2010-07-31 | 10:59:16

Blåsigt värre.

Vaknade av blåsten i morse runt fyra. Det blåser riktigt hårt fortfarande, lite synd då det är tårtkalas och talangjakt på stan lite senare idag.

Jag brukar älskar lördagsfrukostar. Sambon är och tränar den tiden (inte för att jag inte tycker om att äta frukost med honom). Så jag brukar sitta läääääänge och pyssla på, men idag så smakade ingenting gott och jag var inte lika hungrig som jag brukar vara på morgonen. Löjligt nog gjorde detta mig på dåligt humör, jag vill ha mina lördagsfrukostar som de brukar vara !!

Nu kom sambon genom dörren, han ska få göra mig på bättre humör !!

2010-07-30 | 09:59:25

Big no no.

Dead By April- vilken besvikelse !!
Såg dem på PDOL ifjol, det var grymt bra.
I år, ny sångare som sjöng så surt och var så tråkig.
Efter fem slaktade låtar gick vi, jag var verkligen skit besviken.

Förfesten hos kusin var dock mkt trevlig. Bilder kommer senare.
Nu ska jag äta lite frukost och läsa vad alla andra har haft för sig i natt.

2010-07-29 | 18:14:45

Festivaldags !!

Det verkar som PDOL får fint väder iallafall. Det har varit varmt här idag, men återigen utan solen. Lite konstigt väder måste jag säga.
Har varit nere på stan några svängar, träffat lite folk och ätit mat. Dock var thaiwooken stark så jag klarade inte av att äta upp den, är en riktigt mes när det kommer till kryddor. Mor och far kom in en sväng och vi gick med dem och filosoferade lite.

Nu har jag börjat göra mig klar. Alltid lika svårt att klä sig för festival kan jag tycka. Bandet vi ska se spelar klockan tolv och vem vet hur kallt det är då. Dagen till ära har jag invigt mitt nya nagellack och lockat håret (hur länge de nu kommer hålla). Ska snart cykla till kusin där vi ska förfesta tillsammans.

Jag tror på en toppenkväll, vad tror ni ??!!



 

2010-07-29 | 09:38:34

Regn under festivalen ??

Klev upp och gick ner för att handla lite till frukosten. Det regnade lite och jag hörde åskan på avstånd.
Funderade i mitt stilla sinne om PDOL för första gången på många, många år ska få dåligt väder. De har ju alltid lyckats pricka in de soligaste och varmaste dagarna förr. Men i år ser de lite mörkt ut.
När jag kom ut från affären öste regnet ner och jag sitter här lite lagom frusen och väntar på att sambon ska vakna.

Bäst att göra sig en kopp T, värma sig lite.

2010-07-29 | 04:35:26

Magiska småtimmar.

Vaknade nyss, lite törstig och så.
Jag gillar faktiskt dessa småtimmar innan dagen börjar. Innan alla måsten och förväntningar kommer. Sitta och titta när solen går upp, ta sig en lite godbit och bara vara. Jag tycker dessa timmar är lite magiska.
När jag fyllde år så vaknade jag också ungefär vid denna tiden, och det var bästa stunden på hela dagen.

Bara jag och gryningen.



2010-07-28 | 22:16:10

PDOLs första kväll.

Det blev en runda på stan. Lite småkyligt tyvärr, men men. Träffade mkt trevligt folk och fick oss en thaiwook. Dock fanns det inte grillad majs som jag var så sugen på, då blev jag lite sur.
Vi spelade en gång på ett chokladhjul, sambon ville vinna en stor kexchoklad, men tyvärr ingen vinst. Ingen utav oss åker karuseller så vi stod mest och fasade över hur folk vågar !!

Träffade en tjej jag spelat fotboll med för flera år sedan. Hon hade pluggat en termin i USA nu i vår. Snacka om att jag blev sugen !!
Pumpade henne på en massa information, och kanske drar jag nästa höst när jag är klar med utbildningen.
Det vore superkul !!
Ska verkligen kolla upp det dära med skolan och så, kanske finns det några hälsokurser som jag kan ta.

