2007-08-29 | 21:03:35

Kurs.

Har varit två dagar i Lule på kurs. Skolinformatör. Måste erkänna att jag inte hade så särskilt höga förväntningar när jag åkte upp. Inga faktiskt.
Det var över all förväntan !! Kanske berodde det på att jag hade med mig tuffa Lena (när jag tänker efter så beror det nog på det.)  Men det var himla trevlig iallafall, allt utom maten, som långlivad gräsätare så är man tyvärr ganska så van. Sen så är det ju alltid lika roligt att höra skvaller om andras arbetsplatser, och om sin egen ;0)

Jag hann ju även med att vara lite produktiv under kursen, jag skrev en shoppinglista till Stockholm :0) Fast den försvann..... dock hann den bli ganska lååååång innan den beslutade sig för att pysa. Får nog skriva en ny igen, kanske lägg till ngt roligt :0) Ska bli så himla kul, en hel dags shopping, två hotellnätter (gratis), bröllop och en minisemester från allt här.

Fick förresten hem våran systemkamera idag, insåg direkt att det sitter i fotografen om bilden ska bli bra :0/ Nåja övning ger färdighet sägs de ju så !!

Nu ska vi krypa ner i soffan, jag är lite gnällig och Robban har lovat mig en myskväll med hela läggan full av tända ljus.......lovely.  *kärlek*

Adjöken adjö !!

Kommentarer
Johanna skrev:

Vad blev det för kamera??
...Nyfiken...

2007-08-29 | 21:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback