2008-12-31 | 09:47:29

Mål för 2009.

Snart ett nytt år igen, helt sjukt minsann !! Förra året var vi med Ingela och den andra H. I år blir det ju som sagt Iggejaur.
Så himla skönt att slipap stressa iväg, återigen tack K !! Vi ska packa lite, handla lite, åka förbi Munkis lite men sedan bär det iväg !! Jag tror det är precis vad min kropp behöver för nu börjar det bli jobbigt att ens röra på sig.

I år blir det inga nyårslöften. Jag tror ändå inte at tjag kommer hålla dem, och håller jag dem så håller jag dem FÖR bra. Däremot har jag tänkt skriva upp lite mål för 2009. Jag behöver ngt att sträva efter.

För mig själv:
* Våga mera !! So what ifall en gavel blir ful och måste göras om. Världen går inte unde roch förhoppningsvis blir ingen arg. Våga göra fel helt enkelt, så jag kan lära mig att göra rätt !!
* Ringa mera. Eller iallafall bli bättre på att höra av mig åt folk och ev kanske börja ringa liiiiiiite mera. Men bara kanske !!
* Ta tag i saker och ting. Inte låta allt falla mig ur händerna för att jag inte vågar eller har ork. Börja strukturera upp mitt liv. Vad vill jag egentligen ??
* Börjar träna. INte för att bli som jag brukar säga "fit" utan för att bli piggare, bygga upp ryggen o få mera ork. Inget beach 2009 här, utan orka med 2009 !!
* Städa oftare. Hahahahhahahaaaa !!
* Ha många, många, många vinkvällar med T, M och F. Och alla andra som vill vara med !!
* Dricka mera T och njuta mer av livet innan det är försent.

Med voffs:
* Disse ska startas i öppenklass viltspår. Målet är att starta några gånger och återminstone få MINST en 1:a. Sedan gärna ett Hp.
* Ställa ut i vår och sommar om han är i päls och kondition. Jag måste komma tillbaka till utställningsringen och tycka det är roligt igen. Självklart vill vi ju ha Ck och Cert !!
* Träna mera jakt. Åka till Pålkem och lära mig mera. Mera vattenträning och stadga. Utvecka dirigeringen och visselpipan.
* Lydnadsmässigt måste vi hitta tillbaka till när det var roligt. Starta i Lkl 1 känns lite vl långt bort. Men vem vet under kan ju ske !!
* Eskil ska vi börja köra viltspår med. Och förhoppningarna är att kunna starta i ett anlagsprov till hösten.
* Vi ska lära känna varandra mera. Hitta varandras knappar.
* Köra mer med apporteringen, för jag vet att han kan !!
* Sedan ska vi mysa en massa, för det vet jag att Ekke tycker om.
Men framförallt så ska vi ha roligt ihop. vi ska bada, åka skidor, busa, mysa och vara den flock som vi nu har blivit !!


Så det var några av mina mål för nästa år. Vissa blir lätta och andra betydligt svårare. Men det är saker jag ska jobba med iallafall. Nu måste ja packa klart för att åka bort och göra precis det som Maria skrivit.

Ha en underbar nyårsafton alla !! Och smäll inte så himla mkt smällare. Det finns rädda djur, åsså skjuter ni upp en massa skit i våran redan sargade värld !!

Glada nyårshälsningar !!


2008-12-30 | 18:42:52

Slut för i år.

Åhå så var det slutjobbat för 2008. Tusen tack K !! Livet känns med ens mkt lättare.
Har just varit ut med vovvarna. Märktes lite att det var längesedan som jag följde ut med på prommis där man skulle gå i koppel. Genast ska det testas och slitas och dra. Men det slutade super !!
Nu ser jag fram emot några dagar av total slöhet. Hunderi hela dagarna och en massa massa mat !!

Nu hade jag tänkt ta mig en kopp T och kolla igenom bilderna som min supersambo har fixat till dattan. Känns som om de är länge sedan jag bara kunde sitta ner och göra typ ingenting.

Puss !!


2008-12-29 | 22:28:17

Spegel, spegel på väggen där.

Haha såg just mg själv i spegeln. TÄRD var ordet. Det var nog bra att jag inte försökte få med mig Kevin hem idag. Hehe.
Jag ändrar nog taktik och lägger mig i sovrummet, så då blir inte R rädd förrän det är försent och jag har klamrat mig fast vid honom.
Haha !!
Jag behöver verkligen några dagar i Iggejaur. Där får man minsann vara hur sunkig man vill och jag ska vinna tävlingen i sunkigaste ladyn och jag kommer vara stolt över det !!

Nu kommer Eskil och vill mysa, och det är bäst att lyda. *ler*

Puss återigen !!

2008-12-29 | 22:19:06

Alla borde få ha en Cissi.

Åh vilken underbar kväll jag har haft !! Känner mig lite lätt euroforisk (??).
Jag har haft besök av Cissi. Long time, no see kan man verkligen säga. Hon kom över på en kopp T, lite Wii och lite pratande. Helt underbart att se henne igen, hon är en sådan människa som ger en energi.
Men hon gjord emig lite nervös, för hon började med att säga att hon har inte så mkt gemensamt kvar me folk som bor här i Piteå, så hit skulle hon då inte flytta. Oj tänkte jag, nu gäller det att slå på storcharmen. ;0p Haha.
Jag hade då supertrevlig. Hade jag inte lovat åka ut till Munkis så hade jag minsann korkat upp en vinflaska åt oss. Men det får bli nästa gång du kommer hem gumman !! I´m sure gonna miss you.

Efter en snabbis hemma i Munkis är jag åter i stan. Hade tänkt föra över en massa bilder till dattan men igen av USB-kablarna funkar och jag är lite rädd att USBn i kameran har blivit skadad !! Hemska tanke. R får kolla när han kommer hem.
Jag har ju lite bilder på Kevin som var i Småstaden idag. Jag hade ju tänkt kidnappa honom, men det får bli nästa gång. Det var sjukt mkt folk och varmt som bara den. Men nästa gång, då du Kevin !! Mohahahahahhahahaaa !!

Nu blire soffan och somna där. R slutar elva då får han väcka mig så kryper jag till sängen !!

Puss på er alla !!

2008-12-28 | 22:33:15

Update.

Hjälpas vad dålig jag har varit på att uppdatera. Men jag har försökt njuta av julen. Visst var den bra, men inte kan jag säga att jag hade några direkta julkänslor.
Hade tänkt lägga upp lite bilder på några av de saker som tomten kom med. ( Jag får inte lägga ut en lista med allt vi fick för Maria. ;0) ) Men det får bli ett senare projekt det med. Börjar sex i morgon och jag måste försöka sova lite.

Önskar alla en god fortsättning !!

Kjam !!

2008-12-23 | 18:48:42

Julkänslor.

Hur många tror ni får julkänslor av att dansa som en tok till Pink, i endast trosor och linne ??!!
Jag ha rdå fått det iallafall !!