Bjuder på lite bilder från kvällen, sitter i soffan med en chai och myser lite.


Nöjd sambo.




Jag hade sån tur att Waynes kommer ha öppet hela PDOL, fick mig en Chai !!

2010-07-28 | 18:12:18

Nu börjas det.

Nu sjuder stan av liv och rörelse, me likes.
Ska snart gå ner och inta den första festivalmaten för i år, sambon har längtat som bara den !! Nu blir det att äta "ute" i dagarna fyra om man ska hinna prova allt. Eller för mig finns det langos, thaiwook, nå grekisk pitabröd och itne så mkt mer. Men för sambon är det lite jobbigare att välja, det finns ju ett ganska så stort utbud.

Idag har det faktiskt varit varmt, men solen har gömt sig bakom disiga moln tyvärr. Jag har ju tänkt få lite färg på näsan i år, men det verkar vara lönlöst.

Nu är sambon klar i duschen och vi ska bege oss ner.
Ha en skön kväll !!


2010-07-27 | 22:27:36

Visdom på en lite T-påse.

Det fanns ostmackor, så dagen var räddad, hehe. Det var riktigt fint där borta, hade med mig den stora kameran med nu har batteriet dött så ni får vänta på dagens bilder.

Dock var jag bara tvungen att ta ett kort på min T-påses visdomsord. YogiT har på varje påse ett litet word of adwise och jag kunde bara le när jag såg vad det stod på min påse som jag tog ikväll.



Ni som följt med i bloggen vet hur extremt svårt jag har haft det med att koppla av under semestern. Nu är det bara att se sanningen i vitögat, när till och med ens T-påse påpekar det för en.

2010-07-27 | 10:18:59

Räkmackor.

Vaknade till regn. Tydligen har det åskat rejält också, men som tur sov jag mig igenom det.
Att vandra Arkeologstigen känns dock inte alltför peppande, regnet hänger fortfarande i luften.
Så det blir en lite roadtrip ner till ett ställe strax utanför Skellefteå, som tydligen är vida kända för sina räkmackor, folk vallfärdar tydligen dit. Mor och far ser verkligen fram emot det !!

Café Kajutan dit styr vi våra näsor.
Jag äter ju inte räkor men man kan ju alltid hoppas att de har en ostfralla eller liknande, vet ni hur svårt det är att få tag i en vanlig ostmacka när man ska ut och fika ??!! Chockerande svårt, de borde ju vara lättast att göra.

Kanske svänger vi in i själva Skellefteå också, vi får se. Blir en lite oplanerad tur ner, härligt.


2010-07-26 | 22:05:55

Måndag.

Det blev havet så vovvarna fick bada. Som de sprang !! Lyckligare varelser får man leta efter.
Förbi Munkis en sväng för lite fika och prata om den kommande husvagnssemestern.

Efter middagen och sambons träning så åkte vi och spelade lite minigolf. Och hör och häpna, det skillde bara två poäng mellan oss. Gode nöjd blev jag efter min hole-in-one och sambons 7:a !! =0).
Var dock lite småkyligt så vi åkte till Nodo för lite fika och värma oss. Mycket folk ute en måndag, härligt.

Tälten för festivalen samt karusellerna står snart redo. Tänk att det går så fort att ändra en hel stad, och på söndag är allt snart borta och stan står öde igen.

Nu har vi satt oss i soffan för att se Top Gun och mysa lite. Vad morgondagen bjuder på är lite oklart, antingen en dagsutflykt eller så ska vi gå Arkeologstigen. Väder och vind spelar in, samt humör.

Ha en skön kväll !!





Såklart man spelar med en RÖD boll.


Sambon valde en blå.


Koncentration.






Hole-in-one.


