om mig själv.


2008-09-21 | 12:17:20

Värsta iden.

Jag kom just på värsta bästa iden. Nästa gång det är härligt höstväder och Maria inte har äckelskola och jag är ledig. Då ska vi ut i skogen och ta en massa underbara höstbilder. Eller Maria ska ta underbara bilder som ja sen ska sno, eftersom hennes blir alltid bättre än mina.
Nu ska jag ut med hunden.

2008-09-21 | 11:41:29

Abstinens.

Helt sjukt. Jag träffade Maria under några timmar igår. Och vi pratade som vanligt en massa, dock var vi väl nästan tysta under filmen iallafall. Hur som helst så känner jag att jag måste träffa henne NU jag har saker jag vill prata om, berätta och få en annan synvinkel på.
Detta kan inte vara hälsosamt.....vi borde resa bort i några veckor tillsammans, då kanske vi skulle få ur oss allt viktigt, fast man vet ju aldrig.
Aja bäst att skriva ner på en lapp, så ja kan ringa och prata bort några timmar senare i veckan !!

2008-09-21 | 11:26:06

Skoförvaring.

Tanken var att ja skulle försöka sova lite. Mamma ska ringa och väcka mig vid tolv. Men det går bara inte. Måste köpa halstabletter direkt när jag kommer till Coop.
Så jag började rensa ut våran garderob på sommarskor. Jag har börjat ha en del skor, som faktiskt passar och inte är gympadojor. Jag har börjat tycka att skor är riktigt rikigt roligt. Vagabond och Scorett är ex. på två märken som håller skor i storlek 35. Hur underbart är inte detta ??!!
När jag rensade så insåg jag att jag skulle behöva lite förvarningslådor, till de skor som ja är mest rädd om. Tittade lite på Ikea med de hade ingenting i den stil jag hade tänkt mig. Har någon nå tips på andra ställen som har bra förvaringsstuff, och tips på hur man kan försvara sina stövlar på bästa sättet ??!!

Nä nu ska jag gå och smörja in min mammas brudskor. Den är en ursöt vit sandal som jag fått ta över. Passar till allt, som finsko, partysko ja u name it. Vem vet kanske bär jag den själv den dagen jag får stå som brud. :0)

Kram.

2008-09-21 | 10:38:16

Feber och halsont.

Hujja vilken hemsk natt. Om jag har sovit tre hela timmar så är det bra. Och nu sitter jag här med en hals som gör ont och feber. Blir dock jobbet ändå, söndag och många pengar.
Blir en Tkopp för att försöka värma halsen lite.

Igår kom Maria förbi. Vi satt och svammalde lite, sen tog vi ut hundarna på en prommis genom stan. Insåg oxå att vi måste köpa, eller kidnappa Dexter. För bättre motivation vid lydnaden finns inte för Diesel. Han var hur taggad och underbar som helst. De var så roligt att se att han kan och att ja inte förstört ngt.
Vi gick till Hemmakväll för att hyra en film och köpa lite godis. 27 dresses blev det. Jag har sett den förr, men det är en såndära lagom mysfilm som man kan se igen. Kom även på lite ideér hur Marias brudtärneklänning ska se ut.....moahhahahaha !!
Vi mös på i varsin soffa och killarna somnade (även Robban som skulle upp och jobba tidigt.).
Sen fick vi besök av en tummarpojke ;0) Jonas kom från festen. Han fnissade och "hånglade" med hundarna. Haha han var rolig, fast trummande kunde jag har varit utan. ;0)
De åkte väl runt ett och då skulle ja försöka sova. Halv fyra hade jag ännu inte lyckats, halsen var crazy jobbig.
Underbar kväll alldeles lagom efter en jobbardag.Jag fick visa Maria mina ursöta skor, och hon pratade om nå stövlar som hon skulle ha på dopet. Undrar vad de kan vara får några ?? ;0p Ja måste bara komma på vad ja ska ha upptill, för ja tror inte Johanna och Jonny skulle uppskatta om ja bara kom i skor.
Nä nu ska ja försöka kurera mig lite innan jobbet.

Puss.


Från förra festen. fråga mig inte vad ja gör. Haha men kul hade vi då !!

2008-09-20 | 08:56:04

Värmen från Kollo.

God morgon världen !!
Hm fanns de inte en låt som hade det namnet för länge sedan ??
Hur som haver, det ser inte alls nå varmt ut utanför glasrutorna. Hurrvas, ganska skönt att vara på kollo då, inte samma kyla som i mejan.

Ikväll hopaps ja de blir feelgood film. Maria var sugen och så är även jag. Självklart kommer de bli en massa tjattar alltid, men det är precis vad jag behöver nu. Robban börjar tidigt i morgon, men ja vet inte om han skulle bort på fest en stund ikväll eller om han ska vara med oss och vara tjejig. ;0)
Nä nu måste ja hämta in tidningen och göra frukost, även ge hunden mat !!

2008-09-19 | 22:40:58

Kvällens kluring.


Kvällens stora fråga. Är detta Diesel eller Dexter ??!!
Pris utlovas inte. ;0)

Sedan måste jag bara lägga in denna. Minen är ju obetalbar !!
-Men hallå ge dig nån gång med kameran !!

2008-09-19 | 21:55:42

Staying alive.

Phu de blev lite stressigt precis innan Coop. Men ja stämplade in två min i så.
Nu är biljetterna bokade iallafall. Och min separationsångest för att lämna Disse har slagit rot.

Jobbat gick ok, lite less på Bregott nu haha. Bra folk som jobbade så det gick hyfsat fort iallafall. Tror ja har börjat tycka det är lite roligare att jobba igen. Eller så är det denna nya energi som ja känner att ja har fått. Inte kan väl två Yogapass göra allt detta ??!! Men jag är inte lika trött i "själen" längre utan nu när ja blir trött så är det i kroppen.

Det mystiska telefonnr som ringt som en tok visade sig vara folk som vill att vi ska hjäpa till vid Goldendagen. Ska se hur ja jobbar och hur det känns, men nog skulle de väl kunna vara roligt.

