2012-02-28 | 12:00:30

Hej.

Min frånvaro beror på att jag återigen sitter på lassa, för att stötta.
Återkommer.


2012-02-27 | 06:54:56

Sagor.

Första gången jag kollade på klockan igår var hon fem över sju, alltså alldeles för tidigt för att gå ut med pojkarna på en kvällspromenad. Klockan nio gav jag upp och gick ut med dem. Några minuter senare låg jag i sängen. Natten blev dock ingen höjdare. Hamnade framför serien "Once upon a time", ni som har sett den vet att den handlar om sagoväsen fast i den riktiga världen. Hur som haver så har jag drömt mardrömmar hela natten om dessa väsen. Vaknad, somnat om, drömt och så börjat om. Jag vet inte varför, men jag har alltid varit känslig för sånt, efter ET kunde jag inte sova. Efter Scary Movie, som är en komedi, kunde jag inte sova. Skräckfilmer är alltså ingenting för mig.


Nåja måndag, och snart går vi in i en ny månad. Jobb idag med, inte ledig förrän på onsdag. I natt gick Oscarsgalan, men eftersom jag skulle upp och jobba så var det inte läge att sitta uppe och se den. Men jag hoppas på att den går i repris under dagen. Älskar röda mattan och alla tacktal.

-16 grader ute.
Klä på er ordentligt, och glöm inte mössan !!

Nu kör vi !!

2012-02-26 | 17:47:10

Citron.

Så sitter jag här i soffan, trött och gnöggo.
Jobbat som en myra idag, hann bara ha ungefär 25 minuters rast på hela dan. Men värst var ändå alla kunder som kom in och berätta det om hur fiiiiiiiint väder det var ute. Som om alla hamburger köpande skotermänniskor inte var en clue.

Nåja nu ska jag dricka Farbror August och vara gnöggo i soffan.


2012-02-26 | 07:50:20

Solen.

Förstå vilket härligt problem jag har just nu. Solen skiner mig rakt i ögonen och jag har svårt att skriva detta inlägg.
Underbara sol !!

Idag snoozade jag inte ens en enda gång, utan "flög" ur sängen och ut med hundarna. Inte en enda människa syntes till och jag hade nog kunnat gå hur långt som helst. Jobbet kallar dock.
Igår var en sådan dag på jobbet, så hade jag inte haft hundarna som väntar, så hade jag nog varit kvar där än.

Var det någon annan som såg Gladiatorerna igår??
Anette från Pite är min nya idol, så vältränad som det hon är ska jag också vara när jag är 40 år och har fyra barn. Hur cool som helst jhu !!

Ha en skön söndag !!

2012-02-25 | 09:00:03

En ny god vana.

Jag har börjat gilla min morgonstunder med vovvarna. Som ni vet så var det först jobbigt att kliva upp och gå ut med dem, sen så började det gå helt ok och nu känner jag att jag inte skule vilja vara utan dem.
Så är det med alla nya vanor, att börja träna är ett exempel. Börja gå till jobbet är ett annat. Det gäller bara att ta sig över den dära kullen då det är som jobbigast, snart kommer din kropp belöna dig med känslan att du längtar efter att få röra på dig.


Jobb även denna helg. Så det lär inte hända mkt på denna bloggen.
Jag behöver inspiration, vad ska jag skriva om ??



image description

2012-02-24 | 18:48:00

Gnäller.

Det blidde ingen hylla, den var inte alls som jag hade tänkt mig.
Det blidde faktiskt ingenting alls.

Just hemkommen från jobbet och träningsvärken är tjugo gånger värre än i morse. Nacken är inte heller min vän, så jag har ont i huvudet, är trött och riktigt gnällig.
Ikväll blir det att göra åssit och inge. Hundarna har fått ett ben var, så nu är de lite upptagna ett tag.

Vad har ni gjort denna fredagen då ??

2012-02-24 | 10:58:00

Prinsess-Jenny.

Klockan elva ska de visst berätta vilken namn vår nya prinsessa kommer att få.
Blir det Jenny så lovar jag att bjuda alla som är sugen på prinsesstårta !!



2012-02-24 | 10:23:11

Rutiner.

Tror jag har börjat få in det här med morgonrutinerna.
Vakna, vara halvdöd, klä på sig, gå ut med hundarna, vakna lite till liv, ge dem mat, göra dagens första tekopp och sen lite beroende på hur jag jobbar så ser dagen lite olika ut.