2010-07-26 | 12:56:49

Känsla av sammhörighet.

Dagen är grå. Inget regn och inte alltför kyligt, men grått. Speglar nog många Pitebors känsla just nu, det skedde en stor tragisk olycka här igår. Sen att familjen kom från en lite by där alla känner alla, gör att känslan av sammhörighet och medkänsla är stor.

I kontrast till detta så byggs det för fulla muggar inför festivalen som smygstartar på onsdag. Alltid lika kul när Piteå fylls med glada människor, musik och gatustånd. Helt klart en höjdpunkt varje sommar !!
Nu funderar jag på att åka ut med vovvarna och låta dem springa av sig lite i skogen, kanske ett dopp i havet om de sköter sig.

Kjam !!


2010-07-25 | 19:30:55

Kardemummascones och blåbärssylt.

Jag gjorde Leilas Kardemummascones till brunchen. (låter finare än att frukosten blev sen och höll på till klockan två.) Underbart goda, helt klart de godaste scones jag ätit.
Dock är ju inte scones så praktiska till  om man ska ha en lång frukost kan jag tycka, för sconesen vill man ju äta direkt när de är varma och alldeles rykande. Detta passar ju inte riktigt ihop med att sitta framför TVn och äta länge.
Så scones kanske är bättre som kvällsfika, eller en eftermiddagsfika.

Har även kokat blåbärssylt, även den blev mkt god- provade att sätta på scones som blev över, MUMS. Och med syltsocker är det ju hur enkelt som helst. Bär, syltsocker och ev. lite vatten. Låt koka, och sedan klart !!

Det har regnat hela dagen och vi har inte gjort alltför många knop förutom att äta scones och göra sylt, haha. Men det kan väl vara bra med sådana dagar också. Dock blir man ganska så slö och trött. Bara korta promenander med hundarna för att de ska få kissa och man själv ska få sig lite luft.
Kvällen fortsätter väl i ungefär samma anda. Ska försöka mig på att styckefrysa lite blåbär så man kan ta fram till smoothisar, varm mjölk och liknande under kalla vintermånader. Vi plockade en hel del, och ska snart iväg och plocka mera. Muffins, smulpaj och kanske lite mera sylt ska göras.

Tips på bakverk med blåbär mottages fortfarande !!







2010-07-25 | 10:32:57

För jag har bara, regn hos mig.

Regnet öser ner och allt är grått.
En bra dag för att rensa blåbär kanske, en bra dag för att ta en lång varm god frukost.
Ska jag baka lite scones måntro ??!!

Hur är vädret hos er kära läsare ??

2010-07-24 | 22:51:43

Helt ok lördag.

Idag har jag varit ganska så duktig, känt mig ganska så lugn mest hela tiden.
Började dagen med en frukost ute, och jag åt tills jag fick ont i magen, inte att rekommendera.
Sen kom sambon hem från träningen och vi gick ner för att titta på loppisen. En sväng på stan, träffade en massa folk och njöt av solen och värmen.
Satt på balkongen en stund, sen blev det minigolf med kusin och familj. Tyvärr är det svinkallt på kvällarna, bara 14-15 grader, så jag höll på att frysa ihjäl där i slutet.
Kul dock att umgås, stort tack till kusin och Elin som drar oss med på saker och ting, mkt bra för Jennys rastlöshet. Nästa gång ska ja klä mig mera så vi kanske kan stanna lite längre.
Sitter nu i soffan med en härlig Chai Latte och smurfar lite. Dock bara skit på TV. Jag tycker de borde visa lite roliga filmer nu på sommaren, men ikket.

Ha det bra där ute i stugorna !!




2010-07-23 | 11:10:19

Stugmys blev stugfrys.