När ja kom hem fanns det tacos och en söt hund och en söt husse. Kan de bli bättre kan man ju undra.Vi har ätit, sett lite CSI osv. Nu känner ja mig ganska så trött och lite nervis. Ska vara på Kollo i morgon och jag är verkligen inte hemma där. Hoppas de går bra.
Hm vad mera, jo Disse och jag tog en cykeltur på fm, han är hur skön som helst att cykla med. Kan han honom lös och han springer ändå brevid utan konster.Han verkar åsså verkligen tycka om det vilket är kul.

Jag vill ha en varm, skön vinterjacka i år. En sån som man kan krypa in och må gott. Gärna en röd en. Tittat på lite olika och hittade två från Everest, självklart så tyckte jag bättre om den dyrare. Men ja såg nu även ng intressant hos Didriksons....tål att tänkas på.
Nä nu ska ja snoka runt lite på Tradera och sen sova.
Ajdöss.

2008-09-19 | 10:38:47

Morning.

Morgon stund har guld i mun.
Iallafall om man har lite tid på sig. Jag tycker om att kliva upp, busa lite med Disse. Fixa honom mat. Kolla igenom allt jag har på datorn, efter en stund så kommer en hungrig kille och vill ha mat. HAn får mat, jag gör min egen frukost, plockar in tidningen och läser. Lite tid att vakna till, ingen stress eller jäkt. Sånt gillar jag.

Åhå nu ringde pappa, han kan tänka sig att följa med till Stockholm han med !! Yes då behöver jag inte välja mellan mamma och Rob. Då får pappa och Robban gå på museum och dylikt medans ja och mamma shoppar. Sen kanske de blir att gå på någon revy eller dylikt på kvällen. Skojsigt ska det då bli !!
Robban måste bara kolla med Kenneth att han kan ha Disse då våran ordinarie hundskötare ska med. ;0)
Hoppas nu bara att det finns hotellrum åt alla....mamma ringer just.
Håll tummarna !!

2008-09-18 | 22:24:52

Dagens skratt.

Hahahahahahaaaaaa !!
Jag fick mig just världens skratt. Köpe clementiner på Coopan idag, ni vet sånadär små som finns till jul. Och de bästa av allt var att de faktiskt var lika sura och goda som de som finns till jul också.
Disse ville ju såklart ha och han fick en klyfta, då började de roliga. Han tog in den i munnen bara för att ise hur sur den var, spottade ut den och började göra små "utfall" mot den med rynkad näsa. *asg* Sen in i munnen igen, och ut med den. Han hoppade runt i köket en bra stund innan han beslöt sig för att den faktiskt var ätbar. efter den klyftan gick det hur bra som helst att äta fler. Som jag skrattade.
Phu nu ska jag gå och äta några fler.

Puss.

2008-09-18 | 12:39:31

Publish me.

Vi är fortfarande inte kompisar. Men än så länge fungerar den iallafall att blogga på. Vem vet, de kanske är slut med det snart åsså.

Duschen var skönt, dock et tproblem min förlovningsring har börjat bli förstor (??!!) så jag törs inte ha på mig den när jag badar. Orolig att ja ska tappa den snart. De som inte känner mig vet inte at tjag är expert på att tappa bort guldsmycken,bara guld inte silver. Det är ngt magiskt med guld, de vill lixom inte sitta kvar på mig.

En glad nyhet är dock att jag har hittat en sida som säljer hyftas mkt av Urban Decays produkter här i Sverige. Så nu kan jag beställa min primer och några underbar skuggor utan att behöva betala skjortan för tullen.

Jag skulle behöva en ny outfit till dopet nästa helg.....en som passar mina nya fab skor !! Fast har ja tur kanske ja kan slänga ihop en hyfsad en med saker ja redan har här hemma. Pengarna skall sparas. Mamma och ja har börjat spåna i en Stockholmsresa lagom till 2:a advent och Stora Stockholm- 08. Skulle vara skit kul. Dock bara ett problem, jag vet inte om ja ska åka med Robban eller med mamma. Vill ju inte välja bort någon av dem. Men ja tror inte Robban har ut så mkt av att följa med mamma och mig runt halva stan. Hm jag tycker inte om att behöva välja mellan nära och kära.
Aja nu måste ja försöka få i mig någon lunch......kanske till de nyaste avsnittet av ANTM.

Kyss.

2008-09-18 | 12:15:39

Skitstövel.

JAG HATAR ROBBANS DATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är helt omöjligt att kolla sin mejl. Den bara hoppar av. Jag har fått ett mejl  angående exetriörskursen, det går inte att öppna !!

KAO nfchgajghwijfiaehguiaehguianvuiaehgijgaoej hg
åskgblaähgiåae jhbvpokdraguihe jnpå<dsq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*morr*

2008-09-18 | 12:08:18

Irriterad.

Just varit ut med hunden på en prommis. Men jag är inte på det bästa humöret, så jag valde att gå hem istället för att fortsätta som jag hade tänkt. Vill inte att min irritation och orkeslöshet ska gå ut över honom. Jag skulle ha så dåligt samvete efteråt. Han har iallafall fått göra alla sina behov, snusat och vi har busat lite.
Nu ska jag hoppa i duschen och se om ja kan få upp lite värme.

2008-09-18 | 10:26:18

Ett skäl att inte vilja vara kvinna.

Jag som hade tänkt göra en del saker innan jobbet iallafall. Istället sitter jag här med en sjuk värk-som-bara-kvinnor-kan-få-en-gång-i-månaden !! Nu blir det att krypa ner i soffan en stund och försöka hålla värmen.

Puss.

2008-09-17 | 21:52:28

Den enes bröd är den andres.

Jag fick ju veta idag att jag inte har samma sjukdom som Klein.
Fick oxå veta att en granne till min moster dött. Hon har varit sjuk länge, så det kanske var det bästa för henne. Men jag kan inte tänka mig att hon ville lämna sina barn. Törs inte ens tänka på hur de mår just nu. Huvva.
Livet är verkligen konstigt, en människans lycka, är en annan människas sorg.