Idag vaknade jag upp med en sjuk träningsvärk i ben, rygg och i nacken (!!). Beror nog på både sparkturerna igår, samt att jag körde lite mark, och andra benövningar igår.
Nacken tror jag beror på att jag har haft en 37 kilos golden sovandes på mig i natt. Han var smart och sov PÅ matte, för då ligger han ju tekniskt sett inte I sängen. Sen var han så söt när han låg där upp och ner med magen i vädret, att jag inte hade hjärta att flytta på honom. Själv låg jag i en extremt obekväm ställning, vilket nacken berättar idag.

Och tack för era meningar, det är i era ögon vitt som vinner. Ska nog iväg med mamma innan jag börjar jobba och kolla in dem. Om jag gillar vad jag ser så får nog en följa med hem.

Nä dagens första tekopp vare visst !!

2012-02-23 | 15:48:06

Härliga stund.

Tillbringade min förmiddag tillsammans med Patrik i soffan.
Nu två sparkturer, två trötta hundar, en svettig matte senare återgår jag till soffan och Patrik.


2012-02-23 | 10:34:00

Hjälp mig.

Jag gjorde ju om i köket här före jul. Däremot så har jag fortfarande inte "pyntat" det. Hittade en hylla på Mio som jag har tänkt inhandla, men jag behöver er hjälp. Eftersom jag är helt värdelös när det gäller inredning och se hur saker och ting kommer bli, så kan jag inte bestämma mig för om jag ska köpa en vit eller svart hylla.
Här kommer alltså NI in.
Bestäm åt mig tack !!

 
Så ser alltså hyllan ut.




Och den ska stå emot den väggen.

Så säg nu vad ni tycker, och gör he nu !!¨




Och ja mamma, jag har numera gardinder uppsatta.


2012-02-23 | 09:11:10

Trött, nä inte jag !!

Jag hann inte med bloggen igår. Förutom hundarna, städning, hembesök, nästan krocka för att jag blev så rädd för polisen, läsa boken, så jobbade jag även till 22.15 och när jag kom hem var jag helt slut.
Idag så klev jag upp klockan 06.00 trots att det är min lediga dag. Det var frukostmöte på jobbet och jag ville få en guldstjärna och träffa some nice girls.

Just kommit in med hundarna och tänkte att, hey jag är ju inte så trött !!
Men att jag försökte vattna min ljuslykta istället för en blomma bevisar nog motsatsen skulle jag tro.
Återkommer senare, för jag behöver eran hjälp. Plus att jag ska försöka få in tävlingen, ni är säkert många som sitter som på nålar.

Zzzzzzz.

2012-02-22 | 09:04:29

Morning.

Återigen en ganska så dålig natt, men tackvare gårdagens mega-pn så fungerar jag hyfsat normalt idag.
Har varit ute med hundarna en sväng, bara någon fjuttig minusgrad och i princip vindstilla. De har precis fått mat och jag hör mitt tevatten koka.

Jag tänkte ha en tävling här i bloggen. Om man gillar att laga mat så kan detta var något. Hoppas att jag hinner lägga upp den under dagen, har en del jag ska hinna med innan jag börjar jobba klockan fyra.

Nu startar vi igång denna onsdag !!

2012-02-21 | 17:13:55

Sömn.

Vet ni vad jag har gjort idag ??!!

Rent åssit är svaret. Kom hem från jobbet, och det blåste lite väl mkt för att en ispromenad skulle kännas aktuellt. Så jag hamnade i soffan med en bok, och sen somnade. Och som jag sov !! I flera timmar, tung och skönt. Inga drömmar som störde. När jag väl vaknade så kändes det som om jag aldrig skulle kliva ur soffan. Såklart tog jag mig upp, men det satt långt inne.
Och visst kan jag ha lite dåligt samvete för att jag inte har gjort nåt vettigare med min eftermiddag. Men ibland måsteman lyssna på kroppen, och min skrek efter sömn.
Så nu känner jag mig lite mindre begagnad, och när jag var ute nyss så var luften underbart härlig. Kändes lite som om jag hade vaknat ur en dvala.

Ingen kan väl ha missat att det är Fettisdagen idag. Jag kommer inte att äta någon Selma idag, jag gillar bara locket och grädden, och det känns onödigt att köpa en och slänga största delen. Mamma pratade om att kanske baka några, och då kan man ju själv välja hur man vill ha den. Ett lock med massa grädde, haha.
Vem som hade bakat bästa semlan i Pite kan ni läsa om HÄR.