Vi drog ut till svärföräldrarnas stuga i onsdags. Tänkte vara lite umgåsiga och njuta lite av sommaren.
Spöregn och åska har vi haft mest hela tiden, vilket har gjort att det verkligen har krypt i kroppen på mig. Idag skiner solen men då blåser det hur mkt som helst. Det har varit kallt och rått mest hela tiden och istället för en snygg solbränna har jag gått runt och hackat tänderna mest hela tiden.

Blåbär finns det gott om i skogen och jag har börjat varje morgon med fil och färska bär, det är vardagslyx. Ska snart bege mig ut och plock mera, fylla frysen, baka, sylta och be mamma göra blåbärsgröt. Efter smultron så tror jag blåbär är mina favoritbär, båda att äta som de är och i bakverk och liknande.

Har ni några helt fantastiska recept med blåbär i, dela gärna med er !!

På återseende !!

2010-07-20 | 22:47:49

Gravidcravings.

Ändå framsteg, tror jag.
Tog de lugnt på morgonen och kände efter. Men kanske lite väl lugnt, för sen blev jag lite stressad över att brunchen tagit så lång tid att vi inte hade tid över till annat.
Ska nog lyssna på min sambo och inte tänka så mycket.

Hann ut och träffa mor och far en sväng. Mamma hade handlat en del gotta på Taxfree, om vi säger såhära, PDOL är fixat och mina chokladcravings för ett tag, haha.

På tal om cravings. Jag och R fick oss äntligen pizzor från Valdinos, mycket bra var de. Men ja sprang för att köpa pizzasallad på pizzerian här ovanför, kändes inte som en finare restaurang har sånt fast de har pizzor. Väl där så frågar han i kassan mig om jag var gravid eller nyss hade varit.
Öööööööö
, vad svarar man på en sådan sak ??!!
Nej.


Och pizzasalladen smakade skit minsann.


Nu balkongmys med min bok, sambon, två hundar och en kopp T. Lite sugen på chips, bebisen som talar eller ??!!

2010-07-20 | 11:11:10

Provkörde ju bara.

Det slitna uttrycket ny dag, nya möjligheter känns ändå som  något vettigt.
Gårdagen var bara på prov, vem är det som säger att idag inte kan vara den riktiga första semesterdagen. Jag menar, man köper inte bil utan att ha provat den först, du köper inte hus utan att ha sett det först osv.
Jag har bestämt att igår var min dag att prova, visst så misslyckades jag men då vet jag ju det till idag.

Solen skiner som bara den, jag har sovit ut, tvingat mig själv att ligga kvar en stund. Hundarna de stackarna är rastade och jag sitter och funderar på frukost. Det får även idag bli hotellfrukost, visst Åsa har jag förtjänat det ??!!, kanske ev. går ner och kollar om de lokala bagerierna har några goda bröd. De har de tyvärr sällan. Blir väl bake-offen på Coopan, haha.

Mamma har kommit hem, så en sväng förbi där är inte helt omöjlig.

Kjam.


2010-07-19 | 23:36:52

First day.

Det började hyfsat, sen gick det utför.

Nu är jag stressad över att första semesterdagen snart är slut. Man kan inte längre skylla på, fira eller liknande och säga "det är ju faktiskt första semesterdagen idag", man kan inte heller duka upp hotellfrukost, slöa i solen hela dagen eller inte bry sig om något och säga så, för det är det snart inte, och det är ett år tills nästa gång.

Första semesterdagen, jasi jasi.

2010-07-19 | 11:57:43

Första dagen.

Första riktiga semesterdagen !!
Solen skiner och det är ganska så varmt, synd att det blåser så mkt.
Vaknade runt halv tio, hunnit med en långprommis med vovvarna som fick bada = lycka.
Nu har jag bagels i ugnen, bordet är uppdukat på balkongen och radion står på. Många olika pålägg och lite olika sorters bröd, här ska det ätas frukost i timmar !! Hehe, jag med min beslutsångest.