Vi har spenderat kvällen i munkis. Sett lite Idol och druckit T. Jag passade på att klippa min långhåriga far åsså. ;0) Idag fick de sina presenter som ja köpte i Stockholmia. Just ja har ju inte berättat hur resan var....hm de får bli senare det med. Jag fick två ljus av mamma. Jag älskar hösten just för att man kan tända ljus i hela läggan och det blir ett underbart ställe. Visst kan man tända på sommaren too men det har lixom inte samma effekt.
Sen så hade pappa hittat mina gamla Dr. Martens kängor !! Underbart. Gröna och lagom slitna är de. Och kängor som är inne just nu, kunde inte ha blivit bättre. Jag behöver inte köpa ngt nytt och är ändå ASträndig. *hehe*
Kommer fortfarnade ihåg när jag fick dem. Mamma tyckte nog de var lite vansinne att köpa gröna skor. Men jag hade bestämmt mig !! Så snäll som hon är så köpte vi dem. Mamma frågade om de hade skokräm.
- Har ni grön skrokräm ??
- Nä men vi har svart.
Jaha.....hm ;0) Vi skrattar fortfarande gott åt det.

Nu ska vi krypa ner, Robban börjar tidigt i morgon och jag hade tänkt hinna med lite saker innan jobbet. Sen om ja gör det är ju en annan.....men det är ju alltid bra att ha mål här i livet har jag hört.

Sov gott alla.

Just ja hur mysig är inte Bagge (den manliga.) Jag tycker den hära juryn är mkt mkt bättre, och framförallt bättre på att ta folk. De lixom märker när det inte står riktigt rätt till på loftet och beter sig därefter. Mysche bra !!

Adjöss.

2008-09-17 | 11:52:21

Fröken duktig.

Nu har jag varit duktig. Betalat alla mina räkningar och gjort mig skuldfri.
Dock insåg jag att jag måste nog vänta med att köpa mina planerade Uggs till nästa månad. Visst har jag pengar, men jag vill ha en del på sparkontot nu när det snart är jul och en del födelsedagar så.
Hm fast nu kom ja ju på att ja har en massa pengar liggandes här i läggan åsså. Robert skrattar alltid, men typ pengar och sånt ja får i julklapp glömmer ja lätt bort att jag har, så hips vips kan man hitta några femhundringar här och några där. :0) Jag tycker det är roligt, för det är som att få pengar man inte visste att man hade jhu !! Ska fundera på om dessa ska få bli skor eller om de ska få ligga kvar och gro....synd bara att de inte försökar sig. ;0)

Nä nu ska jag se serier, jag betalade och gjortde klart INNAN, det är stort det.

Ajdöss.

2008-09-17 | 11:26:30

Inte knarkare.

Vi har just varit ute på en prommis, Disse och jag. Han skötte sig mkt bra, klarade alla hundmöten och folkmöten lös vid min sida utan problem. Enda som är att han vill gärna titta på vovven när den har passerat och då följer kroppen lixom med huvudet. ;0) Sen avr de lite extra svrt när en golden gick förbi, men som sagt han klarade allt. Tom att ha en hund bara några m framför sig och gå efter, helt lugnt. *puss*

Jag har inte knarkarblod, dvs jag har inte Hepatit C, fick just svaren. Pappa blev så lättad att han nästan grät, min söta lilla pappa. Mamma hon pustade ut hon med, men på mammasätt. Inte hade jag anat att de var såååå oroliga. Stackarna.

Nu har jag gjort T, nu ska här ses GG, OTH och Greek.....i den ordningen åsså.
Puss.

P.S. Min pojkvän är tredje bäst i landet. ;0) D.S.

2008-09-16 | 22:15:46

Hujeda mig en sådan dag.

Idag har vu haft en lång men underbar dag.
Jag började ju med jobb på morgonen, seg var jag men det gick det med !!(ska bli kul o se om någon märker de nya i mejan. ;0) ) sen gick vi ut o käkad elunch, jag, Robban, Martin och Dallan. Blev en del förslag till ryktessprinding. ;0)
Sen så åkte jag och Robban upp till Lule för att uträtta lite ärenden. Jag hittade äntligen de skorna som ja letade i hela Stockholm, åsså fanns de i lilla LuleÅ....rolig hiostora som ja berättar senare. Bild kommer senare.
Sen åkte vi förbi min älskade farmor och farfar och blev bjudna på fika som vanligt. Skönt att bara sitta i deras välbekanta kök och småprata lite.
Sedan skulle vi ut till Storheden, påvägen hittade vi en Niklas som vi kidnappade och tog med oss. På djurmagasinet letade jag reflexer åt herr Dexter.....som ändå blev fel......haha. Plus att ja köpte presentpapper.
Sedan drog vi till Niklas och Maria. Där vi fick både middag, efterrätt och trevlig sällskap !! Tiden sprang iväg så himla snabbt att moffa fick åka och "lösa ut" Disse. Vi såg lite Idol och skrattade gott. Eftersom min kära far går och lägger sig rätt tidigt så var vi tvunga att åka hemmåt, svängde förbi Bä en snabbis. Där en joddlandes Dex inte alls kunde ha "dräkten".
Hämta hunden och pratas lite med mor och far.
Nu är vi hemma, Robban lagar sin lunch och jag sitter här och läser bloggar i mina nya skor. ;0)

I morgon är ja ledig, så då ska jag ta förmiddagen till att se serier och eftermiddagen till att byta gardiner och göra höst i lägenheten.
Nu ska jag strutta vidare i mina skor och sen är det sängen. Jag är helt slut.

Puss på er alla !!

2008-09-15 | 22:51:42

Klart.

Då var man fräsch igen. Robban har klart bossen och ja ska hoppa i säng, för jag börjar kl. 06.00 i morgon.
Disse han är jätte trött, ligger och sover som en stock !!

Reseberättelsen och inköpen får ni i morgon !!
Sweet dreams.

2008-09-15 | 21:47:02

Stelare än stelast.

Ojojoj Yoga var betydligt jobbigare balans och smidighetsmässigt. Ja var betydligt mjukare sist då ja inte hade tränat på typ två år. :0) Nu är ja ganska så slut, ska hoppa i duschen och sen ska jag se när Robban klarar bossen.

Tjing !!

2008-09-15 | 19:38:17

En snabbis.

