2013-06-19 | 00:21:28

Tisdag.

Jag fick för ett tag sedan höra av en kollega att han den första tiden som han hade jobbat med mig, hade uppfattat mig som dryg.
En annan kollega berättade efter att jag hade varit på en fest med några vänner till henne, att en kille trodde jag var en person som dissade och inte släppte in vem som helst.
Båda två har rätt, på ett sätt. Jag är blyg när jag hamnar bland nya människor. Detta gör att jag antingen blir helt tyst, eller surrar om helt värdelösa saker.
Eftersom babblande om saker, gör att det blir ännu mer pinsamt, så har jag försök med den andra strategin. Att bli helt tyst alltså.
Det uppfattas säkert som om att jag inte alls är intresserad av andra personer, jag gör mitt och that´s it. Samma sak när jag hamnar bland folk som jag inte känner, tillsammans med folk som jag känner, så tar jag min tillflyktsort såklart till de som jag redan är bekväma med.
Det är en osäkerhet som grundar sig att inte säga de rätta sakerna, eller vara tillräckligt rolig osv. Vilket egentligen är ganska så löjligt.
Men hey things can change och tack vare att jag försökt vara lite mindre mesig, så har jag under våren träffat så många nya roliga bekantskaper.
Som gänget jag tillbringade kvällen med på Nodo, glada, roliga och galna tjejer.
 
Det kanske kan bli folk av mig med en vacker dag !!
 
 
 
I morgon väntar ledig dag med sovmorgon, löpning, frisör och ytterligare en kväll på Nodo.
Bara två arbetsdagar kvar och sedan är det dags för semester.
 
 
 

2013-06-17 | 17:59:15

Inspektion av hålrum.

Sju timmars sömn sen i lördags, mjo det börjar kännas lite i kroppen nu.
Började sex i morse, och jag vill lova att det var inte mkt rörelse i stan när jag var ute med hundarna innan.
 
Har varit hos läkaren idag. En väldigt trevlig, duktig samt blåögd doktor.
Dock är det lite svårt att vara en duktig patient när man sitter och små fnissar hela tiden.
Hon kollade öronen, näsan, halsen osv.
"Ja här blir man inspekterad i alla hål ska du veta" sa hon glatt.
Sedan blev jag spraya med bedövningsvätska, "För att vi ska minska sväljningsreflexen". Fithy Shades of Greys poppade upp i mitt huvud.
Hon tog fram en kabel med en kamera på längst fram. "Nu ska vi bara ta och föra in den här lilla saken i öppningen din".
Efter det att hon hade undersökt alla mina hålrum ( i ansiktet måste jag tillägga bara för att jag måste) och begrundat min insida, så konstaterade hon att det förmodligen inte alls var något att oroa sig för. Jag ska bara hålla koll så att knölarna inte växer eller börja spöka på något annat sätt.
Så jag traskade hemåt med en besudlad näsa och ett svalg som var helt bedövat.
Värre kan man ha det en måndag !!

2013-06-16 | 07:21:02

Thank you and good......morning ?!?!

Klockan är kvart över sju på morgonen och jag har precis kommit hem från en efterfest med härliga och galna människor.
Hundarna och jag har just varit ut, solen skiner och jag funderar om det ens är någon idé att krypa i säng.
Fast jag har en känsla av jag kommer ångra det senare idag om jag inte gör det.
 

2013-06-12 | 11:52:51

Rätt person på rätt plats.

God morgon !!
 
Tänk vad rätt person på rätt plats kan göra för en upplevelse.
De ringde redan idag från öron-hals för att erbjuda mig en tid. Tjejen i telefonen förklarade att man såg alla ärenden med knölar som akuta. Men att de oftast inte var något att oroa sig för. Hon berättade lite andra saker, men hela tiden med ett lugn. Så jag känner mig inte alls orolig.
 