Satt uppe till strax före fyra i natt, bara mös, såg lite serier och åt gott. Jag kan lova att tidningsbudet blev förvånad när jag stod i fönstret när han kom i morse, haha.

Nu ska jag börja min semester med att ta det lugnt och bara "vara".
Önska mig lycka till !!

2010-07-18 | 23:10:54

Ser man på.

Nämen se, ett inlägg till.
Jag behövde tydligen bara stämpla ut för lite semester för att lusten, orken och inspirationen skulle infinna sig......eller något. Vi får se hur länge den varar !!

Har iallafall just ställt in degen för morgondagens bagels i kylen. Perfekt när man kan kalljäsa bröd, då behöver man inte vara så vaken i morgon då man snurrar dem, kokar dem och sen in i ugnen.

Just nu är jag ganska så harmonisk. Funderar på att se lite serier på datorn, har en hel del att komma ikapp på. Men jag vet att det kommer vända, jag kommer bli rastlös och galen. Därför tar jag vara på denna sköna stund, då kropp och knopp är sammankopplade.



2010-07-18 | 21:02:28

I like.

En kopp ChaiT, en bra bok och balkongmys.
Hm tja, jag kanske gillar det hära med semester ändå !!


2010-07-18 | 17:08:18

Det börjar på S.

Det stavas-
SEMESTER !!

Fyra långa härliga veckor tillsammans med familj och vänner. Fast inte har jag fattat det ännu.
Hade tänkt att sambon och jag skulle fira in semestern med lite mat från Valdinos, lyxa till det lite, men de har stängt på söndagar. Sist vi skulle hämta därifrån hade de bara grillbuffé, alltså ingenting för oss som inte äter kött.
Lite typiskt våran tur, för två veckor sedan firade vi två år som förlovade (jaja, man behöver inte gifta sig efter ett år, sluta tjata nu.) Den kvällen slutade i tårar. Förra helgen hade jag köpt hem en tårta för att vi skulle göra om proceduren, tårtan var sur. Nu har jag fått en ny tårta av Eva och jag hoppas att tredje gången gillt kanske ??!!

Kanske blir det inte så mkt bloggande framöver, eller så kanske det blir det ändå. Jag får se hur andan faller på. I morgon ska vi då iallafall sova länge, äta mysfrukost ( ska sätta en bagelsdeg på jäsning lite senare.) och bara vara vi två. Sambon har tom flyttat sin träning för att vi ska kunna mysa hela dagen, de ni !!

Just nu utanför mitt fönster tokblåser det, jag vet inte om jag har varit med om dess liknande. Det yr smuts och grannarnas fönster höll på att blåsa sönder nyss. Stora svarta moln kryper närmare, oväder på G minsann.
Jag ska krypa ner i soffan med en kopp T och fundera lite på livet.


Svärmor kom hem från Hawaii i förrgår. Titta vad jag fick !!

2010-07-18 | 10:13:58

Fyra.

Fyra arbetstimmar kvar.
Tror ni de kommer kännas nå långa ??

Vädret är grått, blåsigt och regning. Men vad gör det, klockan tre går jag på semester !!

2010-07-16 | 21:10:44

Bryta principer.

Jag är inte så mycket för att hylla min kärlek här på bloggen. Kan tycka det är lite, hm ja vad ska jag säga.
Istället för att blogga om det, kan man ju säga det personen direkt istället.

Men idag bryter jag mina principer och säger till min sambo.
Tack för att du är du, för att du alltid gör ditt yttersta för din "lilla" familj ska ha det så bra som möjligt. Tack för att du finns i mitt liv.




2010-07-16 | 12:12:51

Tre, två.

Tre, fast denna dagen har ju snart börjat, så vi kan väl säga två arbetsdagar kvar till fyra veckors semester.
Hela min kropp värker och längtar.

Sen drar det i restarmen igen. Jag vill se saker, göra saker och uppleva saker.

2010-07-15 | 10:43:15

Sommarstaden.