Ska snart börja göra mig klar för fackmötet ikväll. Alltid lika intressant att se hur många som kommer. Ofta är det många som gnäller, men ingen som kommer på mötena där saker och ting bestäms, och ingen som vill sitta i klubben.
Kleta lite smink i ansiktet and then I´m off !!


Nästan såhär gott har jag sovit idag.

2012-02-21 | 05:45:32

To do.

Dagarna går i ett rasande tempo just nu.
Vakna, ut med hundarna, in med hundarna, jobba, ut med hundarna, in med hundarna, göra något, ut med hundarna, in med hundarna, gå och lägga sig.
Sover fortfarande dåligt på nätterna, och har svårt att sova under dagarna. Än så länge känner jag mig hyfsat med i matchen dock.

Idag är också fullspäckad. Jobb, hundarna, hemmapyssel och fackmöte. Så det är väl bäst att påbörja dagen då, vi börjar som sagt var med lite jobb.

Go morron !!

2012-02-20 | 21:08:47

Tänka sig.

Jag är en sådan person som alltid har mobilen med sig. Idag när jag skulle ut på äventyr så glömde jag den dock hemma. Insåg det en bit på vägen, men tänkte att det kunde vara skönt att vara utan den för en kväll.
När jag sen skulle köra hem, så funderade jag över hur jag skulle göra ifall bilen strejkade. Fast kom på att Theo har ju alltid gått som en klocka, så varför bekymra sig.
Tro ni inte att bilskrället håller på att stanna TVÅ gånger på vägen hem !!
Jag kunde inte annat än skratta, tänk att det aldrig slår fel alltså.

Vi kom hem alla tre, plus bilen. Blir dock att beställa en tid på verkstan, för jag vill inte pusch my luck, so to speak.


2012-02-20 | 18:09:00

Vintern när den är som bäst.

Vem behöver droger, då det finns sol och uteliv ??
Endorfin-kick, o yes !!
Dagar som idag, då älskar jag mitt Norrland. Sol, snöns knarrande, kylig luft som färgar mina kinder röda, jag kan inte tänka mig att vara utan denna årstid.

Som bilderna i förra inlägget visar, så tog vi oss ut på isen för första gången i år. Vi var inte ensam där ute, men det gjorde ingenting. Pojkarna kunde ändå springa lösa och matte kunde slappa tankarna fria.
Väl hemma var det trötta pojkar och en halvslö matte som la sig för en liten vilostund. Men sen så kom energin och det med råge. Jag har hunnit dammsuga, dammtorka och röja på diskbänken som ärligt talat såg hemsk ut.
Ska alldeles strax sätta mig i bilen för att åka iväg för att vara umgåsig.
Hoppas på en lika fin dag i morgon, då slutar jag kvart i elva och hade tänkt ta en repris av dagens promenad.
Är någon sugen att hänga på så är det bara att hojta till !!


2012-02-20 | 13:40:14

Norrlandskärlek.

Underbara, fantastiska, härliga vinterdag !!


2012-02-20 | 10:14:52

What a start !!

Oboy, oboy, oboy vilken härlig start på denna måndag. Och söndagen fick ett bra slut den med, bästa filmen "Smutsigt Dansande" gick på femma och jag satt och log i min ensamhet.

Sov lite längre än jag gjort de senaste dagarna, sömnen var väl inte den bästa, men det kan jag leva med.
Ut på en morgonprommis med Gruff och Greger. Solen sken och istället för en kort promenad, så hamnade vi på en lite längre.
Två lydiga hundar och lite sol, det är grejer det !!
Såg på Mallas blogg att Fårörundan har öppnat. Funderar starkt på att ta en promenad där senare med boysen. Jag känner nämligen att idag behöver jag fylla lungorna med frisk luft, och sinnet med sol.

Nu har pojkarna fått mat, och jag ska göra mig en kopp T. Kom just på att jag har en gym-dejt om en timma, så I´ll better hurry up !!



Boysen gillar Fårörundan lika mkt som matte gör.

2012-02-19 | 07:14:57

I´m tuff.

Jag vågade stoppa ut näsan en sväng igår, och lyckades överleva. Men jag vill lova att det var på håret !!
Såg(ade) Melodifestivalen, vilket skräp alltså. Det är dock lite som ett öppet sår, man vet att man inte ska titta men man kan liksom inte låta bli.