Hejsan vi har kommit hem safe. Kom redan i natt men har inte orkat skriva, jag och Robban har haft en mysa-i-soffan-slappar-svullar-dag. :0) Resan gick bra, eller ja somnade på nervägen efter Härnösand och på hemvägen i Ö-vik. Däremellan har ja sett Gilmore, läst tidningar och svammlat på.
Vi har haft dexter här idag, så himla kul !! Vi var ut på en prommis med de båda och de var så himla roligt att vara ute med dem tillsammans. Så Maria vi sköter GÄRNA igen. En liten utmaning, men pojkarna har skött sig utmärkt vid hundmöten och dylikt, så ja är super nöjd.
Nu ska ja släpa mig till Yoga.
Uppdaterar om resan lite senare !!

2008-09-12 | 16:24:34

No more.

Nu ska vi snart börja åka. Jag ser verkligen inte fram emot bilresan ner. Så om någon annan tänker ens tanken på att gifta sig eller döpa i Stockholm, eller ngt annat liknande. Count me out !!

Vi höres efter helgen.

2008-09-12 | 13:58:10

Hundmöte-klockers !!

Det var ett tag sen vi kom tillbaka. Men jag har ätit, dammsuigt och plockat i diskmaskinen. Har även packat Disses going-away väska och han märker att ngt är på G. Han vägrar att lämna mig, och så fort ja rör mig är han genast vid dörren, så jag inte ska glömma honom. Lilla söta pojken.
Prommisen gick för det mesta bra, sida-gåendet fungerar bättre och bättre. Tom när vi mötte en hund (Bruno) så gick han lös vid min sida utan de minsta problem eller tillstymelse till att vilja lämna den !! Underbart och han fick massor med beröm och ett "hopp och lek." som belöning. Samma gällde när ett gäng pensionärer gick förbi, de tom stannade och börjad eprata med honom. Duktighunden fortsatte helt lugnt vid min sida !! Stolt och super glad matte.
Dock så kom han inte på visselpipan......KATASTROF !! Den får han inte börja ignorera så nu måste vi gå tillbaka några steg och nöta.

Ser lite 90120, de nya avsnittet. Inte impad alls. MEn de är ju ett tidsfördriv till maten iallafall. Sen måste ja tvätta håret och packa kläderna som ja ska ha till dopet.....frågan är bara VAD ja ska ha. Tror de blir min svarta kjol med hög midja, men upptill då....:0S

I-landsproblem.


2008-09-12 | 12:18:00

Skit natt.

I had a crapy crapy night.
Därför har jag sovit i omgångar, så nu har jag vaknat för "sista" gången.
Pratade just med Robban, han är och provjobbar i Lule. Det verkade då vara helt ok.
Nu ska jag gå en långprommis med söta vovven. Sen ska jag packa och göra allt klart för storstaden. Om nu Diesel orkar, han var helt slut igår och har sovit med mig tills nu, förutom en prommis på morgonen med husse. Det tog nog bra att busa i skogen med broder D i några timmar. Och tycker man själv att man har gått långt, så måste man tänka på att de två springer MINST fyra gånger så lång sträcka.
Nåja nu är det prommis, sen ska jag kanske skriva av mig varför jag inte sovit i natt.

Robban vi hejjar på dig love !!
*pöss*

2008-09-11 | 22:03:22

Den sköna tröttheten.

Jag är helt slut. Sådära underbar slut som man kan bli. Ni vet när man har jobbat skiten ur sig.
Spårningen gick bra för båda killarna, och super bra med tanke på att de hade busat som galningar i pricip hela dagen.
Nu ska jag lägga mig i soffan, om ja kan ta mig dit. Hehe.

Jo hittade en tävling på en logg som jag läser ett par gånger per dag.... www.englasshowroom.com Hon lottar ut ett namnhalsband, precis ett som jag letat i evigheter efter. Så håll nu tummarna att ja vinner......vilket ja inte lär göra med min tur. Men iallafall. Titta in på hennes sida lite då och då ni med, hon har många roliga tävlningar och snygga klädtips.

Nä soffan.....NU !!

2008-09-11 | 16:35:49

Workoutpass i 4 timmar.

Inte konstigt att jag känner mig trött, och att benen är helt slut.
Vi har ju varit ute o gått i skogen i typ FYRA timmar.
Omedveten motion, är den bästa motionen.

2008-09-11 | 16:13:51

Expedition Artlista.

Vilken underbar dag det har varit.
MAria kom runt halv tolv, sedan körde vi ut Robban till jobbet. Vi åkte till Pitholmhejda och lade två spår.
Sedan gick vi på expedition !!
Maria har en artlista som tenta snart, och hon har gjort så att hon ska fotografera alla hon hittar. Så hon har legat i sand, grus, mossa och lite annat för att få den perfekta bilden. För att få en bild av en växt som lever vid myrar så åkte vi till den sidan av heden som ja och Disse var och gick på i måndags.
Hundarna har busat som tokar, badat lite och rullat sig i sand. ;0) Diesel ligger nu helt utslagen i sin korg.
Jag känner mig rätt sliten själv åsså. Men det har avrit så himla härligt att vara ute, och jag har fått mig många goda skratt. Bilder kommer sen.

Dock fick ja veta idag att en av mina allierad inte är det längre, som ja misstänkt !! Sen att denna ska skaffa samtidigt som någon annan som inte är jag, är så chockerande att jag inte vet vad !!??
Hujja nu blev de för mkt, en Tkopp och lite ATM så kanske ja orkar möta morgondagen. *hehe*

2008-09-11 | 10:33:31

Höstpyssel.

Gö morgon !!
Ser ut att vara hyftas bra väder att spåra i så ska bli spännande att se hur det går idag.
I övrigt hade jag tänkt städa upp lite här, kanske byta till höstgardiner och göra klart för morgondagen.
Nu är det snart frukost och lite mys.

Här kommer bilderna från när vi var hos Hjortronmyren på valpbesök !!


Så det var några av bilderna. Som sagt inte helt lätt att fotografera de små monsterna. Vissa av bilderna är oskarpa men ja tyckte de var så söta ändå.

Nu MAT !!

2008-09-10 | 22:48:19

Iphone.

Så då har jag jobbat klart öfr idag, och har ni fem lediga dagar innan ja jobbar igen. Fast ingen av dessa dagar är oplanerade, så ja lär inte hinna njuta.