Igår var det tryckande varmt, ni vet sådära att det knappt finns någon luft att andas. Idag är det varmt, men fläktar mer och luften känns bättre.
Jag har hunnit med att sitta på balkongen och njuta av en god frukost och tidningen. Även en kortare prommis med hundarna.
Vi gick genom stan, Piteå börjar äntligen kännas som den sommarstad den tydligen ska vara. Morgonöppna cafeér, folk som äter frukost ute, liv och rörelse på gatorna, fulla parkbänkar.
PÅ kvällsprommisen igår var hela staden full av liv, uteserveringarna var fulla och jag tror att om något café mer än Nodo beslöt sig för att ha kvällsöppet, skulle detta lätt fyllas också.


På en av uteserveringarna ifjol.

Vi ska gå ner och låta hundarna bada lite. Jobbar eftermiddag både jag och sambon. Skönt att hinna träffas lite.
Dock kommer rastlösheten snabbt krypande, och jag ska ju ändå jobba senare idag. Känner mig "onyttig" som bara sitter på balkongen i solen. Jag försöker andas, försöker hitta harmonin. Hur ska de bli under semestern, ska jag inte kunna ta det lugnt.
Många tankar som flyger och far, och jag önskar bara att jag hade fler svar.

Ha en underbar dag alla där ute
!!

2010-07-14 | 06:28:59

Myche, myche bra film.

Trots lite tjorv innan jag skulle gå, så hann jag (tack gumman för lånet till drickan.) och jag och Maria fick en trevlig upplevelse i mörkret.
Filmen var bra, så mkt bättre än vad jag hade hoppats på !!

Nu jobbet och göra beställningar som jag inte gjort på ett år.
Så kan det gå.

2010-07-13 | 19:35:49

Dejt i biomörkret.

Sol, regn, sol.
Så kan man väl sammanfatta vädret idag.
Känns som om vädret är något jag kommer nämna här i bloggen när jag skriver några veckor framöver.

Jobbat från morgonen, var gode så trött i morse. Pga missförstånd sov jag middag lite väl länge, nåja nu är jag iallafall utvilad.
Har precis varit ute med pojkarna på en promenad och ska börja göra mig klar. Jag och Maria ska på biodejt. Var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli härligt. Eclipse står på schemat, spännande, förväntansfull är jag minsann.

Better get dressed !!


2010-07-12 | 19:03:06

Jag vill så det värker.

Jag vill för mycket.
Ser hur sambon sliter och jobbar, varje dag är han knäckt när han kommer hem. Så när vi väl får träffas, när det är något speciellt, så planerar jag ihjäl allt, istället för att njuta. Jag vill att allt ska vara perfekt som i sagorna, och fast än jag vet att det bara händer i just sagorna har jag svårt att släppa perfektionen. Jag har en övertro på vad som ska hända och blir stressad om allt inte går enligt planerna, om saker inte känns, blir och sker som jag tänkt. Jag vill att allt ska vara precis som R vill ha det, med allt vad det innebär.

När han så enkelt sedan säger "allt jag behöver är att få vara med dig", ja då förstår delar av mig iallafall.

Boken Du är inte ensam av Maria Scherer, som jag fick av Jessica, tar upp sådana enkla saker. Som att vi människor ofta strävar efter något som vi innerst inne vet inte finns. Den perfekta lägenheten, de perfekta jobbet, den perfekta mannen, det perfekta bröllopet, det perfekta livet. Och att om vi inte gör allting perfekt, så handlar det inte om att vi nöjer oss med mindre, utan vi har insett sanningen. Ingenting i livet är perfekt, och det behöver inte vara det heller, det kan vara fullkomligt underbart ändå.

Du är inte ensam : En läkebok för själen

Så nästkommande myskvällar lämnar jag allt åt sambon, hehe.
Jag jobbar på det och jag hoppas jag lär mig.