Puss på er alla !!

2008-12-23 | 17:41:48

Dan före dopparedan.

Hej allihopa !!
Nu har jag fått ett litet jullov, TRE hela dagar är jag ledig. Underbart !!
Hemma nu efter att ha köpt de sista klapparna, dvs fiskarna. Samt mat åt dogsen.
Mkt som ska göras men jag har bestämt mig för att inte stressa alls. Jag kommer till Munkis då jag kommer. R slutar inte förrän nio så.

Vill passa på att önska alla en riktigt riktigt GOD JUL !!
Hade tänkt lägga in lite bilder på våran julgran med alla klapparna under, men självklart hittar jag inte kabeln. Så ni får nöja er med denna bilden tills vidare.
Sköt om er allihopa och jag hoppas tomten kommer med fina klappar åt er alla !!                            GOD JUL !!!!!!!!!!!!!!!

2008-12-22 | 21:26:46

Ehh ??!!

Ahahahahahahaaa !!
Vet ni vad jag just höll på att göra ??!!
Ge Eskil dubbel ranson igen !!
Minnet är verkligen obra och kort.

Seriöst jag tror min hjärna har gjort sitt. Ja menar, höfter och sånt blir ju utslitna, borde inte hjärnor kunna bli det också ??!! Hur svårt kan det egentligen vara att hitta en ny. Jag har inte så superstora krav, bara att de ska minnas saker, kanske kunna räkna lite bättre än min gamla, sen hm så får den gärna vara lite fantasifull, kunna komma på bra lösningar och hm tja den behöver egentligen bara göra mig till ett geni !!

Det borde väl inte vara så svårt ??!! ÖB knaske har några billiga.

2008-12-22 | 21:15:30

Hjärnan är avstängd.

Inkommen från en prommis med vovvarna. Lite kyligt men samtidig härligt.
Märker dock att jag inte lägger märke till allt som finns runt omkring mig. Snön ligger vit och fin och det är ett perfekt före-julaftonsväder. Men jag ser ingenting utav det, jag bara går rakt fram, som i en liten bubbla. Känner liksom ingenting, bara går och går. Hjärnan är avstängd och jag vet inte vart jag ska slå på den !!

Stan hade kvällsöppet ikväll. Hade tänkt gå ut men jag hade ingen lust, somnade en stund istället. Jag hade inget ärende på stan, men jag hade tänkt försöka få in lite julstämmning, för den har flygit sin kos.
Ska försöka slå in de sista klapparna senare, men först hade jag tänkt ta ett bad. Kanske lyssna på lite Pink, julmusiken ger mig tyvärr inte så mkt. Men Pink hon går rakt in i själen.

Jo just ja !! Jag har varit lite orolig för Eskil, han har ätit dåligt och bajsat ganska så mkt. Först så insåg jag att det var en löptik här på området, sen så insåg jag att istället för ca. 8dl mat per dag, har stackarn fått 16 dl, dvs DUBBELT så mkt. Inte undra på att han inte varit hungrig och bajsat som en tok. Vet inte vad jag fik för hjärnsläpp men nu vet jag iallafall....en stund borde jag väl komma ihåg det kan man ju tycka !!

"Normaly I´m so strong."

2008-12-22 | 15:52:38

*morr spott o fräs*

Sorry att ja hag varit dålig på att skriva jenna. Men ja har varit så sjukt trött att jag skrattat, gråtit och somat, nästan allt på samma gång.
Just nu är det inte bättre. Jag är skitsur, eller egentligen jätte besviken. Tre julklappar kom inte fram i tid, eller två kommer inte alls. vad är det för sätt ??!!
Jag vill inte ge julklappar i efterhand, jag vill ge dem på JULAFTON !!
FATTAT ??!!

Återkommer.

2008-12-19 | 22:16:21

Fullspäckat.

Jag är så trött just nu. Jag går inte ens på sparlåga, jag går på de sista gasmolnen av bensinen som finns.
Men det har varit en mkt trevlig kväll. R är då verkligen nöjd, nästan rörd över alla som har grattat honom ikväll. Han fick många fina presenter, och filmer. Och han som verkligen ÄLSKAR att se film. Han kan se en film flera gånger, och då menar jag inte två, tre gånger utan minst TJUGO gånger.....utan att överdriva !!

Så jag vill passa på och tacka alla som kom förbi och gjorde hans kväll så himlans bra !!

NU ska jag SOVA !!

2008-12-19 | 09:42:49

Tomtefeber.

Helt sjukt, bara fem dagar kvar tills tomten kommer.
Hm undrar om jag minsann inte har börjat få lite tomtefeber !! ;0)


Jag och tomten ifjol. OCh självklart mina "flärpar".

2008-12-19 | 08:53:08

Borta.

Min laddare till telen är borta.
Så tills jag hittar den kommer jag inte kunnas nå på mobben !!

SKIT !!

2008-12-19 | 08:14:26

Vi gratulerar !!

Snark.....trött som få. Klev upp tidigt för att gratta R innan han for, det blev sång, ljus och presenter.
Nu är jag mer död än levande.
Hade trevligt främmand eigår, Ingela och H var här. Dock var jag en otrevlig värdinna och baka mest hela tiden de var här. Men jag måste säga att det var tur Ingela var här, annars vet man aldrig hur de kunde ha gått !! ;0)
Disseman han delade ut lite julklappar åsså hann vi faktiskt med att se lite Scrubs, bra för JD-lovern !!
Tack för en mysig kväll !!

Ikväll blire full rulle, jobb till 18 och sedan kommer vi ha folk här hela kvällen. Hur ska lillan orka ??!!
Nåja om man kankse skulle äta lite frulle och mysa på en stund, börjar inte förrän 10 idag.

Stort grattis på dig love !!

2008-12-18 | 12:38:30

Promenader för själen.

Åh en promenad friskar alltid upp.
Det är något jag borde göra varje dag.
HEY det gör jag ju redan varje dag......mohahahahahhahahaaaa !!
Pojkarna skötte sig jätte bra, men sen så tror ja inte Disse är så jätte kry, nyse roch är lite svullen i körtlarna, dock verkar han inte ha feber. Men det blev iallafall en lite lugnare prommis, även om vi gick en bra bit så var det inget bus och fläng. Båda sover nu. :0)

Lite mera Private Practice nu, lite T och sen ska jag ta på mig ansiktet för idag. Undra vilket ja ska välja, slampig försäljare eller söt nickedocka ??!!

Puss !!

2008-12-18 | 11:30:03

Inte kan det vara lätt inte.

Hm jag hamnade på TV4-hemsida och där hittade jag Blondinbellas eget TV-program. Hm kan jag bara säga. Hon verkar väldigt ung, och pratar hela tiden om hur jobbigt det är att städa, diska, hur coolt det är att träffa kändisar och dylikt. Snacka om att spä på sitt rykte. Jag skrev ju ett tidigare inlägg om att hon har ju åstakommit sjukt mkt på så kort tid. Men jag måste säga att jag trodde hon skulle vara "coolare" som person och inte så kändisfixerad.

Nåja det var det. Jag skulle gärna ha hennes pengar. ;0)

Puss !!

2008-12-18 | 11:11:13

Sovrutiner, har ja inga.

Ursch fy och huvva. Jag har hamnat i ngt stadium där jag sover alldeles för länge, tills jag vaknar nästan illamående och inte alls utvilad. Huvva huvva.
Kan knske bero på att igår hade ja så ont i nacken av jag ville kräkas. Det är bättre idag, jag tror det är tackvare Linnex och Rs massage.
I övrigt hade vi en myskväll igår. For en sväng och körde med bilden för att titta på allas julpynt. Dock var ju vädret inte det bästa, regn. Ser ut att ha slutat regna idag men dock är det fortfarande svinhalkigt ute. Jag bävar för pojkarnas långprommis.
Joppet som gäller idag. Innan dess ska jag föska hinna med att baka nåt iallafall. Jag är verkligen inte bra på det hära med att baka. Eller jag kanske skulle kunna vara det men jag har så dåligt tålamod och vill att allt ska bli klart innan jag ens påbörjat det !!

Jag fixade förresten den sista klappen igår, så jag är egentligen klar. Fast de kanske blir någon fler lite smålöjlig sak.
Nä nu ska jag försöka få i mig någon sorts frukost, bregottet är slut och jag vet egentligen inte alls vad ja ska äta. Springa ner på mordor är ju ett alternativ men det betyder ju att jag måste ta på mig en BH och kläder. Joppigt värre ska ni veta !!

På återseende !!

2008-12-17 | 18:31:51

Pink.

Pinks nya skiva Funhouse är helt underbar !!
Skiljer sig mot hennes förra ganska så mkt, men den är sjukt bra ändå. Hon kan verkligen konsten att sjunga med själen !!

I´m lovin´it !!

2008-12-17 | 16:42:25

Julen är här.

Nu är jag tillbaka efter en andra sväng på stan. Jo ni hörde rätt.
Efter första rundan kom jag tillbaka med en huvudvärk som hette duga och ett dåligt humör. Hade tänkt skriva då men insåg att det skulle bara bli en massa gnäll.
Var en sak som jag hade tänkt köpa till R som inte fanns där jag letade, en butik här i stan som hade den men ja vill inte gärna handla där. Tänkte när jag varit hemma en stund, att äsch jag går och kollar en sista gång. Och gissa vad ??!! Jag hittade ngt mkt snyggare och bättre. :0)
Sen tyckte jag att jag kunde få unna mig en Chai Latte och när jag fick den i handen så drabbades jag av ett enormt lugn. Hade det inte varit så blåsigt och snorhalt så skulle jag gärna ha gått en sväng och bara tittat runt i skyltfönstrerna och myst på.
Nu är alla klappar klara, eller en kvar åt pappa men den kan jag köpa i morgon.
Dock glömnde jag köpa saffran (Jennie övertygade mig om att jag skulle klara av att baka lussekissar jag med.) men de ska R fixa när han kommer hem. Själv ska jag faktiskt ta mig en liten stund till att andas, mysa i soffan och kanske baka en mjukpepparkaka.

På återseende !!


2008-12-17 | 12:41:20

Fobi.

Nu är ansiktet på så gott det går. Blek som tusen, men jag vill itne ligga i solarium. Hemska saker kan hända där !!

Nåja nu ska jag bege mig ut i ovädret. Men jag kom på en sak: jag ska åka till Nymans Fiske och se om jag hittar ngt till min älskade pappa.
Men tänk om de har några uppstoppade djur där ??!! Då kommer jag ju helt allvarligt att skita på mig. Ni får tycka att det är hur löjligt och knäppt som helst. En av mina största fobier är just uppstoppade djur, jag klarar inte av dem alls !! Jag får panik och vill bara krypa ur skinnet. Huvva jag fick ont i magen nu.
Ni kan fråga Maria hur jag blir. Hon försökte skrattandes (älsk dä ändå.) förklara för en säljare på Vilkdmarksbutiken i Bergsviken att jag kunde inte följa med honom till hundsakerna för det stod en björn i vägen. Haha måste faktiskt skratta åt minnet för jag tror minsann att han trodde jag var mer eller mindre sinnessjuk.

Nä nu måste jag åka......önska mig lycka till och Nymans snälla ta bort alla äckliga saker innan jag kommer !!

Puss !!

2008-12-17 | 12:04:43

Tre år !!

Huvva vad det blåser ute, både våran utegran och slinga lever riktigt farligt just nu !!
Idag blir det att baka till R kalas på fredag, alla är SÅ välkomna. Sen ska jag handla det sista, vet att jag har sagt det många gånger men det har aldrig blivit av. Dock kan jag inte handla allt, jag ska få ge Rasmus hans första husdjur, fiskar !! och ingen är gladare än jag :0)Dock måste ja ju köpa dem ltie mera nära inpå så ja ska åka och kolla vad Djurmagasinet har för öppettider nu i jul.
Ska dock göra mig lite fräschare först, igår ville mamma gå på stan och jag var tärd efter jobbet men självklart så följde jag ju med. Men träffade en massa människor när jag helst ville vara anonym. Jag kände mig precis som Marith skriver i sin blogg, trött, ful och kantig. Så idag sattsar jag på ett inte så skrämmande utseende !!

Idag är det också TRE år sedan jag och R blev tillsammans. Hur sjukt är inte det ??!! SOm R sa igår, att två år kan jag gå med på, men TRE ??!! Fast de säger ju att tiden går fort när man har roligt. Och mkt roligt har vi haft tillsammans. Jag tror aldrig jag har varit ihop med någon som jag gjort så mkt saker med. Det har varit Stockholmsresor, fotbollsmatcher, ihopflyttningar, hundskaffande, semestrar ja typ allt egentligen. Och roligt har jag verkligen haft !!
Tack love !!

Hoppas att alla får en bra dag, ska försöka återkomma med lite bilder från gårdagen !!
Kram och hej !!

2008-12-16 | 21:05:07

Pepparkasbak.

Här hemma bakas det pepparkakor för fulla muggar.
Sen ska de slås in klappar.
Och tillsist ska det mysas (läs somna i soffan.)
Jag har varit duktigt i dokumenterat det mesta, sen hur bilderna blir det får vi väl se. ;0)

Kjam !!

2008-12-15 | 22:42:50

Granen är klädd o snart ska jag klä av mig.

Nu är granen klädd. BIlder kommer förhoppningsvis i morgon.
Ska bara betala mina räkningar och sen ska jag hoppa i säng. Tidig morgon på Coop, men ingen tidig hemgång för ovanlighetens skull. Dock fick ja veta idag att de bara är proffs i morgon så jag känner mig inte särkilt orolig.

Sov gott alla söta !!