Gubben på apoteket igår dock, han frågade om jag hade ätit järn förutom. Nä svarade jag, och fick till svar "man blir förstoppad. Så istället för piller borde man ändra sin kost och äta mer bla,bla,bla,bla". Jag tänkte i mitt stilla sinne, att lilla gubbe du har ingen aning om varför jag måste äta järn. Nu är det ju förmodligen min kost som ställer till det, men tänk om jag hade varit riktigt sjuk.
 
Nä rätt person, på rätt plats !!
 
Nu ska jag inte orda så mycket mera. Ska göra mig klar för att åka och handla sommarblommor med mora min.
Ha en bra onsdag !!

2013-06-11 | 22:15:35

Järnet.

Well ytterligare en helg har gått. En jobbarhelg dessutom, vilket betyder att nu jobbar jag bara på lördag och sen jobbar jag inte helg förrän typ Nolia-helgen eller nåt sånt.
Woop, woop.
 
Lördag så hamnade jag ju som sagt var på fest med några trevliga tjejer. Hängde faktiskt med dem ut också. Dock spiknykter och skötsam som få !!
Efter jobbet på söndag så åkte jag ut till mor och far. Där bjöds jag på grillat för andra gången i år, vilket betyder att jag redan denna sommar ätit mer grillat än ifjol. Vi spelade även lite kubb, dock med vissa svårigheter. Träpinnar som flyger är inte helt lätt för en golden att stå emot *ler*.
 
Igår regnade och det passade mitt humör ypperligt. Ibland är det som att efter två dagar av uppåt, blir det en dag med rejält mkt neråt.
I alla fall så är det tisdag idag och jag har jobbat på förmiddagen. Sen blev det en sväng för att träffa Dr. Mohammed. Eftersom mina blodvärden var så låga (116, äre lågt ?!?!)  mina järnvärden låg på en 7:a och sen så var tydligen mina järndepåer helt tomma, så ville han prata lite. Tydligen ska en fullt frisk, så pass ung (yeay tack för den Dr. M) inte har så låga värden. En gräsätare kan dock få problem med hejna. Jag ska äta järntabletter i tre månader (hej förstoppning) och sen ska man ta nya prover. Detta för att se om det beror på att jag inte får i mig tillräcklig med järn genom kosten eller om det är ngt annat fel på mig som gör att jag inte kan ta upp järnet som man ska.
Sen har det skickats en remiss till öron-hals för att jag ska få kolla upp mina knölar ordentligt.
 
Jag borde med andra ord vara väldigt trött, men konstigt nog så är jag piggare än på flera månader. Mer energi än på galet länge och jag känner mig mer uppåt. Men jag har ju alltid varit lite weird så.
 
Hann med en löptur på grisan ikväll. Skönt var det, lite tungt i början men sen började benen att flyta av sig själv. Jag kanske inte springer en mara, men det börjar faktiskt känns lite smått som om löpningen blivit något av en vana, och en trevlig vana.
 
En blandat kompott fick ni idag.
Tack och adjö !!
 
 

2013-06-08 | 18:27:30

Thihiiii.

Tänkte bara säga att nej, jag är inte förtjust i prinsessan Maddes nya make.
Jag tycker han ser läskig ut, och jag undrar om han tänkte "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them" när han satte ringen på hennes finger.
Sen ser han gode uttråkad ut nu när de åker runt i vagnen.
 
Men så länge hon är lycklig, fast jag tycker han ser sleazy ut ändå.
 
Sen så är deras förlovningsvideo den pinigaste i världshistorien.
Thihiiii ?!?!?!?!?!, och vilken månad friade han egentligen Madde ?!?!
 
 
 
Nu ska jag ta min dyrbara tid och göra något vettigare, som att gå och ha roligt med några trevliga tjejer.

2013-06-07 | 22:00:55

Fredag.

Fredagskväll på Aronsgatan. Jag sitter i soffan med en bok, en kopp te och såklart fotbollen oppa TVn. Inte mycket roligt att se där dock.
Ikväll tyckte mina vänner att jag behövde vara helt själv för en kväll. Några medvetet, några omedvetet.
 