I morgon åker mamma på en trädgårdsresa till, jag tror det var Lettland. Känns som om det var en evighet tills hon skulle åka då hon bokade, och nu är det dags att åka. Jag jobbar med min tidstress också. Jag unnar henne verkligen detta och jag hoppas att de får kul tillsammans. Hon har verkligen hittat hem bland likasinnande, och det värmer så mycket.
Samma sak när mor och far midsommardagen tog en spontanresa med husvagnen, om än bara för en natt. Det känns viktigt för mig att de också har sina aktiva liv.

Solen värmer gott ute och jag ska sätta mig med min bok tills sambon kommer hem från träningen. Se jag försöker. Svårt att inte tänka på den stundande semestern, svårt att inte planera dagarna, vad som man kan göra osv.

Kanske en dag kan jag också släppa taget och Carpe Diem !!


2010-07-12 | 11:45:18

Solen skiner.

Solen skiner och det är riktigt, riktigt varmt ute.
Varför då sitta inne ??!!

Ut i solen ska vi.

Helgen bestod av en massa jobb och en del trevligheter.
Dock sista matchen i fotbolls-VM, tomt och vad ska man nu göra på kvällarna.


Nä nu ropar solen efter min bleka nuna.
Ha en skön dag.



6 arbetsdagar kvar till semestern.

2010-07-09 | 21:16:40

I´m alive !!

Jag lever och mår.
Tiden har den sista månade bara sprungit iväg. Jag har jobbat en hel del och den tid som jag inte jobbat har jag försökt lära mig att ta det lite lugnt. Varit med min kära sambo, kvalitetstid, läst böcker, suttit på balkongen, tagit en fika med kära vänner nere på stan, promenader med hundarna, ja helt enkelt försökt ta det lite piano.
Jag stressar lätt upp mig över att tiden går så fort, att dagar försvinner utan att jag hinner fylla dem med det jag vill. Min semester har inte ens börjat ännu och det känns som om den redan är slut.
Därför har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, jag vill inte slösa dyrbar sommartid framför datorn.
Sen så hittar jag inte kabel till kameran, ovanligt va ??!! Massor med bilder att visa er.
Men här kommer lite snabbt vad som har hänt den senaste tiden.

Ett stort tack till alla som grattat mig, båda här och på Facebook.
Midsommar spenderades i största lugn och ro. Kanske lite för lugn för min smak. Men det funkade.
Helgen som var så var det kyrkmarknad, vi åt varma munkar och köpte glödkaka.
Båda helgerna gick i en rasande fart och nu jobbar jag två helger på rad.

Stockholmsresan med Tommy och Elin är bokad, och den ser jag verkligen fram emot. När killarna går på konsert hoppas jag att jag och Elin hamnar på någon uteservering med ett glas vin i handen.
Det planeras en liten husvagnssemester med mor och far. Inget stort, bara några dagar. Jag älskar husvagssemestrar !! Vart vi ska åka vet vi dock inte ännu, tips ??!!

Mera elände, mormor har en knöl i magen som måste kollas upp.
Tar det aldrig slut ??!!

Diesel och Eskil parade ju varsin tik för snart tre veckor sedan, det ser positivit ut !!

Åtta arbetsdagar kvar till semestern.

Svårt att hitta vettig vegetarisk mat i denna staden. Jag och sambon tänkte äta ute förra lördagen, fanns i princip ingenting utan en bakad potatis. Det kan jag göra hemma.

Jag har hållt mig ifrån alla reor på stan och inte handlat kläder på bra länge. *stolt*.

Men som sagt, jag försöker verkligen ta det lugnt. Andas, hitta rytmen. Inte vara så stressad över att tiden går, njuta av det som livet ger. Inte planera allt, utan kanske ta dagen lite som den kommer. Inte vara på språng jämt, läsa böcker och umgås med de mina.

Hoppas ni får en skön och varm sommar !!


RSS 2.0