Det blåser idag med, inte riktigt lika häftigt, men tillräckligt för att man inte ska vilja gå ut genom dörren. Det har jag radan varit en sväng, och ska snart ut igen, men jag kan lova er det är ingenting för mesar, haha.

Ha en skön söndag på er och mys med en stor kopp fylld med någon varm dryck, mys ner er i en filt och bara må gott. Det är precis vad jag hade gjort om jag hade varit ledig.

2012-02-18 | 18:00:12

Stormy night.

En mycket trevlig dag på jobbet är till ända. Glada och galna människor som jobbade, vilket alltid underlättar.
Ute blåser det dock, helt sjukt mycket faktiskt. Hundarna sprang ut, kissade och sen var de inte sena på att hänga med när jag gick in. Tror aldrig det har hänt förr att de har velat gå in självmant.
Vinden viner och jag fick knappt upp dörren till min loftgång.

Jag skrattade idag, ända från djupet. Ing-Mari berättade om sin fredagskväll från förra veckan, och tro mig, det var riktigt roligt. Jag såg framför mig hur hon vinglade hem med en varghund i släptåg. Och när jag skrattade så insåg jag att detta var första gången på väldigt länge som skrattet kom från magen, ett ordentligt skratt, ett sådant som förlänger livet. Vilket härlig känsla.

Vinden förhindrar mina planer för kvällen. Hade tänkt våldgästa kusin, men jag vill inte bege mig ut på vägarna. Så det bli kanske att mysa lite i soffan, lite TV eller en film.
Om någon är sugen på att kika förbi, så öppnar jag om ni knackar på. Jag bjuder på T, en stökig lägenhet och två glada monster.



2012-02-18 | 06:22:30

Ööööö.

Jag har väldigt svårt med att se negativa saker när det gäller att ha hund. Den enda som jag egentligen kan komma på är morgonturen. Inte när jag är ledig, eller börjar sent, men när jag börjar sex eller sju. Då vill jag helst sova in i det längsta. Men inte går det när man har två monster som måste få komma ut innan matte ska börja jobba.
Jag har varit riktigt bortskämd med att i princip aldrig ha behövt ta dessa prommisar innan, men nu är det bara att ställa klockan och ta sig upp.

Men idag är det ju lördag och så ska man va gla´!!

När jag blir kung ska jag dock instiffta en lag som säger att matvarubutiker inte får öppna före tio på helgen, och ska stänga klockan fyra, så det så !!



image description

2012-02-17 | 22:22:10

I bored myselfe out.

Usch jag blev så uttråkad och låg av att läsa min egen blogg.
Så här bjuder jag på lite glada bilder.

















image description























Sov gott !!


2012-02-17 | 21:46:29

Trött.

Denna eftermiddagen var jag så sjukt rastlös, men så enormt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Vem hade trott att man kunde bli så slut av att bara sitta rakt upp och ner i en vecka.
Jag kände jag behövde lite energi, men att jag inte hade någon att ge. Så att åka och vara umgåsig var inte ett alternativ. Munkis däremot, mysche bra. Mamma jobbade så det var jag, pappa och hundarna. Vi svammlade på allt mest, och det var precis vad jag behövde.

Nu sitter jag här igen, och är riktigt trött. Tänkte faktiskt lägga mig snart, en sista kissrunda bara sen så. Jobbar hela helgen, så ni vet vart jag finns om ni vill mig något.
Vet ni, just nu blir det inte bättre än såhär på denna bloggen.

Kjam !!


2012-02-15 | 15:35:23

I run.

Snart ska jag iväg och jobba, och ja det ska faktiskt bli ganska så skönt. Jobbade även igår. Jag känner mig självisk när jag tänker så, att det är skönt att få komma bort från sjukhusets väggar och bara vara ute i den "normala" världen. Men det är det.
Jag vet att jag inte behöver vara på sjukhuset varje dag, men samtidigt vill man underlätta för de närmast anhöriga. Att få ta en paus ibland, gör att man orkar lite mera.

Sen undrar jag lite över hur folk är funtade ibland. Får man veta en hemlighet, eller får lösenord att läsa någons blogg. Sprider man då vidare detta utan minsta tanke på att man faktiskt bryter ett förtroende ?? Jag känner som så, att när någon berättar/ger mig något i förtroende, så litar denna människan på mig. Jag får ta del av något som inte ska ses/höras av alla andra. Töntigt kanske, men jag känner mig lite hedrad då.
Vill jag då bryta detta förtroende, nej.
Jag skulle inte vilja att någon förde vidare saker som jag berättat i förtroende.
Tyvärr verkar det inte som om alla delar denna tankegång.