2008-12-15 | 20:44:13

Riddar Robert.

Haha idag fick min kära sambo ett telefonsamtal ,självklart ställde han upp. Han bara är sådan, bäst helt enkelt. Men jag måste erkänna att jag har skrattat gott......dock kan de hända den bästa ska ni veta !! :0)

Nu blire julgranspyntning, äntligen ska alla snygg klappar få plats under granen. Men som sagt jag tror minsanna att Theres slår mig i antal. Min moster sa idag att hon tycker att det börjar vara en sådan hets över att köpa julklappar. Jag kan inte hålla med. Jag älskar att köpa saker åt de jag tycker om, saker som jag vet de kommer bli glada över. Sen kanske inte alla klappar är värd tusenlappar med det är ju inte det som det handlar om.  Men självklart julen ska inte handla om stress, så tycker man det blir jobbigt sätt en gräns eller köp inga alls, så länge jag och alla andra som älskar att ge får fortsätta med det !! :0)

Nu kommer R upp med det sista så nu blire julemys !!

Kram !!

O välkommen in i gänget S.

2008-12-15 | 11:53:35

Ny vecka.

Ny måndag, ny vecka med andra ord. Denna veckan kommer vara fullspäckad som alla andra har varit. R fyller år på fredag och då blire "kalas" här hemma. Eller inte här utan vi har hyrt kvarterslokalen så att alla kan komma !!
Det måste bakas och donas, funderas på hur vi ska duka osv. Sen ska de sista klapparna förhoppningsvis inhandlas och julkorten ska ju skickas SENAST i morgon.....glöm inte det !! Hujja känner av stressen redan nu jhu !!
R är ledig idag men han och pappa är nere på stan och snokar upp klappar. Men han har lovat att han ska plocka upp granen så at tjag äntligen får klä den och stoppa alla klappar under den, då är det jul för mig !!

Ha en bra dag alla, nu blir det jobbet för mig !!

Kjam !!


En ganska dålig bild av -06s julgran.

2008-12-14 | 21:35:22

Bilder och dino.

Jo just ja. Fröken Theres har lagt upp lite bilder från gårdagen. NI får bara gå in och titta på dem om ni lovar att inte skratta åt min dinosauriehaka (ni vet en sådan som när den blir arg kan fälla upp typ en krage runt halsen.) Jag fattar inte vad det är, men så fort ja ler på ett kort får jag en snyggt veck vid kinden. Jag tror jag har för mkt lös hud där. Vet inte hur ja ska få bort den, försökt med klädnypor men det gör så himlans ont !!
Kanske måste man börja dra åt svansen ltie hårdare då kanske de stramas upp lite.
Eller vad tror ni ??!!

Mkt nöje !!

2008-12-14 | 21:26:35

Stylist Sanna Nielsen ??!!

Hjälpas hjälpas Sanna Nielsen borde verkligen skaffa en stylist !!
Och om hon redan har den så borde denna sparkas fortare än fortas !!

I övrigt har ja inte så mkt att säga. Slår in lite julklappar. Tycker R ska komma hem och är ganska så allmänt slö.

Har ni en trevlig kväll ??!!

2008-12-14 | 17:22:26

Promenad i den friska luften.

Vi hade slut lite saker här hemma så jag traskade ner på affären. På vägen dit så insåg jag att stan var ju öppen. Lagom sluskig som jag var fick jag med mig två julklappar hem åsså. Inte illa.´
Luften ute var väldigt frisk så jag gick bara hem med varorna och gick ut med hundarna. De fick springa lös en massa men även tränade vi att gå vid sidan. Det är nästan skrämmande på hur mkt bättre de går nu när jag har lagt typ 5 min på det hemma. Mera sådant fröken Pettersson. Körde lite fot med båda två och sen busade vi lite i snön.
Nu sitter jag här, rosig på kinderna och med massor av energi. Ska försöka ta den energin och lägga på lghn. Tända tredje ljuset och dricka lite T.
Jag hoppas på en lugn och mysig kväll, utan stress och olustkänslor.

Kjam !!


2008-12-14 | 15:20:05

Gårdagen i ord.

God morgon god morgon !!
Haha nä riktigt så illa är det inte, men jag o R har myst på soffan tills han var tvungen att gå till jobbet.

Vet inte riktigt vart jag ska börja, hade så sjukt kul igår. Länge sedan jag hade så kul på en utekväll.
Maria kom ju hit och vi fixade hennes hår. Först fick jag inte göra som jag ville, men det hela slutade med att det iallafall blev precis som jag hade tänkt det. ;0) Haha man måste bara bearbeta henne lite !!
Sen gick vi till Fia för att locka hennes hår, roligast var ändå när jag och MAria disskuterade lite hur vi skulle göra och Fia helt plöstligt säger "nu hör jag att ni håller på att bli ovänner.". Jag och M tittade på varandra och brast sedan ut i skratt, ovänner var det sista vi höll på att bli !!
Sedan joinade Theres oss och vi sattes oss för att äta en god paj, lite ost och kex samt självklart dricka en massa vin.
Jag tror vi pratade om det mesta, och kvällens mening blev jag har aldrig varit så full att jag har lekt med mitt eget bajs. För att göra en lång historia kort, vi pratade om att ha husjour på Coopan, kom in på att Eva en gång varit tvungen att torka en toalett full, då berättade Fia en historia som hade hänt på Prix, och vi kom all fram till att vi aldrig har varit så fulla att vi har lekt med ja ni vet !!
Det blev många glada skratt och en hel del snusk !! Haha !!
Sen fick vi lära oss att Fia inte tycker om SÄR SKRIVNINGAR.  Vilket jag är en mästare på.
Sen så pratade vi om hur mkt man ändå måste censurera på bloggen, även om man kan tycka att man kan skriva precix vad man tänker och tycker, så är det mkt man måste hålla inne med. Saker kan misstolkas, saker kan blåsas upp och bli förstorade. Det är mkt som jag skulle vilja skriva om men jag vet att de inte går.
Nåja hur som haver så blev det ju iallafall dax för utgång, även om förpartyt var så kul at jag tror egentligen ingen ville gå.
Fia konstaterade att hon dansar INTE !! Vi andra placerade våra lurviga på dancefloor och där stod vi tills de stängde. Bra musik och trevlig sällskap, kan de bli bättre ??!!
Jag och M har redan röstat och vi har bestämt att hejna gör vi om.
Bilder har jag inga men ja lägger min tilltro till att Theres lägger ut lagom pinsama bilder på sin blogg !!

Nu hade jag tänkt mysa vidare här hemma.Hoppas alla får en trevlig tredje advent !!


Och till dig vill jag säga tack för att du ville dela med dig. Jag finns här, alltid.
Och till dig vill jag säga att du kanske kan lura många, men inte mig. Jag finns här för dig oxå, if you want me too.
Och till M vill jag säga att nu tror jag vi har umgåtts för mkt, haha I love U men du behöver väl inte dela med dig av allt ??!! *fniss*


Kram !!