Jobbet gick bra, satt mest i kassan så ja hann inte så mkt på golvet. Trevligt folk som jobbade och då går det ju alltid allt mkt fortare.
Min kollega Tommy visade mig sin Iphone, jag blev helt såld !! Den var ju hur cool som helst. Och det finns öl i den åsså det ni. ;0) Jag ställde många dumma frågor men han svarade med stort tålamod så. :0) Undrar om man ska sätta upp en sådan på sin önskelista....hm. :0)

Moffa har varit med Disse så han är helt slut nu, hehe. Dock skönt för mig och Robban för då kan vi slappa i soffan bäst vi vill. Så nu ska ja tvinga Robban att spela lite Wii så ska jag ligga i soffan och glo.

Tjiiing !!

2008-09-10 | 13:55:43

Grannfejden typ.

Whohoooo Greek just took a lovely twist !! (I hope.)
När jag var ute med Disse nyss fick jag uppleva en granne som skrek på en stackars arbetare (iof borrade han tokhögt.) Det roliga är om hon klagar till Pitebo, för killen var förmodligen dit skickad av Pitebo. Ibland förstår ja mig inte på människor som måste bry som om allting. Men ja måste medge att de vara ganska så roligt att stå och lyssna på henne och se kille och hans arbetskamrat kanppt håll sig för skratt.

Nu tillbaka till Greek.....YES !!

2008-09-10 | 12:49:23

Remember.

En liten komihåg lista åt mig själv. Jag har kommit på en del saker som ja skulle behöva införskaffa vid lämplig tidpunkt. De skulle göra hushållet snyggare och enklare. Skriver ner det här, för en lapp försvinner så lätt.

* Theburkar. Matchande, gärna med möjlighet att märka upp dem på ett snygg sätt.
* Glasburkar till toan. Där ja kan stoppa bomullstussar, snoddar och dylikt i. (tror Ikea har nå billiga och bra:)
* Svarta pärmar till kontoret. Så pimpningen blir fulländad.
* En egen Marith som kan komma hit och göra att ybersnyggt !!

Husse har åkt till sitt jobb. Tråkigt, men de betyder att ja kan se nyaste avsnittet av Greek, innan ja ska ut med hunden och göra mig klar för jobbet.
Tkoppet är ett faktum !!

2008-09-10 | 11:43:51

Stockholm iallafall.

En ny dag är här. Jag jobbar kväll ikväll.
Ser ut som om de blir Stockholm för mig iallafall, även om jag nog aldrig varit så opeppad att åka dit. Men men det blir nog bra iallafall. Har ja tur kanske ja ittar nå höstskor. Synd bara att lönen kommer på måndag och inte innan helgen.

Robban börjar ett, så vi har lite mystid tillsammans innan jobbet. Just nu är han dock nere o köper Lovisas dopresent.

Funderar om ja ska klippa mig innan dopet eller inte. Ska ja klippa mig kort eller ska jag spara det lite längre.....hm.Svårt svårt. Som ni förstår är det inte lätt att vara mig, alla dessa beslut !! *ironi*

Adjöss.

P.S.Sofia om du vill vara med o spåra i morgon är de bara att du hör av dig. D.S.

2008-09-09 | 21:47:07

Kollo.

Det är ngt mystiskt med min mage. Varje kväll runt sjutiden för ja värsta magknipet och mår illa som en sjösjuk bäver.
Har ingen som helst aning vad de kan vara. Brukar bli bättre om ja dricker lite. Jasi jasi de blir nog bra.

Jobbet idag gick super, vi var klara innan tio med allt. Så då gick vi till Kollo o hjälpte till.
Sen har ja sett underbara serier, och myst för mig själv en stund. Super som vanligt.
Sen skulle ja ta ut Disse på en liten prommis, men väl ute gick vi en längre. Han fick träna på att bara gå vid sidan och inte sniffa en massa. När han sedan sökte kontakt och gick bra så fick han snusa bäst han ville som belöning. De var en härlig prommis.

När husse kom hem sov ja, så han var så söt att han fixade middag och sen åt vill till lite Gilmore. Jag har hunnit prata med både mor och far, och Robban har pratat med sin pappa. (ja tyckte han skulle ringa.) Så nu är de snart dag fför det obligatoriska soffmyset.

Måste bara berätta om helgen spårningar. Robban hade lagt super bra spår både lördag och söndag. ÄVen om han la in bla en fuskvinkel för att förvirra mig, och se om ja litade på min hund. Mkt nyttigt för matte.
Disse fcik gå sida hela vägen fram till spåret, det var såååååå jobbigt. Men det funkade. Sen så satte ja honom, åsså när han får kommandot så dra han ju iväg. OCh rusar på ispåret som en tok. Så ska man INTE göra. I lördags blev ja så frustrerad att ja skrek rak ut tillslut !! Gissa vad som hände......hunden började gå som en klocka. Han var ju nästan i Chappes liga. Noggran och med ett underbart tempo. Han tappade ingenting och det var en fröjd att se honom arbeta. Matte var så stolt och glad. Och Disse rullade sig i klöven, sen var han nöjd och glad. ;0)
Söndag så rusade han lite i starten, men sen var det som om han kom på sig och återgick till lördagens underbara tempo. Han tappade lite på ett ställe, mest troligt för att de hade gått en älg över. Men han jobbade på (i Chappe anda.) och hittade ganska snart tillbaka. Än en gång var det så himla kul att se honom arbeta sig fram. Nöjd matte även denna gången.
Ska nog spåra med Maria på torsdag, så då får vi se hur det går.

Nä nu ska ja mysa.

Såhära trött var Diesel efter spårningen.

2008-09-09 | 16:47:46

Nyttig.

Nu har ja varit och gjort lite nytta, så nu förtjänar ja ett bad....eller hur ??!!

2008-09-08 | 21:55:47

Våran dag i bilder.

Här kommer Disses och min promenad i bilder.


Vi började gå efter stigarna. Här har jag ridit många gånger och insåg snabbt att jag hittar fortfarande bra här. Så då gick vi lite mera offroad.
Ljuset i skogen var helt fantastiskt, och solen värmde bra.

Diesel fick damp några gånger under färden, lyckorus skulle ja tro.

Ibland tyckte han att ja var för långsam och la sig för att vänta in mig.

Men KOM nån gång då !!
Snusläppen.

Matte lekar lite.....


Lilleman i ett nötskal.