Innan jag blev själv, gick jag då på stan med kära mor. Jag shoppade lite smått, ett par nya Ray-Bans, en tröja på rea och ankelsockar. Var i stort behov av alla sakerna, eller hm ja hur det nu var.
Jag har hunnit tvätta en maskin idag, varit ut med två fina monster promenera några km, duscha och nu sitter jag alltså här.
 
Morgondagen innebär jobb, kanske ev. en sangriakväll. Ska upp och jobba söndag, så hur som helst blir det en lugn och städad kväll.
På söndag ska jag även ut en sväng till Munkis.
 
Så det kommer vara fullt upp, precis som jag vill ha det.
 
 

2013-06-06 | 22:41:02

Nationaldagen.

Idag har jag haft en sån där riktigt bra dag igen.
Visst har jag haft stunder med alldeles för många tankar, men idag har verkligen det bättre stunderna varit fler än de dåliga.
 
Började dagen med att hänga på Bee till Grisberget, där vi tog oss igenom 3,5 km sträckan. Ja Maria sprang den och jag överlevde den. ;).
Med promenaden dit och hem så blev det en del km i benen idag igen. Känner dock att de börjar protestera, så imorgon blir det nog att ta det lugnt.
 
Åkte ut till Munkis med voffs. Hundarna badade i poolen och jag låg och försökte få färg på mina bakben. Alltså vaderna.
Att de ska vara så tråkigt att ligga stilla.
Mamma kokade rabarberkräm på rabarber som pappa plockade in. Sommar nanting !!
Hann somna en stund i deras loftstuga också. Skönt.
 
Ikväll så blev det att spela kubb i Södra Hamn med ett glatt gäng. Fem, eller sex matcher och ingen lyckades slå ner kungen. Det måste ju bara vara rekord.
 
Nöjd, glad och trött är jag nu.
Jobb i morgon och hela helgen. Det ska nog gå bra det med.
 
Så mycket roligheter, det var längesedan.

2013-06-05 | 23:51:16

Norrland rockar fett !!

Sitter här i soffan med en kopp te, och är nalta nöjd över min dag. Sitter nästan och ler lite löjligt för mig själv, så där som jag bli galen när andra människor gör !!
 
Började dock med att jag inte fick sova ut. Doktorn ville ha mer av mitt blod, tydligen visade de förra proverna att jag hade dåliga blodvärden, så han ville kolla upp mig lite mera.
Tanken var att jag skulle ut och springa med några tjejer, men eftersom jag var helt slut i kroppen så skippade jag det och gick hem för att sova en stund.
TRE timmar senare vaknade jag och tog mig ut med pojkarna på årets första hund-cykeltur.
 
Jobbat till klockan 22, och hade bara tänkt ta en kortare hundpromenad. Men det var så härligt ute att jag svidade om och begav mig ut på en löprunda istället. Hundarna fick vara lösa eftersom det var så lite folk ute.
Starka ben och bra lungor, gjorde att jag sprang längre än vad jag hade tänkt. Och det var så skönt. Ljust ute och en ljummen kväll.
Kan man göra annat än älska Norrland dagar som dessa ??
 
Endorfiner, energi och glädje.
 
 
 

2013-06-04 | 21:16:14

Live life.

Hm när skrev jag sist, ja alltså torsdag. Efter det har vi haft fler riktigt varma och härliga dagar här i Pite.
Söndagen och idag har dock varit lite grå. Men det kan behövas det med, så man får ta hand om allt som förfallit inomhus.
Återigen en bra helg har passerat. Munkis-häng, fest med nya, och mysche roliga tjejer. Lite träning, lite hm skador, hundar som fått bada osv, osv.
 
Just nu är jag bara så tacksam över alla fina människor som finns runt mig. Gamla, nya, roliga, glada, fina människor som gör mig glad.
Tacksam.
 
 
 

RSS 2.0