2008-12-13 | 16:31:42

Eyebryn.

Badad, nagelackad, fönad och halvt om halvt smikad. (ser mest ut som en clown just nu, men bättre ska de bli.) Allid problem med ögonbryna, fattar inte att jag inte färgar dem hos Erica oftare....skärpning Jenny.
Snyggast ögonbyn av alla jag känner är utan tvekan Maria Li. Hon står som ohotad etta. Ingela är nog en god tvåa. Hur tjejerna som vi ska vara med ikvälls ögonbryn ser ut har jag ingen aning, men ja ska minsann spana in them.

Bara fortsätta göra sig klar, men ja ska nog se lite Desperate en stund åsså !!

Kjam !!

2008-12-13 | 15:07:33

Traditioner och outfits.

Nu är vi hemma igen. Vinet är inhandlat samt allt gotta tills ikväll. Fick bara med mig en julklapp hem men jag känd emig så stressad och ville bara hinna klart allt. Det löser sig !!
Nu ska jag hoppa i badet, fixa håret och sminka mig osv. Väntar med att bestämma vad ja ska ha på mig tills M kommer. Jag har några alternativ, en klänning, byxor med linne till och så hittade jag en kort svart kjol som jag nästa aldrig använt, dock är den lite för stor, vilket gör att den inte är så kort längre. Till allt dessa passar mina gladiotorskor, men jag vet inte om vädret tillåter dem....ja ska iallafall försöka.
Nä nu måste ja bada och fixa naglarna innan M kommer hit för att göra sig klar. En liten tradition som vi har. Jag längtar faktiskt tills ikväll, sist vi skulle ut var jag riktigt opepp men nu känns de mkt roligare !!

Höres senare !!

2008-12-13 | 12:50:08

Lördagen har ju knappt börjat.

Nu har vi varit ut på en lång och blöt prommis med hundarna. De skuttae runt i djupsnön och såg allmänt lyckliga ut. Nu är de trötta och sover som små stockar.
Limpan blev helt ok, inte bra men ok. å vi har myst lite framför TVn. Nu ska vi springa ner på syss, ja ska köpa nå gott vin till ikväll plus att ja hade tänkt få undan några fler julklappar. Jag hade betydligt fler kvar att köpa än vad jag trodde. Nåja det är kul och jag får en bra lön på måndag så.

Måste dock bara berätta om min dröm, jag var ifo halvvaken och tänkte att "skit vad helgen har gått fort, redan söndagkväll och jag har inte hunnit med mitt mys som jag hade tänk ha idag." Sedan vaknade resten av hjärnan till liv och jag insåg att lördagen hade ju knappt börjat. En underbar känsla och jag kund esomna om riktigt gott.

På återseende !!

2008-12-13 | 10:03:10

Lucia.

Så var det luciamorgon. Lapphandskarna faller tungt utanför fönstret, det har ännu inte blivit ljust. Jag har tänt ljusstakar och stjärnor runt om i lägenheten.
Nu ska jag baka lite bröd till frukosten. Sen ska vi mysa med tända ljus.
En helt underbar morgon.

Glad Lucia på er alla !!

2008-12-13 | 00:05:39

O yes !!

Kevin vann, helt rätt. Hoppas nu bara att han får bra material att jobba med.
Hans vinst höll odck på att kosta mig min frisyr, jag "schyssade" åt en kille som jag inte känner och jag tror ja skrämnde Henrik lite. Sorry !!
Dock har jag haft en trevlig kväll, Maria och Jonas var här på tacoskväll och har vi mest suttit i soffan. Några försök att få M hår att bli chokladbrun tror ja det var.
Nu är jag trött, hade tänkt baka pepparkakor ikväll men ja tror det får vänta. Måste ju ladda för morgondagens vin-tjejkväll.

Måste bara berätta att jag tror ja håller på att bli allvarligt knäppare (ja tror du har smittat mig E.) Jag stod och staplade tranbärsjuice, och tranbär-granatäpplejuice. då började jag småskratta för mig själv för jag blev påmind om M problem i Iggejaur efter att vi hade druckit sådan jucie....åhå vad hon gick på toan hela tiden. Några kunder gick förbi och de måste ju ha trott at tjag var helt galen !! Nåja den får man väl bjuda på.

Nu lockar sängen och kudden.

Sov gott !!


2008-12-12 | 22:22:42

Fingers crossed !!

KEVIN BORG !!
KEVIN BORG !!HEJJA HEJJA !!

2008-12-12 | 11:03:58

Räkna till tio.

Har just haft en träningspass med hundarna. Och de vet vad jag menar, men samtidigt så förtstår jag att det är svårt ute med så mkt gott som luktar. Får ta träningen till innergården.
Disse började jag även köra stopptecknet med pipa, förstår vad Kati menar med att de lär sig fort. Haha tillslut ville han inte framåt för han visste ju att han snart skulle stanna och springa bakåt. Men det dära ska vi verkligen fortsätta med.
Nu känns de bättre och vi har myst igen, blir så arg på mig själv att jag blir så arg på dem. Men jag har aldrig gjort någon utav dem illa eller så, jag lyckas alltid räkna till tion och sen kontrollera mig själv.
Likaså gör jag mot människor jag går inte på innan jag lugnat ned mig och insett att de kanske inte alls var så farligt. Jag tror at tom fler gjorde så skulle vi ha mindre konflikter och jag tror faktiskt att fler förhållande skulle må bra av det. Visst måste man få bli arg och så, men man kanske inte alltid behöver ta det när man är som argast och man kan säga saker som man ångrar. Ord är alltid svåra att ta tillbaka även om man säger förlåt !!

Äsch nu ska jag dricka lite LusseT och göra mig klar för Coop.

Kram !!

2008-12-12 | 10:45:32

Arg som ett bi.

Just nu är jag arg som ett bi. Hundarna sket fullkomligt i mig och gick bara sin egen väg. Jag kände att snart skriker jag rakt ut, men istället så började jag ignorera dem och gick lite som övningen i måndags bara rakt fram i en väldans fart. Sket i dem totalt. Och vips så blev de med ens mkt mera lyhörda !! Men de känner nog att jag inte är glad, Disse ligger och håller koll på mig och Eskil han svansar.
Jag vet att de är mitt eget fel, jag måste vara roligare, men konsekvent osv osv, men när de funkar 9 av 10 gånger så blir jag galen på den 10:de. Nåja nu har jag fått skriva av mig, snart kommer mitt dåliga samvete och jag ångrar att jag blev arg.
Sån är jag !!

Mina stackars små missförstådda söta vovvar.

2008-12-12 | 09:06:45

Konstig natt.

Drömt många konstiga och obehagliga drömmar i natt. Nu sist var det att jag var rödhårig (vilket i sig inte var en obehaglig dröm, bara konstig.).
Nåja jag hade redan igår bestämt mig för att kliva upp lite tidigare så jag skulle hinna med lite småsaker innan jobbet, börjar tolv idag.