Matte satte sig i en glänta och mös i solen en stund.....

....medans Disse, han lade sig i skuggan.


Hihi.Jag hade ju såklart glömt att ta med mig vatten ut i skogen, så när Disse hittade lite blev han överlycklig !!


Jag fick mig ett gott skratt, för inte kunde jag ju bli arg på honom inte.


Nöjd med sig själv hoppade han in i bilen o vi kund eåka hem (ljuset är med flit.)


Vi var båda nöjda, men trötta efter prommisen. Behöver ja nämna att när husse kom hem så blev det badkaret för Diesel ??
Det var så skönt att ströva omkring i skogen och bara låta tankarna flyga. Jag känner verkligen att jag kan lita på Disse, han har stenkoll på vart jag är och svänger ja av så kommer han direkt. Tror vi kan tacka M. Mohlin och "Inkallning är så mkt mera." för det. Den boken var verkligen super, speciellt som ny hundägare. Jag kan slappna av och behöver inte ha koll på honom hela tiden, även om jag omedvetet alltid kollar vart han är och vad han gör.
Vi ska föröka hinna med någon fler prommis där borta innan snön kommer. Det var en underbar dag.
Alla bilder är dock oredigerade, för ja och Maria har inte hunnit sätta oss ner och lära mig ännu. På digital scrapbooking är det super enkelt, men ja vill lära mig photoshop åsså.

Nu sk ajag gå och mysa med pojkarna mina.
Ha en mysig kväll.


2008-09-08 | 16:14:51

Ingen träning.

Träningen med hunden blev inte av. Jag åkte till Pitholmheden istället och det resulterade i över en timmes promenad. Som i sin tur resulterade i en super trött och skitig (förklarar senare) hund och ett super hungrig matte.
Hunden sover o ja ska nu äta. Det blev ingen stan men hejna var så himlans mkt mysigare.

Tjiiiiing !!

2008-09-08 | 12:08:06

Klubbad säl !!

Just nu känner ja mig som en klubbad säl. Iallafall som ja tror en klubbad säl skulle kunna känna sig.

Jag har haft en bra helg, även om jag var trött efter jobbet och så. Vi har gått två spår med Disse, hunnit till stugan och sett lite Gilmore. Men mera om detta senare.

Idag hade ha tänkt träna hunden lite, vet dock inte i vad, sen hade ja tänkt gå ner på stan o se om jag hittar någon lite fin present till Rob, höra av mig till Ingela, laga lite middag och sen är det Yoga ikväll. Däremellan vore det inte helt fel om jag han "pimpa" kontoret lite, plocka undan en del och kanske fixa tvättid.
Först och främst ska ja gå och göra mig en kopp underbart T !!

Puss.

P.S. Det blir ingen utställning i Sundsvall för oss. Han är inte i den bästa pälsen och ja jobbar den helgen och de är så himla svårt att komma ifrån. Vi satsar på lite närmare utställningar  höst/vinter så får vi se sen.D.S.

2008-09-07 | 22:51:42

Dvala.

Just nu är örat rent ut sagt skit jobbigt. Ska försöka gå och lägga mig nu och falla in i någon slags dvala.

Ja kan ju knappt höra mig själv tänka !!

2008-09-06 | 05:43:04

Tio till två.

Det här är alldeles för tidigt att stiga upp en lördag !! På mitt nästa jobb sk ja se till att aldrig börja tidigare än tio och sluta senare än två......haha.
Nä nu är det bara att pallra sig iväg och göra någon nytta. Att pojkarna ligger kvar i sängen och myser gör INTE saken bättre.

God morgon på er !!

2008-09-05 | 23:04:29

Dagliga telefonsamtal.

Så var det dags att krypa ner i sängen. Börjar sex i morgon. Helt värdelöst en lördag, nada pengar och man måste upp tidigt (o i säng på fredagen.)

Vi for till Böle en sväng och hälsa på. Hur mysigt som helst. Såg Bolt vinna 100 m igen.Ville inte åka men som sagt ja ska ju upp.
Handlade på Coopan, tacos och sen lite saker till våran kontor. Hade tänkt  "pimpa" det lite. Ska försöka sätta in lite bilder på hur det blev sen.
Har pratat med både mor och far. Jag pratar med mina föräldrar MINST en gång per dag. Det blir oftast en två-tre med dem båda. Vissa kan tycka det är konstigt. Robban kan de gå dagar utan att han pratar med sina. Men jag älskar att höra vad de gör, småprata och för mig är det ett måste. Det tillhör min vardag och jag skulle inte vilja vara utan det !! Absolut inte !!

Sett lite Gilmore ikväll, men nu måste jag kapitulera för sängens skull.
Har bett Robban se en film i sängen så att de inte ska vara tyst i sovrummet.

Puss !!

2008-09-05 | 17:20:52

Make Up tips !!

Idag är en rikigt mysar dag. Robban spelar Wii och jag sitter med en T-kopp brevid och myser.
Jag vet att jag kan bli nattsvart ibland, men då finns de ingen bättre än just R som kan dra upp mig. Disse är inte helt fel han heller.

Hade tänkt att Maria kanske skulle få lägga ett spår åt oss i morgon, som kompensation så hade ja tänkt att stadsborna skulle komma dit och ta med sig middagen. Hon vet ingenting om det ännu.....men ja ska snart berätta det åt henne.
Nä nu måste ja gå min T-kopp kallnar.

Dagens tips ; Urban Decays Eyeshadow Primer Potion är helt sjukt bra. Den får den sämsta ögonskuggan att sitta som berget. Jag använde den i lördags och somnade i mitt smink( INTE att rekommendera.) söndag morgon såg jag helt nysminkad ut......med en dock lite annorlunda frisyr. ;0p

Eyeshadow Primer Potion

2008-09-05 | 11:21:26

Lyckligt lottad.

Jag har världen bästa familj. I morse kom gullepappa förbi med en påse fylld med saker åt mig. Så ja skulle ha ngt att göra idag och inte tänka så mkt !!
Nu står Robban och gör scones åt mig för att ja skulle få vakna till doften av nybakat.
Igår var mamma med mig hela dagen så ja inte skulle vara ensamen.