If you can´t keep a secret, don´t ask for one.


2012-02-14 | 19:52:39

Tell them.

Dålig uppdatering här beror på att jag spenderat största delen av min vakna tid på sjukhuset. Stöttat, tröstat, försökt förstå.

"´Cause what kind of girl would I be".

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Jag vet att många inte gillar den. Vissa för att de inte har någon partner, och vissa för att de tycker att man ska inte handla för handlandets skull.
Jag tycker ändå det är bra att det finns en dag som påminner oss om att uppmärksamma de som vi håller kär. Man behöver inte vara i ett förhållande, och man behöver verkligen inte köpa en massa saker. 
Ring dina föräldrar, dina syskon, dina vänner, ja alla som är dig nära. Säg att du är glad för att de finns, ge dem en kram, visa för dem att de är betydelsefulla.
Svårare än så behöver det inte vara, och jag kan lovar att personen på andra änden av samtalet/kramen kommer bli väldigt glad. 


2012-02-08 | 15:34:58

Teardrops.

"It breaks my heart to hear you crying."


2012-02-08 | 13:26:23

In a second.

Tänk hur livet kan förändras från en sekund till en annan.
Någon som står mig väldigt nära kommer snart att förlora sin mamma.
Jag har försökt se det positiva i allt hela 2012. Det har funnits mindre roliga saker, men jag har behållt mitt positiva tänkande. Men hur kan man se något positivt i detta ??
Även om jag känner henne, hon har ju varit en del i mitt liv en lång period, så är hon inte min mamma.
Hur tröstar man, hur finns man där ??
Jag känner mig ärligt talat helt hjälplös, och ändå så handlar det inte om mig. Jag kan inte ens tänka mig hur hennes familj mår.

Är det detta livet går ut på, död och elände ??
Då vill jag faktiskt inte vara med längre.


2012-02-07 | 16:50:08

I feel sexy.

Frånvaron på bloggen beror på det ni kan se nedan:





Jepp vageln tog över mitt öga, och jag skyller allt på er. Detta eftersom jag bad om tips på hur man får bort dem, och jag fick inte ett enda !!
Det där är bilder från igår, då såg jag inte mycket vill jag lova. Ingen idé att åka till jobbet tyckte min chef, och jag blev hemma. Dock vet ni som läser min blogg att jag blir tokig av att gå hemma sjuk, så idag var jag tillbaka på jobbet. Ögat ser enormt mycket bättre ut också.

I övrigt så har GB en omröstning varje dag på aftonblandet, där får man vara med och bestämma vilka glassar som ska finnas i år, och vilka som ska bort. Viktiga saker !!
Gå in H Ä R för att hänga med.


2012-02-05 | 05:33:32

Arhhhhh.

Ska snart iväg och jobba lite extra, en söndag, kommer sitta fint i plånboken sen det kan jag lova.
Ögat är mysche värre än igår och jag ser ärligt talat inte riktigt klok ut. Ville bara varna eventuella kunder.
Ni andra som fortfarande ligger och sover, eller kanske inte ens har hunnit i säng, er önskar jag en trevlig söndag !!


2012-02-04 | 18:18:51

I´m a hamster.

Bra med lite väl kallt ute, är att man måste ta tag i saker här hemma istället. Jag har gått igenom mina kläder. Min garderob är som en aldrig sinande ström av nya bekantskaper. Kläder det känns som om jag aldrig träffat på förr.
Mitt problem är att jag är en hamster, jag kan inte kasta saker och lägger allt på hög. Men realisten i mig inser att jag kan ju inte köpa nytt om jag inte gör av med lite saker. Så en påse blev det idag, man får ta det i små steg, så jag inte chockar mig själv.
Egentligen skulle jag också behöva plocka ut sommarkläderna på höst/vintern, och vise versa. Vet dock inte vart jag ska förvara dem under den perioden som de inte används. Känns inte så fräscht att lägga ner dem i förrådet. Och lägenheten har tyvärr alldeles för få garderober (fem st, ok sex om man räknar med den i hallen, men den är ju full med ytterkläder.).

Förslag, hur gör ni, hur gör djur ??!!