Vi höres !!

2008-12-11 | 13:43:37

Tomteverkstad.

Nu har jag slagit in alla klappar jag hade köpt......trodde jag ja !! Nåja Rs alla är då inslagna så nu behöver jag inte kolla honom hela tiden. ;0) Det svåra med honom är att han är så nyfiken att jag måste modifiera alla klappar som jag slår in, inte alltid det lättaste men med lite fantasi så har det gått.

Nu ska jag gå till Coopan.

Kramar !!

2008-12-11 | 12:41:46

Hundprommis.

Nu har vi varit ut. Det var en "ignorera mattedag idag". Eskil var väl den som var bäst men även han testade gränserna lite. Jag vet att jag får skylla mig själv då jag går med huvudet fullt av andra tankar och inte alls är nå rolig. Disse han hade bananer i öronen och hörde inte alls när matte ropade. *morr*
Gjrode dock en minnesmarkering med honom med en dummy som inte syntes alls, han fick inte heller gå fram och kika på den när jag kastade. Klockrent hämtade han den, och med en enorm glädje !1 Jag blir alltid lika glad när han visar at than tycker det är roligt, han har ju lätt för att hamna i "jag bryr mig inte"-lägen. Massor med beröm och bus fick han som belöning och jag tror han ville hämta mera !! Ska ta mig i kragen och köra lite jakt någon dag.
Väl hemma så körde jag ett litet godissök, men Eskil fattade int riktigt vad de var frågan om. Detta måste vi prova på mera tror jag.

Energi fick jag ändå av prommisen och ska försöka hinna med lite saker här hemma innan de bär av.

De är så fina mina små buspojkar, även om man ibland blir smått galen på dem. ;0)

2008-12-11 | 11:24:35

Dagen fortsätter.

Nu har jag ätit frukost, läst igenom all post plus PT. Fick faktiskt en hyfsat bra lön, men mest för at tjag fick de pengar som jag inte fått sen i januari. Sweet dock, nu kan ja köpa lite mera klappar !!
Borde även skriva en lista på vad som ska bakas här hemma. R fyller ju år nästa fredag åsså lite julbak måste man ju göra.
Men nu ska jag först ut med hundarna så de får lite motion och bus.

Kram !!

2008-12-11 | 10:29:09

En helt vanlig dag.

Så var det ytterligare en ny dag. Någon fler än ja som bara tycker att tiden flyger iväg ??!! Igår var det exakt två veckor kvar till jul. Känns lite stresigg även om ja tror ja ska hinna med allt. Hoppas det iallafall.
Ska fortsätta med tomteverkstaden här hemma idag. Sen en långis med dogsen, och tillsist avslutar jag min dag på Coopan.

Igår skrev vi julkort (eller de var R som skrev, han skriver så himla mkt snyggare än mig.) Vi fick väl ihop en 20 st, och då har vi ändå sållat en del. Blir ju dyrt att ha så många nära och kära. ;0P  Funderar när ja ska ta och skicka dem, vill ju inte att de ska komma alltför tidigt, men samtidigt så måste ja komma ihåg att skicka dem INNAN den 16. Alla dessa Stora problem. ;0)

Funderar på vad ja ska äta till frukosten, och sen väntar jag som vanligt på posten. Fick ett mejl idag som sa att en av klapparna skulle nog dimpa ner i morgon. Måste nog göra en lista på vad jag har köpt och till vem. Så jag får lite koll på saker och ting !!
Sen ahde ja tänkt ta lite kort på mina "fynd" från Stockholmia och visa er som är intresserade. Och så måste jag komma på en outfit att ha på mig på lördag. Åh vad jag längtr jag har en känsla om att vi kommer ha super duper skojjsigt !! Det dära gänget det kan inte gå fel med det alltså.

Nä nu kurrar magen !!
Vi höres snart !!

2008-12-10 | 18:19:59

Klappar och sånt.

Idag har det varit fullt ös från tidiga morgonen. Jobbade på fm, chark och frukt. Roligt faktiskt !! Chefen frågade om jag ville börja ha husjour....hm ja ska tänka på saken svarade jag. Lite osäker på om jag skulle klara av det. Sen om någon skulle kräkas....huvvaligen !! Men som sagt ja ska tänka på saken.

Sen har jag varit ute och handlat en del julklappar. Börjar faktiskt vara färdig, eller nästan iallafall. Höll på att få hjärtsnurp två gånger men det löste sig tack och lov !! Så en tips, det är dags att börja handla, för det mesta börjar vara slut.
Hundarna fick följa med på äventyr och jag o Ekke var in på Djurmagasinet och handlade ben åt dogsen.
Så sen satt jag och slog in klappar, drack T, lyssnade till musik och hundarnas tuggande. Allt i skenet av ljus. En riktigt mysig lite stund.

Känne rmig dock lite frusen nu. Har badad och druckit varmt, men ingenting har hjälpt. Vet inte vad de kan vara, alla som varit här vet ju att vi har de ganska så varmt. ;0) Men det har ju varit runt en -20 idag så det kan ju vara det. Nu blir det middag, pastasallad, ltie mys framför TVn och kanske lite mera paketinslagning.

Hoppas alla har haft en bra dag !!

Dagens fråga: När slutade ni tro på tomten ??!!

KJAM !!

2008-12-09 | 22:26:19

Sparktur.

Jag är trött, ser ut som kom och hjälp mig men ingen kom !! Men jag är glad ändå.
Vi åkte till Lulä och precis innan så pratade ja med Maria. Hon hade skoluppgift, så självklart ville hon följa till Lulä !! ;0P
Vi åkte runt på lite affärer, jag hittade inte så mkt. R hittade desto mer. Jackan jag vill ha fanns ju såklart inte, så jag lär väl få frysa ihjäl i vinter.
Sedan blev det MAX, jag hade ju två Maxianer med mig så !!
Efter en bra dag så åkte vi till Bergåsa, hundarna hämtades och jag och Maria tog en sparktur. Hur underbart som helst. Även om det var lite små jobbigt så njöt jag varje sekund. Jag älskar verkligen att sparka och se hundarna jobba vid sidan kändes så bra. Nu vet man att de har då fått motion.
Det bjöds på T, varm choklad och mackor. Riktigt riktigt mysigt !!

Så nu ska vi krypa ner i sängen, trötta men glada. Tänk var lite trevlig sällskap, en sparktur och T kan göra för själen !!

Tack och god natt !!

2008-12-09 | 12:32:04

Stora, svarta.

Sjukt roligt har jag haft på jobbet idag. Magmusklerna fick sig en ordentlig omgång.
Tack !!

Nu är jag hemma med la familja. Det funderas på om vi ska åka till Lule för att gå på Slut´s R Us eller stanna hemma och läsa nyaste Hundsport.

Nu ska jag läsa runt på mina favvobloggar och mysa lite.