På mitt relationsplan har jag aldrig haft det bättre. Jag har vänner som alltid finns där, en familj som utan tvekan är den bästa. Och förmodligen världens bästa sambo och hund. Jag känner mig lyckligt lottad på detta planet och jag suger i mig allt varje dag, för jag vet att plötsligt kan de vara över.

Nu ska jag gå och äta scones och läsa tidningen ja fick av pappa.
Idag känns livet lättare, även om det innehåller ett irriterande sus.

Puss.

2008-09-05 | 00:45:02

Vackert.

Se David Cook vinna American Idol var vackert. Då får ni säga vad ni vill. Äkta glädje. Och den rösten.....rysningar !!

2008-09-04 | 20:22:06

Ramse.

Diesel gick direkt och lade sig, och jag är oxå rejält trött.
Han har fått spendera hela dagen med sin älskade moffa och jag har fått vara med min älskade Rasmus. Det var precis vad jag behövde för att glömma bort mitt sus och tankar.
Han är ett sånt lyckopiller Ramse. Oj vad vi har stimmat och stojat. Han är så fin.

Moffa och Ramse för ungefär ett år sedan.

2008-09-04 | 12:07:40

Den Jenny som fanns är borta.

Det var ingen vaxpropp. Ja önskar så att det hade varit en vaxpropp.

För nu vet ja inte vad det är om orsakar ljudet som gör att ja inte kan sova, inte kan sitta i ett tyst rum, inte hör mina arbetskamrater, som gör att är jag i mejerikylen så hör ja allt genom ett vakuum. Som gör att jag känner mig avskrämad från resten av världen, som gör att det kryper i kroppen på mig, som gör att jag håller på att bli galen.....på rikigt.

Jag ville så att de skulle vara en vaxproop så allt kunde vara över nu. Istället sitter jag här med mitt ljud och funderar om det verkligen är värt att leva livet såhära. Den lilla livsgnista jag hade, den är försvunnen, ersatt med ett ljud och en krypande känsla av att vilja fly. Men man kan inte fly från sitt eget huvud.


2008-09-03 | 22:58:15

John Blund.

Såklart hade pappa somnat, och mamma hade inte hört ngt. Nåja får väl vänta tills i morgon då.....*suck*
Det var då bara skräp på TV så nu sitter ja här med min T-kopp o ska se mitt nya avsnitt av Greek. Just nu känns det som om de inte kan bli bättre !!

Puss.

2008-09-03 | 22:41:46

Lappen som gör mig nyfiken.

Så var man hemma igen. Gick ok på jobbet, vi var ett glatt gäng som stängde. :0) Dock är de lite tradigt att sitta i kassan från åtta till tio.
Robban jobbar till elva.
Lilleman har haft moffa här, så nu är han lagom trött......perfekt. Ja hade tänk se lite tv och dricka lite T. Jag såg de låg en lapp med ett telefon nummer och det stod hundkurs på lappen, kan de vara så att de är angående lydnadsklasskursen ??!! Hoppas det.....eller ja vet inte haha.
Vill så gärna ringa och fråga pappa. Fast han sover nog sött redan. Min älskade far fungerar så att han lägger sig runt nio, halv tio och sedan kliver han upp och väcker tuppen på morgon. Om man bara hade hälften av hans energi !!
Nä ja provar nog att ringa ändå, jag är bara föööör nyfiken !!

Vi höres !!

2008-09-03 | 12:19:59

Knarkarsjukdom.

Nu har ja beställt tid för både örat och knarkarsjukdomen.
Inte gjort så mkt på fm, jag och Robban har legat och myst i sängen medans Diesel har burit runt på i princip alla saker som vi har. :0)
NU ska ja göra mig klar för jobbet, börjar egentligen tre, men vi har fackklubbsmöte redan ett så.

Känner nu att det är ganska så tråkigt att de inte blev plugg i Lule. Då hade ja o Maria kunnat skratta åt folk på bussen tillsammans och ja hade fått köpa söta pennor och sudd.

Adjö.

2008-09-02 | 22:15:57

AIK.

Han valde rätt för alla som vill veta. :0) Efter min mysstund så somnad ejag och sov tills Robban kom hem. Snabb middag och sen bar det iväg till LF arena (!!) där de var match mella Luleå-AIK. RObban är Lulefan och jag AIKare. Ni kan ju bara gissa vem som vann !! Japp MITT lag. Vi är ju helt enkelt bäst !!

Tydligen måste jag kolla mig för Hepatit C, nej jag har inte gjort ngt dumt. Men alla som fått blod innan -92 får gratis kolla sig, eftersom de tydligen inte testade blod innan det. Och eftersom ja fick en massa blod när jag opererades så tycker mor och far att ja ska kolla upp mig. Så det är väl bäst man gör det då. Men d ekänns lite som "här är en sjukdom man aldrig trodde man skulle vara i riskzonen för."
Sen ska jag kolla upp mitt öra, jag hör havet i takt med mina hjärtslag och så ska de ju inte vara.

Nä nu blire soffmys och lite SATC.

2008-09-02 | 13:20:58

Inför OTH.

Så var GG slut. inget uperavsnitt enligt mig. Men helt ok. Snart ska ja se OTH, I can´t wait !! Men ja tror ja ska ta en prommis med hunden, prefekt paus, så ja hinner längta lite till.
Sen får ju söt hunden ngt att göra åsså en stund.

Tjing !!

2008-09-02 | 12:56:48

Pauser.

Ohoooo I love this !! Ser just nu GG, men ja tycker om att göra små pauser, gå o göra ngt annat o sedan börja se igen. Jag tycker om att dra ut på det, för när ja har ett nytt avsnitt så kan ja knappt bärga mig tills ja får se det, men samtidigt vill ja inte att de ska ta slut !!

Men nu måste ja ser lite igen.....Puss.

2008-09-02 | 12:18:06

Stryk och seriestart.

Nu ska ni få höra. Jag har fått stryk.
Japp i natt så fick ja en knytnäve i ögat. Robban måste ha varit riktigt arg för den kom med en enorm kraft. Och självklart så träffade han med ringen på benet som finns under ögat. Det syns inte ngt ännu, och jag har inte lätt för att få blåmärken så förhoppningvis blir de inte ngt.
Jag vaknade lite halvchockad och frågade vad han pysslade med, gissa vem som sov så gott ??!! Haha men ja undrar om han inte bara låssades och ville ge utlopp för en massa förtryckt ilska. ;0) I annat fall får ja väl ge igen i natt. Stackarn har haft så dåligt samvete o skrivit en massa söta lappar åt mig när ja kom hem.