2012-02-04 | 13:27:34

O yeah.

Dagar som denna får man ta till den STORA koppen.


2012-02-04 | 10:40:18

Soligt.

Efter en t u f f natt med mardrömmar, skuld och tårar, så vaknar man upp till -34 grader. Jag undrar vad mitt personliga köldrekord är, alltså hur kallt denna arma kropp egentligen upplevt.

På hundarna går det ingen nöd, eller ja de skulle väl gärna vilja vara ute lite mera. Men tror mig det finns dåliga väder. Detta är ett sådant, för hur mycket man än pulsar på sig så går det inte vara ute idag och träna tex. Det är direkt farligt att dra ner all den kyliga luften i lungorna. Och även om man tar på sig alla kläder man har i garderoben (liten den känslan hade jag igår när jag gick hem från jobbet) så finns det en stor risk att förfrysa de delarna som "hänger ut", som näsan.

Solen skiner dock, och från insidan är det riktigt vackert ute. Längtar tills det är läge för långa skidturer på isen med pojkarna, en galen Diesel som ju mer matte skriker, desto fortare springer han, haha jag lovar att vi båda hörs och syns när vi är ute.

En vagel har dock flyttat in i mitt högra öga. Det blockerar halva ögonvrån. Jag som ska på middag och förhoppningsvis hinna förbi på lite galej ikväll. Men hur snyggt är det när man ser ut som om man gått tio ronder i boxning.
Så nu vill jag ha tips på hur man kan åtgärda det lilla äcklet !!
Berätta era bästa tips, era innersta hemligheter för mig.

2012-02-03 | 18:12:16

David på postorder.

Inte ens David Beckham kan göra långkalsonger sexiga.

Långkalsong

2012-02-03 | 07:31:13

I´m not gonna talk about it.

-30 idag.
Det är allt jag kommer säga om dagens väder.

Fredag och efter denna arbetsdagen så har jag en ledig helg som väntar. Var lite sugen på att åka på Jokkmokks marknaden, men med den här *pip* så känns det inte så lockande. Skulle annars gärna vara ute och härja, kanske åka lite skidor eller gå på långa promenader, men det känns inte så lockande med tanke på *pip*.
Det löser sig säkert, annars kan jag ju bara vara inne och dega i soffan.

Nä dags att klä på sig och gå till jobbet och le.
Ha en skön fredag alla !!

2012-02-02 | 21:41:15

Kalsonger.

Idag har jag tyckt det har varit lite kallt, mest hela dagen.
På hundpromenaden, i lägenheten, på jobbet, i lägenheten.
På promenaden var det tur att jag har Sveriges varmaste jacka, samt är ägare till några tusen lånkalsonger. På jobbet är det tur att det finns fleecejackor, och hemma finns det båda tofflor och annat att tillgå.
Men man ska se allt positivt, och jag har inte frusit ihjäl, som ett stort antal människor i Ukraina tydligen har gjort.

Vet ni, ibland kan det förvåna mig att fortfarande, fast vi är på 2000-talet, så fryser, svälter osv. människor ihjäl. Borde vi inte ha kommit längre än så ??

Egentligen ville jag bara göra mitt bidrag till alla kyl-inslag som cirkulerar just nu.
Egentligen hade jag inte så mkt vettigt att säga.

2012-02-01 | 23:22:33

1:a.

Första februari, en ny månad. Kanske en nystart, ett steg närmare sommaren.
För mig har första feb. inneburit ett besök i Munkis och en finne i näsan.
En utav två.
Not bad, not bad.


2012-02-01 | 14:15:24

Cold as ice, ice, ice, baby.

Tro mig, idag är det endast två gulingar som kan få mig att sticka näsan utanför dörren. -18 när vi gick vår morgonprommis. Och egentligen är det väl inte så kallt för en norrlänning, men vintern detta året har varit för snäll, så nu är man inte van.
Efter morgonturen så hoppade jag i säng igen för att värma min frusna kropp, det var även då jag insåg att jag var ledig idag, så jag slöt mina blå och somnade om igen. Väldigt trevligt kan jag upplysa er om.
Nu har vi precis varit ute igen, och jag funderar över om jag ska röja igenom min garderob och försöka sortera lite, eller om jag ska ta en kopp te i soffan.

So many choices my friends !!


Nog saknar man solen, dagar som denna.

Till anonym, mina hundar är från kennel Hjortronmyren.


RSS 2.0