På återseende !!

2008-12-08 | 21:40:58

Hundträning.

Vi frös inte ihjäl. Det har blivit varmare och Kati såg minsann till att vi höll oss igång.
Jag lär mig massor hela tiden, får tips och råd.
Disse och jag funkade bättre idag än förra gången, löd Katis råd och var inte alltför trevlig med honom innan. Inte elak men inte gulle gull hela tiden. Funkade faktiskt. så skönt att få höra det av någon annan för jag har själv tänkt i de banorna.

Nu blir det soffan och CSI. Börjar tidigt i morgon så ja ska försöka ta mig i säng.
Funderar dock på om ja ska göra Marias utmaning nu eller sen.....hm kan ja komma på 7 saker om mig själv som inte alla vet ??!!

2008-12-08 | 18:13:56

Mål i livet och träningen är viktigt.

Har just fixat hem en julklapp till. Mitt mål är att handla klart i princip allt i veckan. Så resten av för-julen kan gå åt till att njuta och inte tänka så mkt. Man måste ha en mål, sen om man lyckas är faktiskt en helt annan sak !!

Försöker klä mig för kvällens hundträning, men ja vet inte om jag har kläder så det räcker. Hurrvas de kommer bli SÅ kallt, och jag som inte tycker om att frysa. Men men vad gör man inte för sitt lilla monster ??!!
Läxan till idag avr att vi skulle skriva upp ord som våran hund har helt klart för sig vad de betyder. Mkt intresant och lärorikt. Jag har insett så mkt om mig själv och mitt sätt att träna. Nu gäller de bara att komma ihåg allt.

Ha en varm och skönt kväll alla !!

Utom då Maria och Fia, ni ska minsann frysa med mig ni !!

2008-12-08 | 17:18:01

Smått galen T-köpare.

Vet ni vad ja just såg, Tefrossa hade skrivit ett gulligt inlägg om mig !!
Fast hm hon kanske mest tycker jag är lite smått galen !!
Haha fast det är jag ju, vem annars skulle gå och ställa sig i ett ridhus i -20 grader (hundträning ikväll.)
:0)


Me so happy !!

2008-12-08 | 17:12:29

Hemma och trötta.

Vi kom hem igår. Tack för det televerket !!
Idag jobabde både jag o R från morgon, men slutade efter lunch. Så vad tror ni att vi gjorde med våran extra tid tillsammans ??!! SOV !!   Så nu är jag lagom slö, slapp och likgilltig typ.

Ska lägga in bilder och sånt från helgen lite senare. NU har jag tänkt ta mig en kopp T (chockerande va ??!!) tror minsann att jag ska prova Röda Mulen. Eftersom vi åkte bort i helgen har ja lite nya sorter att provsmaka, jag är inte den som klagar inte !!
Ni vet ibland är man bara sådära balanserad och mår bra i själen. Jag tror jag är i ett sånt stadium nu !! :0)
Sen fick jag veta att de blir nog "vinprovning" med the Chicks i helgen. Jag blev så himla glad och jag hoppas det blir av. Jag vet att vi kommer ha mkt mkt roligt !! :0)

Nä nu är vattenkokaren klar och systemet skriker efter T !!

KJAM !!

2008-12-07 | 18:42:05

Arlandaväntan.

Sitter nu på Arlanda. Planet visar sig vara drygt en timme försenat. *suck* Nåja vi har haft det bra annars så.
Träffade just Thailands tjejerna, behöver jag säga att de ser ut som pepparkakor !!

Hundmässan idag var bra, men den kändes lite liten i jämförelse med WDS. Självklart var Dentastixen slut, men jag och Robban lyckades ändå få ihop det rätt bra. ;0) Träffade Memea Mohlin, och köpte en bok, signerad o allt !! Jag gillar verkligen henne och fick nästan lite tunghäfta när vi pratade....haha.
I övrigt har vi faktiskt inte handlat så mkt i helgen, men på något sätt har pengarna lyckats gå ändå. Ibland är man allt skicklig !!

Trött är jag nu och önskade bara att vi var hemma så vi fick åka och hämta hunden och krypa ner i våran egen säng. Men men vi får helt enkelt hitta på ngt att förlusta oss med här en stund.

Sköt om er alla och som sagt jag hoppas vi ses !!

Kjam !!

2008-12-05 | 05:23:12

Dags att åka.

Nu är det dax att åka. Liiiiiite väl tidigt för min smak men men.
Nu kommer Faffa och hämtar Disseman. Alltid lite vemodigt att åka ifrån honom.
Håll nu tummarna att det går bra för oss att flyga, man vet aldrig vad som kan hända !!

På återseende......förhoppningsvis !!

2008-12-04 | 23:04:01

Listor är min räddning.

Jag tycker om att skriva listor.
Det mesta som jag gör med noggrannhet börjar med en lista.
Denna resan är inget undantag.
Jag har skrivit en lista på vad jag ska ha med mig, samt en lista på vad som ska inhandlas.
Jag tror det har blivit mitt sätt att hantera mig själv, för sedan jag var "trög" har jag svårt att minnas saker när jag blir stressad och lite förvirrad.
Listan som består av vad ja ska köpa är inte så lång, men inte heller tillräckligt kort för min ekonomi men what ever !!
Jag har även försökt skriva ner de ställen som jag vill hinna med, och var tjag kan köpa vissa saker som jag vill ha. Typ lite såhär:

Thé- ÄnglaT, finns på NK.
Väska- Ska besöka LV på Birger Jarlsgatan, antingen blir det en väska, en börs eller en filofax.
Hundsaker- Självklart på Älvsjömässan.
Jacka- Intersport, hoppas huvudstaden har den jacka som jag letat efter.
I.d. pudervippa- Finns både på Åhlens och Kicks.
Parfym- Sist vi var till Stockholm hittade jag en på NK som luktade super. Men ja minns ju inte vad den heter !! Lukttest !!

Typ lite så. Då slipper jag oroa mig för att glömma bort viktiga saker och allt annat jag ramlar över är bara bonus.
Så hanterar jag min inre stress och beslutsångest.
Hur gör du ??!!2008-12-04 | 21:45:39

Packat och klart.

Nu är det mesta packat, allt utom det jag behöver i morgon.
Halv sex åker vi härifrånm riktigt riktigt tidigt dvs.
Får passa på att önska alla en trevlig helg !!
Behöver ni ngt från Stockholm är det bara att ringa.

Nu ska jag krypa ner i soffan och prova lite Julbock !!

Sov gott !!

2008-12-04 | 18:45:52

Dofter av lycka typ.

Om ni bara visste hur himmelskt gott det luktar i mitt kök just nu !!

2008-12-04 | 17:08:23

It has arrived.

PAKETET HADE KOMMIT !!