Jobbat nu på fm som sagt. tyckte ändå att jag o Katrin var grymma, även om de tog ett tag att bli klara. Men samtidigt så var de ju massor med varor eftersom hela mejan typ var tom.

Nu ska jag mysa med SERIER !! Alla mina favvisar har ju typ börjat om och igår gick OTH och GG, så dem har ja snart....mohahahhaa. Nu börjar mitt höstmysa, och jag älskar det.
Så vi synes på några timmar då.
/Slagpåsen Jenny.

2008-09-01 | 22:30:29

Yoga.

Vad tyckte ja nu om Yogan ??!!
Ja ni, de var inte alls som jag hade tänkt mig.  Först gick det snabbare än vad ja hade trott, sen blev det bättre tempo. Först tyckte jag instruktörer var dålig, men tyckte jag hon var bra. Först var det jobbigare och tråkigare än vad ja hade trott, sen så var de ganska så skön träning. Allt de dära hann ja tänka, när man egentligen inte ska tänka på ngt annat än sin andning.
Jag ska pröva det igen, för ja kände att de gav ngt. Strecthade ut några muskler som verkligen behövde det, ryggen fick det den så länge skrikigt över. Sen ska ja prova pilates på torsdag, de sägs ska vara jobbigare.....hujja. Nåja ja tror verkligen att ja behöver detta, jag och min fotbollsinvalidiserade kropp (som Jocke brukar säga.)
Nu ska ja krypa till sängs, börjar sex i morgon. Men jag slipper iallafall inventeringen HALLELUJA !!

2008-09-01 | 19:28:25

Gratis träning.

Vi tog som sagt en liten cykeltur. Först mötte vi upp husse, och sedan fortsatte vi till munkis. Han har dock blivit lite dålig i magen, så vi fick skjuts hem. Nu är jag klar för att åka på Yoga. Ska bli gode så kul, jag har ganska så höäga förväntningar. Vilket iof inte burkar vara så bra. Men vi får väl se.

Sen kan ja tipsa alla Pitebor om att korpen har gratis gruppträningar hela veckan. Så är det ngt ni är sugna på så är det i veckan man ska prova på det !! Kanske är de någon som vill hänga på o träna Pilates på torsdag ??!!
Hujja ja blev faktiskt lite nervis nu....hm men de ska nog gå bra hoppas jag.

Förresten är de någon som vet vart man kna få tag i maltkex och maltchoklad ??

Nä nu ska jag bege mig.
Önska mig lycka till.

2008-09-01 | 16:27:10

Em.

Rastlös som få.
Om en halvtimma slutar Robban, då ska Disse o ja cykla o möta honom. Ser lite OTH på femma. Trött är ja som få. Energi finns inte.

Hur har ni det denna eftermiddag ??

2008-09-01 | 14:40:41

Minnen.

Hittade lite bilder från det att våra valpar ar små. Hur söta som helst. Det är bara svårt att förstå att min kille har varit så liten och så hårig. ;0)
Disse är lite svårare att hitta igen bland sina syskon, Dex är hur lätt som helst tackvare sina fina öron !!

Här ligger då lilla Dex och sover sött !!


Här tror ja faktiskt att de är Disse som ligger och sover på Dex, med sin mörka bror längst bak.


Alla fem i en hög !!


Ser dock inte så bekvämt ut för vissa.


Detta är mkt troligt Disse.


Och här äter han på husses sko !!


Hur mysiga som helst. Vi fick verkligen två superhundar. Vi fick inte välja valp själva, och det är jag såååå tacksam för. Elisabeth och Birger gav oss verkligen RÄTT hund. Han är perfekt för oss, den pusselbit som vi behövde. Tusen tack för det !! Vi har aldrig ångrat att vi tog från Hjortonmyren´s , de har varit så hjälpsamma från dag ett. Lyssnat på våra dumma frågor, stöttat och hjäpt till. Aldrig trodde ja att man kunde ha så tur med uppfödaren. Men de hade vi.
Tack tack och åter tack !!

2008-09-01 | 14:14:05

Oj vilken röra !!

Haha ja kollade just igenom bilderna från lördagen. Hm jag vet inte om jag törs publicera dem haha. Bilderna på valparna blev också sådär, inte lätt när de springer runt som galningar och så fort man sätter sig på huk så kommer de som en bisvärm. Så vi får se om nån bild går att använda.
De ja nyss skrev om att ja inte tycker om att vara framför kameran, de syns verkligen på bilderna, plus att ja inte är de minsta fotogenisk !! Sen undrar ja om ja ens ska vara bakom kameran.....ett smakprov hur de kan bli får ni här. Maria var mitt mål för kortet !!


2008-09-01 | 13:47:05

Jenny Pettersson.

Hahahaha jag googlade mitt namn (så kul har jag just nu.) förutom en massa artiklar om Velvet som åsså heter Jenny Pettersson så hittade jag PTs artikel om deltidsanställda.

"Theres Sörvåg, 26 år och Jenny Pettersson 25 år fackliga representanter på coop forum."

Artikel gick inte att få fram, men ja minns hur varmt de var på deras kontor, hur de försökte ta närbilder där vi skulle se "besvikna" ut och ja bara kunde fnissa. Haha ja skulle aldrig kunna vara modell, inte enbart utseendemässigt utan även för att ja är så kopiöst obevkäm framför kameran.

Aja nu ska jag fortsätta surfa runt o läsa skit.

2008-09-01 | 13:07:45

Alla trevliga Coopare.

Jag och Disse har varit ute på en "morgon" prommis, sen åkte ja till Coop för att köpa frukost. Som ja snart ska äta. Träffade alldeles för många trevliga människor, inte bra. ;0)
Nu blir det som sagt lite frukost, sen my och bara softa lite. Ska åka på Yoga ikväll. ska bli spännande jag har aldrig provat det förr. Men ja tror ja kan behöva lite träning för själen åsså.

Ska lägga in valpbilder och partybilder lite senare.
Puss.

RSS 2.0