Det doftade helt sjukt gott !! Whiiiiiieeeeee !!
Galet at tman kan bli så glad för en sådan liten sak egentligen.
Ska helt klart beställa därifrån igen. Bra service och snabb leverans (även om mitt bloggande har fått er att tro annat, jag är bara dålig på att vänta på saker ;o) ) Det låg tom några helt sjukt goda kakor nerpackade i paketet. Och de var Ekologiska !! Lyckan är ju fullgjort.....förutom värdet här utanför.

Åh nu ska jag gå och ta min första kopp, LusseT blir det att smaka först.


Det magiska paketet. Vilken doftchock när man öppnade det.


Tyvärr en blixt bild, men det var för att ni skulle få se den snygga vinröda färgen som påsarna har. (även om den inte syns så bra.)


Dessa två ska jag börja med. LusseT är först ut.


Sluta störa mig nu, ja ska ju dricka T !!
:0)

2008-12-04 | 12:04:25

*dansar*

För att citera Gert Fylking  "Äntligen !! "
Posten kom, den såg, den segrade !!
Fick faktiskt en massa post idag, men även den efterlängade avin. Dock står det att den inte kan hämtas ut förrän i morgon efter 16.00 men jag vet eftersom jag har lite insider info att har man tur kan den komma redan ikväll. Så nu måste ni alla hålla tummarna !!

Fortfarande upptaget hos farmor o farfar, måste nog inse att de får bli ngt annat till frukost istället !!


Hehe som ni ser kunde jag inte hålla mig från att riva upp alla kuvert !!


Beviset.


Sedan en ganska kass bild på min egenhändigt pyntande amaryllis.

Nu ska jag fortsätta stryka. O just ja äta lite !!

Gå i frid !!

2008-12-04 | 10:58:54

Dagen idag.

Go morgon go morgon !!
Har faktiskt varit uppe en stund, gett hundarna mat, gjort dagens första T-kopp.
Sitter återigen och väntar på Posten (även om ja redan har fått ett gulligt bra.) känns lite som om jag borde skaffa mig ett liv kanske ??!!
Har även försökt få tag i min farmor får att få ett av hennes super goda recept, denna gången hade jag tänk baka en limpa och allt ja vet är att de ska vara filmjölk i den. Men hemma hos dem är det bara upptaget. Har försökt leta på nätet men inget recept stämmer med det jag en gång fick av henne. Massa annat gojs som jag inte vill ha !!
Har bestämt mig för att det är det, och endast det som jag vill ha till frukost idag. Och jag har lite svårt att ändra mig när jag har bestämt mig för en sak.

Camilla o DeNiro kommer hit senare idag och då ska vi ta en prommis i stan. Ska bli så himla kul att se hur stor han har blivit nu !!
Sen hade jag tänkt åka på lite klappjakt, och röja här hemma.
Sedan måste ja ju för tusan packa oxå det hade jag helt glömt bort !! Vi åker ju så himla tidigt i morgon !! Hujjaligen.

Nä måste ila vidare nu.

Ha en fortsatt trevlig förmiddag !!

2008-12-03 | 11:06:44

Bra men inte riktigt bra.

Posten har kommit, posten har gått.
Jag fick post, en av beställningarna på bilder av Disse.....den senare av dem ??!!
Men inget T.......WHY ??????????????? Blir väl att göra en kopp av det man redan har här hemma.....jag som var SÅ sugen att prova lusseT.¨

Nåja vad är en dag på slottet ??

2008-12-03 | 10:45:39

God morgon.

Så var det en ny dag igen. Även börjat denna väldigt lugnt och nu sitter jag här och väntar på posten, känns lite bekant minsann.
Sitter och funderar vad ja ska göra med hundarna innan jobbet idag, blir nog lite lydnadsträning för det har jag verkligen varit slapp med. Kontaktövningar och lite sådant.

I övrigt så händer det nog inte så mkt. Jag köpte hem och pyntade en amaryllis igår, blev hyfsat bra iallafall. Ska ta kort sen men kameran är på laddning just nu.
Ska grunna på lite fler julklappar ev slå in några fler. Sen måste jag börja fundera på vad ja ska ha för kläder med mig till Stockholmia, och vilka skor som får komma med. Ja tycker inte om att packa kan jag avslöja, men ännu värre är det att packa upp !!

Nä nu ska jag gå och glo ut genom fönstret för att se om herr brevbärare är påväg !!

Vi höres !!


2008-12-02 | 21:30:13

All I want for christmas !!

"All I want for christmas, is you"

Jag nynnar på denna låten just nu.
Jag har just pysslat lite med apelsiner och nejlikor, samtidigt som jag pratade med Maria. Snacka om att multitaska !! Men sen ville Jonas ha tillbaka sin flickvän och jag hade inte ngt annat val än att lyda.

Jag har surfat runt lite efter julklappar jag vill ha. Bland annat så gluttar jag på objektiv till min kamera. Hittade ett som jag hade tänkt önska mig av svärmor och svärfar.

 
Prislappen ??!!   Endast  64 895:- hos billigaste försäljaren !! ;0)

Nu blir det T-mys och lite paketinslagning !!

2008-12-02 | 10:56:58

UPPRÖRD !!

VAD ÄR DETTA ??!!

Jag fick INGEN post what so ever ??!! Inte ens en enda ynka räkning !!

(för er som inte vet det så älskar jag att få post !! )

NU är jag upprörd på riktigt och ska sätta ig och sura en stund.....dumma dumma postverket. *morr*
Ska hälla ut vatten på balkongen så att postbäraren halkar nästa gån ghan kommer hit....hämden är ljuv !!

2008-12-02 | 10:46:43

Lugn förmiddag är precis vad ja behöver !!

Denna förmiddag kommer att gå i mysandets tecken. Bad R ringa och väcka mig så ja inte skulle sova bort hela fm.
Jag har hunnit äta frukost med tända ljus, andas. Jag had etänkt hinna julpyssla lite, gå en prommis med grabbarna. Och självklart väntar jag ju på posten, för jag är ju så nyfiken när jag ska få mitt lilla paket !!
Ska även beställa en julklapp, till en kär vän.

Självklart är det jobb idag oxå, men ett hyfsat pass, åsså är det ju på mejan så.
Kan inte fatta att vi åker till Stockholm på fredag, tiden har bara rusat iväg !! Skojj ska det bli, bara man överlever flygningen dvs.

Nä nu ska jag gå och kolla om posten har kommit.
Hoppas ni alla får en trevlig dag !!

På Återseende !!

2008-12-01 | 16:52:35

Bubbelbad med choklad.

Hemkommen från jobbet, nyrastade hundar, läst igenom alla mina bloggar.
Hm vad ska jag göra härnäst ??!!
Kanske krypa ner i ett skumbad med en kopp T och bara slappna av lite !!

Den här  skulle ja inte tacka nej till. Double Rich Hot Cocoa från Philosophy.  En duschkräm och bubblebad i ett !! Kan bara drömma hur gott den luktar. Finns på Sephora.

Double Rich Hot Cocoa Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath

RSS 2.0